Τύπε για να καταλάβω έχεις κάτω απο το άβαταρ να λέει "C4C,ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΟΥΙΓΚΕΡ ΚΛΑΜΠ" (πως περιμένεις με αυτό να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά?) και είσαι όλη μέρα σε thread ανταγωνιστικού κλαμπ και πετάς χολή. Λοιπόν εγώ μιας και δεν είμαι αγάμητος ούτε μου λείπει γενικά το σεξ. Είμαι 35 κι έχω εμφάνιση και δεν έχω παράπονο το κρεβάτι μου είναι γεμάτο έκανα επίσκεψη πριν 2 μήνες στο κλαμπ αυτό. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ναι μπορεί να υπάρξουν βίζιτες αλλά αν είσαι έμπειρο μάτι τους κόβεις κανονικά αυτούς που έρχονται με βίζιτα. Εγώ λοιπόν όταν πήγα είδα και κανονικά νεαρά ζευγάρια μια χαρά νορμαλ όλα. Κι έμεινα πολύ ευχαριστημένος απο την επίσκεψη μου εκεί. Και στο λέω εγώ που πραγματικά δεν έχω κανένα συμφέρον. Μπέσα. Απλά φαίνεται πολύ ύποπτο το να είσαι εδώ όλη μέρα και να πετάς χολή. Δεν έχω καμιά διάθεση να υπερασπιστώ το 2+2 αλλά αυτό που κάνεις δε φαίνεται και πολύ ωραίο. Μήπως έχεις φάει πόρτα απο κει μέσα?
To πιο πιθανό. Πρέπει να τα τσουγκρισε με τον ιδιοκτήτη. Γιαυτό και επαναλαμβάνει μονότονα και στερεότυπα μια κασέτα, με πράγματα που δεν ισχύουν κιόλας. Όσο για το 4, το παιδί που το έχει είναι διαμάντι και δεν έχει καμία σχέση με συμπεριφορές δυσφήμισης ανταγωνιστών. Κάνει το δικό του αγώνα και τελευταία έχει σταθερά ανοδική πορεία.
Η αλήθεια είναι ότι ένα κυριλέ swingers bar λείπει από την Αθήνα αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει και ο κόσμος για να αξίζει τον κόπο μια τέτοια επένδυση, Anyway... κουβέντα να γίνεται.
Ούτε κατά διάνοια. Χαμένα θα πάνε τα χρήματα του όποιου επιχειρήσει. Η πιθανή πελατεία απέχει χιλιόμετρα από τα να θεωρηθεί κυριλέ στην πλειοψηφία της και δεν εννοώ το οικονομικό αλλά το αισθητικό μέρος της.
Έχει και παράξενες απόψεις και φοβίες και δυσλειτουργεί σε πολλά. Να σκεφθείς ότι η Θεσσαλονίκη πχ δε μπόρεσε να κρατήσει ένα αξιοπρεπές και συμπαθές swingers κλαμπάκι, γιατί είχε είσοδο σε βιτρίνα sex-shop. Μην τους πάρει κανένα μάτι και καλά. Που; Στο Βαρδάρη, στις 1:00 τα ξημερώματα, σε στενάκι, να μπαίνουν σε sex shop.....