Νέα

17 Νοεμβρίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karvelas007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το εχουν καταλαβει, αλλα παιζουν κρυφτο..

παιδικο απωθημενο.. :grin:
μα & η μαλακια παιδικο παιχνιδι ειναι πατερ μου,αλλα ολοι την κοβουμε απο καποια ηλικια & μετα,η τελος παντων την αραιωνουμε τοσο ουτως ωστε να μην μας καιει τα εγκεφαλικα κυταρρα,να μην τυφλωθουμε οπως λεει & η εκκλησια..αυτοι δεν παιζονται λεμε..να υπηρχε εστω & μια πιθανοτητα στο τρισεκατομμυριο να συμφωνησουν σε κατι,θα ελεγα οτι καλα ξηγιουνται..ομως..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
εισαι ΠΟΛΥ ασχετος..αντε τραβα στους "μερακληδες" που τους ξερεις καλα μωρη λουγκρα..τι θελεις εδω μεσα???ουστ..που εχεις & αποριες..τι το περασες το φορουμ???ανοιχτο πανεπιστημιο??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:λέγε τέτοια...να σε ακούσει ο...Σπίνος!!!!:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ--->Σε ψάχνει ο....mamba28!!!:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
926
Πόντοι
96
 To post μου που ισως τελίκα επρεπε να το ανοιξω ως νεο θέμα ειναι οτι η περιβοητη γενια του Πολυτεχνειου με το αλλοθι οτι καποτε αγωνίστηκε για την ελευθερία ειναι ο σημερινος Νεοεληνας που καιει 3 δαση να κάνει μαιζονεττες δηθεν για τα παιδια του και καθεται ο ιδιος μέσα και τα χάιρεται!!!

Το νοημα του ποστ ειναι η "γονικη" προπαγανδα!!! Σου λένε "τι τραβηξα για να σε μεγαλώσω" σου πέτανε και μια χουντα μεσα για να μην παραπιονιεσαι για τα 650€ το μήνα που παιρνεις εσυ!! εισαι πχ 32 και σε λένε "νεο" και οταν του λες "καλα εσυ στα 32 ειχες 2 παιδια" στο γυρνανε στην παλαβη!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
 To post μου που ισως τελίκα επρεπε να το ανοιξω ως νεο θέμα ειναι οτι η περιβοητη γενια του Πολυτεχνειου με το αλλοθι οτι καποτε αγωνίστηκε για την ελευθερία ειναι ο σημερινος Νεοεληνας που καιει 3 δαση να κάνει μαιζονεττες δηθεν για τα παιδια του και καθεται ο ιδιος μέσα και τα χάιρεται!!!

Το νοημα του ποστ ειναι η "γονικη" προπαγανδα!!! Σου λένε "τι τραβηξα για να σε μεγαλώσω" σου πέτανε και μια χουντα μεσα για να μην παραπιονιεσαι για τα 650€ το μήνα που παιρνεις εσυ!! εισαι πχ 32 και σε λένε "νεο" και οταν του λες "καλα εσυ στα 32 ειχες 2 παιδια" στο γυρνανε στην παλαβη!!!
Δεν είπε κανείς ρε φίλε ότι με το Πολυτεχνείο λυθήκαν τα προβλήματα της κοινωνίας για τους επόμενους 5-6 αιώνες!Απλά ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή της νεότερης ιστορίας μας την οποία οφείλουμε να τιμάμε...όσοι αισθανόμαστε έτσι!Όσοι το θεωρούν κάτι ασήμαντο μπορούν να αγνοούν την συγκεκριμένη ημερομηνία!!!

Επισκέπτης

χασμα γενεων λεγεται το εν λογω συνδρομο..τα ιδια ακουγαν & εκεινοι απο τους γονεις τους..τα ιδια θα λες & εσυ(θα λεμε ολοι μας),στα παιδια μας..που ειναι το περιεργο???

Επισκέπτης
Δεν είπε κανείς ρε φίλε ότι με το Πολυτεχνείο λυθήκαν τα προβλήματα της κοινωνίας για τους επόμενους 5-6 αιώνες!Απλά ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή της νεότερης ιστορίας μας την οποία οφείλουμε να τιμάμε...όσοι αισθανόμαστε έτσι!Όσοι το θεωρούν κάτι ασήμαντο μπορούν να αγνοούν την συγκεκριμένη ημερομηνία!!!
+100.000.000

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
κακα τα ψέμματα με το πολυτεχνειο δεν επεσε καμια χουντα..
οτι οντως ηταν κατι σημαντικό,ηταν ..
αλλα οχι κ οτι οι φοιτητες εριξαν τους φασιστες με την αστεια φατσα(μπροστα στον πινοσετ ηταν σαν εγω μπροστα στον βαν νταμ)..
απλα ολοκληρωσαν το εργο τους|(ξεπουλημα κυπρου) κ την εκαναν..

Επισκέπτης
κακα τα ψέμματα με το πολυτεχνειο δεν επεσε καμια χουντα..
οτι οντως ηταν κατι σημαντικό,ηταν ..
αλλα οχι κ οτι οι φοιτητες εριξαν τους φασιστες με την αστεια φατσα(μπροστα στον πινοσετ ηταν σαν εγω μπροστα στον βαν νταμ)..
απλα ολοκληρωσαν το εργο τους|(ξεπουλημα κυπρου) κ την εκαναν..
εριξαν τον παπαδοπουλο με συνεπεια να αναλαβει ο ιωαννιδης ο οποιος προχωρησε στο ξεπουλημα της κυπρου..ο παπ στο μεσοδιαστημα ηταν ανενεργος..δεν δικαιολογω τον παπ,απλα λεω οτι η εξεγερση του πολυτεχνειου σε συνδιασμο με τα γεγονοτα στην νομικη μετα απο την κηδεια-διαδηλωση του Γεωργιου Παπανδρεου συνετεινε στην πτωση της χουντας..

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
926
Πόντοι
96
  Τεσπα η ουσια ειναι οτι οταν ήμουν 7 και διαβαζα τα "γεννεθλια" της ζωρζ σαρρη νομιζα οτι κατα την διαρκεια της χουντας περπαταγαν στη Ομονοια με σκυμμενα τα κεφαλια και δεν μιλαγε κανένας!!! και μπουζουκια υπηρχαν και μπουατ και bar και γαμοι και βαφτισια γινόντουσαν!!!

Βεβαια στα σχολεια και στα πανεπιστημια γινονταν προπάγανδα για τα καλά της "επαναστασης" για αυτό και ΣΩΣΤΑ αντεδρασαν οι φοιτητές!

Απλα δεν θεωρω οτι η Ελλαδα ειναι καμια δημοκρατικη χώρα (βεβαια αν εισαι τυχερος μπορει να κάνεις ενα κάρο παρανομιες και να τη γλύτωσεις-αν εχεις μέσο δεν θέλει τύχη) οποτε τι νοημα εχει η γιορτη? Απλα μια φορα το χρονο χωριζονται οι Ελληνες σε 2 στρατόπεδα!!!

Επισκέπτης
  Τεσπα η ουσια ειναι οτι οταν ήμουν 7 και διαβαζα τα "γεννεθλια" της ζωρζ σαρρη νομιζα οτι κατα την διαρκεια της χουντας περπαταγαν στη Ομονοια με σκυμμενα τα κεφαλια και δεν μιλαγε κανένας!!! και μπουζουκια υπηρχαν και μπουατ και bar και γαμοι και βαφτισια γινόντουσαν!!!

Βεβαια στα σχολεια και στα πανεπιστημια γινονταν προπάγανδα για τα καλά της "επαναστασης" για αυτό και ΣΩΣΤΑ αντεδρασαν οι φοιτητές!

Απλα δεν θεωρω οτι η Ελλαδα ειναι καμια δημοκρατικη χώρα (βεβαια αν εισαι τυχερος μπορει να κάνεις ενα κάρο παρανομιες και να τη γλύτωσεις-αν εχεις μέσο δεν θέλει τύχη) οποτε τι νοημα εχει η γιορτη? Απλα μια φορα το χρονο χωριζονται οι Ελληνες σε 2 στρατόπεδα!!!
αν η Ελλαδα δεν ειναι δημοκρατικη χωρα οπου ο καθενας εκφραζεται οπως θελει χωρις κανεις να τον ενοχλει κανεις,τοτε τι ειναι???και ποια χωρα ειναι δημοκρατικη κατ' εσε εν πασει περιπτωσει???

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
926
Πόντοι
96
αν η Ελλαδα δεν ειναι δημοκρατικη χωρα οπου ο καθενας εκφραζεται οπως θελει χωρις κανεις να τον ενοχλει κανεις,τοτε τι ειναι???και ποια χωρα ειναι δημοκρατικη κατ' εσε εν πασει περιπτωσει???

Δεν εχω ζήσει σε αλλη χωρα για να σου πω!!!  παντως στο μετρο στο Λονδινο φωναζουν οι ελληναρες και οι λίγοι Βρεττανοι δεν του στραβοκοιτάνε, ενω εδω ακους Αλβανικα και οι γύρω αρχιζουν τα καντήλια!!!

παντως αυτα ποου λεω στο νετ δεν τολμω να τα πω εξω γιατι θα με πουν φασιστα-αναρχικο-αδελφη-αποτυχημένο και άλλα κοσμητικά!!!

ΠΧ οτι τα Σκόπια εχουν και λίγο δικιο να θέλουν να ονμαστουν Μακεδονία ΕΔΩ το λέω αν το πω στο Συνταγμα μεχρι και ο κουλουρας θα φυγει απο τα κουλουρια και θα αρχιζει να με βαράει!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Θα συμφωνήσω με τον troueno.Αυτό που έχουμε στην Ελλάδα είναι κάτι σαν Δημοκρατία!Είναι σίγουρα καλύτερο από οποιαδήποτε χούντα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι τέλεια!Ας πούμε για παράδειγμα το εκλογικό σύστημα,ο καθένας το προσαρμόζει όπως θέλει για να μπορέσει να πάρει την εξουσία!Ή τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι προσλήψεις στον δημόσιο τομέα!Μια αληθινή Δημοκρατία δεν λειτουργεί έτσι...

Επισκέπτης
  Δεν εχω ζήσει σε αλλη χωρα για να σου πω!!!  παντως στο μετρο στο Λονδινο φωναζουν οι ελληναρες και οι λίγοι Βρεττανοι δεν του στραβοκοιτάνε, ενω εδω ακους Αλβανικα και οι γύρω αρχιζουν τα καντήλια!!!

παντως αυτα ποου λεω στο νετ δεν τολμω να τα πω εξω γιατι θα με πουν φασιστα-αναρχικο-αδελφη-αποτυχημένο και άλλα κοσμητικά!!!

ΠΧ οτι τα Σκόπια εχουν και λίγο δικιο να θέλουν να ονμαστουν Μακεδονία ΕΔΩ το λέω αν το πω στο Συνταγμα μεχρι και ο κουλουρας θα φυγει απο τα κουλουρια και θα αρχιζει να με βαράει!!!!
απατασε πλανην οικτρα..εχουμε το μικροτερο ποσοστο ξενοφοβιας-ρατσισμου στον πλανητη(ακομη),γιατι πολυ απλα υπερεχει το γονιδιο των προγονων μας εναντι της προπαγανδας που μας σερβιρουν..οσο για το λονδινο,μηπως να σου θυμισω την εκτελεση του βραζιλιανου μεταναστη απο τους μπατσους με 8 σφαιρες στο κεφαλι μεσα σε καταμεστο βαγονι του μετρο & την δηλωση του αρχηγου της αστυνομιας οτι δεν τρεχει καστανο που τον μπερδεψαν με μουσουλμανο???οτι θα το ξανακανουν χωρις δισταγμο..μηπως πρεπει να θυμηθεις τα κατ επαναλλειψη γεγονοτα στην γαλλια???μηπως τις επιθεσεις των γερμανων σκινχεντς σε οποιον μιλαει αλλη γλωσσα-δεν εχει τις προδιαγραφες της αρειας φυλης???

Επισκέπτης
Θα συμφωνήσω με τον troueno.Αυτό που έχουμε στην Ελλάδα είναι κάτι σαν Δημοκρατία!Είναι σίγουρα καλύτερο από οποιαδήποτε χούντα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι τέλεια!Ας πούμε για παράδειγμα το εκλογικό σύστημα,ο καθένας το προσαρμόζει όπως θέλει για να μπορέσει να πάρει την εξουσία!Ή τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι προσλήψεις στον δημόσιο τομέα!Μια αληθινή Δημοκρατία δεν λειτουργεί έτσι...
ρε φιλε δεν διαφωνουμε..ομως εχεις να μου υποδειξεις καποια χωρα οπου να λειτουργει καλυτερα η δημοκρατια???η θεωρια απο την πραξη απεχει απειρες παρασαγκες..μην μενουμε στην θεωρια & κατ επεκταση στην ουτοπια γιατι ετσι ολες οι θεωριες ειναι γαμαουα..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε φιλε δεν διαφωνουμε..ομως εχεις να μου υποδειξεις καποια χωρα οπου να λειτουργει καλυτερα η δημοκρατια???η θεωρια απο την πραξη απεχει απειρες παρασαγκες..μην μενουμε στην θεωρια & κατ επεκταση στην ουτοπια γιατι ετσι ολες οι θεωριες ειναι γαμαουα..
Εγώ δεν έκανα σύγκριση με καμμία χώρα του εξωτερικού!Απλά είπα ότι δεν είναι και τόσο Δημοκρατικό να ψηφίζεις ένα κόμμα και η ψήφος σου να πηγαίνει σε άλλο!!!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Υπάρχουν χώρες που η δημοκρατία λειτουργεί καλύτερα απ' ότι στην μπουρδέλοχώρα μας!
Το τελευταίο δημοψίφισμα που έγινε εδώ, ήταν για τον βασιλιά....για όλα τα άλλα αποφασίζουν χωρίς να μας ρωτουν  >:(

Επισκέπτης
Υπάρχουν χώρες που η δημοκρατία λειτουργεί καλύτερα απ' ότι στην μπουρδέλοχώρα μας!
Το τελευταίο δημοψίφισμα που έγινε εδώ, ήταν για τον βασιλιά....για όλα τα άλλα αποφασίζουν χωρίς να μας ρωτουν  >:(
δεν μας τις λες να τις μαθουμε & εμεις???ποιες δηλαδη θεωρεις εσυ καλυτερες χωρες..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πέρασα σήμερα από το Πολυτεχνείο. Η εικόνα που ειδα μπροστά από την πύλη, με έκανε να αγανακτήσω... Ενα πεζοδρόμιο γεμάτο, με κόκκινα κομμουνιστικά πλακάτ και πανό, πάγκοι, σημαίες και συνθήματα για απελευθερωση αναρχικών και αγώνων που ουτε καν με αγγίζουν..... Ποιανού γιορτή έχει άραγε καταντήσει???? Τίνος τη μνήμη τιμάνε όλοι αυτοί οι αργόσχολοι και ανεπάγγελτοι υπερασπιστές της αναρχίας???? Ποιά οδομαχία θα ζήσει πάλι φέτος το παιδί μου???? Δεν θέλω να είμαι μέρος μίας ανάμνησης που ο καθένας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά, που λίγόυς από εμάς αγγίζει η ιστορία. Φέτος πάλι, ένα λουλούδι, στα μουλοχτά.... Δεν είναι εικόνα αυτή και όλες των προηγούμενων χρόνων. Δεν είναι εικόνα που θα ήθελα εγώ τουλάχιστον στη μνήμη μου.... Ποιός άραγε την θέλει?

2 σελίδες γι' αυτό το θέμα το 2006, άλλες 12 προστέθηκαν αισίως (προς το παρόν) φέτος, για μια καπελωμένη ιστορία της οποίας την ουσία περιέγραψε σε λίγες γραμμές ο Barone, και έπρεπε να σταματήσει κάπου εκεί το θέμα, αλλά... :idiot:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
@pleasuregiver:
Αν μπερδεύεις την δημοκρατία, με την "ελευθερία" να κάνεις ότι θέλεις και να μην δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, τότε ΟΚ, ίσως είμαστε οι καλύτεροι  ;)
Αν όμως νομίζεις ότι πρέπει να έχεις συμμετοχή σε αποφάσεις που σε αφορούν άμμεσα, να ξέρεις τι γίνονται τα χρήματα που πληρώνεις στο κράτος και να υπάρχει διαφάνεια στη διαχείρηση, να μπορείς να ζητήσεις την τιμωρία ενός δημοσιου λειτουργού όταν αδικείσαι και άλλα πολλά, ε τότε είμαστε από τους χειρότερους.
Δημοκρατία δεν είναι μόνο η μέρα των εκλογών (που και εκει το αποτέλεσμα "νοθεύεται").
Είναι και οι υπόλοιπες μέρες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom