Νέα

«10η εντολή»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα larousse
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τι ηταν αυτο το αποψινο ρε τυποι?  :S

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Ειδα στην αρχη που κανει σαν Trailer που φοραγαν κατι μασκες αλλα το αλλαξα,εβαλα μπαλα.Καλο ητανε?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ειδα στην αρχη που κανει σαν Trailer που φοραγαν κατι μασκες αλλα το αλλαξα,εβαλα μπαλα.Καλο ητανε?

εγω το γυρισα σε μια φαση που κατι τυποι που μοιαζανε στις φατσες με τον Μαρκ Ζουκενμπεργκ και τον Τοτο βιαστη, ειχανε μαζεψει ενα πρεζονι απο το δρομο να το παρτουζωσουνε και αυτο τους σκοτωσε βγαζοντας απο την τσαντα της συριγγες με ηρωινη  :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
πρωτο επεισοδιο ηταν καλο,τα υπολοιπα που εχω δει μεχρι προχθες μαλακιες...ειδικα το τελευταιο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129
εγω το γυρισα σε μια φαση που κατι τυποι που μοιαζανε στις φατσες με τον Μαρκ Ζουκενμπεργκ και τον Τοτο βιαστη, ειχανε μαζεψει ενα πρεζονι απο το δρομο να το παρτουζωσουνε και αυτο τους σκοτωσε βγαζοντας απο την τσαντα της συριγγες με ηρωινη  :think:

αυτο το εχω δει live στο τριγωνο να σταματαει εκει στην αλφα τραπεζα αργα το βραδι ενα παλιοαμαξο να βγαινουν εξω 3 αλλοδαποφατσες να φορτωνουν ενα εμφανισημο πρεζονι που κοιμοταν ορθιο και ποιος ξερει την τυχη του μετα..  :knockinb:  :priest:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Γενικά δεν τη μπορώ τη σειρά...έχω δει κάποια όπου δεν έχω παράπονο από ηθοποιούς και ερμηνείες..Όμως πολύ στενάχωρο και καταθλιπτικό και πέφτω για ύπνο σαν τη Μεγάλη Παρασκευή..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αυτο το εχω δει live στο τριγωνο να σταματαει εκει στην αλφα τραπεζα αργα το βραδι ενα παλιοαμαξο να βγαινουν εξω 3 αλλοδαποφατσες να φορτωνουν ενα εμφανισημο πρεζονι που κοιμοταν ορθιο και ποιος ξερει την τυχη του μετα..   :knockinb:  :priest:

το πρεζονι σκοτωσε τους πακηδες πετωντας συριγγες ηρωινης με κουνγκ φου κλωτσιες οπως ο blade

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εχω την εντυπωση οτι η σειρα προσπαθει να ξεπατικωσει το Τμημα ηθων που επαιζε παλια στον Αντ1...με Βαλτινο...
εκεινο τουλαχιστον ηταν πιο αυθεντικο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εχω την εντυπωση οτι η σειρα προσπαθει να ξεπατικωσει το Τμημα ηθων που επαιζε παλια στον Αντ1...με Βαλτινο...

Ανατομια εγκληματος ρε ηταν με Βαλτινο...Ο Κοκκινοπουλος το γυρισε και αυτο και ναι ηταν πιο πολυ τρομος παρα καταθλιψη εκεινο...

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6

Καμία σχέση το τμήμα ηθών!!!Το τμήμα ηθών ήταν γαμάτο!Ο Μιχαλόπουλος σε στυλ γαμάω και δέρνω,Γκλέτσος και Βανδώρος μέσα στην καλτίλα, η μουνάρα τότε Βερόνικα Αργέντζη και η Τουμασάτου πιτσιρίκα!Παίξαν πολλοί γνωστοί όπως και καλτ και ξεθωριασμένοι..Δεν είχε το ψυχοπλάκωμα της δέκατης εντολής και ήταν πιο ευχάριστη σειρά.Μανουσάκης Θεός λέμε!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ανατομια εγκληματος ρε ηταν με Βαλτινο...Ο Κοκκινοπουλος το γυρισε και αυτο και ναι ηταν πιο πολυ τρομος παρα καταθλιψη εκεινο...
σωστα,εκανα λαθος τιτλο...αλλα κ το Ηθων ητανε καλο για τα τοτρε δεδομενα.

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6

Έλα ρε ο Κοκκινόπουλος ήταν σκηνοθέτης της Ανατομίας;;Ήταν τρομακτικό και κάποια επεισόδια πολύ αιματοβαμμένα.Πολλά πιστεύω ήταν φανταστικά και όχι βασισμένα σε αληθινές υποθέσεις

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Έλα ρε ο Κοκκινόπουλος ήταν σκηνοθέτης της Ανατομίας;;Ήταν τρομακτικό και κάποια επεισόδια πολύ αιματοβαμμένα.Πολλά πιστεύω ήταν φανταστικά και όχι βασισμένα σε αληθινές υποθέσεις

Ναι ο Κοκκινοπουλος...πολυ καλη σειρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom