aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 305
- Πόντοι
- 21
Aναζητουνται τα κατάλληλα άτομα για επίσκεψη στο ίδρυμα...μέχρι τώρα Τζιφος...εννοώ έχω προσπαθησει εκτός σάιτ...
προσφερει τετοια υπηρεσια το musses; κανε κριτικη. Παντως για πρωτη φορα καλυτερο ειναι το c4c . Πιο ατμοσφαιρικο με χαλαρη διαθεαη να μη τρομαξουν οι πρωταρηδες οπως στο 2+2
Νιρβάνα είναι λίγο πιο χαρντ. Αλλά καλησπέρα πάμε δωμάτιο, δεν υπάρχει. Ειδικά νιρβάνα ούτε δωμάτιο δε μπορείς να πεις ότι έχει. Μετά το λουκέτο στο μπικίνι, για τηλεφωνικό θάλαμο μιλάμε κατά βάση. Σε όλα υπάρχει κουβέντα και ψηστηρι πριν το παιχνίδι. Και στο 2 και στο 4 φυσικά. Αλλιώς ανεβαίνεις επάνω και χωνεσαι κατευθείαν. Κι όπου σου καθήσει, αφού υπάρχει και αυτή η επιλογή Εμένα το 4 μου αρέσει περισσότερο σαν μαγαζί. Αλλά όχι ότι ένας πρωτάρης "κινδυνεύει" στα άλλα δύο. Γίνονται φουλ παιχνίδια στα 4 που ο πρωτάρης θα κλάσει μέντες μόλις πατήσει το πόδι του στο event. Αλλάζει και αυτό προς το καλύτερο.nirvana και 2+2 εινααι αποτομες οι συμπεριφορες. Καλησπερα παμε δωματιο? Κατι τετοιο λειτουργει αποτρεπτικα για ζευγαρι νεο στο χωρο
έχεις μείνει πολλά χρόνια πίσω φίλεΣτο C4C ισχύει ακόμα το μόνο με εσώρουχα για τον κάτω χώρο που γίνεται το παιχνίδι; Σωστό είναι αλλά λίγο αποτρεπτικό για νέους που αρχίζουν να ψάχνονται...;
έχεις μείνει πολλά χρόνια πίσω φίλε
δεν ειπα οτι θα βιασουν το ζευγαρακι . Το οχι ειναι οχι . Αλλα οταν παει ενα ζευγαρι που ψαχνεται και ερχετε καποιο αλλο ζευγαρι και του λεει παμε? Εε ειναι αποτομο μη λες δεν υπαρχει γιατι μου εχει συμβει. ΧΝιρβάνα είναι λίγο πιο χαρντ. Αλλά καλησπέρα πάμε δωμάτιο, δεν υπάρχει. Ειδικά νιρβάνα ούτε δωμάτιο δε μπορείς να πεις ότι έχει. Μετά το λουκέτο στο μπικίνι, για τηλεφωνικό θάλαμο μιλάμε κατά βάση. Σε όλα υπάρχει κουβέντα και ψηστηρι πριν το παιχνίδι. Και στο 2 και στο 4 φυσικά. Αλλιώς ανεβαίνεις επάνω και χωνεσαι κατευθείαν. Κι όπου σου καθήσει, αφού υπάρχει και αυτή η επιλογή Εμένα το 4 μου αρέσει περισσότερο σαν μαγαζί. Αλλά όχι ότι ένας πρωτάρης "κινδυνεύει" στα άλλα δύο. Γίνονται φουλ παιχνίδια στα 4 που ο πρωτάρης θα κλάσει μέντες μόλις πατήσει το πόδι του στο event. Αλλάζει και αυτό προς το καλύτερο.
δεν ειπα οτι θα βιασουν το ζευγαρακι . Το οχι ειναι οχι . Αλλα οταν παει ενα ζευγαρι που ψαχνεται και ερχετε καποιο αλλο ζευγαρι και του λεει παμε? Εε ειναι αποτομο μη λες δεν υπαρχει γιατι μου εχει συμβει. Χ
Πολλες φορες
Πεστα Γιώργο έτσι είναι ένα 85% πάει για σεξ γενικά, καί λίγα ζευγάρια είναι μαζί,οι περισσότεροι πάνε η με μια φίλη,η περνούν καμία βίζιτα,αν καί μια βίζιτα πυστευω για να πάει το λιγότερο για ένα τρίωρο εκεί θέλει 350με500 ευρώ οπότε μιλάμε, για ελάχιστες περιπτώσειςεντάξει ρε συναγωνιστή δε θα πάει και στην εκκλησία!
υποτίθεται οτι ξέρει που πηγαίνει και οτι μπορεί να συμβεί και αυτό...
αλλά μη ξεχνάς οτι υπάρχουν και ζευγάρια που πάνε μόνο για το σεξ και δε τους νοιαζουν οι δημόσιες σχέσεις.
έχεις μείνει πολλά χρόνια πίσω φίλε
Πεστα Γιώργο έτσι είναι ένα 85% πάει για σεξ γενικά, καί λίγα ζευγάρια είναι μαζί,οι περισσότεροι πάνε η με μια φίλη,η περνούν καμία βίζιτα,αν καί μια βίζιτα πυστευω για να πάει το λιγότερο για ένα τρίωρο εκεί θέλει 350με500 ευρώ οπότε μιλάμε, για ελάχιστες περιπτώσεις
+1εντάξει ρε συναγωνιστή δε θα πάει και στην εκκλησία!
αλλά μη ξεχνάς οτι υπάρχουν και ζευγάρια που πάνε μόνο για το σεξ και δε τους νοιαζουν οι δημόσιες σχέσεις.
+1 και σε αυτό. Σε όλα τα μαγαζιά και ειδικά στο 4, που είναι πιο κλειστός ο κύκλος, ζευγάρια θα βρεις. Και η πλειοψηφία παντρεμένα. Ούτε φίλες ούτε βίζιτες, που είναι μια ανακρίβεια που αναπαράγεται συνεχώς. Έχουν υπάρξει και αυτά αλλά είναι μια ελάχιστη μειοψηφία.καλά δε το είπα και έτσι ακριβώς.
εγώ εννοούσα ότι δε πάνε για να βρούνε φίλους, απλά για να κάνουν σεξ με αγνώστους!
ούτε για φίλες μίλησα ούτε για βίζιτες.
πάω σε αυτά τα μαγαζιά μαζί με την γυναίκα μου και όσους έχουμε γνωρίσει σίγουρα δεν είναι με βίζιτα...
Αυτό το 4 έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Το καινούριο είναι σε άλλο χώρο χωρίς υπόγειο.Ρωτησα...γιατι κατι τετοιο ειχα διαβασει. Δεν εχω παει ποτέ....
thanks
Το συχνάζουν μονον γέροι και βίζιτες ούτε κριτική είναι ούτε η αλήθεια φίλε μου.
Δε μπορεί κάποιος αλλού να λεει οτι γουστάρει την παρακμή και την καλτίλα, την έχει ανάγκη κι εδώ να τον ενοχλεί. Κάτι δεν κολλάει. Συμφωνείς;
Το συχνάζουν μονον γέροι και βίζιτες ούτε κριτική είναι ούτε η αλήθεια φίλε μου.
Δε μπορεί κάποιος αλλού να λεει οτι γουστάρει την παρακμή και την καλτίλα, την έχει ανάγκη κι εδώ να τον ενοχλεί. Κάτι δεν κολλάει. Συμφωνείς;
οχι δεν ειναι ολοι ετσι. Τα,ζευγαρια που δεν εχου εμπειρια θελουν το χρονο τους. Δεν ειναι ολοι αποφασισμενοι. Το c4c ειναι το καλυτερο για αρχηεντάξει ρε συναγωνιστή δε θα πάει και στην εκκλησία!
'Οχι τύπε μου. Πάλι δε μου κολλάει. Γράφεις και ξαναγράφεις ότι στο μαγαζί συχνάζουν μόνον γέροι και βίζιτες, που δεν είναι αλήθεια. Τώρα μας λες για αποτυχημένα σόου και στημένα θεάματα. Για χάρη της κουβέντας να το δεχθούμε. Απο τα αποτυχημένα σόου έβγαλες εσύ το συμπέρασμα ότι συχνάζουν μόνον γεροι και βιζιτες;Τύπε όταν ένα μαγαζί έχει καλτ χαρακτήρα τότε φυσικά και γουστάρω την καλτίλα και την παρακμή του.Όταν όμως στο παίζει κυριλέ και ότι εδώ μέσα μπαίνουν τα καλύτερα ζευγάρια και γίνονται τα καλύτερα σόου και είναι και το ακριβότερο τότε αυτό δεν είναι καλτ.Είναι απλά απάτη γιατί τίποτε από αυτά δεν συμβαίνει,είναι όλα στημένα με βιζίτες και ψευτο-ζευγάρια με αποτυχημένα σόου. Τώρα σου κολλάει???
οχι δεν ειναι ολοι ετσι. Τα,ζευγαρια που δεν εχου εμπειρια θελουν το χρονο τους. Δεν ειναι ολοι αποφασισμενοι. Το c4c ειναι το καλυτερο για αρχη