Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dimsam8

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Η μελαχρινή αδύνατη;
Αδυνατη δεν την λες. Κανονική γυμνασμενη με κορμαρα ψηλη . μαυρο φορεμα κολλαρα και τρελανε κοσμο πανω .δεν πιστευα τι εβλεπα. Τι μουναρα Μοντελο ηταν αυτη? Κατω κυριλε και πανω Τσόντα. ηρθα μετα απο καιρο στο μαγαζι με την δικια μου και ανεβηκαμε να δουμε . μαλακα πως γαμιοταν ετσι . τους ρουφηξε τους τυπους. σκανε συχνα τετοια?

Doctor17

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
0
Αδυνατη δεν την λες. Κανονική γυμνασμενη με κορμαρα ψηλη . μαυρο φορεμα κολλαρα και τρελανε κοσμο πανω .δεν πιστευα τι εβλεπα. Τι μουναρα Μοντελο ηταν αυτη? Κατω κυριλε και πανω Τσόντα. ηρθα μετα απο καιρο στο μαγαζι με την δικια μου και ανεβηκαμε να δουμε . μαλακα πως γαμιοταν ετσι . τους ρουφηξε τους τυπους. σκανε συχνα τετοια?
Κοίτα όλα ταιριάζουν αυτά που λες, εκτός από το μαύρο φόρεμα πιθανώς λες για άλλη. Ειχε κ αρκετά καλά μουνια την Κυριακή.

Man87(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
2.372
Πόντοι
440
Τύπε κάποιοι κακοπροαίρετοι λένε ότι τέτοιες γκόμενες είναι βίζιτες :confused::confused:
Κωστάκη και όμως είναι κανονικό ζευγάρι που πληρώνουμε νοίκι ρεύμα και τέλη κυκλοφορίας

Τελευταία τροποποίηση:

Toe23

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0
υπαρχει και μια αλλη τετοια τσοντα μελαχρινη με καυλοφατσα που ερχεται με τον δικο της και ρουφαει καυλια διχως αυριο οσο την τον χωνει. εχω καιρο να παω αλλα την θυμαμαι να την χυνουν 5 πουτσες στη μαπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom