Νέα

17 Νοεμβρίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karvelas007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.425
Πόντοι
506
Αυτή την καραμέλα που έχετε εσείς οι νοσταλγοί του Παπαδόπουλου για τους νεκρούς που δεν ήταν ΜΕΣΑ στο Πολυτεχνείο δεν μπορώ να την καταλάβω.
Ναι, ΕΞΩ από το Πολυτεχνείο υπήρξαν 10αδες νεκροί από ελεύθερους σκοπευτές την ώρα που έφευγαν από μέσα οι φοιτητές.
Τόση σημασία έχει για εσάς το ΜΕΣΑ;;;;

Επισκέπτης
Να σε ρωτήσω μιας και δηλώνεις ότι έχεις γνώσεις

Ήσουν εκεί;
το παλικάρι τότε ούτε καν στα παπάρια του πατέρα του δεν ήταν ακόμα και μπήκε εδώ να πουλήσει μαγκιά μόνο και μόνο από το πόσα πόστ έχει εδώ μέσα καταλαβαίνεις ότι είναι κλώνος άλλων φασιστοειδών εδώ για να το παίξουνε πολλές.

Επισκέπτης
Αυτή την καραμέλα που έχετε εσείς οι νοσταλγοί του Παπαδόπουλου για τους νεκρούς που δεν ήταν ΜΕΣΑ στο Πολυτεχνείο δεν μπορώ να την καταλάβω.
Ναι, ΕΞΩ από το Πολυτεχνείο υπήρξαν 10αδες νεκροί από ελεύθερους σκοπευτές την ώρα που έφευγαν από μέσα οι φοιτητές.
Τόση σημασία έχει για εσάς το ΜΕΣΑ;;;;
νοσταλγοί του Παπαδόπουλου --- δεν θυμάμαι ιστορικά στην Ελλάδα να υπήρξε ποιο ανώμαλο και ανισόροπο άτομο.
μια μαριονέτα των Αμερικάνων ένας καραγκιόζης και μισός.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
δηλαδή το πρόβλημα είναι αν οι νεκροί ήταν μέσα η έξω από το πολυτεχνείο? δηλαδή αυτοί που σκοτώθηκαν έξω δεν σκοτώθηκαν από τα πυρά της Χούντας η μήπως είχε έρθει από το Πακιστάν ο ομοϊδεάτης σου Ζία Ουλ Χακ και τους σκότωσε? 
Εχει διαφορα!!Και ειναι θεμα προπαγανδας!!Αλλο να πεις οτι πυροβοληθηκαν καποιοι στους γυρω δρομους και πεσα νεκροι και αλλο οτι τους εκανε και καλα αλοιφη το τανκς!!Το δευτερο βοηθαει πολυ περισσοτερο την αριστερη προπαγανδα!Τελοσπαντων.Αστο εδω φιλε!
Οσο για σενα φιλε enforcer τι να σχολιασω??Και στην επανασταση του 21 δεν ημουν εκει!Αυτο σημαινει οτι δεν ξερω αν εγινε??Μηπως να μην εγινε ο Β Παγκοσμιος??Οποιος ενδιαφερεται για την ιστορια μαθαινει!!Αρκει να ακουσει δηλωσεις ανθρωπων που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ηταν μεσα!

Επισκέπτης
Εχει διαφορα!!Και ειναι θεμα προπαγανδας!!Αλλο να πεις οτι πυροβοληθηκαν καποιοι στους γυρω δρομους και πεσα νεκροι και αλλο οτι τους εκανε και καλα αλοιφη το τανκς!!Το δευτερο βοηθαει πολυ περισσοτερο την αριστερη προπαγανδα!Τελοσπαντων.Αστο εδω φιλε!
Οσο για σενα φιλε enforcer τι να σχολιασω??Και στην επανασταση του 21 δεν ημουν εκει!Αυτο σημαινει οτι δεν ξερω αν εγινε??Μηπως να μην εγινε ο Β Παγκοσμιος??Οποιος ενδιαφερεται για την ιστορια μαθαινει!!Αρκει να ακουσει δηλωσεις ανθρωπων που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ηταν μεσα!
από που μαθαίνει από βιβλία σαν της Μαριέτας η του Λιακόπουλου?

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
το παλικάρι τότε ούτε καν στα παπάρια του πατέρα του δεν ήταν ακόμα και μπήκε εδώ να πουλήσει μαγκιά μόνο και μόνο από το πόσα πόστ έχει εδώ μέσα καταλαβαίνεις ότι είναι κλώνος άλλων φασιστοειδών εδώ για να το παίξουνε πολλές.
Με εχεις χαρακτηρισει ασχημα 2 φορες χωρις να το χω κανει!!Χαιρομαι που ειμαι 26 ετων και βλεπω εναν γερο φουκαρα χωρις επιχειρηματα να αντιδρα ετσι!!Χαρακτηρισε με κι αλλο!Ετσι κι αλλιως ξοφλημενος εισαι!!!Ενα καμμενο χαρτι!Α αναρωτηθηκες γιατι δεν ξερω καποιον laki33!Δεν τον ξερω γιατι αν και ειμαι γραμμενος2 χρονια εδω μεσα σπανια μπαινω αφου δεν με ενδιαφερει να βρω καμμια πουτανιτσα να απατησω τη κακομοιρα τη γυναικα μου!Βρισκω γυναικες και πηδω τσαμπα!Γι αυτο σου λεω!Μεινε στη κακομοιρια σου και βριζε οσο θες!!Εισαι μεγαλος ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!

Επισκέπτης
υπαρχει!
κοιτα στον καθρεφτη
εγώ δεν σου κάνω προσωπικούς χαρακτηρισμούς οκ αν είσαι μάγκας κάτι τέτοια να τα κάνεις πρόσωπο με πρόσωπο και τα παντελόνια που φοράς να τα φοράς γιατί είσαι άντρας και όχι για να μην κρυώνουν τα μπούτια σου.

Επισκέπτης
Με εχεις χαρακτηρισει ασχημα 2 φορες χωρις να το χω κανει!!Χαιρομαι που ειμαι 26 ετων και βλεπω εναν γερο φουκαρα χωρις επιχειρηματα να αντιδρα ετσι!!Χαρακτηρισε με κι αλλο!Ετσι κι αλλιως ξοφλημενος εισαι!!!Ενα καμμενο χαρτι!Α αναρωτηθηκες γιατι δεν ξερω καποιον laki33!Δεν τον ξερω γιατι αν και ειμαι γραμμενος2 χρονια εδω μεσα σπανια μπαινω αφου δεν με ενδιαφερει να βρω καμμια πουτανιτσα να απατησω τη κακομοιρα τη γυναικα μου!Βρισκω γυναικες και πηδω τσαμπα!Γι αυτο σου λεω!Μεινε στη κακομοιρια σου και βριζε οσο θες!!Εισαι μεγαλος ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!

Αμα δεν γουσταρεις πουτανες και μπουρδελοκαταστασεις τοτε γιατι μπενεις εδω?Για να αναλυσεις τις πολιτικες αρρωστες πεποιηθησεις σου?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Με συγχωρείς που δε συμφωνώ μαζί σου

Αν δεν είσαι εκεί, η άποψή σου είναι δεύτερο χέρι και προέρχεται από αυτά που διαβάζεις.

Οι πηγές ποτέ δεν ειναι αξιόπιστες. Πολλές φορές μάλιστα είναι και αντικρουόμενες. Στα γεγονότα έχουν προστεθεί θρύλοι και φήμες. Η δε προσπάθεια του εκάστοτε γράφοντος να εντυπωσιάσει και ενίοτε, να περάσει κάποια κατεύθυνση, δημιουργεί ένα κείμενο αμφιβόλου αξιοπιστίας.

Αλλο το έχω άποψη λοιπόν, και άλλο το ΞΕΡΩ τι έγινε.

Επισκέπτης
αν δεν ξέρεις τον αρχηγό σου εδώ μέσα δεν σου φταίω εγώ όσσο για το αν γαμάς τσάμπα μπορεί να είναι προσφορά της χρυσής αυγής από μερικές πουτάνες που δεν χόρτασαν το πήδημα από τους ΝΑΖΙ

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Με συγχωρείς που δε συμφωνώ μαζί σου

Αν δεν είσαι εκεί, η άποψή σου είναι δεύτερο χέρι και προέρχεται από αυτά που διαβάζεις.

Οι πηγές ποτέ δεν ειναι αξιόπιστες. Πολλές φορές μάλιστα είναι και αντικρουόμενες. Στα γεγονότα έχουν προστεθεί θρύλοι και φήμες. Η δε προσπάθεια του εκάστοτε γράφοντος να εντυπωσιάσει και ενίοτε, να περάσει κάποια κατεύθυνση, δημιουργεί ένα κείμενο αμφιβόλου αξιοπιστίας.

Αλλο το έχω άποψη λοιπόν, και άλλο το ΞΕΡΩ τι έγινε.
Ok δεν εχεις αδικο αλλα με αυτη τη λογικη δε θα πρεπει καν να αναφερομαστε σε γεγονοτα ιστορικα που δεν ειμασταν παρων!Τελοσπαντων...Να σαι καλα

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.425
Πόντοι
506
ειμαι γραμμενος2 χρονια εδω μεσα σπανια μπαινω αφου δεν με ενδιαφερει να βρω καμμια πουτανιτσα να απατησω τη κακομοιρα τη γυναικα μου!Βρισκω γυναικες και πηδω τσαμπα!Γι αυτο σου λεω!
[/quote]
Γιατί με το τσάμπα δεν την απατάς την κακομοίρα γυναίκα σου;

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
αν δεν ξέρεις τον αρχηγό σου εδώ μέσα δεν σου φταίω εγώ όσσο για το αν γαμάς τσάμπα μπορεί να είναι προσφορά της χρυσής αυγής από μερικές πουτάνες που δεν χόρτασαν το πήδημα από τους ΝΑΖΙ
Δεν εχω καμμια αναγκη να ομαδοποιηθω σε κομματα και οργανωσεις!!Χεστηκα για χρυσες αυγες και μπουρδες!Εσυ νομιζεις πως οποιος εχει αποψη πρεπει να ανηκει και καπου ε??Εγω μεγαλε ειμαι για τη παρτυ μου!Προβατο δεν ειμαι κανενως!!!Ειμαι Ελληνας και τιποτα παραπανω!Χεστηκα για χρυσες αυγες-Παπαδοπουλους-Πλευρηδες και οσους μου ανεφερες!!

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για την ιστορία πάντως...

...ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σκοτώθηκε εντός του Πολυτεχνείου, είτε απόάρματα, είτε από "ελεύθερους σκοπευτές", είτε από Aliens είτε από ο,τιδήποτε άλλο φαντασιώνονται διάφοροι τα τελευταία χρόνια και πάνε και καταθέτουν στεφάνια στην κεφάλα του Πολυτεχνείου.

Και φυσικά, δε νομίζω ότι υπάρχει πιο αδιάψευστος μάρτυρας από την ίδια την Αριστερά.

Με εντολή λοιπόν του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981 διεξήχθη έρευνα για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα των ... :jerking: "δεκάδων" νεκρών.

Ιδού τα αποτελέσματα.

ΥΓ. Ο Σαμπάνης είναι εν ζωή και μένει κάπου στο Γαλάτσι. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να τον αναζητήσουν.

Συνημμένα

• katalgos_nekron.jpg
    katalgos_nekron.jpg
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • nekroi.jpg
    nekroi.jpg
    94,4 KB · Εμφανίσεις: 26

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
ειμαι γραμμενος2 χρονια εδω μεσα σπανια μπαινω αφου δεν με ενδιαφερει να βρω καμμια πουτανιτσα να απατησω τη κακομοιρα τη γυναικα μου!Βρισκω γυναικες και πηδω τσαμπα!Γι αυτο σου λεω!

Γιατί με το τσάμπα δεν την απατάς την κακομοίρα γυναίκα σου;
Καλως η κακως δεν εχω παντρευτει!Θα το σκεφτω μετα τα 30 και μονο αν εχω χορτασει τις γυναικες!Αλλιως δεν το βλεπω...

Επισκέπτης
μερικοί το παίζουν και ιστορικά καταρτισμένοι διαβάζοντας Πλεύρη,Άδωνη & Λιακόπουλο εγώ δεν θα τους προτείνω γενικά για ιστορία να διαβάσουν από Σύνχρονη Εποχή αλλά ας διαβάσουν του Κορδάτου που ήταν και δεξιός και ας έρθουν να πάρουν θέση μερικοί.

Επισκέπτης
ντοκουμέντα  -- 'ίσον lakis33 ο Σωτηρακόπουλος του φασισμού.

Επισκέπτης
κλείνοντας προς το παρόν θα επανέλθω αργότερα προτείνω στους μοντ να προσλάβουν και κανένα ψυχίατρο εδώ μέσα για μερικούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom