Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Την ιδια ερωτηση εκανα και στο τοπικ για το νιρβανα, με συγχωρειτε αν γινομαι κουραστικος...
Παιδες, μια ερωτηση, εχω μια καραπουταναρα γνωστη που της αρεσουν οι παρτουζες... μιλαμε οτι γουσταρει να την γαμανε 6-7 αντρες, ακομα και bukkake party θελει να κανει.. σε ποιο μαγαζι να τη παω για να εκπληρωσει το ονειρο της? και με την ευκαιρια να εκμεταλευτω κ εγω την καταστση να γαμησω κανα γκομενακι αλλο? Η τυπισσα ειναι καλη, μεγαλο βυζι, λιγο κοντη, αρκετα χουφτωματα, αλλα τετλεια παρτουζιαρα!!!!
Δεν λεει ομως να τη ν βαλω να πληρωσει 20-30 ευρω για να τη γαμησουν ,δεν ειναι και μαλακω... το λεω αυτο γιατι ειδα εδω για τιμες ειδοδου περιεργες.. και ουτε ειμαι διατεθειμενος να τα βαλω εγω... αλλα τεσπα, ποια ειναι η γνωμη σας?
χλωμο σε βλεπω, πολλα ζευγαρια ειναι υποψιασμενα μιας και εχουν μπει στον χωρο μερικοι single αντρες με βιζιτες (που το παιζουν ζευγαρι) μπας και γαμησουν και καμια αλλη εκτος αν εισαι τοσο τυχερος και πετυχεις αντιστοιχο ζευγαρι σα τη δικη σου φαση. αλλα οτι θα πληρωσετε για να μπειτε σε ενα τετοιο μαγαζι ειναι δεδομενο.