Ρε χαζε τραβελοκυνηγε αν γαμουσες με το πουλί όπως γαμας τα πλήκτρα θα σε πλήρωναν να μπαίνεις σε τέτοια μαγαζιάΜπαίνω για να τραμπουκιζω κάτι βλάκες σαν εσένα τύπε
Υ.Γ. Αν είσαι ΑΜΕΑ το μήνυμα δεν ισχύει
Ρε χαζε τραβελοκυνηγε αν γαμουσες με το πουλί όπως γαμας τα πλήκτρα θα σε πλήρωναν να μπαίνεις σε τέτοια μαγαζιάΜπαίνω για να τραμπουκιζω κάτι βλάκες σαν εσένα τύπε
Όλα τα σενάρια παίζουν. Τώρα το τι εκπροσωπεί ο καθένας...Α πα πα πα πα πιπέρι στο στόμα θα σου βάλω!!! Έτσι είχα πει κάποτε ότι γίνεται και κάποιος (βαλτός;;;;) μου έκανε πέσιμο ότι αυτά δε γίνονται και αφού δεν έχω πάει, να βγάλω το σκασμό και να μη μιλάω για πράγματα που δεν ξέρω!!!
Άραγε χέζουν οι αρκούδες στο δάσος;;;;
Ρε χαζε τραβελοκυνηγε αν γαμουσες με το πουλί όπως γαμας τα πλήκτρα θα σε πλήρωναν να μπαίνεις σε τέτοια μαγαζιά
Τύπε εσύ με τέτοιο όνομα σίγουρα δεν γαμας ούτε σε μαγαζιά ούτε με τα πλήκτρα ,σίγουρα το έβαλες αυθόρμητα αλλά θα την πάρεις την σφαλιάρα σου ξανά.Ρε χαζε τραβελοκυνηγε αν γαμουσες με το πουλί όπως γαμας τα πλήκτρα θα σε πλήρωναν να μπαίνεις σε τέτοια μαγαζιά
Κωστακι σε συμπαθω ρε φιλε βγαζεις γελιο γιατι ολοι σε πειραζουν θελω να σε γνωρισω αχαχαχχαχχαχαΤύπε εσύ με τέτοιο όνομα σίγουρα δεν γαμας ούτε σε μαγαζιά ούτε με τα πλήκτρα ,σίγουρα το έβαλες αυθόρμητα αλλά θα την πάρεις την σφαλιάρα σου ξανά.
Ευχαριστώ πολύ για της πληροφορίες αυτές ήθελα δεν είπα Ότι δεν θα κάνουμε κάτι άμα γνωρίσουμε κανένα ζευγάρι που μας αρέσει φυσικά θα το καυλαντισουμε απλά θελουμε εμείς να επιλέξουμε και να υπάρξει χημεία να γουστάρουμε όλοι ,Παίκτη στο ισόγειο υπάρχουν δύο διπλανά δωμάτια που κλείνουν με πόρτα. Αν πας εκεί δε σε βλέπουν. Υπάρχει ένα μικρό συρόμενο παράθυρο ανάμεσα στα δύο δωμάτια αλλά μπορείς να το κλείσεις.
Επίσης πάνω υπάρχει ένα δωμάτιο που κλείνει με μαύρη αδιαφανή κουρτίνα.
Αφού έχεις όμορφη γυναίκα, ναι όλο και κάποιος θα σας πλησιάσει αλλά δεν είστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθείτε. Αφού σε ενοχλούν οι ματάκηδες καλύτερα να πας Παρασκευή ή Σάββατο που δεν πάνε singles
Κωστακι είσαι μεγάλος τρολ συνέχισε έτσι διασκεδάζουμεΔεν πατάω σε εκκλησίες τύπε, αφού κατάλαβες ότι δεν σου κάνει πάλι καλά, τσάμπα μας τα επρηξες τρόμπα
Έχει κάνει ανόρθωση; Θα προτιμούσαμε κάτι πιο φυσικό.@kostakis27 επειδή ρε φίλε δεν μπαίνεις στα μαγαζιά κ ξεροσταλιάζεις εδώ… εγώ θέλω να ρίξεις μια παχιά σαν ήσουν εκεί, να ορίστε τα βυζια της γυναίκες μου. Μια κ δεν θα την πετύχεις ποτέ μέσα στο κλαμπ.
Τον πετσόκοψες εντελώς!!!@kostakis27 επειδή ρε φίλε δεν μπαίνεις στα μαγαζιά κ ξεροσταλιάζεις εδώ… εγώ θέλω να ρίξεις μια παχιά σαν ήσουν εκεί, να ορίστε τα βυζια της γυναίκες μου. Μια κ δεν θα την πετύχεις ποτέ μέσα στο κλαμπ.
Μην τον παίξεις εσυ φιλε άσε κανέναν άλλον.Έχει κάνει ανόρθωση; Θα προτιμούσαμε κάτι πιο φυσικό.
Βρήκες ρε φίλε τρόπο να μην ξαναγράψει για 2 μέρες. Ακόμα θα τον παίζει.@kostakis27 επειδή ρε φίλε δεν μπαίνεις στα μαγαζιά κ ξεροσταλιάζεις εδώ… εγώ θέλω να ρίξεις μια παχιά σαν ήσουν εκεί, να ορίστε τα βυζια της γυναίκες μου. Μια κ δεν θα την πετύχεις ποτέ μέσα στο κλαμπ.
Βλέπεις για σφαλιάρες δεν μιλάω εγώ . Και δεν θα μιλήσω γιατι δεν βαράω κοπέλες.Τύπε εσύ με τέτοιο όνομα σίγουρα δεν γαμας ούτε σε μαγαζιά ούτε με τα πλήκτρα ,σίγουρα το έβαλες αυθόρμητα αλλά θα την πάρεις την σφαλιάρα σου ξανά.
Το σχόλιο μου σε αυτά που γράφεις είναι ....ότι μας δουλεύεις !!!!!!Ευχαριστώ πολύ για της πληροφορίες αυτές ήθελα δεν είπα Ότι δεν θα κάνουμε κάτι άμα γνωρίσουμε κανένα ζευγάρι που μας αρέσει φυσικά θα το καυλαντισουμε απλά θελουμε εμείς να επιλέξουμε και να υπάρξει χημεία να γουστάρουμε όλοι ,
δεν πάω να παρεξηγηθώ ούτε να περάσω άσκημα πάω για την εμπειρία και ας ειναι ένα ποτό και ας φύγουμε.
Επειδή πάμε εκεί πρέπει να μας γαμησουν και το μωρό.
Φυσικά δεν θέλω 20 άντρες να κοιτάνε άμα μας πιάσει καμία καυλα δηλαδή τη φάση όλοι εδώ τα μοιράζονται όλα και παρεξηγήθηκαν μερικοί .
Τύπε απ' ότι βλέπω δεν έγινε καλή δουλειά στα πλαστικά βυζιά που ποσταρες, ξαναπήγαινε την να τα φτιάξει ο μάστορας, το ένα είναι πιο φουσκωμένο από το άλλο , εκτός κι αν δουλέψεις εσύ την τρόμπα σου να σου έρθει πιο φθηνά@kostakis27 επειδή ρε φίλε δεν μπαίνεις στα μαγαζιά κ ξεροσταλιάζεις εδώ… εγώ θέλω να ρίξεις μια παχιά σαν ήσουν εκεί, να ορίστε τα βυζια της γυναίκες μου. Μια κ δεν θα την πετύχεις ποτέ μέσα στο κλαμπ.
Τι να κάνουμε ρε τύπε κάποιοι κάνουμε ζημιές στα μαγαζιά και τρώμε και πόρτα, κάτι βλάκες σαν εσένα μπαίνετε παντού , πάρε άλλη μια φαπα τώρα και τράβα να κλάψεις.Βλέπεις για σφαλιάρες δεν μιλάω εγώ . Και δεν θα μιλήσω γιατι δεν βαράω κοπέλες.
Εγώ μπορεί να είμαι χαζός αλλά στα 40 μου πόρτα δεν έχω φάει ποτέ. Τώρα το αν γαμαω να μην σε απασχολεί. Πάντως σε πουστοσινεμα δεν θα με πετύχεις ούτε στην Κουμουνδούρου να παίρνω μάτι
εγραψε ο κωστακης στην ειπε ασχημα +1 στον κωστακηΤύπε απ' ότι βλέπω δεν έγινε καλή δουλειά στα πλαστικά βυζιά που ποσταρες, ξαναπήγαινε την να τα φτιάξει ο μάστορας, το ένα είναι πιο φουσκωμένο από το άλλο , εκτός κι αν δουλέψεις εσύ την τρόμπα σου να σου έρθει πιο φθηνά
Χαχαχαχχαχαεγραψε ο κωστακης στην ειπε ασχημα +1 στον κωστακη
Ναι κωστακη ότι πεις. Ξέρεις εσυ έχεις δει στις τσόντες πολλά καλύτερα.Τύπε απ' ότι βλέπω δεν έγινε καλή δουλειά στα πλαστικά βυζιά που ποσταρες, ξαναπήγαινε την να τα φτιάξει ο μάστορας, το ένα είναι πιο φουσκωμένο από το άλλο , εκτός κι αν δουλέψεις εσύ την τρόμπα σου να σου έρθει πιο φθηνά