You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μασκέ έχει ευκαιρία το μωρό να ντυθεί όπως δεν μπορεί όλων τον άλλον χρόνο...........Ξέρει κανείς αν παίζει κάτι σε θεματικό πάρτυ το Σαββατοκύριακο..λέω να έρθω μέ ένα μωρό αλλά θέλει κάτι τέτοιο
Καλά τα λες γενικά αλλά για την ελλαδιτσα με 4 μηνες καλοκαίρι το μωρό μπορεί να κυκλοφορεί στις παραλίες ημίγυμνο πρωί μεσημέρι βράδυ και να μοιράζει εγκεφαλικάΜασκέ έχει ευκαιρία το μωρό να ντυθεί όπως δεν μπορεί όλων τον άλλον χρόνο...........
Ναι φίλε μου έχεις δίκιο ......για εμένα βέβαια το μασκέ μου βγάζει άλλη καύλα !!!Καλά τα λες γενικά αλλά για την ελλαδιτσα με 4 μηνες καλοκαίρι το μωρό μπορεί να κυκλοφορεί στις παραλίες ημίγυμνο πρωί μεσημέρι βράδυ και να μοιράζει εγκεφαλικά
ισχύει , βγαζει πολλά .... και σίγουρα οι κυρίες αισθάνονται περισσότερο απελευθερωμένες. ξερει καποιος τελικα αν υπήρχε προσέλευση ? συνηθώς μαζευει κοσμο σε τετοια θεματικά , θυμάμαι προ κοβιτ είχαμε παει στο μάτια ερμητικά κλειστά και γινόταν παταμαι να σε πατω
stathisathens1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 780
- Πόντοι
- 80
Καλησπέρα στην ομάδα
Πήγε κανείς εχθές Κυριακή ;
Πήγε κανείς εχθές Κυριακή ;
arxidakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.601
- Πόντοι
- 491
Αμα δεν σταματαει να μιλαει φιλε να της το απασχολησουμε εμεις το στομα σε οποιο swingerclub επιλεξετε.ομορφα ευγενικα και ωραια.Δεν είναι μπάζο, είναι σπασαρχίδω . Την ρωτάς τι ώρα είναι και σου απαντάει με 482 λέξεις, της στέλνεις sms και σου απαντάει σε 3 μηνύματα (δεν χωράει η απάντηση σε 1). Είναι ωραίο όμως, ανοιχτόμυαλο, θέλει να τα δοκιμάσει όλα και γουστάρει swingers club.
stathisathens1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 780
- Πόντοι
- 80
Για πες αδερφέΦοβερή βραδιά (και) χτες..
Έπαιζαν φάσεις καλές ;
καλημερα πηγα πρωτη φορα και ειχε κοσμοΈχει θεματικό μασκέ.....πάντα μου αρέσουν τα θεματικά πάρτι κ ειδικά τα μασκέ το κρίμα της υποθέσεις είναι ότι αρκετός κοσμος λόγο 3ημερου θα λείπει .Επρεπε να γίνει το αυτό που πέρασε ......
Καλημερα Καυλινα...Μηπως ησουν μια μελαχροινη ομορφη χυμωδης κοπελα??διαπιστωσα οτι αλλες 4 κοπελες που χορεψαν ηταν ολες αλλοδαπες!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο ιδιοκτητης dj μου εβαλε οτι τραγουδι ζητησα
ναι με τα κοντα μαλλια καποια στιγμη ειχα και το καπελο μουΚαλημερα Καυλινα...Μηπως ησουν μια μελαχροινη ομορφη χυμωδης κοπελα??
ποιος εισαι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 874
- Απαντήσεις
- 83