Η μελαχρινή αδύνατη;Ήταν κανείς Κυριακή; ρε φίλε τι μουνί ήταν αυτό;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Αδυνατη δεν την λες. Κανονική γυμνασμενη με κορμαρα ψηλη . μαυρο φορεμα κολλαρα και τρελανε κοσμο πανω .δεν πιστευα τι εβλεπα. Τι μουναρα Μοντελο ηταν αυτη? Κατω κυριλε και πανω Τσόντα. ηρθα μετα απο καιρο στο μαγαζι με την δικια μου και ανεβηκαμε να δουμε . μαλακα πως γαμιοταν ετσι . τους ρουφηξε τους τυπους. σκανε συχνα τετοια?Η μελαχρινή αδύνατη;
Κοίτα όλα ταιριάζουν αυτά που λες, εκτός από το μαύρο φόρεμα πιθανώς λες για άλλη. Ειχε κ αρκετά καλά μουνια την Κυριακή.Αδυνατη δεν την λες. Κανονική γυμνασμενη με κορμαρα ψηλη . μαυρο φορεμα κολλαρα και τρελανε κοσμο πανω .δεν πιστευα τι εβλεπα. Τι μουναρα Μοντελο ηταν αυτη? Κατω κυριλε και πανω Τσόντα. ηρθα μετα απο καιρο στο μαγαζι με την δικια μου και ανεβηκαμε να δουμε . μαλακα πως γαμιοταν ετσι . τους ρουφηξε τους τυπους. σκανε συχνα τετοια?
Giorgio(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2020
- Like
- 330
- Πόντοι
- 21
ασπρο μπλουζακι και φουστα φορουσε
Σωστός ;)ασπρο μπλουζακι και φουστα φορουσε
Κωστάκη και όμως είναι κανονικό ζευγάρι που πληρώνουμε νοίκι ρεύμα και τέλη κυκλοφορίαςΤύπε κάποιοι κακοπροαίρετοι λένε ότι τέτοιες γκόμενες είναι βίζιτες
Τελευταία τροποποίηση:
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 1.567
- Πόντοι
- 201
καλα δεν ειναι μονο μια αλλα απο τοτε που παιχτηκε σκηνικο με βιζιτες εγω προσωπικα δε ξερω να σου πω αν τελικα οτι οτι εχω δει ηταν ιχ η απλα σοουυπαρχει και μια αλλη τετοια τσοντα μελαχρινη με καυλοφατσα που ερχεται με τον δικο της και ρουφαει καυλια διχως αυριο οσο την τον χωνει. εχω καιρο να παω αλλα την θυμαμαι να την χυνουν 5 πουτσες στη μαπα
Κωστάκη και όμως είναι κανονικό ζευγάρι που πληρώνουμε νοίκι ρεύμα και τέλη κυκλοφορίας
Ισχύει ρώτησα Θέμη. είναι μαζί σίγουρα πάνω από 3 χρόνια που έρχονται που και που από το μαγαζί και μένουν μαζί. Τους είχαμε πετύχει πρίν ένα 2 χρόνια και πάλι ρώτησα για αυυην εδώ. Σκεφτόμασταν να τους πούμε αλλά είχαμε πάει με φιλικό ζευγάρι και κωλωσαμε.Και αυτός είναι πιτσιρικάς στο στυλ της δεν είναι κανένας 50αρης να σκάει με βίζιτα. Απλα η κοπέλα νομίζω είναι ότι καλύτερο έχω δει στο μαγαζί. Είναι χορεύτρια και δασκάλα μπαλέτου λέει και φίλε άστο 1.80 μπαλαρίνα με κωλαρα να στήνεται στα 4 και να πιάνει και 2 στο στόμα και να την χύνουν όλοι ταυτόχρονα. Είναι σαν να βλέπεις την πιο κυριλέ σέξι γυναίκα να γυρίζει την πιο καυτή τσόντα μπροστά στα μάτια σού. Και πρόσωπο ιδια η Μόνικα Μπελούτσι στο πιο γλυκό της.Κωστάκη και όμως είναι κανονικό ζευγάρι που πληρώνουμε νοίκι ρεύμα και τέλη κυκλοφορίας
Σκέψου μια νεαρή ψηλή Μόνικα να την γλύφει μια άλλη καυλιτσα και μετά εβαλαν μέσα 2 και τους πήδηξε.!! μεχρι και η δικιά μου είπε μπες πιο μπροστά μήπως μπούμε.Άστο. Να πάω να γράψω τον γιο μου μπαλέτο να του κάνει μάθημα
Τελευταία τροποποίηση:
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.630
- Πόντοι
- 3.506
Το (χαχα) ήταν για την τελευταία ατάκα παίχτηΙσχύει ρώτησα Θέμη. είναι μαζί σίγουρα πάνω από 3 χρόνια που έρχονται που και που από το μαγαζί και μένουν μαζί. Τους είχαμε πετύχει πρίν ένα 2 χρόνια και πάλι ρώτησα για αυυην εδώ. Σκεφτόμασταν να τους πούμε αλλά είχαμε πάει με φιλικό ζευγάρι και κωλωσαμε.Και αυτός είναι πιτσιρικάς στο στυλ της δεν είναι κανένας 50αρης να σκάει με βίζιτα. Απλα η κοπέλα νομίζω είναι ότι καλύτερο έχω δει στο μαγαζί. Είναι χορεύτρια και δασκάλα μπαλέτου λέει και φίλε άστο 1.80 μπαλαρίνα με κωλαρα να στήνεται στα 4 και να πιάνει και 2 στο στόμα και να την χύνουν όλοι ταυτόχρονα. Είναι σαν να βλέπεις την πιο κυριλέ σέξι γυναίκα να γυρίζει την πιο καυτή τσόντα μπροστά στα μάτια σού. Και πρόσωπο ιδια η Μόνικα Μπελούτσι στο πιο γλυκό της.
Σκέψου μια νεαρή ψηλή Μόνικα να την γλύφει μια άλλη καυλιτσα και μετά εβαλαν μέσα 2 και τους πήδηξε.!! μεχρι και η δικιά μου είπε μπες πιο μπροστά μήπως μπούμε.Άστο. Να πάω να γράψω τον γιο μου μπαλέτο να του κάνει μάθημα
Πέμπτη -κυριακη 80 ευρώΕπειδή δυστυχώς δεν εχω πάει σε τετοιο κλαμπ, μόνος μπορείς να μπεις;
Μπαίνεις όμως; Γιατί μου είπαν οτι κόβουν πολλά άτομα στην είσοδοΠέμπτη -κυριακη 80 ευρώ
Έχω πάει μόνο με την γυναίκα μου δεν είμαι ειδικός σε αυτό αλλά η λογική λέει ότι αν πάνε 40 άντρες και μέσα είναι 3 ζευγάρια το έκλεισε το μαγαζί. Και οι 40 άντρες δεν θα ξαναπάνε γιατί θα πουν "μουφα το μαγαζί μόνο άντρες"
Η λογική λοιπόν λέει ότι εφόσον δεν τα γεννάει τα ζευγάρια αλλά τα περιμένει να βάζει singles ανάλογα με το πόσα ζευγάρια είναι μέσα. Και στα κλάμπ τα απλά οι γυναίκες μπαίνουν έτσι και οι μπακουροπαρεες τρώνε πόρτα αν μέσα είναι στρατόπεδο
Η λογική λοιπόν λέει ότι εφόσον δεν τα γεννάει τα ζευγάρια αλλά τα περιμένει να βάζει singles ανάλογα με το πόσα ζευγάρια είναι μέσα. Και στα κλάμπ τα απλά οι γυναίκες μπαίνουν έτσι και οι μπακουροπαρεες τρώνε πόρτα αν μέσα είναι στρατόπεδο
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.700
- Πόντοι
- 3.846
Θα φας πόρτα αν σε κόψουν για μαλάκα ή αν πάνε πολλοί άντρες μαζεμένοι. Επίσης ανάλογα ποια ώρα θα πας όπως είπε και ο προηγούμενος παίζει μεγάλο ρόλο η αναλογία. Δηλαδή αν πας νωρίς και έχουν προλάβει να μπουν αρκετά ζευγάρια εντάξει. Αν πας μετά τα μεσάνυχτα και έχιε μαζευτεί πολύ μπακουρία, μάλλον θα σε κόψουν.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις