Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.715
Πόντοι
2.306
Το δικό μου σχόλιο στόχευε αλλού!! Όχι στο φίλο @A1234 αλλά πολλά ζευγάρια πηγαίνουν ενώ η κυρία δεν είναι ακόμα έτοιμη ή ακόμα ακόμα η κυρία δεν ξέρει καν σε τι μαγαζί πηγαίνει και αντί για διασκέδαση χαλάει η φάση εντελώς!!!
Δηλαδη λες στη γκομενα/ γυναικα σου: « μωρο μου θα παμε σε μπαρακι απόψε να πιουμε ποτακι, κοιτα μονο να ντυθεις καλα διοτι μπορει και να σε γαμησουν εκει μεσα».
Σου λεει η αλλη « τι στο διαολο? Στην εφορια θα με παει για ποτο?»
Και μετα τρωει το σοκ οτι εσυ κυριολεκτουσες…:confused:

Twonakedstars

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
13
Πόντοι
0
Αξίζει φίλε, αρκεί να ξέρει πού πηγαίνει, να το θέλει, και να έχετε συζητήσει από πριν μέχρι που θα φτάσετε. Και εμείς που πήγαμε πρώτη φορά το απολαύσαμε αφού απλά καθόμασταν στο διάδρομο και χαμουρευομασταν κοιτώντας.

vasillhss

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
71
Πόντοι
1
Αξίζει φίλε, αρκεί να ξέρει πού πηγαίνει, να το θέλει, και να έχετε συζητήσει από πριν μέχρι που θα φτάσετε. Και εμείς που πήγαμε πρώτη φορά το απολαύσαμε αφού απλά καθόμασταν στο διάδρομο και χαμουρευομασταν κοιτώντας.
Ακριβώς έτσι το πέρασα και εγώ όπως και εσύ! Ναι συμφωνώ το θεωρούσα αυτονόητο ότι πρώτα θα έχει υπάρξει συνενοηση

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
220
Πόντοι
21
Τις επόμενες μέρες θα κάνω βόλτα από Κρήτη. Θα ήθελα πάρα πολύ να επισκεφθώ το κλαμπ. Γυναίκα δεν θα έχω μαζί μου θα μπορέσω να κάνω παιχνίδι εκεί μόνος? Είναι η πρώτη φορά που θα πάω από περιέργεια. Πέμπτη δεν έχει ανοικτά για μόνους άντρες?

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.143
Πόντοι
3.846
Σωστά, τις Πέμπτες επιτρέπονται και μόνοι άντρες.

Υπάρχει μια διαφορά αν συνοδεύεσαι από γυναίκα που δεν είναι η σύζυγος (ή η σχέση σου) και αν συνοδεύεσαι από σεξεργάτρια. Δεν είπε κανείς ότι θα σας κάνουν τις 20 ερωτήσεις να δουν αν είστε ζευγάρι και πόσο καιρό είστε μαζί ,αλλά το να φέρνεις σεξεργάτρια μαζί σου χαλάει όλο το concept. Νομίζω είναι αυτονόητο γιατί.

Katerinathedog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Like
1.830
Πόντοι
200
το σαββατο που πήγα με παρεα περασα πολύ δυνατα! Ο κόσμος ήταν ακριβως όσος χρειαζόταν και σε γενικές γραμμές ικανοποιητικός !!!

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.198
Πόντοι
2.256
Τις επόμενες μέρες θα κάνω βόλτα από Κρήτη. Θα ήθελα πάρα πολύ να επισκεφθώ το κλαμπ. Γυναίκα δεν θα έχω μαζί μου θα μπορέσω να κάνω παιχνίδι εκεί μόνος? Είναι η πρώτη φορά που θα πάω από περιέργεια. Πέμπτη δεν έχει ανοικτά για μόνους άντρες?
Συγγνώμη, βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά τι είναι αυτό που σε τραβάει προς αυτή την επιλογή;;;
Το σύστημα δουλεύει ως εξής (περίπου) : Πας εκεί. Αν ως καινούργιος δε φας άμεσα πόρτα, θα σου πει να αφήσεις το τηλέφωνό σου και να είσαι κάπου κοντά ώστε μόλις έρθουν ζευγάρια, να υπάρχει η σωστή αναλογία. Δεν πρόκειται δηλαδή να βάλει μέσα 20 μπαλαντέρ με 3-4 ζευγάρια!!! Αν, έρθουν αρκετά ζευγάρια και μπουν πρώτα οι παλιοί γνωστοί που έχουν στάξει οικονομικά και είναι αρεστοί και γνωστοί για τις επιδόσεις τους, τότε θα μπεις κι εσύ ως νούμπας (εκτός αν είσαι ο Μπραντ Πητ). Αφού σκάσεις μια 80αρα €υραίους, θα επιστρατεύσεις όλη τη γοητεία και την τέχνη σου σε κάποιο ζευγάρι- στόχο, το οποίο πιθανόν να μην παίζει καν έτσι!!! Την ίδια στιγμή τα τσακάλια οι παλιοί έχουν ήδη κλειδώσει (επειδή ξέρουν) τους στόχους τους!!!
Θα εξαντλήσεις λοιπόν την ενέργειά σου παίζοντας με την πιθανότητα να χωθείς σε ένα τυχαίο παιχνίδι με κάποια νοικοκυρά που το δίνει και με θεατές το σύζυγο και τα υπόλοιπα τζιμάνια που θα παίζουν την ψωλή τους σε απόσταση αναπνοής από τη μούρη σου ώστε να είναι σε εγρήγορση όταν έρθει η σειρά τους!
Προσοχή!!! Μην το πάρεις προσωπικά!!! Με αφορμή το σχόλιό σου ρωτάω προς πάσα κατεύθυνση!!!
Γιατί αυτή την 80άρα δεν τη δίνει κάποιος σε ένα call girl με σίγουρα αποτελέσματα;;;;

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.198
Πόντοι
2.256
αλλά το να φέρνεις σεξεργάτρια μαζί σου χαλάει όλο το concept.
Βρε δεν τρέχει κάστανο!!! Αφού το πράγμα λειτουργεί έτσι ας το κάνει έτσι!!!
Θα στοιχήσει όμως ο κούκος αηδόνι!!!!,
Αν είναι να σπρώξεις πάνω από 300 €υραίους γιατί δεν παίρνεις city tour Για πάρτι σου;;;; Ή 3 των 100 για παρτούζα μόνος σου αλλά ρισκάρεις την κονταρομαχία;;; Ή νομίζει κανείς ότι σκάνε μύτη τα αγγελάκια της Victoria secret και παρακαλάνε για πούτσο;;;;

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
220
Πόντοι
21
Συγγνώμη, βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά τι είναι αυτό που σε τραβάει προς αυτή την επιλογή;;;
Το σύστημα δουλεύει ως εξής (περίπου) : Πας εκεί. Αν ως καινούργιος δε φας άμεσα πόρτα, θα σου πει να αφήσεις το τηλέφωνό σου και να είσαι κάπου κοντά ώστε μόλις έρθουν ζευγάρια, να υπάρχει η σωστή αναλογία. Δεν πρόκειται δηλαδή να βάλει μέσα 20 μπαλαντέρ με 3-4 ζευγάρια!!! Αν, έρθουν αρκετά ζευγάρια και μπουν πρώτα οι παλιοί γνωστοί που έχουν στάξει οικονομικά και είναι αρεστοί και γνωστοί για τις επιδόσεις τους, τότε θα μπεις κι εσύ ως νούμπας (εκτός αν είσαι ο Μπραντ Πητ). Αφού σκάσεις μια 80αρα €υραίους, θα επιστρατεύσεις όλη τη γοητεία και την τέχνη σου σε κάποιο ζευγάρι- στόχο, το οποίο πιθανόν να μην παίζει καν έτσι!!! Την ίδια στιγμή τα τσακάλια οι παλιοί έχουν ήδη κλειδώσει (επειδή ξέρουν) τους στόχους τους!!!
Θα εξαντλήσεις λοιπόν την ενέργειά σου παίζοντας με την πιθανότητα να χωθείς σε ένα τυχαίο παιχνίδι με κάποια νοικοκυρά που το δίνει και με θεατές το σύζυγο και τα υπόλοιπα τζιμάνια που θα παίζουν την ψωλή τους σε απόσταση αναπνοής από τη μούρη σου ώστε να είναι σε εγρήγορση όταν έρθει η σειρά τους!
Προσοχή!!! Μην το πάρεις προσωπικά!!! Με αφορμή το σχόλιό σου ρωτάω προς πάσα κατεύθυνση!!!
Γιατί αυτή την 80άρα δεν τη δίνει κάποιος σε ένα call girl με σίγουρα αποτελέσματα;;;;
Βασικά δεν ξέρω καν πως πάει το παιχνίδι. Όπως είπα είμαι από κρητη και θα έρθω για δουλειά εκεί για δύο νύχτες. Από περιέργεια θέλω να πάω δεν με αγχώνει το 80@ρη φίλε δεν θα στεναχωριθω αν δεν παίξει τίποτα και θα χαρώ πολύ αν παίξει. Απλά για την φάση θέλω να πάω. Θέλω να δω το παιχνίδι εκεί μιας και το διαβάζω από εδώ και μου ανάβει τα αίματα.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.198
Πόντοι
2.256
Βασικά δεν ξέρω καν πως πάει το παιχνίδι. Όπως είπα είμαι από κρητη και θα έρθω για δουλειά εκεί για δύο νύχτες. Από περιέργεια θέλω να πάω δεν με αγχώνει το 80@ρη φίλε δεν θα στεναχωριθω αν δεν παίξει τίποτα και θα χαρώ πολύ αν παίξει. Απλά για την φάση θέλω να πάω. Θέλω να δω το παιχνίδι εκεί μιας και το διαβάζω από εδώ και μου ανάβει τα αίματα.
Πάσο. :hi:

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
274
Πόντοι
21
Τελευταια φορα που απανταω και η απαντηση αφορα τα δυο γελοια προσωπα που πεταχθηκαν κατω απο το σχολιο μου
μλκς και βλαμμενοι εισατε εσεις και ολο σας το σοϊ!!!!
ποσο βλακες μπορει να ειναι???ο ενας λεει οτι ο Θεμης με βαζει τσαμπα, ενω εγω γραφω να μην πηγαινετε να δινετε 80 ρια σαν ηλιθιοι....
μην ζηλευετε ,επειδη εσεις δεν εχετε κανει παρτουζα ποτέ, ενω εγω κανω αρκετα συχνα και ΔΩΡΕΑΝ!!!!
αν μπορειτε ρε σουργελα , ελατε με συνοδο, να σας τη γαμησω και αυτη , οπως γαμαω την αδερφη της θειάς σας.
ουστ απο εδω ,γελοια προσωπα ,αγαμητοι!!!!
Ασχετο με το υπολοιπο θεμα. Εμενα μπορεις να μου πεις την γνωμη σου για τον κωστακη?

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
342
Πόντοι
21
Μια μίνι σύνοψη για τη βραδιά του πάρτι πρώτη μας φορα στο μαγαζί και γενικά χωρίς καθόλου εμπειρία στο χώρο αυτό.
Χρόνος από 1-3
1.Δεν καταλάβαινες ότι έχει θεματικό πάρτι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ο κόσμος ήταν ντυμένος κανονικά.
2.Κοσμο είχε πάρα πολύ ότι θέση υπήρχε για να κάτσει κάποιος ήταν κατειλημμένη και είχε και λίγους επιπλέον όρθιους.
3.Σιγουρα είχε 2-3 ζευγάρια που η κοπέλα ήταν συνοδός το κατάλαβα από κάποιες κινήσεις δεν βάζω το χέρι στη φωτιά, είχε και δυο κρος και τα δύο πολύ ψηλά το ένα με κόκκινη περούκα έκανε παιχνίδι πάνω στο τελευταίο δωμάτιο το άλλο ανέβηκε σε κάποια φάση αλλά δεν είδα την συνέχεια.
4.Η πλειοψηφία του κόσμου ήταν 30-45 για τις κοπέλες που παρατήρησα έχω να πω ήταν αρκετά εμφανίσιμες άλλες πολύ σεξτέτο άλλες ποιο μαζεμένες.
5.Στον όροφο από της 1:30 έως 2:30 που κατεβήκαμε γινόταν συνωστισμός στο δωμάτιο με κουρτίνα βρίσκονταν από 6εως 10 άτομα και έδινα πόνο στο καθένας με την παρτενέρ του στις 2 πρώτες καμπίνες είχε 3-5 ζυγαριά που έπεσαν ωραία κυρίως με τους συνοδούς του με εξαίρεση μια ξανθιά γυναίκα μορφή κυρία με σεξυ εσώρουχα πολύ ορεξάτη, στο τελευταίο δωμάτιο βάθος έπαιζε η κρος και στον προθάλαμο του μια juicy κυρία του και κανένα δυο ζευγάρια ακόμα του έδινε και καταλάβαινε, στο διάδρομο συνιστάς μια από ζευγάρια αλλά κοιτούσαν και φασωνοντουσαν αλλά απλά κοιτούσαν γενικά πολύ κινητικότητα.
5. Κλουβί ισόγειο και εκεί 4-5 ζευγάρια έπεσαν ωραία με έντονα γαμιισια και ανά διαστήματα μπαινόβγαιναν και ζευγάρια.

Γενικά πάνω από το μισώ μαγαζί έκανε κάτι ο κόσμος συνέχιζε να έρχεται και μετά της 2:30 αρχικά ξεκίνησαν να παίζουν ποιο μεγάλες ηλικίες δεν ξέρω μετά της 2:30 εάν έπαιξαν και ποιο μικρά ζευγάρια .

Για πρώτη φορά γενική εντύπωση πολύ καλή πολύ καυλωτικη ατμόσφαιρα, η παρτενέρ μου ήταν σοκαρισμένη και δεν το απόλαυσα όσο θα μπορούσα.

Αυτά από εμένα
Πολυ ωραια περιγραφη!δεν ειχα παει,αλλα εχοντας εικονα απο ολες τις προηγουμενες φορες, ειναι αντιπροσωπευτικη! αυτο το τελειο και καβλωτικο περιβαλλον χαλαει διαφορους ηλιθιους που λυμαινονται το νημα και το σαϊτ γενικοτερα...αγαμητοι τελειωμενοι,ζηλευουν εμας που γουσταρουμε τις παρτουζες, πηγαινουμε και περναμε τελεια! Ο υποτιθεμενος λογος που τους χαλαει? οτι δεν παιρνουμε τη γυναικα μας, αλλα καποια αλλη συνοδο....ρε γιδια τα νομιμα ζευγαρια που ερχονται, νομιζετε πως ειναι ηλιθιοι οπως εσεις? φυσικα και ξερουν οτι θα βρουν και κραχτες και βιζιτες και παρανομα ζευγαρια...αλλα ερχονται γιατι γουσταρουν και αυτα!ζηλεψτε λοιπον ,βραστε στο ζουμι σας!!!!
ΥΓ, Ο,τι και αν γραψει ως απαντηση καποος απο τους γνωστους ηλιθιους, δεν θα το διαβασω καν, οποτε αδικος κοπος!!!!θα ασχολουμαι με την αδερφή της θειάς του,δεν εχω χρονο να διαβαζω απαντησεις απο αγαμητους- ηλιθιους!!!

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
748
Πόντοι
81
Πολυ ωραια περιγραφη!δεν ειχα παει,αλλα εχοντας εικονα απο ολες τις προηγουμενες φορες, ειναι αντιπροσωπευτικη! αυτο το τελειο και καβλωτικο περιβαλλον χαλαει διαφορους ηλιθιους που λυμαινονται το νημα και το σαϊτ γενικοτερα...αγαμητοι τελειωμενοι,ζηλευουν εμας που γουσταρουμε τις παρτουζες, πηγαινουμε και περναμε τελεια! Ο υποτιθεμενος λογος που τους χαλαει? οτι δεν παιρνουμε τη γυναικα μας, αλλα καποια αλλη συνοδο....ρε γιδια τα νομιμα ζευγαρια που ερχονται, νομιζετε πως ειναι ηλιθιοι οπως εσεις? φυσικα και ξερουν οτι θα βρουν και κραχτες και βιζιτες και παρανομα ζευγαρια...αλλα ερχονται γιατι γουσταρουν και αυτα!ζηλεψτε λοιπον ,βραστε στο ζουμι σας!!!!
ΥΓ, Ο,τι και αν γραψει ως απαντηση καποος απο τους γνωστους ηλιθιους, δεν θα το διαβασω καν, οποτε αδικος κοπος!!!!θα ασχολουμαι με την αδερφή της θειάς του,δεν εχω χρονο να διαβαζω απαντησεις απο αγαμητους- ηλιθιους!!!
Το θεμα δεν είναι αν εχεις χρονο. Το θέμα είναι οτι είσαι αυτιστικός γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις απλες ενοιες

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Nastal

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Η @Nastal να πάει την επόμενη φορά με τον @va$ilhs silhss την επόμενη φορά.

Γιατί ρε παιδιά τέτοια αστοχία με την παρέα, δεν τους είχατε προετοιμάσει τι θα παιχτεί; Πάντως (ειδικά για γυναίκα) δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεις παρέα. Η γυναίκα μόνο από εδώ αναμένεται να δεχτεί 2-3 χιλιάδες μηνύματα και ο άντρας αν μπει με γυναίκα μέσα και δεν έχει εκείνη πρόβλημα ας χωθεί σε όποια παρέα θέλει.
Δεν θυμάμαι να είπα ότι είμαι γυναίκα κάπου δε χώθηκα σε παρέα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της καθώς δεν το σήκωνε το μαγαζί η κοπέλα. Το σεβάστηκα. Εγω το σήκωνα και προφανώς κάποια στιγμή θα το επισκεφτώ πάλι με την πρώτη ευκαιρία,όταν παρουσιαστεί .

Nastal

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Το ίδιο και εγώ ακριβώς αλλα μέχρι εκεί, δυστυχώς για μένα.

vasillhss

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
71
Πόντοι
1
Φιλικά και ήρεμα θέλω να σου πω μην πέρνεις προσωπικά ότι σου λένε γιατί πραγματικά γαμιετε το νήμα με ατελείωτες συζητήσεις για άσχετα πράγματα, ο καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή, προσωπικά και εγώ θα προτιμούσα να μην είχε πληρωμένες συνοδούς αλλά ως εκεί εάν γαμάνε το νήμα κανένας δεν έχει να κερδίσει τιποτα

Γιαννιος420

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
956
Πόντοι
81
Το θεμα δεν είναι αν εχεις χρονο. Το θέμα είναι οτι είσαι αυτιστικός γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις απλες ενοιες
ακομα ασχολειστε με τη πορδη ρε φιλε;καντε του ολοι αναφορα κ ignore που πρηζει μπαλες με τις μλκς του συνεχεια
που ναι οι διαχειριστες να ελεγξουν ποσο εριστικος ειναι ο λακαμας;;;
γραψτε τον στ'αρχιδια σας κ εδω κ οταν τον δειτε στο μαγαζι ξανα καντε του καμια εκπληξη...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.143
Πόντοι
3.846
Δεν θυμάμαι να είπα ότι είμαι γυναίκα κάπου δε χώθηκα σε παρέα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της καθώς δεν το σήκωνε το μαγαζί η κοπέλα. Το σεβάστηκα. Εγω το σήκωνα και προφανώς κάποια στιγμή θα το επισκεφτώ πάλι με την πρώτη ευκαιρία,όταν παρουσιαστεί .
Πλάκα έκανα ρε παίκτη, επειδή έπεσαν κοντά δύο σχόλια για το ότι δε γούσταρε η παρέα.

Τα μαγαζιά αυτά δεν είναι για όλους και κάποιοι πρέπει να δουν με τα μάτια τους για να καταλάβουν αν τους κάνει ή όχι. Σεβαστό. Υπάρχουν και γυναικες που το έχουν με το swinging, σου εύχομαι να βρεις μια τέτοια.

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
823
Πόντοι
81
Μονο εγω φορουσα μια μασκα και πήγα κ πρώτη φορά στη ζωή μου. Ειδα οτι κανένας άλλος δε φορούσε και στο τέλος την έβγαλα.
Μου αρεσε αρκετά αλλά δεν είχα κατάλληλη παρέα τελικά για να ακολουθήσει σε όλα,δυστυχώς. Αρκετός κόσμος αν και πήγα στο μαγαζί 3 παρα 10.
Κι έλεγα να ψήσω τη γυναίκα να πάμε που τουλάχιστον θα ήταν με μάσκες,άβολο τελικά θα κατέληγε....

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom