redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Μια μαλακία και μισή.τι ηταν αυτο το αποψινο ρε τυποι? :S
Γιατί ρε Άλεξ;Μια μαλακία και μισή.
Μια μαλακία και μισή.
Οχι.σε ποια υποθεση αναφεροταν τυπε καταλαβες?
Ειδα στην αρχη που κανει σαν Trailer που φοραγαν κατι μασκες αλλα το αλλαξα,εβαλα μπαλα.Καλο ητανε?
Γιατί ρε Άλεξ;
πρωτο επεισοδιο ηταν καλο,τα υπολοιπα που εχω δει μεχρι προχθες μαλακιες...ειδικα το τελευταιο.
εγω το γυρισα σε μια φαση που κατι τυποι που μοιαζανε στις φατσες με τον Μαρκ Ζουκενμπεργκ και τον Τοτο βιαστη, ειχανε μαζεψει ενα πρεζονι απο το δρομο να το παρτουζωσουνε και αυτο τους σκοτωσε βγαζοντας απο την τσαντα της συριγγες με ηρωινη
αυτο το εχω δει live στο τριγωνο να σταματαει εκει στην αλφα τραπεζα αργα το βραδι ενα παλιοαμαξο να βγαινουν εξω 3 αλλοδαποφατσες να φορτωνουν ενα εμφανισημο πρεζονι που κοιμοταν ορθιο και ποιος ξερει την τυχη του μετα..
εχω την εντυπωση οτι η σειρα προσπαθει να ξεπατικωσει το Τμημα ηθων που επαιζε παλια στον Αντ1...με Βαλτινο...
εκεινο τουλαχιστον ηταν πιο αυθεντικο.
εχω την εντυπωση οτι η σειρα προσπαθει να ξεπατικωσει το Τμημα ηθων που επαιζε παλια στον Αντ1...με Βαλτινο...
εκεινο τουλαχιστον ηταν πιο αυθεντικο.
σωστα,εκανα λαθος τιτλο...αλλα κ το Ηθων ητανε καλο για τα τοτρε δεδομενα.Ανατομια εγκληματος ρε ηταν με Βαλτινο...Ο Κοκκινοπουλος το γυρισε και αυτο και ναι ηταν πιο πολυ τρομος παρα καταθλιψη εκεινο...
Ανατομια εγκληματος ρε ηταν με Βαλτινο...Ο Κοκκινοπουλος το γυρισε και αυτο και ναι ηταν πιο πολυ τρομος παρα καταθλιψη εκεινο...
Έλα ρε ο Κοκκινόπουλος ήταν σκηνοθέτης της Ανατομίας;;Ήταν τρομακτικό και κάποια επεισόδια πολύ αιματοβαμμένα.Πολλά πιστεύω ήταν φανταστικά και όχι βασισμένα σε αληθινές υποθέσεις