You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.994
- Πόντοι
- 2.546
σωστα@anias ρε παίκτη αφού δε δέχεσαι μηνύματα πως θα τα πουν μαζί σας σε pm? Για δες λίγο τις ρυθμίσεις στο προφίλ σου.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.268
- Πόντοι
- 2.256
Οχι διοτι το προφιλ το εχει κανει να μην επιτρεπονται μηνυματα,δεν υπαρχει καν η επιλογη για ξεκινημα συνομιλιας μαζι τους
Είναι νέο μέλος με 3 μηνύματα γι αυτό δεν μπορεί να στείλει ούτε να λάβει πμ. Χρειάζεται 5 ή 10 νομίζω.@anias ρε παίκτη αφού δε δέχεσαι μηνύματα πως θα τα πουν μαζί σας σε pm? Για δες λίγο τις ρυθμίσεις στο προφίλ σου.
Αλλά αφού οι ενδιαφερόμενοι είναι ζευγάρια, για ποιο λόγο δε συννενοούνται - ψάχνονται μέσω του γνωστού site ζευγαριών, που είναι και έγκυρο και έχει και αληθινές φωτογραφίες του ζευγαριού, παρά από εδώ μέσα που όπως λέει κι ο @kostakis27 τα κορίτσια έχουν πούτσα;;;;
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.268
- Πόντοι
- 2.256
Είδαμε και τον άλλον που το έδωσε και το έγραφε λάθοςΊσως μπαίνουν στο μπου για γενικότερη ενημέρωση και τους προέκυψε η συζήτηση. Θα μπορούσε αυτός που δε δέχεται μηνύματα να δώσει το προφίλ του στο site που λες με κωδικοποιημένο τρόπο.
Ποιο είναι το σάιτ δεν το γνωρίζω...Είναι νέο μέλος με 3 μηνύματα γι αυτό δεν μπορεί να στείλει ούτε να λάβει πμ. Χρειάζεται 5 ή 10 νομίζω.
Αλλά αφού οι ενδιαφερόμενοι είναι ζευγάρια, για ποιο λόγο δε συννενοούνται - ψάχνονται μέσω του γνωστού site ζευγαριών, που είναι και έγκυρο και έχει και αληθινές φωτογραφίες του ζευγαριού, παρά από εδώ μέσα που όπως λέει κι ο @kostakis27 τα κορίτσια έχουν πούτσα;;;;
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.268
- Πόντοι
- 2.256
Αν έχετε πάει έστω και μία φορά στο 2+2 ή στο c4c ως ζευγάρι, αποκλείεται να μην ενημερωθήκατε σχετικά!!! Υπάρχουν 2+3 Ελληνικά και κάμποσα ξένα με Ελληνικά ζευγάρια. Google is your friend.Ποιο είναι το σάιτ δεν το γνωρίζω...
Sub36
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2024
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Εχω παει εγω μια φορα Πεμπτη και μια φορα ΚυριακηΠηγε κανας μπακουρος την Πεμπτη να μας πει εντυπωσεις?
Ωραια ηταν και τις δυο φορες αλλα νομιζω την Πεμπτη ειχε πιο ωραιο κοσμο… αλλα μπορει να ετυχε απλα!
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.994
- Πόντοι
- 2.546
Ε αν μπαινουν απλα για να μαθουν κοριδευοντας μας τοτε κι εμεις χανουμε το καιρο μαςΕίναι νέο μέλος με 3 μηνύματα γι αυτό δεν μπορεί να στείλει ούτε να λάβει πμ. Χρειάζεται 5 ή 10 νομίζω.
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 392
- Πόντοι
- 21
Αν πληρώσεις το παράβολο Κυριακή η ΠέμπτηΚαλησπέρα στην ομάδα μια ερώτηση θα έρθω από Κρήτη για δουλειές ειμε μόνος μπωρο να μπω στο 2*2
Σε ευχαριστώ γίνονται τότε παιχνίδια θα εινεη πρώτη φορά που θα παωΑν πληρώσεις το παράβολο Κυριακή η Πέμπτη
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.994
- Πόντοι
- 2.546
Τιποτα δεν ειανι σιγουρο και ακομη κ αν γινουν δεν ειναι σιγουρο οτι θα γινουν σε σενα,επειδη ειναι 80 ευρω στα λεω να μην απογοητευεσαι εκτος αν θες γενικα να δεις τι παιζει κ ειναι κ θελα γουστων και τροπων.Εχουν γραφτει αμετρητα,αν εχεις χρονο διαβαζε.Σε ευχαριστώ γίνονται τότε παιχνίδια θα εινεη πρώτη φορά που θα παω
Σε ευχαριστώ φίλεΤιποτα δεν ειανι σιγουρο και ακομη κ αν γινουν δεν ειναι σιγουρο οτι θα γινουν σε σενα,επειδη ειναι 80 ευρω στα λεω να μην απογοητευεσαι εκτος αν θες γενικα να δεις τι παιζει κ ειναι κ θελα γουστων και τροπων.Εχουν γραφτει αμετρητα,αν εχεις χρονο διαβαζε.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.994
- Πόντοι
- 2.546
Παρακαλω φιλαρακιΣε ευχαριστώ φίλε
Ίσως να έχω την τύχη του πρωταρηΠαρακαλω φιλαρακι
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.994
- Πόντοι
- 2.546
Βεβαιως,να μας ενημερωσεις αν γινεται.Ίσως να έχω την τύχη του πρωταρη
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 392
- Πόντοι
- 21
Κατι γίνεται αν έχει κόσμο κλπΣε ευχαριστώ γίνονται τότε παιχνίδια θα εινεη πρώτη φορά που θα παω
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.158
- Πόντοι
- 3.846
Θέλει και θάρρος μην τα περιμένεις όλα από την τύχη.Ίσως να έχω την τύχη του πρωταρη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 817
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις