You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 876
- Εμφανίσεις 90K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μονο γ αυτο την χωρισε;;;;;;;;;;;;;δλδ μουναρα,ταιριαζανε κ μονο γ αυτο?
kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
ναι ομονο γ αυτο την χωρισε;;;;;;;;;;;;;δλδ μουναρα,ταιριαζανε κ μονο γ αυτο?
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
εγω όχι αλλα ενα φίλος μου γνωρισε ενα τρελλο μουνι και τη χωρισε γιατι ηταν αλβανιδα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δώσε το τηλ του φίλου σου...πρώτον για να μου δώσει το τηλ της...δεύτερον για να του πώ ότι είναι μαλάκας!!!
kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
στο 3 ραντεβου το εμαθεΤο οτι την χωρισε πρυποθετει οτι τα ειχαν....δεν ηξερε οτι ειναι αλβανιδα οταν τα φτιαξαν;![]()
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ας πουμε οτι η κοπελα ειναι εξαιρετικη. Θα θελατε να υπαρχει περιπτωση να αποκτησετε συγγενεις ξαφνικα στα Τιρανα?
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
:S :S :S
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ε νταξ...προλαβε και γαμησε μηπως κιολας;στο 3 ραντεβου το εμαθε
kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
και εγω αυτο του παΔώσε το τηλ του φίλου σου...πρώτον για να μου δώσει το τηλ της...δεύτερον για να του πώ ότι είναι μαλάκας!!!
kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
ενω αν η γκομενα ήταν απο το περιστερι θα ηταν του πανεπ/μιουΑς πουμε οτι η κοπελα ειναι εξαιρετικη. Θα θελατε να υπαρχει περιπτωση να αποκτησετε συγγενεις ξαφνικα στα Τιρανα?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ασχετο αυτο ρε φιλε....δεν λεει για μορφωση ....ενω αν η γκομενα ήταν απο το περιστερι θα ηταν του πανεπ/μιου
monkey_for_nothing
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
το σωστο ηταν να την πεισει να την παρει απο το κωλι (η να περιμενει να της ερθει περιοδος) να την ξεκωλιασει και μετα να την παρατησειασχετο αυτο ρε φιλε....δεν λεει για μορφωση ....
Επισκέπτης
Εχω ενα φιλο που τα εχει με Αλβανιδα και πανε για γαμο. Υπαρχουν πολλα τετοια ζευγαρια πλεον, ας μη γελιομαστε. Και τι εγινε που θα εχει συγγενεις στα Τιρανα? Δηλαδη οι αλλοι που εχουν συγγενεις - ξερω 'γω - στη Σοφια ή στο Κιεβο ειναι καλυτεροι? Τι κολληματα ρε γαμωτο! ![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
για γκωνλικον αρβανιτικον ερωτα νομιζω καταλληλος να μας πει ειναι ο γιασου.....αν ξερει κατιτο σωστο ηταν να την πεισει να την παρει απο το κωλι (η να περιμενει να της ερθει περιοδος) να την ξεκωλιασει και μετα να την παρατησει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις
- 32K