Νέα

17 Νοεμβρίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karvelas007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δεν υπήρξε κανένας νεκρος στο πολυτεχνείο, ουτε μεσα, ουτε εξω ουτε πανω ουτε κατω. Που ειναι τα ονόματα τους, γιατι δεν εγιναν γνωστα τοσα χρονια? Χρησιμοποιήθηκαν απο τους Αμερικανούς οι φοιτητές για να πέσει η χούντα. Ειναι το μεγάλο άλοθι της δημοκρατίας η χούντα και το πολυτεχνείο. Καθε καθεστως πρεπει να εχει τα συμβολα του. Αυτο το καθεστώς εχει το πολυτεχνειο για να στρεφει τον κοσμο κατα ανύπαρκτων εχθρών οπως οι κακοι φασίστες, μοναρχοχουντικοβασιλικοι, ταγματασφαλίτες, κυνηγοί κεφαλών, χρυσοθήρες της Αλάσκα, τυμβωρύχοι και ιχνηλάτες της 3ης στρατιας Ιμαλαΐων. Δεν εγινε τιποτα στο πολυτεχνειο, χαλαρώστε. Μας δουλεύουν οι αμερικανοι ψιλο γαζι.
Συγνώμη φίλε μου....όλα αυτά τα πλάνα που υπάρχουν και δείχνουν στις τηλεοράσεις είναι προϊόν...κινηματογραφικών ταινιών???Απλά ρωτάω..... :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Συγνώμη φίλε μου....όλα αυτά τα πλάνα που υπάρχουν και δείχνουν στις τηλεοράσεις είναι προϊόν...κινηματογραφικών ταινιών???Απλά ρωτάω..... :think: :think: :think:
που να δει τηλεόραση το άτομο αυτό κοιμάται για να μην βλέπει το παρελθόν του.

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως πρέπει να το παραδεχτεί κανείς.

Η αριστερή προπαγάνδα, μια που έχει φάει τα ψωμιά της από το Συμμοριτοπόλεμο και μετά, εφευρίσκει όλων των ειδών τα γελοία επιχειρήματα για να κρύψει τα ψέμματα της.

Κλασική ατάκα: "Μα αφού το άρμα έριξε την πύλη, ΔΕ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕ κανέναν;". Η τέχνη του να κάνεις την υπόθεση επιχείρημα. Όπως και η περίφημη πρώτη νεκρή, η ...ανύπαρκτη Ηλένια Ασημακοπούλου. Πόσο θα γέλαγαν άραγε κάποιοι όταν οι αγωνιστές "ευλαβικά" τιμούσαν τη "μνήμη" της;

Κλασική επίσης ατάκα τα περί gayδων. Αναρωτιέμαι μήπως τελικά πρόκειται για ανασφάλεια...

Για την ιστορία δε, το ίδιο ακριβώς επιχείρημα είχε χρησιμοποιήσει ο Ραφαηλίδης κατά του Πλεύρη στην περίφημη ΕΚΠΟΜΠΗ του Νάσου Αθανασίου, όταν πλέον ο Πλεύρης είχε κάνει τις αριστερίστικες σαχλαμάρες ρόμπες ξεκούμπωτες.

Τα αποσπάσματα κυκλοφορύν στο youtube. Δείτε τα, έχει γέλιο.

Επισκέπτης
Πάντως πρέπει να το παραδεχτεί κανείς.

Η αριστερή προπαγάνδα, μια που έχει φάει τα ψωμιά της από το Συμμοριτοπόλεμο και μετά, εφευρίσκει όλων των ειδών τα γελοία επιχειρήματα για να κρύψει τα ψέμματα της.

Κλασική ατάκα: "Μα αφού το άρμα έριξε την πύλη, ΔΕ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕ κανέναν;". Η τέχνη του να κάνεις την υπόθεση επιχείρημα. Όπως και η περίφημη πρώτη νεκρή, η ...ανύπαρκτη Ηλένια Ασημακοπούλου. Πόσο θα γέλαγαν άραγε κάποιοι όταν οι αγωνιστές "ευλαβικά" τιμούσαν τη "μνήμη" της;

Κλασική επίσης ατάκα τα περί gayδων. Αναρωτιέμαι μήπως τελικά πρόκειται για ανασφάλεια...

Για την ιστορία δε, το ίδιο ακριβώς επιχείρημα είχε χρησιμοποιήσει ο Ραφαηλίδης κατά του Πλεύρη στην περίφημη ΕΚΠΟΜΠΗ του Νάσου Αθανασίου, όταν πλέον ο Πλεύρης είχε κάνει τις αριστερίστικες σαχλαμάρες ρόμπες ξεκούμπωτες.

Τα αποσπάσματα κυκλοφορύν στο youtube. Δείτε τα, έχει γέλιο.
που είναι ο lakis33 οεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Όπως θα δείτε στο τέλος, οι αριστεροί πάντα πίστευαν ότι όσοι έχουν αντίθετη άποψη με αυτούς είναι gay. :jerking:

Είναι η λεγόμενη άρνηση!  :dancing:

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ξεκόλλα ρε αγόρι μου!

Δεν είμαι ο lakis33! Κι όσοι παρακολουθούν από παλιά το ξέρουν καλά και με ξέρουν!

Επειδή αυτός σε τάπωνε συνέχεια σε κάθε παπαριά που έλεγες πάει να πει ότι όποτε δεν έχεις τι να πεις βλέπεις το φάντασμα του laki;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
 Αριωνα μαλλον σε εχει πειραξει η ναρκωση απο την επεμβαση (ειδα το ποστ σου στο στο "Οδυσσεας Τσενάι")

Επι της ουσιας ΧΕΣΤΗΚΑ τι εγινε στο Πολυτεχνειο. Ωραια επετειος για τους πενηνταρηδες να θυμουνται τα νειατα τους.  Εγω που δεν εχω προσβασεις στα κομματα ειμαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ σήμερα.  Σημερα ζουμε την χουντα των ΚΟΜΜΑΤΩΝ (και δυστυχως οχι των κόμματων). Ειλικρινα δεν ξερω η 17 Νοεμβρη τι διδαγματα δινει στους 17ρηδες του σήμερα!!!

Επισκέπτης
Ξεκόλλα ρε αγόρι μου!

Δεν είμαι ο lakis33! Κι όσοι παρακολουθούν από παλιά το ξέρουν καλά και με ξέρουν!

Επειδή αυτός σε τάπωνε συνέχεια σε κάθε παπαριά που έλεγες πάει να πει ότι όποτε δεν έχεις τι να πεις βλέπεις το φάντασμα του laki;
ποιος αγόρι μου με τάπωνε μετά από 4 με 5 μηνύματα την έκανε για το νεκροταφείο να ανάψει κανά κερί και να συναντήσει τους δρακουμέλ συν φασίστες του.

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλύτερα του laki παρά του Στάλιν, του Λένιν, του Μαρξ, του Αλέκου, της Αλέκας και λοιπών οργίων!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Σόρρυ αλλά είμαι λίγο άσχετος.....Πλεύρης...Ραφαηλίδης και ο καθηγητής Διαμαντόπουλος.....τί είναι????Κατάλαβα πού βρίσκονται πολιτικά....αλλά ποιοί είναι???

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
  Επαναφερω το θεμα (για να μην ανοιγω αλλο thread) αλλα σε άλλο επίπεδο!!!

Για ποια καταπίεση μας μιλάνε κατα τη διαρκεια της χούντας. Παρτυ εκαναν, στο Καλλιμαρμαραρο ειδαν την ΑΕΚ 70,000 ανθρωποι, τον βάζελο το 71 τον εβλεπαν 20,000 ανθρωποι στη Λεωφόρο!! Αυτοκίνητα ειχαν (με αυτοκινητο με πήραν απο το μαιευτηριο βρεφος), διακοπες έκαναν!! Δεν νομιζω το καρναβάλι της Πατρας να διακόπηκε μεταξυ 1967-1974!!! Ο Κοεμτζης στα μπουζουκια δεν ηταν οταν μαχαιρωσε τους τσοιμπα!!

Απλά δεν μπορουσαν να συζητάνε πολίτικα και η ατυνομία ηταν πολύ αυστηρη (οπως ζηταμε να ειναι σημερα απέναντι στους Ρουμάνους διαρηκτες αλλα οχι απέναντι σε μας οταν παρανομουμε).

και αφου η γενια που ηταν 25-35 το 1970 μεγαλωσε τα παιδια της με την βοηθεια των μαμαδων και των γιαγιαδων ερχεται σήμερα και κανει την κατατρεγμένη!!!  Και οι δυο γιαγιαδες  του δικου μου παιδιου εκαναν απο 20 μερες διακοπες στα εξωτερικα και εγω εμεινα με το πουλι και το παιδι στο χέρι!!!

Επειδη μας "σπουδασαν" μας τα ζαλίζουν καθε 3 και λίγο!! Αυτοι πως σπούδασαν δηλαδη?? ΤΣΑΜΠΑ ή δουλευαν οικοδομη και υπηρέτριες??  Εγω δηλαδη δεν θα κανω θυσιες να βοηθήσω το παιδι μου??

Ασχετο αλλα εχω γνωρισει Γερμανο τεχνικο σε μηχανες που μπορει να επίνε μισο μπουκάλι στην καθισια του αλλα σπουδαζε το παιδι του σε καποια πόλη της Γερμανίας! δηλαδη για το προφανες να του δωσουμε και βραβειο???

ετσι καταλήγω αν εγω σημερα υπήρξα ΧΛΙΔΑΝΕΡΓΟΣ αυτοί ειναι ΧΛΙΔΟΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ!!!

Επισκέπτης
η γνωστη διαπαλη μεταξυ μαυρων & κοκκινων φασιστων..μαγκες αν δεν το εχετε καταλαβει,φασιστες εισαστε & οι μεν & οι δε..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
η γνωστη διαπαλη μεταξυ μαυρων & κοκκινων φασιστων..μαγκες αν δεν το εχετε καταλαβει,φασιστες εισαστε & οι μεν & οι δε..
το εχουν καταλαβει, αλλα παιζουν κρυφτο..

παιδικο απωθημενο.. :grin:

Επισκέπτης
Σόρρυ αλλά είμαι λίγο άσχετος.....Πλεύρης...Ραφαηλίδης και ο καθηγητής Διαμαντόπουλος.....τί είναι????Κατάλαβα πού βρίσκονται πολιτικά....αλλά ποιοί είναι???
εισαι ΠΟΛΥ ασχετος..αντε τραβα στους "μερακληδες" που τους ξερεις καλα μωρη λουγκρα..τι θελεις εδω μεσα???ουστ..που εχεις & αποριες..τι το περασες το φορουμ???ανοιχτο πανεπιστημιο??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom