Νέα

Ιερόδουλες και Αμφίεση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προτιματε τις ιεροδουλες με τα κιλοτακια??? Η με ενα ελαφρο ντυσιματακι στο σαλονακι???

• Με τα κιλοτακια (οπως ειναι τωρα δηλαδη)

Ψήφοι: 10 16,1%
  • Τελειως γυμνες..

Ψήφοι: 12 19,4%
  • Να εχουν ενα ελαφρο - προκλητικο ντυσιματακι

Ψήφοι: 26 41,9%
  • Μαλακια θρεντ , τραβα να γαμησεις και ασε τις θεωριες

Ψήφοι: 14 22,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αγαπητοι συναδελφοι , καλησπερα σας. Ωρες ωρες σκεφτομαι μηπως θα ηταν καλυτερο να αλλαξει το ντυσιματακι των ιεροδουλων ετσι οπως εμφανιζονται στο σαλονι για να τις δουμε.... Φυσικα αυτη η προταση πρακτικα εισαγει προβληματα... δηλαδη τι θα φορανε? Και θα το βγαζουν και θα το ξαναβαζουν???? Δεν γινονται αυτα που λες ρε φιλε....

Και ομως.. εγω αποψε σκεφτομουν πως καμια φορα το ημιγυμνο ειναι πιο προκλητικο απο το γυμνο.... φανταζεστε ιεροδουλη με μινακι κ απο πανω μονο σουτιενακι να σκαει στο σαλονι και να σηκωνει το ποδι ψηλα και να φαινεται η μουνα της??? Η κανα κολλητο κολανακι???? η κανα σορτσακι??? Πιστευω αν γινοτανε ποτε αυτο θα ηταν πολυ φοβερη φαση.. γιατι θα ενιωθες πως πας με ενα γκομενακι που γνωρισες εκεινη την ωρα στο δρομο... και γενικα θα φτιαχνοσουν αλλιως ρε αδερφε.... εσεις τι λετε??? Αν συμφωνειτε με την αποψη - φαντασιωση μου ψηφιστε το 3ο στην ψηφοφορια... Φυσικα κατι τετοιο οπως ειπα και πιο πανω στην πραξη ειναι δυσκολο και οχι βολικο για τα κοριτσια μας. Επισης κατι τετοιο μπορει να παραπλανουσε και εμας... δηλαδη να εκρυβε η αλλη την κυτταριτιδα της αλλα υποθετουμε πως σε αυτο δεν θα υπηρχαν μεγαλες πιθανοτητες μιας και αν θα εμπαινε ο πελατης θα τα εβλεπε...μετα ΔΡΟΜΟ..δεν θα ξαναπατουσε και θα ενημερωνε και τους αλλους με κριτικες απο εδω χεχεχε εκτος αυτου θα μπορουσαν να ειχαν μια φωτογραφια πριν πας εκει οπως και στα στουντιο... τελοςπαντων

Πειτε τις γνωμες σας. Ψηφιστε....... ΤΩΡΑ!  :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αγαπητοι συναδελφοι , καλησπερα σας. Ωρες ωρες σκεφτομαι μηπως θα ηταν καλυτερο να αλλαξει το ντυσιματακι των ιεροδουλων ετσι οπως εμφανιζονται στο σαλονι για να τις δουμε.... Φυσικα αυτη η προταση πρακτικα εισαγει προβληματα... δηλαδη τι θα φορανε? Και θα το βγαζουν και θα το ξαναβαζουν???? Δεν γινονται αυτα που λες ρε φιλε....

Και ομως.. εγω αποψε σκεφτομουν πως καμια φορα το ημιγυμνο ειναι πιο προκλητικο απο το γυμνο.... φανταζεστε ιεροδουλη με μινακι κ απο πανω μονο σουτιενακι να σκαει στο σαλονι και να σηκωνει το ποδι ψηλα και να φαινεται η μουνα της??? Η κανα κολλητο κολανακι???? η κανα σορτσακι??? Πιστευω αν γινοτανε ποτε αυτο θα ηταν πολυ φοβερη φαση.. γιατι θα ενιωθες πως πας με ενα γκομενακι που γνωρισες εκεινη την ωρα στο δρομο... και γενικα θα φτιαχνοσουν αλλιως ρε αδερφε.... εσεις τι λετε??? Αν συμφωνειτε με την αποψη - φαντασιωση μου ψηφιστε το 3ο στην ψηφοφορια... Φυσικα κατι τετοιο οπως ειπα και πιο πανω στην πραξη ειναι δυσκολο και οχι βολικο για τα κοριτσια μας. Επισης κατι τετοιο μπορει να παραπλανουσε και εμας... δηλαδη να εκρυβε η αλλη την κυτταριτιδα της αλλα υποθετουμε πως σε αυτο δεν θα υπηρχαν μεγαλες πιθανοτητες μιας και αν θα εμπαινε ο πελατης θα τα εβλεπε...μετα ΔΡΟΜΟ..δεν θα ξαναπατουσε και θα ενημερωνε και τους αλλους με κριτικες απο εδω χεχεχε εκτος αυτου θα μπορουσαν να ειχαν μια φωτογραφια πριν πας εκει οπως και στα στουντιο... τελοςπαντων

Πειτε τις γνωμες σας. Ψηφιστε....... ΤΩΡΑ!  :grin: :grin: :grin:
να πηγαινεις δεκα παρα το  πρωι ή εφτα παρα το απογευμα ,να στηνεσαι απεξω και να τις βλεπεις πως πανε στην δουλεια ντυμενες να αναβεις...... :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΥΓ.....επειδη εχω πετυχει καποιες σε τετοια φαση οι περισσοτερες ειναι αδιαφορα ντυμενες ....αλλα ηταν κανα δυο μουναρες...οταν λεμε μουναρες μουναρες....με μινι και γυαλιστερα καλσον και τετοια που λες..... :rockon: :rockon:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Να το απαιτησετε στα μπουρδελα του πενταλεπτου. Και ντυσιμο απλο, καθημερινο. Παπουτσι-καλτσα-τζιν-μπλουζα. Με το που κατεβαζει κυλοτακι, τακ τακ η πορτα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
με το στρινγκακι τους
και τα πορνοτακουνα τους
σαγιονες μιτσουκο τυπου λιλα απορριπτονται :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
σημερα το απογευμα ειδα στην αχιλλεως μια καστανοξανθη να στεκεται στην πορτα του οικου πανω στα σκαλοπατια απλα καθημερινα ντυμενη με φανελακι λευκο αμανικο και σορτς λευκο προφανως η κοπελα δεν ειχε πιασει ακομα βαρδια ηταν 5 το απογευμα,ενα απλο καλοκαιρινο ντυσιμο.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
παρα πολλες φορες εχει τυχει στο σχολασμα με νεα βαρδια να δω πολλα πορνιδια που πηγαιναν-φευγαν,πηγα να πατησω την Μπαρμπορα μια μερα καθως επαιρνα τη στροφη γιατι το γιδι περπαταγε επανω στο δρομο κ ουτε καν στην ακρη,μετα μαζευτηκε με την τσατσα της(ενα αρχιδι Ρωσιδα πουρογρια που θα μπορουσε καλλιστα με την φιλαργυρια της να εκτελει χρεη ταμια σε μαφιοζικη ομαδα)
Πολλες περιμενουν κ στην σταση του λεωφορειου(Αχαρνων κ Φωκαιας)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
παρα πολλες φορες εχει τυχει στο σχολασμα με νεα βαρδια να δω πολλα πορνιδια που πηγαιναν-φευγαν,πηγα να πατησω την Μπαρμπορα μια μερα καθως επαιρνα τη στροφη γιατι το γιδι περπαταγε επανω στο δρομο κ ουτε καν στην ακρη,μετα μαζευτηκε με την τσατσα της(ενα αρχιδι Ρωσιδα πουρογρια που θα μπορουσε καλλιστα με την φιλαργυρια της να εκτελει χρεη ταμεια σε μαφιοζικη ομαδα)
Πολλες περιμενουν κ στην σταση του λεωφορειου(Αχαρνων κ Φωκαιας)
χμμμμμμμμμμμμ ενδιαφερων θα στηθω και εγω να περιμενω το λεωφορειο :grin:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Και τι θα κανεις ρε καβλιαρι? Θα κοιτας ποσες φορες εχει κτυπησει εισιτηριο το μουνι τους σημερα?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
δεν μιλαει καμια σε κανεναν.
απαραβατος κανονας.μου το εχουν πει πολλες.ακομα κ αυτες που εχουνε φαει 30 καυλια απο μενα(ονοματα δεν λεμε).πολιτικη τους.
Η φαση ειναι οτι μια μερα κατι γυφταρια την επεσαν στην ξανθια του Φωκαιας (του κατω μπιχλα)Αννα(την εχω κερασει 3 φορες συνολο)για να της πουλησουν το iphone και αυτη απαντησε με κινησεις πανικου αλλοπροσαλλες/
Εχω πετυχει το καυλακι Τζουλια της Διδυμου,στο δρομο να ψαχνει το μπουρδελο και να μιλαει στο κινητο να την καθοδηγησουν(3 μηνες πριν) LOL

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Και τι θα κανεις ρε καβλιαρι? Θα κοιτας ποσες φορες εχει κτυπησει εισιτηριο το μουνι τους σημερα?
να δω αντιδραση οταν της την πεφτουν απο περιεργεια αλλα με καλυψε ο τυπος που ποσταρε πριν :grin:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να το απαιτησετε στα μπουρδελα του πενταλεπτου. Και ντυσιμο απλο, καθημερινο. Παπουτσι-καλτσα-τζιν-μπλουζα. Με το που κατεβαζει κυλοτακι, τακ τακ η πορτα.

XAXXAXXAXAXAXAAX αισχος

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
και εγώ προτημώ μόνο το κιλοτάκι, αντε με το σουτιενάκι και αυτα φυσικά να τα βγάζουν μεσα.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
τι μηχανεύεται , ως άλλος Οδυσσέας, ο αθάνατος ο Έλληνας ο πουτανιαρης ο μπουρδελιάρης για να συνατη΄σει τις ιέρειες του έρωτα εκ του σύνεγγυς

TRELOXELO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
1.182
Πόντοι
266
Εγω θα ηθελα να φορανε το κατι της....

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Πειτε τις γνωμες σας. Ψηφιστε....... ΤΩΡΑ!  :grin: :grin: :grin:
ειναι πολλες που εμφανιζονται και καλα σεξυ αλλα συνηθως αυτα που φορανε δε τα βγαζουν μετα στο δωματιο και μας τη σπανε...ασε που συνηθως φορανε ρουχα για να κρυψουν και καποια ατελεια η ακομα χειροτερα καποιο υποπτο σπυρι(κονδυλωμα ,μπουχαχα...)

προσωπικα τις θελω γυμνες εντελως στο δωματιο,ουτε παπουτσια ουτε τιποτα...γυμνες ΕΝΤΕΛΩΣ

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
με το στρινγκακι τους
και τα πορνοτακουνα τους
σαγιονες μιτσουκο τυπου λιλα απορριπτονται :2funny:
vomiting02.jpg

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εμενα λοιπον θα μου αρεσε να σκανε μυτη με κυριλε ταγιερακι ,γοβα κ.λ.π
αντι για  μαγιο Η και καλα καυλωτικο εσωρουχο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom