You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Nikol
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 466
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα σας
Ήταν μαγική βραδιά
Τα ζευγάρια έπαιξαν με πολλούς μόνους αντρες
Δεν έχω ξανά δει κάτι τέτοιο , τόσο έντονο ... Απίστευτος κόσμος κ σε εμφάνιση κ σε όρεξη
Όλες οι ηλικίες
Εμάς μας προσέγγισαν 3 ζευγάρια που έγινε παιχνίδι κ πάνω κ κάτω στο χώρο
Εύγε για την βραδιά χθες
Αποχωρησαμε γύρω στις 4 παρά που ακόμα γινόταν παιχνίδι
Ήταν μαγική βραδιά
Δεν έχω ξανά δει κάτι τέτοιο , τόσο έντονο ... Απίστευτος κόσμος κ σε εμφάνιση κ σε όρεξη
Όλες οι ηλικίες
Εύγε για την βραδιά χθες
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 7.885
Τύπισσα το είχες τεράστια ανάγκη βλέπω . Έχει κι ένα καλό πατσατζιδικο στο Κερατσίνι για να κλείνουν τέτοιες βραδιέςΚαλημέρα σας
Ήταν μαγική βραδιά
Όλες οι ηλικίες
Εύγε για την βραδιά χθες
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
Αν εννοείς το κλασσικό στα ταμπούρια στη πλατεία λειτουργεί ακόμα;Τύπισσα το είχες τεράστια ανάγκη βλέπω . Έχει κι ένα καλό πατσατζιδικο στο Κερατσίνι για να κλείνουν τέτοιες βραδιές
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 7.885
Ναι τύπεΑν εννοείς το κλασσικό στα ταμπούρια στη πλατεία λειτουργεί ακόμα;
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
JOY4COUPLES.COM NIGHT
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ
Το joy4couples.com διοργανώνει το πρώτο επίσημο party στο 2+2 CLUB και κάνει το μεγάλο επίσημο άνοιγμά του στην ελληνική κοινότητα των swingers.
Πολλά δώρα και εκπλήξεις όπως και δωρεάν είσοδους με την εγγραφή σας στο joy4couples.com
ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ
Συνημμένα
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 7.885
Που το βλέπεις ν ανεβαίνει ρε τύπε , εμένα μου κάνει σαν τις swinger κρουαζιέρες που διοργανώνει το μαγαζί . Αλλάξτε πρώτα νοοτροπία με τα δήθεν event και μετά να το παίξετε Ευρωπαίοι.Βλέπω ανεβαίνει η κοινότητα των swingers ,ίσως σε λίγα χρόνια η μονογαμική σχέση θα θεωρείται κάτι αναχρονιστικό όπως η παρθενιά πριν το γάμο.
Beluga
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2018
- Like
- 1.644
- Πόντοι
- 201
Αυτός ο μαϊντανός αφού έχει φάει πόρτα από όλα τα μαγαζιά swinger … γτ σπάει πουτσες σε όλα τα νήματα για swingers?
Για αυτό ακριβώς!!! Βγάζει χολή απλά. Πλάκα έχει όμως.
Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 756
- Πόντοι
- 86
θα συμφωνήσω μαζι σουΠου το βλέπεις ν ανεβαίνει ρε τύπε , εμένα μου κάνει σαν τις swinger κρουαζιέρες που διοργανώνει το μαγαζί . Αλλάξτε πρώτα νοοτροπία με τα δήθεν event και μετά να το παίξετε Ευρωπαίοι.
Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 756
- Πόντοι
- 86
Δεν θα κανω τον συνηγορο αλλα ο μαιντανος που λες παιζει να εχει δει πραγματα που ουτε φανταζεσε.Αυτός ο μαϊντανός αφού έχει φάει πόρτα από όλα τα μαγαζιά swinger … γτ σπάει πουτσες σε όλα τα νήματα για swingers?
Ομως πραγματικα αρκετες φορες γινεται εριστικος χωρις λογο
Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 756
- Πόντοι
- 86
Ρε ειναι μαλακας ... Πηρε το μισο ονομα απο το αλλο μαγαζι και το εβαλε στο σιτε !!!!
JOY4COUPLES.COM NIGHT
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ
Το joy4couples.com διοργανώνει το πρώτο επίσημο party στο 2+2 CLUB και κάνει το μεγάλο επίσημο άνοιγμά του στην ελληνική κοινότητα των swingers.
Πολλά δώρα και εκπλήξεις όπως και δωρεάν είσοδους με την εγγραφή σας στο joy4couples.com
ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε αφού σ ενοχλεί η αλήθεια πάρε μπούλο από το θρεντ, δεν σ έχει καμία ανάγκη.Αυτός ο μαϊντανός αφού έχει φάει πόρτα από όλα τα μαγαζιά swinger … γτ σπάει πουτσες σε όλα τα νήματα για swingers?
soylakostas72
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1
Κάθε χωριό και ένας τρελόςΔεν θα κανω τον συνηγορο αλλα ο μαιντανος που λες παιζει να εχει δει πραγματα που ουτε φανταζεσε.
Και στο δικό μας ο κωστακης.
Beluga
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2018
- Like
- 1.644
- Πόντοι
- 201
Δεν θα κανω τον συνηγορο αλλα ο μαιντανος που λες παιζει να εχει δει πραγματα που ουτε φανταζεσε.
Χωρίς να θέλω να κάνω εγώ τον συνήγορο φίλε μου, αλλά δεν μπορείς να λες κάτι τέτοιο για κάποιον που δεν τον ξέρεις. Δεν ξέρεις ποιος είναι κ τι εμπειρίες μπορεί να έχει ο καθένας. Εντελώς φιλικά!
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.285
- Πόντοι
- 2.256
Μην αρχίσετε πάλι το μαδομούνι όμως!!!!
Και μιας και είπαμε για τρίχες, πρόσφατα σε μια άλλη χώρα, σε ένα μεγάλο πάρτι, είδα μια μπαλαντέρισσα με τούφα βγαλμένη από τη δεκαετία του '70
Και μιας και είπαμε για τρίχες, πρόσφατα σε μια άλλη χώρα, σε ένα μεγάλο πάρτι, είδα μια μπαλαντέρισσα με τούφα βγαλμένη από τη δεκαετία του '70
Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 756
- Πόντοι
- 86
χαχαχαχ Εσυ που το ξερεις οτι δεν τον ξερω.Χωρίς να θέλω να κάνω εγώ τον συνήγορο φίλε μου, αλλά δεν μπορείς να λες κάτι τέτοιο για κάποιον που δεν τον ξέρεις. Δεν ξέρεις ποιος είναι κ τι εμπειρίες μπορεί να έχει ο καθένας. Εντελώς φιλικά!
Φυσικα και τον ξερω και εαν ψαξεις μερικες δεκαδες ποστ πισω θα διαβασεις και λεπτομεριες.
Μην πεταγεσε λοιπον σαν την για να πεις την
Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 756
- Πόντοι
- 86
Μην αρχίσετε πάλι το μαδομούνι όμως!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 873
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις