kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
το είδα χθες , φοβερότο χθεσινο επεισοδιο και η αληθινη ιστορια στην οποια βασιζεται :
το είδα χθες , φοβερότο χθεσινο επεισοδιο και η αληθινη ιστορια στην οποια βασιζεται :
το προχθεσινό με τα χωράφια ποιο γεγονός ηταν ;επεισοδιο ¨ο θυμος"
και η πραγματικη ιστορια στην οποια βασιζεται :
καπου ακουσα οτι βασιζεται σε αυτο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος..δεν πολυκολλαει...το προχθεσινό με τα χωράφια ποιο γεγονός ηταν ;
και εμένα εκεί πηγε το μυαλό μουκαπου ακουσα οτι βασιζεται σε αυτο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος..δεν πολυκολλαει...
kαι γω αυτο σκεφτηκα. ;)Του Παπαχρόνη ήταν σήμερα;
ναι γιατι ηταν και στρατοκαυλος ο παπαχρονης και ειχε και παπαχρονιτσες!Του Παπαχρόνη ήταν σήμερα;
ναι γιατι ηταν και στρατοκαυλος ο παπαχρονης και ειχε και παπαχρονιτσες!
Εσυ για να στρωσεις θελεις πούτσα & καράτε,μόλις ειδες τον τεκνό,πήρε φωτιά η μούνα σου.Του Παπαχρονη ηταν....
Ποσο καυλας ο τυπος που τον εκανε ...
Εγω παντως οχι μονο δεν τον αντιπαθησα στο εργο αλλα ισα ισα δεν ηθελα να τον πιασουν και σπαστηκα που ο φιλος του δεν τον καλυψε :S
Κ απ οτι διαβασα και πολλες ακομα....Καλα εκανε παντως στις δυο βρωμιαρες *και ιδιαιτερα στην εβελινα) που του φερθηκαν απαραδεκτα
το ευχαριστηθηκα!! (Σιγουρα φταιει και ο ηθοποιος γι αυτο (που δεν τον αντιπαθησα και που ενιωσα ετσι εννοω) )
cross εισαι;Του Παπαχρονη ηταν....
Ποσο καυλας ο τυπος που τον εκανε ...
Εγω παντως οχι μονο δεν τον αντιπαθησα στο εργο αλλα ισα ισα δεν ηθελα να τον πιασουν και σπαστηκα που ο φιλος του δεν τον καλυψε :S
Κ απ οτι διαβασα και πολλες ακομα....Καλα εκανε παντως στις δυο βρωμιαρες *και ιδιαιτερα στην εβελινα) που του φερθηκαν απαραδεκτα
το ευχαριστηθηκα!! (Σιγουρα φταιει και ο ηθοποιος γι αυτο (που δεν τον αντιπαθησα και που ενιωσα ετσι εννοω) )
θα την βαλεις στο payroll????cross ή οχι ενα περασμα απο το adult theater το χρειαζεταιcross εισαι;