Λοιπόν σαν guru του είδους έχω να σας πώ τα εξής:
Ο "Μπαιρακτάρης" και ο "Θανάσης" ανήκουν και τα δύο στον Μπαιρακτάρη. Το όνομα "Θανάσης" προφανώς παραμένει για λόγους marketing αφού ο Μπαιρακτάρης θέλησε να κρατήσει το όνομα της παλιάς επιχείρησης.
Το κεμπάπ του "Σάββα" νομίζω οτι είναι καλύτερο γιατί έχω παρατηρήσει το εξής: Αν φάς το κεμπάπ των άλλων δύο όσο είναι ζεστά, τότε ΟΚ. Αν όμως το αφήσεις να κρυώσει και το φάς, η γεύση είναι γάμησε τα. Το στόμα σου γεμίζει παγωμένο λάδι *P
Αν φάς το κεμπάπ του "Σάββα" ακόμα και κρύο είναι πάρα πολύ νόστιμο και ελαφρύ.
Επίσης στον "Σάββα" το προσωπικό είναι πάντα ευγενικό και φιλόξενο. Στον "Μπαιρακτάρη" μια φορά που είχα πάει Παρασκευή βράδυ στις 21:00 με το μισό μαγαζί άδειο, με ρώτησαν αν έχω κάνει κράτηση τραπεζιού
και όταν τους είπα όχι μου είπαν οτι όλα τα τραπέζια είναι reserve και μου είπαν να κάτσω έξω
(χειμώνας ήταν...). Την ίδια στιγμή στον "Θανάση" δεν με έβαλαν κάν μέσα επειδή δήθεν το μαγαζί ήταν όλο κλεισμένο για μια εκδήλωση απο πολιτικό !!!
Το πλεονέκτημα του "Μπαιρακτάρη" είναι το καλύτερο περιβάλλον, η ζωντανή μουσική και ίσως η καθαριότητα (μου φαίνεται πιο καθαρό απο τον Σάββα). Το περιβάλλον του "Θανάση" μου είναι αδιάφορο.
Για το κρασί δεν ξέρω γιατί με το κεμπάπ πάντα πίνω μπύρα (1-2 λίτρα draught
)
Επίσης έχω ακούσει καλά λόγια για το αδελφάκι "Μπαιρακτάρη" στην ΑΣΣΟΕ (Το έχει ο αδελφός αυτού που έχει το μαγαζί στο μοναστηράκι), αλλά δεν έχει τύχει να πάω εκεί ποτέ.
Η κόρη του "Σάββα" έχει το ομόνυμο μαγαζί στην πλατεία εξαρχείων (δίπλα στον Γρηγόρη), αλλά καμία σχέση με το original μαγαζί του μπαμπά.
Νομίζω να σας βοήθησα με τις ελάχιστες γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενο...