Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
τι να σου πω, εμεις ζευγαρι ειμαστε με φιλικα μας ζευγαρια πηγαινουμε και ζευγαρια βλεπουμε εκει, τωρα αν μπαινει και κανενας μπαλαντερακος τι να σου πω. μια δοκιμη θα σε / σας πεισει

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.418
Πόντοι
7.885
Euxaristw poly sword. Parolauta diavazw apo kapoious edw mesa oti "exun ginei polla eutrapela sto magazi" kai oti "mpainoun kai antres monoi". Telika ti isxyei kai ti den isxyei. Tha mou peis pigaine na deis monos sou kai apofasizeis mi mas ta prizeis edw mesa kai den tha exeis kai adiko alla kouventa na ginetai

Εγώ μπάκουρο τυπά δεν έχω δει μέσα  :rolleyes: :idiot: αλλά και να χει τύχει είναι 2-3 ''τσεκαδόροι'' που κόβουν συνεχώς βόλτες στο μπαρ και στα σαλόνια με την κουρτίνα :rockon: :rockon: +1 που τσεκάρει διακριτικά ποιος ανεβαίνει απάνω :sunglasses: :sunglasses:

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1

Επειδη πηγαιναμε συχνα μονους αντρες δεν ειχαμε δει ποτε, βεβαια εχουμε να παμε περιπου 1,5 μηνα και δεν ξερω αν εχει γινει κατι τετοιο

αυτο το διαστημα.

Παντως γενικα αυτο και το Swing Club 4 ειναι σιγουρα κατι διαφορετικο και ωραιο που χρειαζοτανε απεναντι στο "μονοπωλιο" του Νirvana. Μεγαλωνει ο ανταγωνισμος προς οφελος των swingers πιστευω.

ίων

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη πηγαιναμε συχνα μονους αντρες δεν ειχαμε δει ποτε, βεβαια εχουμε να παμε περιπου 1,5 μηνα και δεν ξερω αν εχει γινει κατι τετοιο

αυτο το διαστημα.

Παντως γενικα αυτο και το Swing Club 4 ειναι σιγουρα κατι διαφορετικο και ωραιο που χρειαζοτανε απεναντι στο "μονοπωλιο" του Νirvana. Μεγαλωνει ο ανταγωνισμος προς οφελος των swingers πιστευω.

σαφῶς κι ὅσα περισσότερα μαγαζιά ὑπάρχουν εἶναι πρὸς ὅφελος τοῦ κοινοῦ.
πᾶντως, ἔχουν γίνει τ'ἀπίστευτα ἐκεῖ. κι ἄντρας μόνος ἔχει μπεῖ. τὸν τρόπο Ομως, δὲν θὰ τὸν πῶ!
σύντομα, θὰ γίνει δεύτερο νιρβάνα!

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
πᾶντως, ἔχουν γίνει τ'ἀπίστευτα ἐκεῖ. κι ἄντρας μόνος ἔχει μπεῖ. τὸν τρόπο Ομως, δὲν θὰ τὸν πῶ!

Να σου πω την αληθεια δεν εχουμε δει αλλα για να το λες ετσι θα ειναι.

Οσον αφορα αν θα γινει Νιρβανα κατι τετοιο μαθαινω και εγω....παντως φυγανε 2-3 αξιολογα παιδια απο εκει...

ίων

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Να σου πω την αληθεια δεν εχουμε δει αλλα για να το λες ετσι θα ειναι.

Οσον αφορα αν θα γινει Νιρβανα κατι τετοιο μαθαινω και εγω....παντως φυγανε 2-3 αξιολογα παιδια απο εκει...

σὲ ποιά παιδιά ἀναφέρεσαι;;

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
καλα μονος αντρας εχει μπει και στα 3 μαγαζια. τωρα το αν θα γινει 2ο Νιρβανα το 2+2 προσωπικα αμφιβαλλω (αν εχει αυστηρη πορτα)

ίων

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλα μονος αντρας εχει μπει και στα 3 μαγαζια. τωρα το αν θα γινει 2ο Νιρβανα το 2+2 προσωπικα αμφιβαλλω (αν εχει αυστηρη πορτα)

ἐπίτρεψέ μου νὰ διαφωνήσω... στὸ sc4, τουλάχιστον ἀπὸ ἀρχές φλεβάρη καὶ μετα, ἄντρας μόνος δὲν ἔχει μπεῖ...

swing21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Εκτιθεσαι Γιαννη...

swing21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
κλαιω με τη μαλακια που σου εχει καρφωθει στον εγκεφαλο.

Iωνα ηθελα να πω...μπερδευτηκα...δεν ξερω για ποια μαλακια θεωρεις οτι μου εχει καρφωθει στον εγκεφαλο μιας και ηταν το πρωτο μου ποστ εδω.Μαλλον ο δικος σου εγκεφαλος εχει κολησει απο τη μαλακια.Ξερω πολυ καλα ποιος ειναι...Ο ψηλος ο σερβιτορος που ηταν στο 2+2 και πηρε ποδι και τωρα ειναι στο sc4 και κανει αβαντες εκει και γλυφει εκει που εφτυνε.Οποιος δεν σεβεται το ψωμι που εχει φαει απο τον οποιονδηποτε,γυρνανε ολα πανω του...Αργα η γρηγορα θα παρει πουλο κιαπο εκει ουτως η αλλος.

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
Iωνα ηθελα να πω...μπερδευτηκα...δεν ξερω για ποια μαλακια θεωρεις οτι μου εχει καρφωθει στον εγκεφαλο μιας και ηταν το πρωτο μου ποστ εδω.Μαλλον ο δικος σου εγκεφαλος εχει κολησει απο τη μαλακια.Ξερω πολυ καλα ποιος ειναι...Ο ψηλος ο σερβιτορος που ηταν στο 2+2 και πηρε ποδι και τωρα ειναι στο sc4 και κανει αβαντες εκει και γλυφει εκει που εφτυνε.Οποιος δεν σεβεται το ψωμι που εχει φαει απο τον οποιονδηποτε,γυρνανε ολα πανω του...Αργα η γρηγορα θα παρει πουλο κιαπο εκει ουτως η αλλος.

εεε αφου μπερδευτηκες sorry

δεν ηξερα πως Ο Ιων δουλευε και στο 2+2 , στην πορτα του dida τον θυμαμαι και στο SC4 τον ειδα ξανα.

ίων

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0

ἐκτὸς ἀπὸ ἀνορθόγραφος καὶ κότα(δὲν μᾶς λές τὸ ὀνοματάκι σου), εἶσαι καὶ πολὺ θυμωμένος!
ἐγὼ μάστορα, δούλεψα στὸ dita ( ἐγὼ τοῦ ἔβαλα τὴν ἰδέα νὰ τὸ κάνει swinger club) κι ὑστερα ἀπὸ ἀρκετὸ καιρό πῆγα στὸ καζαμπλάνκα.
κανεῖς πελάτης δὲν εἶχε κι οὔτε ἔχει παράπονο ἀπὸ μένα σὲ θέμα εὐγένειας ἤ ἐξυπηρετήσεως. ὅταν ἔφυγα ἄπ'τὸ καζαμπλάνκα (τὸν λόγο τῆς προστριβῆς μας ἄν γουστάρεις τὸν γράφω καὶ δημοσίως) πῆγα στὸ sc4. ποτὲ δὲν τοῦς εἶχα "φτύσει" γιατὶ δὲν τοῦς ἤξερα. διασκέδαζα μὲ τὶς μαλακίες ποὺ ἔκαναν οἱ ἀνταγωνιστές, κάτι ἀπολύτως φυσιολογικό.
γιὰ τὸ ψωμί ποὺ ἔχω φάει ἄπ'τὸ καζαμπλάνκα, ῥῶτα καλλίτερα τὸν ἰδιοκτήτη νὰ σοῦ πεῖ πόσα παραπάνω ἔπαιρνα στὴν δουλειά ποὺ ἄφησα τὰ παρασκευοσάββατα γιὰ νὰ δουλέψω στὸ μαγαζί του καὶ πόσα μεροκάματα τοῦ εἶχα ἐπιστρέψει βραδιές ποὺ δὲν εἶχε τὸ μαγαζί δουλειά.
τὸ πόσο σεβάστηκα ἐγὼ τὸ μαγαζί καὶ πόσο τὸ μαγαζί ἐμένα, ἐπίτρεψέ μου νὰ τὸ ξέρω καλλίτερα...
κι ἄν θέλεις λεπτομέρειες γιὰ τὸ τὶ ξέρω, πολὺ εὐχαρίστως νὰ γράψω ἐδῶ μία κριτικὴ γιὰ τὸ μαγαζί!
ἄ, καὶ κάτι τελευταῖο... τὸ λογότυπο τοῦ 2+2, μάντεψε ποιὸς τὸ σχεδίασε! ;)

swing21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχας ανορθογραφος εισαι εσυ που μας εχεις βγαλει τα ματια.Δευτερον κοτα εισαι εσυ που απο την αρχη εγραφες εδω για το ποσο καλο ειναι το μαγαζι που δουλευες και το ποση προσπαθεια κανει αυτος που το ανοιγει,οτι θα βγαλει τα λεφτα του μετα απο χρονια,οτι,οτι οτι...
Επισης θυμωμενος δεν ειμαι καθολου...στα παπαρια μου τι λες και για ποιον τα λες...Ενας πελατης ειμαι απλα,αλλα αυτα που κανεις ειναι γυναικεια,να κραζεις δηλαδη επειδη εφυγες απο εκει.Κανει μπαμ γιατι το κανεις.Στα παπαρια μου επισης για το ποιος σχεδιασε το λογοτυπο αλλα και για το ποσα επαιρνες.Εγω κρινω την κωλοτουμπα που βλεπω οπως κρινουν και πολλοι αλλοι.
Κανε και την κριτικη σου για το μαγαζι να μαθουμε κιεμεις που δεν ξερουμε...Αλλωστε το θεμα εδω γιαυτο το λογο ανοιχτηκε.Αλλα προσεξε να διαβασεις και τι εγαφες οσο δουλευες εκει γιατι θα σε κοροιδευει ο κοσμος.

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Η χειρότερη βραδιά εχθές στο 2+2. Λίγος κόσμος με 2-3 καλά (για τα δικά μας δεδομένα) ζευγάρια, η μουσική χάλια (εμπρός στο δρόμο που χάραξε το Νιρβάνα με τα Ελληνικά λάϊ λάϊ).

Ας πει κάποιος στους υπευθύνους πως δε φτάνει μόνο ο χώρος και η αυστηρή πόρτα για να κάνουν τη διαφορά, ας βάλουν λίγο πιο ψαγμένη (ξένη πάντα) μουσική να προδιαθέτει τα ζευγάρια για κάτι παραπάνω γιατί με Παντελίδη δε γίνεται δουλειά.

Κατά τις 1:30 ήρθε και μια παρέα που έκατσε περίπου 1 ώρα για να κάνει ένα επιτηδευμένο strip show (με light lesbian με μια από τις κοπέλες της παρέας τους) στο bar η γυναίκα γνωστού βιομήχανου η οποία όμως πρέπει να μάθει να χορεύει και να περπατάει πάνω στα 15ποντά αν θέλει να καβαλάει τις μπάρες και να κάνει show.

Μας έκανε πάντως εντύπωση πως αρκετά από τα ζευγάρια που ήταν στο μαγαζί χάζεψαν με το ψευτό show που είδαν πράγμα που σημαίνει πως πηγαίνουν αρκετά νέα ζευγάρια ίσως από περιέργεια γιατί αυτό το θέαμα δεν είναι τίποτα για όσους ασχολούνται ενεργά με τον χώρο και πηγαίνουν σε swinger club / party στο εξωτερικό.

Επίσης φιλικό ζευγάρι που είδαμε εκεί μας είπε πως στην πόρτα το ρώτησαν αν είναι πραγματικό ζευγάρι ή ζευγάρι που αλλάζει συχνά παρτενέρ. Tην ηλίθια ερώτηση δε τη σχολιάζω, αλλά αυτό δείχνει πως στο μαγαζί πηγαίνουν και τα λεγόμενα "ζευγάρια υψηλού κινδύνου" κάτι που προφανώς θέλουν να αποτρέψουν οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού αλλά με εντελώς λάθος τρόπο.  

Από όσο είδαμε έκαναν και αλλαγές στο προσωπικό τους (bar & DJ).

Θα κάνουμε πολύ καιρό να ξαναπάμε στο συγκεκριμένο μαγαζί και ο μόνος λόγος θα είναι αν κάνουν κανένα party της προκοπής.

nikanag

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Η χειρότερη βραδιά εχθές στο 2+2. Λίγος κόσμος με 2-3 καλά (για τα δικά μας δεδομένα) ζευγάρια, η μουσική χάλια (εμπρός στο δρόμο που χάραξε το Νιρβάνα με τα Ελληνικά λάϊ λάϊ).

Ας πει κάποιος στους υπευθύνους πως δε φτάνει μόνο ο χώρος και η αυστηρή πόρτα για να κάνουν τη διαφορά, ας βάλουν λίγο πιο ψαγμένη (ξένη πάντα) μουσική να προδιαθέτει τα ζευγάρια για κάτι παραπάνω γιατί με Παντελίδη δε γίνεται δουλειά.

Κατά τις 1:30 ήρθε και μια παρέα που έκατσε περίπου 1 ώρα για να κάνει ένα επιτηδευμένο strip show (με light lesbian με μια από τις κοπέλες της παρέας τους) στο bar η γυναίκα γνωστού βιομήχανου η οποία όμως πρέπει να μάθει να χορεύει και να περπατάει πάνω στα 15ποντά αν θέλει να καβαλάει τις μπάρες και να κάνει show.

Μας έκανε πάντως εντύπωση πως αρκετά από τα ζευγάρια που ήταν στο μαγαζί χάζεψαν με το ψευτό show που είδαν πράγμα που σημαίνει πως πηγαίνουν αρκετά νέα ζευγάρια ίσως από περιέργεια γιατί αυτό το θέαμα δεν είναι τίποτα για όσους ασχολούνται ενεργά με τον χώρο και πηγαίνουν σε swinger club / party στο εξωτερικό.

Επίσης φιλικό ζευγάρι που είδαμε εκεί μας είπε πως στην πόρτα το ρώτησαν αν είναι πραγματικό ζευγάρι ή ζευγάρι που αλλάζει συχνά παρτενέρ. Tην ηλίθια ερώτηση δε τη σχολιάζω, αλλά αυτό δείχνει πως στο μαγαζί πηγαίνουν και τα λεγόμενα "ζευγάρια υψηλού κινδύνου" κάτι που προφανώς θέλουν να αποτρέψουν οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού αλλά με εντελώς λάθος τρόπο.  

Από όσο είδαμε έκαναν και αλλαγές στο προσωπικό τους (bar & DJ).

Θα κάνουμε πολύ καιρό να ξαναπάμε στο συγκεκριμένο μαγαζί και ο μόνος λόγος θα είναι αν κάνουν κανένα party της προκοπής.

Ευχαριστουμε πολυ για την περιγραφη και κρητικη. Τι ηλικιες ειχε το μαγαζι; Γενικα ποσα ζευγαρια επαιζαν; Παιχνιδι εγινε στο χωρο/στα δωματιακια/στα καναπεδακια;

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
ηλικίες από mid 20s έως 60+, καμιά 20αρια ζευγάρια ήταν (με εξαίρεση τη παρέα που ήρθε για 1 ώρα και έφυγε), στα δωμάτια επάνω δεν ανεβήκαμε και στα καναπεδάκια δεν έπαιζε τίποτα.

xp-user

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
21
Πόντοι
0
Ρε φίλε Γιάννη όσο καιρό δούλευες στο 2+2 είχες καμία Κάτια (Μελαχρινό κοντούλικο 160 45αρα ξινή με σχετικά καλό σωματάκι )Αν ναι στείλε μου μήνυμα έχω να σου πώ.
Μάνος ο συνγαμήτης σου από Πρίαμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom