Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
απο 1 σεπτεμβριου θα απαγορευθει το καπνισμα σε ολους τους δημοσιους χωρους,επειδη πολλα εχουν ακουστει και η μερα πλησιαζει τι ισχυει τελικα θα απαγορευθει το καπνισμα και στους δρομους που εχω ακουσει αλλα δεν το πιστευω οπως και στις καφετεριες στα τραπεζια που ειναι εκτος μαγαζιου
και τι προστιμα θα πεφτουν που λενε :think:

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
απο 1 σεπτεμβριου θα απαγορευθει το καπνισμα σε ολους τους δημοσιους χωρους,επειδη πολλα εχουν ακουστει και η μερα πλησιαζει τι ισχυει τελικα θα απαγορευθει το καπνισμα και στους δρομους που εχω ακουσει αλλα δεν το πιστευω οπως και στις καφετεριες στα τραπεζια που ειναι εκτος μαγαζιου

Τα αρχίδια μου κουνιούνται σαν δυο καμπαναριά....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

o καπνιστής θα παίρνει όσες πίπες όσα είναι τα mg πίσσας του τσιγάρου που κάπνισε...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
και τα δικά μου, δεν καπνίζω...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ναι θα ξανακοπει το καπνισμα δλδ. σιχτιρ.
ενα μετρο βγαζουν με 34567 παραθυρακια! ας κοπει επιτελους η μαλακια!

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
καπνίζεις μωρή λουμπίνα και θίχτηκες?
χρονια τωρα :grin:
ναι θα ξανακοπει το καπνισμα δλδ. σιχτιρ.
ενα μετρο βγαζουν με 34567 παραθυρακια! ας κοπει επιτελους η μαλακια!
το καπνισμα σας μαρανε εδω πετατε τα σκουπιδια οπου να ναι γιατι δεν βγαινει και ενας νομος οποιος πεταει τα αποριματα στο δρομο να του κοβουν το κωλο

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
το καπνισμα σας μαρανε εδω πετατε τα σκουπιδια οπου να ναι γιατι δεν βγαινει και ενας νομος οποιος πεταει τα αποριματα στο δρομο να του κοβουν το κωλο

πεταΜΕ?
με ειδες να λεω κατι διαφορετικο για τα σκουπιδια?
ο καπνος σου εμενα ΜΕ ενοχλει. τραβα καπνισε σπιτι σου. δε θα αναπνεω εγω τη μαλακια σου.
να σε δω τωρα που θα πετας τις γοπες  :rolleyes:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
πεταΜΕ?
ο καπνος σου εμενα ΜΕ ενοχλει. τραβα καπνισε σπιτι σου. δε θα αναπνεω εγω τη μαλακια σου.
να σε δω τωρα που θα πετας τις γοπες  :rolleyes:

κάνε ααααααααααααααααααααααααααααααα.... :grin:

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
αφού είμαστε αθλητές ρε παπάρα... πώς το ξεκίνησες? :uglystupid:
:think: με παρεσυρε ο γεωργατος ενα φεγγαρι στη παναχαικη :grin:
πεταΜΕ?
να σε δω τωρα που θα πετας τις γοπες  :rolleyes:
δεν διαφωνω οτι σε ενοχλει αλλα δεν μπορει να μας αποκλειουν απο την κοινωνια λες και ειμαστε λεπροι να βρουν ενα τροπο ας φτιαξουν μαγαζια μονο για καπνιζοντες αλλα και εσυ σε αυτα θα πηγαινεις και τα μη καπνιζοντων θα ειναι αδεια.
στη παρεα σου ολο και καποιος θα καπνιζει τι θα κανεις και συμφωνω για τις γοπες ειναι το μονναδικο σκουπιδι που ριχνω κατω γιατι δεν μου δινουν επιλογη ας βαλουν τασακια διπλα στους καδους.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τα αρχιδια μου θα πάρουν...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δεν διαφωνω οτι σε ενοχλει αλλα δεν μπορει να μας αποκλειουν απο την κοινωνια λες και ειμαστε λεπροι να βρουν ενα τροπο ας φτιαξουν μαγαζια μονο για καπνιζοντες αλλα και εσυ σε αυτα θα πηγαινεις και τα μη καπνιζοντων θα ειναι αδεια.
στη παρεα σου ολο και καποιος θα καπνιζει τι θα κανεις και συμφωνω για τις γοπες ειναι το μονναδικο σκουπιδι που ριχνω κατω γιατι δεν μου δινουν επιλογη ας βαλουν τασακια διπλα στους καδους.

πολλοι φιλοι μου δεν καπνιζουν οποτε ασε τις υποθεσεις.
εφοσον εξαερισμος δεν υπαρχει και ντουμανιαζει ολο το μερος, δεν βλεπω αλλη λυση.
οποτε μακαρι να ισχυσουν προστιμα που εσυ προτεινες, να σας γαμησουν κι εκει ααααχαχαχαχα

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Τα αρχιδια μου θα πάρουν...
φαντασου ρε να μας κοψουν το καπνισμα και στα μπουρδελα λες να εισβαλουν μεσα στα δωματια για ελεγχο :grin:
από πού κλάνει το μπαρμπούνι?

μορφή ο τύπος λέμε...και γαμώ τις μπάλες, αλλά κατσικανιάρης... :'(
που να τον εβλεπες καλοκαιρι στη σαντορινη στο τσιλι να παιζει μπιτς βολει :grin: και τα τσιγαρα διπλα

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Συμφωνω και σιγα μην παω για καφε σε μερος που απαγορευεται το καπνισμα. Για ποτο καπως την παλευω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλλα δεν μπορει να μας αποκλειουν απο την κοινωνια λες και ειμαστε λεπροι να βρουν ενα τροπο ας φτιαξουν μαγαζια μονο για καπνιζοντες αλλα και εσυ σε αυτα θα πηγαινεις και τα μη καπνιζοντων θα ειναι αδεια.

και μετά κλαψομουνιάζονται που δεν εισπράττουν και αρκετά από τους έμμεσους φόρους στα τσιγάρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom