Για ιστορικούς λόγους, αλλά και για να θυμηθούν οι καινούργιοι συναθλητές τα κορίτσια τα παραθέτω με αλφαβητική σειρά κάνοντας κάποιο σχόλιο για κάθε μια από αυτές που προκύπτει είτε από προσωπική εμπειρία είτε από σχόλια συναθλητών.
- Αγάπη , Ρωσίδα milf , προmilf, με λεπτό και αδύνατο σωματάκι, με 3ετή περίπου θητεία στα καταστήματα της πόλης μας, αρκετά φιλότιμη που τιμάει τα χρήματα του πελάτη. Έχει θητεύσει στο Φρίξου 14 και τελευταία εργάσθηκε στο κατάστημα της Κωλλέτη.
- Άννα , Εργάζεται σταθερά είτε στο Προμηθέως 25, είτε στο Πέτρου Ερημίτη 2, μελαχρινή Ρουμάνα με λυγερή κορμοστασιά που παρά τα χρονάκια της διατηρείτε σε άψογη κατάσταση, αποτελεί μια πολύ δυνατή επιλογή από πολλούς.
- Αντρέ , νεαρή Ρουμάνα, με μικρό βυζάκι και απίθανο κολαράκι με θητεία σε τσίρκο και πράσινο, φιλότιμη και με καλές κριτικές προσπαθεί να σε ικανοποιήσει και τα καταφέρνει αρκετά καλά.
- Αντριάννα.com , μία πολύ εντυπωσιακή παρουσία εκ Ρουμανίας, (τελευταία εργάζεται στην εκκλησία), που παρά την εκρηκτική της εμφάνιση δεν απέδιδε τα αναμενόμενα. Έχει κάνει κάποιες φιλότιμες προσπάθειες βελτίωσης αλλά έχει ακόμη αρκετό δρόμο. Παρόλα αυτά ορισμένοι έχουν περάσει αρκετά καλά μαζί της.
- Αντριάννα.es , η επονομαζόμενη και Τουμπάνιεθ, έχει κάψει καρδιές, γκόμενα βγαλμένη από τσόντα, πολύ εντυπωσιακή παρουσία, με την πλειονότητα των κριτικών υπέρ της, εργάζεται σταθερά στο villa erotica.
- Αφροδίτη , η κορυφαία κοπέλα σε απόδοση και σε διάρκεια χρόνου ταυτόχρονα εδώ και 8 και πλέον χρόνια αποτελεί την κορυφαία επιλογή στους περισσότερους από εμάς, ετιμήθει πολλάκις και από εμένα και είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του κοριτσιού της χρονιάς.
- Βερόνικα , ή αλλιώς η βασίλισσα του Βαρδάρη, Ουκρανή με θητεία στο Σαπφώς 5 και το Προμηθέως 11, την συναντάς πάντα σε βραδινή βάρδια και χρειάζεται αρκετή υπομονή για να έρθει η σειρά σου μιας που τα δωμάτια της είναι σχεδόν πάντα γεμάτα. Πολύ δυνατή.
-Βίκυ.hu , νεαρό πιπίνι εξ Ουγγαρίας, δυνατό και όμορφο κορμί, πρόσωπο μοντέλου, με ασταθή όμως απόδοση και προτίμηση σε νεαρούς συναθλητές. Από προσωπική εμπειρία τον τελευταίο καιρό εγώ τα είχα βρει μαζί της, αλλά δυστυχώς μετά από ενάμιση χρόνο συνεχούς παρουσίας μας εγκατέλειψε, ας ελπίσουμε προσωρινά.
- Βίκυ.ua , τρελιάρα και σχεδόν πάντοτε με καλή διάθεση, ξανθιά Ουκρανή με βυζάρες, φέτος έχει δουλέψει σε Ταντάλου 8Α και τώρα εργάζεται στο μπλε της Προμηθέως, όλοι πάντως ένα καλό λόγο έχουν να πουν για αυτήν.
- Βιολέτα , Βουλγάρα milf, με ωραίο σώμα και ιδιαίτερη ομορφιά αλλά σνομπ υφάκι, και αρκετά αμφιλεγόμενες κριτικές. Είναι πάντως από τις κοπέλες που την χρονιά που πέρασε συζητήθηκαν αρκετά.
-Εβελίνα , Ρουμάνα λεπτή, ψηλή ξανθιά και με πολύ όμορφο στήθος, αποτελεί μια από τις πιο καυλιάρες κοπέλες στην πόλη μας. Οι περισσότεροι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων έχουν περάσει πολύ καλά μαζί της ανάμεσα σε αυτούς και εγώ. Έλειψε για μεγάλο χρονικό διάστημα από την πόλη μας φέτος, αλλά τώρα είναι εδώ ξανά κοντά μας. Δουλεύει στην εκκλησία.
- Ειρήνη , μέτρια σε εμφάνιση και αδιευκρίνιστης ηλικίας Ρουμάνα που μέσα στο δωμάτιο όμως σε αποζημιώνει με το παραπάνω. Πολύ εργατική και πάρα πολύ φιλότιμη δέχεται σχεδόν τα πάντα. Την συναντάς συνήθως στο Προμηθέως 25.
- Εμμανουέλλα.cy , η επονομαζόμενη και κύπρια ή κουμπάρα, πέρασε σαν αστραπή από την πόλη μας μένοντας μόνο 4 περίπου μήνες. Την περασμένη πρωτοχρονιά γινόταν ουρές εκεί που δούλεψε αλλά δυστυχώς από τον περασμένο Μάρτιο αγνοείται. Δεν είναι και λίγοι αυτοί που θα επιθυμούσαν να την ξανασυναντήσουν.
- Εύα , η γηραιά κοπέλα της πόλης μας, Βουλγάρα προχωρημένης ηλικίας αλλά με δυνατή απόδοση. Κάνει τα πάντα και ικανοποιεί και τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού, αν και τελευταία φαίνεται λίγο πεσμένη σε απόδοση.
-Έφη , Πολωνή περίπου 27 ετών ένα ακόμη φαβορί για τον τίτλο, μια άψογη επαγγελματίας ικανοποιεί τους πάντες, και προσωπική μου επιλογή εδώ και χρόνια, δουλεύει πάντα σε απλό πρόγραμμα και εργάζεται στο κατάστημα της Κωλλέτη. Τελευταία εθεάθη και στο καινούργιο της Φρίξου 15.
- Κάντυ , μία ακόμη νεαρά Πολωνή, ίσως η εκρηκτικότερη παρουσία αυτή τη στιγμή στην πόλη μας, είναι κοντά μας από την Τρίτη 6/9/2011, είχα την τιμή να ήμουν ο πρώτος της πελάτης σε τούτη την πόλη και με τον ερχομό της έχει ανεβάσει τον πήχη για την εμφάνιση των κοριτσιών, σταδιακά δε έχει ανεβάσει σε ικανοποιητικό βαθμό και την απόδοση της στο δωμάτιο. Θα δώσει και αυτή τη μάχη της για την πρώτη θέση.
- Κάρλα.ro.pip , Ρουμάνα petit, αξιαγάμητη και ομορφούλα, σε παρασέρνει με την εμφάνιση της να περάσεις στο δωμάτιο, όπου δεν είναι όμως ανάλογα με αυτό που περιμένεις αποδοτική. Παρόλα αυτά προσπαθεί να σε ικανοποιήσει και δεν δείχνει σημάδια βιασύνης. Ίσως με τον καιρό βελτιωθεί.
- Κάρμεν , Ρουμάνα είναι αυτό που λέμε ορθά κοφτά μουνάρα, με φονικό κορμί και βυζί για φιγουρίνι. Μέσα στο δωμάτιο όμως κάνει τα δικά της, συχνά πυκνά το παίζει και αδιάφορη, και έχει και μία τρέλα που δυστυχώς δεν είναι τόσο γλυκιά όσο το παρατσούκλι που θέλει να δώσει στον εαυτό της. Καραμέλα.
- Κατερίνα.hu , Ουγγαρέζα, πιπίνα, διαθέτει το πιο θελκτικό βυζί από όλες, δυστυχώς όμως δεν σε αφήνει να το χαρείς και δεν τηρεί αυτά που υπόσχεται στο σαλόνι. Εγώ την δοκίμασα στην αρχή της καριέρας της και είχα περάσει αρκετά καλά αλλά με λύπη μου διαβάζω ότι δυστυχώς ακολουθεί αντίστροφη πορεία.
- Κορίνα , τυπική Ρουμάνα με αδύνατο σωματάκι και αδικημένη, δεν σε απογειώνει αλλά προσπαθεί, θα της άξιζαν ίσως κάποιες περισσότερες κριτικές οι οποίες όμως αν και λίγες είναι δυστυχώς και αμφιλεγόμενες.
- Λάουρα , η ορίτζιναλ, το κορίτσι του καλοκαιριού και μία ακόμη υποψήφια για το κορίτσι της χρονιάς. Σε πολύ μεγάλη φόρμα, δούλεψε σκληρά και συνεχόμενα όλο το καλοκαίρι στο τσίρκο, πήρε τον τίτλο για το κορίτσι του καλοκαιριού, πήρε μεταγραφή για λίγο στο Κεφαλληνίας και τελευταία δουλεύει βραδινή στο Προμηθέως 14.
- Λάουρα.es , η άλλη Λάουρα, ντεμέκ Ισπανίδα από τη Μάλαγα της Ανδαλουσίας, προκλητική στο σαλόνι με τις βυζάρες της αλλά απογοητευτική στο δωμάτιο για τους περισσότερους. Εγώ πάντως, καθότι εμφανισιακά μου άρεσε της εύχομαι να βρει τον τρόπο να βελτιωθεί.
- Λάρα , το θωρηκτό, γυναίκα με πολλά κυβικά ετιμήθει από μένα δις, με αξιολογότατη απόδοση. Είναι καθαρά για αυτούς που γουστάρουν παχουλά μωρά, συστήνεται και αυτή ως Ισπανίδα αλλά εγώ προσωπικά δεν την κόφτω.
-Λίλη.cz , το φρέσκο πιπίνι από την Τσεχία, ντεμπουτάρισε πριν από δυόμισι περίπου μήνες και έκανε ένα πολύ δυναμικό entry στην πόλη μας. Έχει και θετικές και αρνητικέ κριτικές αλλά είναι ακόμη είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συμπεράσματα γύρω από αυτήν.
-Λούση , Ρουμάνα, λεπτή και καλοσυνάτη με σπάνιο χαρακτήρα, ίσως το πιο δυναμικό come back που έχει κάνει κοπέλα ever. Εγώ την πρωτοεπισκέφθηκα την πρώτη μέρα της επανόδου της φέτος το καλοκαίρι και αποτέλεσε την κορυφαία προσωπική επιλογή μου για φέτος. Σχεδόν όλες της οι κριτικές από τους υπόλοιπους συναθλητές θετικές.
– Μαίρη , έχει το ομορφότερο βυζί που θα συναντήσεις στις κοπέλες τις Θεσσαλονίκης, και πολύ μεγάλο σε σχέση με τον λεπτό σωματότυπό της. Ξαναγύρισε μετά από ένα χρόνο αναγκαστικής αργίας αλλά δεν έχει πιάσει ακόμη την γνωστή μεγάλη της απόδοση. Ελπίζω να επανέλθει.
-Μαντελάϊν , νταρντάνα γερμανίδα με βυζάρες και κολάρες και παρά πολλά τατού στο κορμί της. Σωστό τρελοκομείο, δεν μπορείς εύκολα να ακολουθήσεις τον τρελό της ρυθμό, παρόλα αυτά έχει τους φανατικούς θαυμαστές της. Είναι μήνες που λείπει τώρα.
– Μάντυ , Γερμανίδα ομορφούλα και λυγερόκορμη με σιλικονάτες βυζάρες, είχε κάνει ντεμπούτο πριν τρεισήμισι χρόνια, μας έλειψε για πάνω από ένα χρόνο και από τον φετινό Μάρτιο πάλι κοντά μας. Οι περισσότερες κριτικές της δυστυχώς είναι αρνητικές, χωρίς όμως να λείπουν και τα θετικά σχόλια.
- Μάρα , η μούσα μου το κορίτσι αποκάλυψη, την συμπάθησα από την πρώτη φορά που την είδα και ήταν μία από τις βασικές μου επιλογές για φέτος. Ομορφούλα με ολίγα περιττά κιλάκια που της πήγαιναν, δυστυχώς όμως βάλθηκε να γίνει μοντέλο, αδυνάτισε και έχασε πολύ σε ομορφάδα. Ο χαρακτήρας της αδαμάντινος.
- Μαρία.sk , η κυρία, νεαρή Σλοβάκα, εντυπωσιακή σε εμφάνιση και πολύ ευγενική, έχει το δικό της μοτίβο και για να σε ικανοποιήσει θα πρέπει να έχεις υπομονή και να βρεις το κουμπί της. Οι μη μυημένοι δεν έχουν τύχη. Οι κριτικές της αμφιλεγόμενες ή του ύψους ή του βάθους.
-Μαρτίνα.hu.rodhes , μία πορνοστάρ σε τιμή ευκαιρίας, μάλιστα από τότε που πήγε Βαρδάρη, 30 το απλό, βέβαια ουδείς την γνώριζε από πριν, οι υπηρεσίες της μάλλον τυπικές, παρόλα αυτά έχουν γραφεί μπόλικα σχόλια για δαύτην και η καριέρα της τηρουμένων των αναλογιών αξιοζήλευτη.
-Μέρτσυ , το όρθιο χιλιόμετρο την είχε αποκαλέσει κάποιος συναθλητής, εγώ πάντως έχω δει και ψηλότερες, όμορφη Ουγγαρέζα με ωραίο σώμα που όμως το έχει παραπάρει πάνω της, τελευταία όμως έχει αλλάξει λουκ στο μελαχρινό, και είναι κάπως πιο άνετη, φαίνεται ότι θέλει να διορθώσει κάποια πραγματάκια , θα δείξει.
-Μιραμπέλα , εργατική τίμια Ρουμάνα και πάνω από όλα φιλική και ευγενική μαζί σου, μεγάλο της όπλο το καταπληκτικό της τσιμπούκι, και η πολύ καλή της συμμετοχή. Έχει θητεύσει σε Προμηθέως 25, Κατεχάκη 13, Ουρανού 26 και πρόσφατα στο Πέτρου Ερημίτη.
-Μιρέλλα.ro.mont , η μοντελίσια όπως την αποκαλούν λόγω του ότι έχει κορμί μοντέλου, χωρίς όμως να έχει και πολύ θηλυκότητα στο πρόσωπο. Στο δωμάτιο είναι μάλλον διεκπεραιωτική και θέλει να κάνει τα δικά της, και οι κριτικές της αμφιλεγόμενες. Έχει βέβαια και αυτή το φανατικό της κοινό.
-Μιρέλλα.ro.pip , η άλλη Μιρέλλα η μικρή η Ρουμάνα, γύρισε σε διάφορα καταστήματα, εγώ την γνώρισα στα εγκαίνια του βιτρινάτου και είχα περάσει καλά μαζί της, μου άρεσε αλλά το πέρασμα της γενικά από τον χώρο δεν είχε κάτι το συγκλονιστικό.
-Νάντια , η θεία Νάντια που τα κάνει όλα πλην πρωκτικού, δέχεται όμως με μεγάλη ευχαρίστηση βαθύ δάχτυλο στην πίσω τρυπούλα της, δίνει γλωσόφυλλα και γενικά περνάς πάρα πολύ καλά μαζί της. Κατηγορία milf από τις καλύτερες του είδους.
-Νατάσα.ru , η αποκαλούμενη και Τσαρίνα, μία από τις κορυφαίες του χώρου, επανέκαμψε δριμύτερη και αρκετά αδυνατισμένη στο Έρως 16, οι φίλοι της έσπευσαν να την τιμήσουν και όλα τα φρέσκα σχόλια θετικά.
-Νικόλ.fr , η Γαλλίδα πάρα πολύ δυνατή παρουσία και αυτή από τα φαβορί για τον τίτλο, παρά τα χρονάκια της αποδίδει σαν έφηβη, κάνει τα πάντα, δίνει δωράκια, δεν λυπάται τον χρόνο της και έχει πραγματικά σπάνιο χαρακτήρα. Από τις κορυφαίες.
-Νικολ.ro , 20χρονο πιπίνι, όμορφη φάτσα με ωραίο φυσικό βυζάκι, από Ρουμανία η καταγωγή της, ξεκίνησε χλιαρά πριν από ένα χρόνο και έτσι συνεχίζει μέχρι σήμερα δουλεύοντας στην σκιά της Έφης και της Αφροδίτης δεν δείχνει να έχει τα φόντα να τις πλησιάσει.
-Νταϊάνα , Μολδαβή νταρντάνα και πολύ εκφυλόφατσα εκπληρώνει όλες σου τις φαντασιώσεις, έχει αναγάγει το τσιμπούκι σε επιστήμη, δίνει κώλο, τα παίρνει στο στόμα με ευχαρίστηση, και είναι εξαιρετικά Busty. Επίσης στα αξιοσημείωτα η άνεση του χρόνου που σου δίνει στο δωμάτιο.
-Ρεμπέκα , Ρωσίδα στην καταγωγή, η κοπέλα αποτελεί πλέον παρελθόν, αλλά το σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα που έμεινε κοντά μας είχε πολύ φανατικούς οπαδούς τους οποίους κέρδισε όχι μόνο με την πολύ καλή της απόδοση στο δωμάτιο αλλά και με την εξαιρετικά φιλική της συμπεριφορά.
- Ρωξάνη , νεαρή ξανθιά Βουλγάρα, γύρω στα 23, με θυληκές καμπύλες και γλυκό πρόσωπο. Είναι χαμηλών τόνων και πολύ συνεσταλμένη, που δεν είναι πολύ καλό για αυτή τη δουλειά. Αν την καθοδηγήσεις σωστά πάντως δεν πρόκριται να φύγεις ανικανοποίητος.
-Σάρα.sk , από την Σλοβακία, έχει λίγο καιρό κοντά μας αλλά η παρουσία της συζητήθηκε εκτενώς. Πολύ εντυπωσιακή σε εμφάνιση και αρκετά αποδοτική στο δωμάτιο, μπήκε στις καρδιές μας πολύ γρήγορα. Θα την βρείτε μονίμως στο κατάστημα της Κοροβάγκου.
-Σιμόνα , μία από τις πιο αποδοτικές κοπέλες που έχουν περάσει ποτέ από την πόλη μας. Κορίτσι των εκπλήξεων παίρνει μεταγραφή στο λαφαμ, μετά τελείως αδικαιολόγητα βγαίνει στις πιάτσες και τελικά παντρεύεται τον καλό της και μας εγκαταλείπει. Πιστεύω ότι θα μείνει στις καρδιές των περισσοτέρων από εμάς.
-Τζέσικα.ro ,από Ρουμανία ιδιότυπη κοπέλα, που υπερεκτιμά τον εαυτό της πιστεύοντας ότι είναι κάποια, χωρίς να είναι τίποτα το σπουδαίο. Δεν το κατέχει το άθλημα και αν συνεχίζει να εργάζεται είναι το ότι διαθέτει μια σχετική εμφάνιση και τίποτα παραπάνω.
-Τζέσυ , η θλιμμένη πριγκίπισσα, μια πανέμορφη κοπέλα από Γερμανία που μάλλον δεν της αρέσει και πολύ η δουλειά που κάνει μιας που τα περισσότερα σχόλια που έχουν γραφεί για αυτήν είναι αρνητικά. Το γεγονός ότι στέκεται ακόμη στο χώρο έχει να κάνει αποκλειστικά με την εξαιρετική εξωτερική της εμφάνιση.
-Τζούλια.ro.pt , πολύ κοντή λεπτούλα μινιόν κοπελίτσα από Ρουμανία, δουλεύει αθόρυβα, και τα σχόλια της είναι αμφιλεγόμενα. Ίσως από τις πιο άγνωστες γνωστές κοπέλες του χώρου. Το στέκι της στην Προμηθέως 25.
-Χριστίνα.de , μία κοπέλα θύμα της κρίσης των μπουρδέλων και του ανεξήγητου κλεισίματος των στα μέσα της χρονιάς λείπει από κοντά μας εδώ και 6 μήνες. Τρελοκομείο σκέτο μπορούσε να σε πάει στην κόλαση και στον παράδεισο μαζί, δυναμική παρουσία άφησε βαθιά τα σημάδια της. Πολύ πιθανόν να την ξαναδούμε.
-Χριστίνα.ro , μετά την σύντομη περιπλάνηση της στην Κατεχάκη και στο Προμηθέως 25, βρήκε σταθερή στέγη στο Λαφάμ όπου μεγαλουργεί. Busty η Χριστίνα, έχει βυζάρες κάνει τα πάντα μέχρι πρωκτικό και γενικά τα περισσότερα σχόλια για αυτήν είναι θετικά.