Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
Την ιδια ερωτηση εκανα και στο τοπικ για το νιρβανα, με συγχωρειτε αν γινομαι κουραστικος...
Παιδες, μια ερωτηση, εχω μια καραπουταναρα γνωστη που της αρεσουν οι παρτουζες... μιλαμε οτι γουσταρει να την γαμανε 6-7 αντρες, ακομα και bukkake party θελει να κανει.. σε ποιο μαγαζι να τη παω για να εκπληρωσει το ονειρο της? και με την ευκαιρια να εκμεταλευτω κ εγω την καταστση να γαμησω κανα γκομενακι αλλο? Η τυπισσα ειναι καλη, μεγαλο βυζι, λιγο κοντη, αρκετα χουφτωματα, αλλα τετλεια παρτουζιαρα!!!!
Δεν λεει ομως να τη ν βαλω να πληρωσει 20-30 ευρω για να τη  γαμησουν ,δεν ειναι και μαλακω... το λεω αυτο γιατι ειδα εδω για τιμες ειδοδου περιεργες.. και ουτε ειμαι διατεθειμενος να τα βαλω εγω... αλλα τεσπα, ποια ειναι η γνωμη σας?

χλωμο σε βλεπω, πολλα ζευγαρια ειναι υποψιασμενα μιας και εχουν μπει στον χωρο μερικοι single αντρες με βιζιτες (που το παιζουν ζευγαρι) μπας και γαμησουν και καμια αλλη εκτος αν εισαι τοσο τυχερος και πετυχεις αντιστοιχο ζευγαρι σα τη δικη σου φαση. αλλα οτι θα πληρωσετε για να μπειτε σε ενα τετοιο μαγαζι ειναι δεδομενο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Χθεσινοβραδινή επίσκεψη στο στέκι μου :grin: :grin:,με το που παρκάρω ακριβώς απέναντί μου σκάει κι αράζει μια γκρι πόρσε με τον κλασσικό πενηντάρη μεσήλικα έλληνα και το 30χρονο δίμετρο με τα τακούνια της :lheel: και το εφαρμοστό φόρεμα :cum: :cum:.Κόσμος γύρω στα 50 άτομα χωρίς όμως κάποιους γνωστούς από προηγούμενες επισκέψεις ή από το Νιρβάνα :rolleyes: :idiot:.Παρατήρησα μια ξανθιά πουράτζα που κόβει βόλτες στο μπαρ κι έχει κάποια πόστο στο μαγαζί αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνει :think: :think:,μάλλον δημόσιες σχέσεις,πάντως την είχα πετύχει και στο Νιρβάνα να παρτουζώνεται στο ΜΠΙΚΙΝΙ :knockinb: :zfuck: :2on1:.Η μουσική είχε και πάλι θέμα :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: και οπωσδήποτε πρέπει να γίνει κάτι γιατί μιλάμε για κλαμπ και όχι για καφέ :rockon: :rockon:.Η ξανθιά κυρία που έσκασε με την πόρσε άμεσα αποσύρθηκε για λεσβιακό με μελαχρινή συνομίλική της  :tits: :tits2:,ενώ ένα εντυπωσιακό μελαχρινό με 3αρια βυζιά και ξέκολλο μαύρο φόρεμα με κάβλωσε άσχημα.Ανεβαίνωντας προς τα πάνω υπήρχε μόνο μια παρτούζα σε εξέλιξη με άλλους 2 μεσήλικους κυρίους και 2 30αρες,όπου η μία τα είχε βγάλει όλα,την γαμούσε ο δικός της και πίπωνε τον άλλον,ενώ η άλλη φαινόταν πιο πρωτάρα και απλά χάιδευε τον τύπο που γαμούσε  και την φίλη της  :grin: :grin:.Η ξανθιά υπεύθυνη του χώρου με την λευκή ιατρική ρόμπα ακόμα πιο καύλα χθες,μας κόζαρε άγρια,έκανα το πούρο μου κι αποχωρήσαμε.Γουστάρω στο καζαμπλάνκα που πάντα βλέπω νέα πρόσωπα έτοιμα για παιχνίδι αλλά διακριτικά.Μου βγάζει μια κυρίλα το μαγαζί,αν φτιάξει και την μουσική θα γίνει τέλειο

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
εμεις θα παμε σημερα μια βολτα

kazermas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
75
Πόντοι
10
χλωμο σε βλεπω, πολλα ζευγαρια ειναι υποψιασμενα μιας και εχουν μπει στον χωρο μερικοι single αντρες με βιζιτες (που το παιζουν ζευγαρι) μπας και γαμησουν και καμια αλλη εκτος αν εισαι τοσο τυχερος και πετυχεις αντιστοιχο ζευγαρι σα τη δικη σου φαση. αλλα οτι θα πληρωσετε για να μπειτε σε ενα τετοιο μαγαζι ειναι δεδομενο.
Οπως τα λεει ο Swordmaster ειναι , τουλαχιστων στο καζαμπλανκα τα ζευγαρια εκει ειναι πιο σταθερα .....στο Νιρβανα πιο ευκολο να κατσει φαση ,γιατι πολλοι πανε με φιλες-γνωστες-βιζιτες του 20ρικου κοκ.

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
Καλά να περάσεις σορντ :knockinb: :zfuck: :2on1: :grin: :grin:.Εγώ την άλλη βδομάδα πάλι,η δικιά μου θέλει Νιρβάνα τώρα για αλλαγή  ;) ;) :knockinb: :rockon: :rockon:

thanks, για την ιστορια η ξανθια η γεματουλα ηταν τροφιμη στο νιρβανα πριν ανοιξει το 2+2, τωρα ειναι μαζι με τον αντρα της μετοχοι (η κατι τετοιο) στο μαγαζι

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
την παρασκευη εχει παρτυ με θεμα αστυνομικινες και φυλακισμενοι. θα  :fuck2: τους μπατσους  :2funny:

Συνημμένα

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    56,4 KB · Εμφανίσεις: 91

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Χθεσινοβραδινή απόπειρα επίσκεψης στο στέκι  :grin: :sunglasses:,μιας και τελικά μου συνέβη κάτι που πίστευα ότι μέσα στην κρίση δεν υπήρχε περίπτωση να πάθω :o :o :S :S :S.Εχθές ήταν θεματική βραδιά όπως είχε ενημερώσει κι ο σορντ ;) ;),το κονσεπτ όμως δεν με ενθουσιάζε και δεν μου ταίριαζε κι ο ρόλος του φυλακισμένου :headbang: :headbang:.Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω και 15 ευρώ για να νοικιάσω μια τέτοια στολή για ένα 3ωρο-4ρο :tickedoff: :tickedoff:.Έτσι λοιπόν με το που μπαίνω με ρωτάει ο ψευτόμαγκας καράφλας στην είσοδο αν έχω στολή και του απαντάω όχι.Μου λέει μέσα είναι όλοι ντυμένοι,δεν μπορώ να σε αφήσω να περάσεις :jerking: :jerking:.Εντάξει του λέω ρε φίλε αφού είναι έτσι δεν πειράζει θα πάω κι εγώ στο Νιρβάνα που μπαίνεις και χωρίς στολές ;) ;) :rockon: :rockon:.Έφυγα τσαντισμένος και ξενερωμένος με αυτή την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και την κοροιδία που παίχτηκε μόνο και μόνο για να πάρουν 30 ευρώ παραπάνω :jerking: :jerking:.Ευτυχώς συνέχισα στο Νιρβάνα και σώθηκε η βραδιά :grin: :grin: :rockon: :rockon:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Χθεσινοβραδινή απόπειρα επίσκεψης στο στέκι  :grin: :sunglasses:,μιας και τελικά μου συνέβη κάτι που πίστευα ότι μέσα στην κρίση δεν υπήρχε περίπτωση να πάθω :o :o :S :S :S.Εχθές ήταν θεματική βραδιά όπως είχε ενημερώσει κι ο σορντ ;) ;),το κονσεπτ όμως δεν με ενθουσιάζε και δεν μου ταίριαζε κι ο ρόλος του φυλακισμένου :headbang: :headbang:.Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω και 15 ευρώ για να νοικιάσω μια τέτοια στολή για ένα 3ωρο-4ρο :tickedoff: :tickedoff:.Έτσι λοιπόν με το που μπαίνω με ρωτάει ο ψευτόμαγκας καράφλας στην είσοδο αν έχω στολή και του απαντάω όχι.Μου λέει μέσα είναι όλοι ντυμένοι,δεν μπορώ να σε αφήσω να περάσεις :jerking: :jerking:.Εντάξει του λέω ρε φίλε αφού είναι έτσι δεν πειράζει θα πάω κι εγώ στο Νιρβάνα που μπαίνεις και χωρίς στολές ;) ;) :rockon: :rockon:.Έφυγα τσαντισμένος και ξενερωμένος με αυτή την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και την κοροιδία που παίχτηκε μόνο και μόνο για να πάρουν 30 ευρώ παραπάνω :jerking: :jerking:.Ευτυχώς συνέχισα στο Νιρβάνα και σώθηκε η βραδιά :grin: :grin: :rockon: :rockon:
η συμπεριφορά τους ήταν επαγγελματικότατη από την στιγμή που ηταν ΟΛΟΙ οι αλλοι ντυμένοι καλα εκανε και σε εδιωξε

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
η συμπεριφορά τους ήταν επαγγελματικότατη από την στιγμή που ηταν ΟΛΟΙ οι αλλοι ντυμένοι καλα εκανε και σε εδιωξε

Σιγά μην ήταν όλοι ντυμένοι :jerking: :jerking:.Το εκανέ μόνο και μόνο για να πάρει +30 από τις στολές αλλά κι εμένα στα αρχίδια μου  ;) ;) :rockon: :rockon:,αν ψάχνει για  :jerking: :jerking: αλλού :grin: :grin:

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
ηταν ολοι ντυμενοι. ο ιδιοκτητης του 2+2 εχει και μαγαζια στο Βερολινο και θελει να μη το κανει μπατεσκυλοαλεσταδικο. καλα κανει και εχει αυστηρη πορτα.

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σε αυτό το μαγαζί ή στο Nirvana αν κάποιο ζευγάρι που είναι swing-curious απλά και μόνο για μία γνωριμία ή να βρεί μια γυναίκα. Υπάρχει κάποια καλή πιθανότητα για αυτό ή μόνο Hardcore καταστάσεις? Ποιό πολύ μας ενδιαφέρει να βρούμε κάποιους να γνωρίσουμε και αν κάνουμε κάτι για πιό μετά αφου νιώσουμε πιο άνετα και σίγουρα όχι μέσα στο μαγαζί να μας κοιτάνε άλλοι. Τι λέτε οι έμπειροι του είδους?

nikanag

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σε αυτό το μαγαζί ή στο Nirvana αν κάποιο ζευγάρι που είναι swing-curious απλά και μόνο για μία γνωριμία ή να βρεί μια γυναίκα. Υπάρχει κάποια καλή πιθανότητα για αυτό ή μόνο Hardcore καταστάσεις? Ποιό πολύ μας ενδιαφέρει να βρούμε κάποιους να γνωρίσουμε και αν κάνουμε κάτι για πιό μετά αφου νιώσουμε πιο άνετα και σίγουρα όχι μέσα στο μαγαζί να μας κοιτάνε άλλοι. Τι λέτε οι έμπειροι του είδους?

Κι εμείς σε τέτοια φάση είμαστε, ψαχνόμαστε, και μέχρι τώρα, πέρα από μια ανάγκη διαχείρισης καταστάσεων, δεν μας έχει πιέσει κανείς στο Nirvana - για το 2+2 δεν ξέρω, θα μου άρεσε να μάθω από όσους έχουν πάει. Ανάγκη διαχείρισης καταστάσεων εννοώ το να μπορείς να βάλεις τα όριά σου και να πεις ότι εμείς πάμε μέχρι εκει, όχι παραπέρα.

Πιστεύω επίσης ότι είναι καλύτερα για τις πρώτες εμπειρίες μέσα στο μαγαζί, γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου αρέσει τελικά, οπότε στο μαγαζί φεύγεις αν θες, ενώ στο σπίτι του άλλου ή σε ξενοδοχείο είναι πιο απομονωμένα τα πράγματα.

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Υπαρχει πιθανοτητα να βρεις γυναικα μονη?

Γενικα σε αυτο το στυλ που ψαχνετε βρισκετε ζευγαρια που δεν θελουν επιτοπου και μπορουν να πανε σιγα σιγα?

nikanag

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Υπαρχει πιθανοτητα να βρεις γυναικα μονη?

Γενικα σε αυτο το στυλ που ψαχνετε βρισκετε ζευγαρια που δεν θελουν επιτοπου και μπορουν να πανε σιγα σιγα?

Γυναίκα μόνη λίγο δύσκολο, μπορείς να βρεις ζευγάρι που ψάχνει κι εκείνο για φάση γυναίκα με γυναίκα (όπως εμείς π.χ.  :rockon:)

Και γενικά ναι, υπάρχουν πολλά ζευγάρια που δεν θελουν επιτοπου και πανε σιγα σιγα.

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
κανεις δε σας γαμαει αν δε θελετε. μη τρελαινεστε παιδια, οι περισσοτεροι γνωριζονται απο τα site και στα μαγαζια δινουν ραντεβου, υπαρχουν και τα ζευγαρια killers που την πεφτουν με τη μια χοντρα υπαρχουν και ζευγαρια που πηγαινουν για την γνωριμια και μετα βλεπουνε. το θεμα ειναι να ξερεις να τους αντιμετοπισεις. εμεις εχουμε γνωρισει ζευγαρι (εξαιρετικα παιδια, κανουμε παρεα αλλα ποτε δε θα γινει κατι μεταξυ μας) , δεν ειναι μονο το γαμησι στο swinging.  για γυναικα μονη λιγο δυσκολο. οι μπαλαντερ παιζουν με συστασεις

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εμείς λέγαμε καλύτερα να βρούμε κάποιους απο το μαγάζι γιατί απο αγγελίες δύσκολα τα πράγματα. Ενώ αν βλέπεις με τα μάτια σου ειναι πιο εύκολο να επιλεξεις. Νομιζω οτι πρεπει να κανουμε μια επισκεψη να δουμε πως αντιδραμε. Γιατι στη θεωρια το θελουμε (εγω πολυ αυτη μετρια) αλλα στη πραξη δεν ειμαστε σιγουροι οποτε θελουμε να το παμε σιγα σιγα ωστε να δουμε πως μας παει απο μονο του. Παιζει ρολο να βρεις και το ζευγαρι που θα κανει κλικ και στους δυο!

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
δυσκολα τα πραγματα χωρις προφιλ στα γνωστα site, τα "θελω" του καθε ζευγαριου διαφερουν. απο τα site γινεται καλο ξεσκαρταρισμα και βλεπεις και πως ειναι (σωματα δειχνουν ολοι)

nikanag

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εμείς λέγαμε καλύτερα να βρούμε κάποιους απο το μαγάζι γιατί απο αγγελίες δύσκολα τα πράγματα. Ενώ αν βλέπεις με τα μάτια σου ειναι πιο εύκολο να επιλεξεις. Νομιζω οτι πρεπει να κανουμε μια επισκεψη να δουμε πως αντιδραμε. Γιατι στη θεωρια το θελουμε (εγω πολυ αυτη μετρια) αλλα στη πραξη δεν ειμαστε σιγουροι οποτε θελουμε να το παμε σιγα σιγα ωστε να δουμε πως μας παει απο μονο του. Παιζει ρολο να βρεις και το ζευγαρι που θα κανει κλικ και στους δυο!

Συμφωνω απολυτα με αυτό. Κι εμείς με τα site δεν εχουμε καλη σχεση, στο μαγαζι βλεπεις πολυ καλυτερα και τους αλλους και τα ορια σου. Προχωρηστε το ετσι οπως λες, και παντα με επικοινωνια και συζητηση πριν και μετα. Καλη τυχη :)

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Swordmaster επειδη ειμαστε απο μικρη πολη δεν θελουμε να βαλουμε φωτο κλπ σε site (prive.net κλπ) γενικα δεν θελουμε να ξερει καποιος απο την πολη μας κατι. Εξου και ο λογος που κοιταμε να γινει κατι στην Αθηνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom