Νέα

Samantha (Vip-glamourpearls)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 717
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.641
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.040
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/samantha-vip-glamourpearls/]Samantha (Vip-glamourpearls)[/url]

tin_kanw_sfentona
2006/06/01


Καταρχήν από άποψη οργανωτικών θεμάτων δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Το ραντεβού ήταν στο President όπου δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στη reception.

Η κοπέλα ήταν αρκετά όμορφη μοιάζει με τις φωτό της στο σάιτ. Εκεί αναφέρεται ότι είναι 25 αλλά εγώ την έκοψα για κατιτίς παραπάνω… μπορεί να κάνω λάθος όμως γιατί δεν είχε και πολύ φως στο δωμάτιο μονό το φως της τηλεόρασης... Στο ζουμί τώρα...Εδώ πρέπει καταρχήν να αναφέρω ότι ήταν η πρώτη μου εμπειρία με ct και λόγω κ νεαρού της ηλικίας ήμουν ολίγον κουμπωμένος και περίμενα από τη γκόμενα να αναλάβει πρωτοβουλία γενικά-στο κάτω κάτω δεν πληρώνουμε τόσα λεφτά για να κάνουμε εμείς όλο το παιχνίδι  εδώ είναι που μου τα χάλασε λιγάκι η δεσποινίς καθώς ήταν και αυτή λίγο μαζεμένη… π.χ. στην πίπα για να καταλάβετε ήταν με πλάτη γυρισμένη προς τα εμένα και έπρεπε να μαζεύω τα μαλλιά της στην άκρη για να έχω θέα... Γενικά δεν έκανε το καυλιάρικο και πορνοστάρ γαμήσι που θα ‘λεγα ότι με ξετρέλανε και άξιζε τόσα λεφτά... Τα φλόκια τα έπαιρνε στο στόμα και πεταγόταν μια γρήγορη στην τουαλέτα για να "αδειάσει"  Στο ενδιάμεσο πρώτου και δευτέρου γύρου κάναμε μια κουβεντούλα περί του επαγγέλματος και τι κάνει γενικά στη ζωή της και αν δεν έπαιρνα κάποια στιγμή την πρωτοβουλία να προχωρήσουμε στο δεύτερο γύρω πριν τελειώσει το ραντεβού φοβάμαι ότι ίσως να μιλάγαμε ακόμα..
Το ρεζουμέ τελικά για μένα είναι ότι ενώ είναι μια όμορφη κοπέλα, περιποιημένη κλπ και συμπαθητική σαν χαρακτήρας, δεν δίνει στο σεξ το κάτι παραπάνω που ελπίζεις και στην τελική πληρώνεις...
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom