Νέα

Οι σοφότερες κουβέντες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οι περισσότεροι έχουμε εκφέρει σωστές απόψεις για το αγαπημένο μας άθλημα. Μερικές όμως ήταν το απαύγασμα - για εμένα -  και εξέφρασαν τη πραγματικότητα

μιλας γι'αυτες λες κ δν ειναι κατεταγμενες στους ανθρωπους.....

+ 1.000.000 και απο μένα Δάσκαλε. Πίσω απο το όμορφο πρόσωπο και καλαίσθητο σώμα μιας χορεύτριας των στρίπ με το πέρασμα του χρόνου αποκαλύπτεται ο ανισόρροπος χαρακτήρας, το στυγερό συμφέρων σε ατομικιστικό επίπεδο αλλά και η εκμετάλλευση σε οικονομικό και συναισθηματικό πεδίο εις βάρος του εκάστοτε κεραυνοερωτευμένου. Όντως 'αγαπάνε' και έχουν 'συναισθήματα' και αυτές για τους άντρες...γι'αυτούς που τις φέρανε με τράφικ και τις έχουν για τον τσοπού και την σφαλιάρα. Με λίγα λόγια γι'αυτούς που τραβάνε το 45άρι για πλάκα και κάνουν την 'αξιοζήλευτη δουλειά' της νύχτας.Δυστυχώς σε αυτούς τους ανθρώπους ανήκουν. Μέσα σ'αυτό το θρέντ είδα πολύ απογοήτευση απο τις προσωπικές εμπειρίες φίλων με στρίπερς. Αυτές οι κοπέλες βασικά ψάχνουν για νταβατζή. Να φύγουν απο αυτόν που τις έχει (αν δεν περνάνε καλά) και να πάνε με κάποιον που να είναι του χεριού τους (εδώ την πατάνε παιδιά σαν εμάς). Φυσικά πολλές φορές μπερδεύεται η κατάσταση και γίνεται πολύ berdeway το θέμα. Και εκεί είναι που έχει μεγάλη επικινδυνότητα η όλη φάση.Και να το χιουμοροποιήσουμε κάπως όπως λέει και ο σοφός μπουρδελιάρικος λαός 'καλύτερα με πουτάνα μπουρδέλου παρά με πουτάνα απο στριπτιζάδικο'  :2funny: :2funny:

Ρε παιδιά, έλεος. ʼλλος τρελένεται με φραπέδες, άλλος τις βλέπει για σπίτι, άλλος για συνηδητοποιημενους παιχτες της ελεύθερης οικονομίας, σε τουτη την κουβέντα. Σιγά μη τα έχουν βάλει σωστά αυτές στο μυαλό τους όλα αυτά, δηλ. το ρόλο τον κοινωνικό τους. Μπλεγμένες ξένες κοπέλες είναι που δεν ξέρουν αν υπάρχει αύριο και ότι νάναι κάνουν και λένε. Τι ασχολείστε, έτσι και αλλιώς αυτές στον υπόκοσμο ανήκουν, εκει βαράνε προσοχές, αυτούς θαυμάζουν και ερωτεύονται.  ʼμα κανας ρομαντικός με χοντρή τσέπη την δεί να τις τραβήξει, τις πουλάνε. Ο τυχόν παθιασμένος λαϊκός που τρώει απο τα αναγκαία του, φορτώνει που τον παθιάζουν και τον δουλεύουν. Ο πλούσιος ο κυριλέ, χόμπυ κάνει και είναι ψύχραιμος, δεν τον πονάνε τα έξοδα και δεν τρελένεται. Αυτό είναι. Δεν θέλει πάθος, καταντάει πρέζα.

Μην δίνεις βάση σε αυτές ποιο βαθιά φίλε Studian. Ότι φάνε ότι πιούνε και ότι αρπάξει ο κώλος τους είναι. Φτιάχνονται, φτιαχτήκανε, χαλάσανε, χαλαστήκανε. Την άλλη μέρα άλλη ζωή. Γιαυτό σκαλώσανε στο αρπαχτό χαρτί μόνο. Το θράσος και το χύμα πρωσοποποιημένο.

Πραγματικά έχουν δίκιο που κατηγορούν τους Έλληνες που θέλουν να γαμάνε τσάμπα. Στις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι γκόμενες αυτές

OI ANΔΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΞΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!!!!!!

Που να το καταλάβει αυτό ο Έλλην Ριζίλης που παίρνει αμάξι με 72 δόσεις, το γυαλίζει ένα 8ωρο κάθε Σάββατο και πάει και σκάει το βδομαδιάτικο για να βγάλει το βράδυ τη Ρούλα την πωλήτρια του κυλοτάδικου πρώτο τραπέζι σε ΒισσοΒανδή !!!

Το ότι ο έλληνας είναι πρώτα καψούρης και μετά γαμιάς είναι η τραγική πραγματικότητα. Και δυστυχώς αυτό το έχουν παρατηρήσει και εκμεταλλευτεί όλες του χώρου. Αρκετές διαπιστώσεις σου είναι σωστές και με βρίσκουν σύμφωνο. Αλλά ότι είπα το λέω γι'αυτές που είπαν τα συγκεκριμένα πράγματα. Υπάρχουν κοπέλες που δουλεύουν σ'αυτά τα μαγαζιά και μας λατρεύουν κυριολεκτικά (και μεις τις λατρεύουμε εξάλλου  ;) ). Μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε και οι καλύτεροι πελάτες στον κόσμο ( ε που θα βρούνε τέτοια βλήματα  :cheesy: :2funny:).

Απάντησε ο str81977 με το παρακάτω:
Για να το θέσω πιο απλά, η στριπτιτζού "πατάει" στο προαιώνιο ερώτημα που βασανίζει κάθε αρσενικό από την εποχή του αυστραλοπιθ ήκου, όταν του χαμογελάσει κάποιο θηλυκο: "Ρε μήπως γουστάρει;"....

Αν εσύ βεβαιώθηκες κάποιες στιγμές ότι γούσταρε, εγώ δεν βεβαιώθηκα ποτέ. Γι' αυτό έχω πάψει να κάνω το ερώτημα πια.

Ούτε το συναίσθημα εξοβελίζω, ούτε την ανθρώπινη αδυναμία. Αλλά όταν ο άνθρωπος δουλεύει γιατί έχει ανάγκη και γιατί ξέρει τι σημαίνει πείνα (που εγώ κι εσύ δεν ξέρουμε) τα βάζει στην άκρη αυτά. Γιατί είναι κολλημένος στον τοίχο και αυτό το θυμάται κάθε μέρα, κάθε ώρα. Είναι μια πραγματικότητα που την γράφει η κάθε μάρκα χορού ή ποτού που πιάνει στα χέρια της. Απλώς πιστεύει ότι αν οι μάρκες γίνουν πάρα πολλές θα ξεκολλήσει από τον τοίχο και τότε όλα θα είναι όπως η ζωή στις ταινίες που έβλεπε στα παιδικά της χρόνια.

Μόνο που οι μάρκες δεν είναι ποτέ αρκετές.

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και ένα τελευταίο

αν ηθελαν μπορουσαν να παντρευτουν ενα σωστο παιδι με φραγκα και να κανουν οικογενεια(γιατι σιγουρα θα εχουν δεχτει ολες τους προτασεις τετοιες)και οχι να παιζουν μαλακια στη δουλεια και στον ελευθερο χρονο να γινονται καταναλωτες υλικων αγαθων-υπηρεσιων,αλλα επειδη οι περισσοτερες ειναι καριολες και πουτανες εκ φυσεως........αυτα που παθαινουν τα αξιζουν,οπως οτι συμβαινει και στον καθενα μας!

Ομως οπως βλεπεις εδω οι γραφοντες δεν ειναι "θεωρητικοι"..

Ειναι μπαρουτοκαπνισμενοι...ειναι ματωμενοι..αυτα που γραφουν ειναι απο την πρωτη γραμμη του μετωπου...

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
[sub][WARNING][/sub]

Μιά και διαβάζει πολύς κόσμος, καλό είναι να βάλετε ένα disclaimer ''Είναι επικίνδυνο πείραμα που πράτουν ειδικοί, μην το δοκιμάσετε μόνοι και ανεκπαίδευτοι, κίνδυνος θάνατος''

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Κατάλαβα το θέμα αλλά εγώ θα μαι λίγο αλλοπρόσαλλος όσον αφορά το θέμα και θα κάνω μια εισαγωγή ενός άλλου θέματος μέσα από αυτό το θέμα.

Κάποτε ένας φίλος μου είπε κάτι που και σε σας θα το έχουν πει και μάλλον αυτήν είναι η γαμημένη η αλήθεια...Μου είπε ενώ βγαίναμε από ένα μπουρδέλο για να πάμε στο άλλο μπουρδέλο, που δεν ήταν σίγουρα δίπλα από το προηγούμενο αλλά πιο μακριά...Σε ένα κλαμπ, σε ένα σπίτι μας, σε ένα μπουρδέλο όπου δεν ανάβουν φωτάκι κόκκινα ή μωβ αλλά μόνο κάτι διακοσμητικά σαλονιού και γενικώς άλλα φώτα...Στο μπουρδέλο της ζωής μας γενικά...

Και βγαίνοντας να πάμει εκεί μου πε: "Μην σκας που δεν σου κανε ότι ήθελες η πουτάνα μέσα...Και στο σπίτι στην δική σου να πας μπορεί να σου κάνει το ένα μα θα σου πάρει από το άλλο... όλες φίλε μου είναι πουτάνες. όλες οι γυναίκες. Εκτός από την μάνα μας και την αδερφή μας. Πρώτον για λόγους σεβασμού και δεύτερον γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς..."

Αυτό το θυμάμαι μέχρι σήμερα...

Γιατί το θυμάμαι? Γιατί το πέρασα...

Γιατί είδα την κοπέλα μου να πηδιέται με τον ξαδερφούλη μου και μάλιστα ζωντανά και μάλιστα την μέρα που κλείναμε τρία χρόνια και μάλιστα την μέρα που το πρωί έκλαιγε στην αγκαλιά μου αφού ήμουν για εκείνη το "παν"...

Και επειδή μπορεί καποιοι εδώ μέσα να πουν πως ίσως δεν έκανα σωστά την δουλειά μου με την γκόμενα οπότε και ωμε καπέλωσε, το μόνο που έχω να πω είναι πως την έκανα μάγκες αλλά η γυναίκα θέλει πολλά παλούκια...Και πάντα ψάχνει για το μεγαλύτερο και το πιο παράξενο...Το πιο άγνωστο...

Προτιμώ την πουτάνα από ένα μπουρδέλο που κάνει την δουλειά της και το λέει και καλά κανει και το λέει, αφού αυτό είναι. Παρά την κάθε γκόμενα που το μόνο που σκέφτεται είναι πως να φαίνεται κυρία μπροστά και από πίσω να παίρνει ότι της καυλώσει..........Αυτά...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατί είδα την κοπέλα μου να πηδιέται με τον ξαδερφούλη μου και μάλιστα ζωντανά και μάλιστα την μέρα που κλείναμε τρία χρόνια και μάλιστα την μέρα που το πρωί έκλαιγε στην αγκαλιά μου αφού ήμουν για εκείνη το "παν"...

Βαρυ αυτο..........χοντρο........με τον ξαδερφουλη πως πηγε το θεμα? γιατι τους φιλους και τους γκομενους πες τους διαλεγεις........τα σογια καποιες φορες αναγκαστικα τα τρως στη μαπα.....(εκτος αν μιλας για κανα τριτοτεταρτο...)

lalakas2

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μακρυα απο τετοιες καριολες! Σε τετοιες δεν αξίζουν αισθηματα! Την έχω πατήσει κ εγω φίλε. αλλα ευτυχός δεν πήγε με ξαδερφό μου αλλα με έναν άσχετο! Οι γυναίκες είναι πουτανες και πρέπει να μην είμαστε ελαστικοί μαζί τους.. Πέρνουν μετα τα μιαλα τουσ αέρα κ κανουν οτι θέλουν οι σημερινές γυναικες θέλουν πολλα χαστούκια για να στρώσουν..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μακρυα απο τετοιες καριολες! Σε τετοιες δεν αξίζουν αισθηματα! Την έχω πατήσει κ εγω φίλε. αλλα ευτυχός δεν πήγε με ξαδερφό μου αλλα με έναν άσχετο! Οι γυναίκες είναι πουτανες και πρέπει να μην είμαστε ελαστικοί μαζί τους.. Πέρνουν μετα τα μιαλα τουσ αέρα κ κανουν οτι θέλουν οι σημερινές γυναικες θέλουν πολλα χαστούκια για να στρώσουν..

Ναι, αλλά όταν μπλέκουμε με κάποια, μόνο χαστούκια δεν της ρίχνουμε...

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΟΧΙ στα χαστουκια, ΝΑΙ στα πουτσοσκαμπιλα...

Επισκέπτης
σιμφονο μαζι σου μεγα χιστι  spartan kiing!!!

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
εμενα προσωπικα μου αρεσουν και τα βυζοσκαμπιλα

Επισκέπτης
Θα σας πω ένα που αφορά παντρεμένους:

"Τον γάμο (πλέον) τον κρατάει ο άντρας και όχι η γυναίκα που λέγανε παλιά".

Οι παντρεμένοι θα με κατανοούν πλήρως φαντάζομαι...

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Θα σας πω ένα που αφορά παντρεμένους:

"Τον γάμο (πλέον) τον κρατάει ο άντρας και όχι η γυναίκα που λέγανε παλιά".

Οι παντρεμένοι θα με κατανοούν πλήρως φαντάζομαι...

ΌΠως το είπες άρχοντα Λιώμας... υποκλίνομαι ! Η ισορροπία πλέον στον γάμο είναι πολύ δύσκολη...

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Κάποτε ένας φίλος μου είπε κάτι που και σε σας θα το έχουν πει και μάλλον αυτήν είναι η γαμημένη η αλήθεια...Μου είπε ενώ βγαίναμε από ένα μπουρδέλο για να πάμε στο άλλο μπουρδέλο, που δεν ήταν σίγουρα δίπλα από το προηγούμενο αλλά πιο μακριά...Σε ένα κλαμπ, σε ένα σπίτι μας, σε ένα μπουρδέλο όπου δεν ανάβουν φωτάκι κόκκινα ή μωβ αλλά μόνο κάτι διακοσμητικά σαλονιού και γενικώς άλλα φώτα...Στο μπουρδέλο της ζωής μας γενικά...

Και βγαίνοντας να πάμει εκεί μου πε: "Μην σκας που δεν σου κανε ότι ήθελες η πουτάνα μέσα...Και στο σπίτι στην δική σου να πας μπορεί να σου κάνει το ένα μα θα σου πάρει από το άλλο... όλες φίλε μου είναι πουτάνες. όλες οι γυναίκες. Εκτός από την μάνα μας και την αδερφή μας. Πρώτον για λόγους σεβασμού και δεύτερον γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς..."

Αυτό το θυμάμαι μέχρι σήμερα...

Γιατί το θυμάμαι? Γιατί το πέρασα...

σωστό! σωστο ! σωστό! αλλα σκεφτείτε : εμεις εχουμε τα μπουρδελα αυτές τι έχουν? Εμεις αμα μας πιασει η καψα για εξωτικο φαγητό παμε μεχρι την φυλής και ξεθυμαίνουμε ... Οι γυναικες τι να κανουν... αμα θελουν ποικιλία? Θα πανε με τον ¨ξάδερφο".
Καποτε τα ειχα μ ε μια κοπέλα για 3 χρονια. Τοτε πηγαινοερχόμουν στα Βαλκανια για δουλeιες. (Κροατια, Ουκρανια, Ρουμανια. Βουλγαρια και Σερβια)
Σε καθε χώρα πηδαγα συνεχεια οτι μπορουσα. Περναγα τελεια... και μετα απο καθε ταξιδι γυρναγα με πιο μεγάλη ορεξη για τhν γκομενίτσα μου. Ουτε μια στιγμή δεν σκεφτηκα να την αφήσω. Μεχρι που το εκανε με εναν τυπο που ειχε γνωρίσει ενα βραδυ που ειχε βγει με 2 φίλες της. Προσπαθησε να μου το φερει ελαφρα ( δεν εχει σημασια μου ελεγε ηταν τυχαιο)
εγω ανενδοτος - δεν με νοιάζει ελεγα... εγω ταξιδευω μεσα στους πειρασμούς και σου ειμε Πιστός. - δεν ειχε βεβαια καμμια αποδειξη για το αντιθετο ;)
To θεμα ειναι βεβαια οτι εμεις ξενοπηδαμε για το σπορ του θεματος, ενω οι γυναικες οταν εχουν κενο συναισθηματικο... Αλλα ειναι ετσι τα πραγματα? Η απλα εμας μας βολευει ετσι? Ιδου η απορια

Αντε σας βαζω και μια φωτογραφια απο την Ελι απο το DANIETSK, ειναι προ 5 ετιας αλλα ετσι as a tribute to the  good old times of count Vronsky's travels

Συνημμένα

• ellysmall.jpg
    ellysmall.jpg
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 80

lalakas2

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες,συμφωνω με όλους σας. Ολοι έχουμε περάσει στη ζωή μας μια μεγάλη καψουρα.. εγω προσωπικά μετανιώνω γιατί οι περισσότερες δεν σκεύτοντε οπως εμείς. Οπως είπε ο φίλος πάνω εμείς θέλουμε να ικανοποιήσουμε τη κάβλα μας ενω οι γυναίκες θέλουν συνεσθηματική κάλυψη και τόνωση του εγωισμού τους όταν ξενοπηδιούντε..αυτό τις κάνει πιο πουτάνες... Αφου της τα έχεις δόσει όλα της καριόλας θέλει όλο και περισσότερα..
γιατι;
Γιατί ετσι έχει μάθει απο μικρή, απο το σπίτι της, απο τον μπαμπά της(να μη της χαλάει χατήρι), απο τις φίλες της που ψωνίζοντε με τον καθένα που θα τις πλησιάσει και τέλος και πιο σημαντικό είναι το φεμινιστικο κίνιμα που εφερε τα πάνω κάτω στην εποχή μας..τους έδωσε τόση αξία που έχασαν τα μιαλά τους αφου όλες οι πόρτες για αυτές είναι ανοιχτές.. και εμείς τον πούλο... Γι αυτο εγω τωρα πια δε ξαναασχολουμε με μια γυναίκα αλλα με ενδιαφέρει μόνο να πηδίξω και να τη ξεκολιάσω  :) :)  Αν τυχει να βρώ μια που να μην είναι τόσο καριόλα συμφωνα με τα λεγόμενα μου, θα το κρίνω διεξοδικά και μετά ίσως κανω κάτι παραπάνω... Αλλα ποτέ δεν γίνομαι μουνόδουλος...ΜΟΝΟ ΣΕΧ!!!

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
σωστό! σωστο ! σωστό! αλλα σκεφτείτε : εμεις εχουμε τα μπουρδελα αυτές τι έχουν? Εμεις αμα μας πιασει η καψα για εξωτικο φαγητό παμε μεχρι την φυλής και ξεθυμαίνουμε ... Οι γυναικες τι να κανουν... αμα θελουν ποικιλία? Θα πανε με τον ¨ξάδερφο".[
To θεμα ειναι βεβαια οτι εμεις ξενοπηδαμε για το σπορ του θεματος, ενω οι γυναικες οταν εχουν κενο συναισθηματικο... Αλλα ειναι ετσι τα πραγματα? Η απλα εμας μας βολευει ετσι? Ιδου η απορια
Με όποιον βρουν μπροστά τους άμα θέλουν.
Τωρα πια, έτσι μας βολέυει

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
σωστα leonoro! Φτανει να μην το μαθουμε... Αλλωστε η γυναικα "και στο μποθκαλι να την κλεισεις θα το κανει με τον φελλο" που λενε και οι Αραβες ( και αυτοι ξερουν απο επιβολη πειθαρχειας στα ατιθασα γκομενακια)

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
το μουνι και το πριονι οπιοσ δεν το ξερει υδρωνει!!!!!!!!!

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έλα  μωρέ τώρα, προσαρμογή είναι θα περάσει. Θα γίνουμε και εμείς Ευρώπη και θα  :knockinb: με την ησυχία μας

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
σωστα leonoro! Φτανει να μην το μαθουμε... Αλλωστε η γυναικα "και στο μποθκαλι να την κλεισεις θα το κανει με τον φελλο" που λενε και οι Αραβες ( και αυτοι ξερουν απο επιβολη πειθαρχειας στα ατιθασα γκομενακια)

Έτσι χάνεται η  δόξα του κόσμου, κόμη... ;) :dancing:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
αλλα παντα Omnia Vincit Amor , dear flesh