Νέα

Διακοπές Σαμοθράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα speedius
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
93
Πόντοι
1

Dirt3

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
9
Πόντοι
0
Αυτό με το γυμνισμό last year κατάσταση. Μπορεί πιο παλιά να γινόταν χαμός, τώρα όμως έχει μαζευτεί πολύ η κατάσταση. Σε παραλία όπως ο Κήπος, που είναι γνωστή γυμνιστών κι έβλεπες 10 ατομα όλα κι όλα. Ένα ζευγάρι εδώ, το αλλο στα 50 μέτρα.
Και στις βαθρες συνυπήρχαν γυμνοί και με μαγιό, μόνο που οι τελευταίοι ήταν οι περισσότεροι. Κι από κορμιά δε θα έλεγα κάτι το φοβερό. Απλές καθημερινές κοπέλες.

Αυτό με το γυμνισμό last year κατάσταση. Μπορεί πιο παλιά να γινόταν χαμός, τώρα όμως έχει μαζευτεί πολύ η κατάσταση. Σε παραλία όπως ο Κήπος, που είναι γνωστή γυμνιστών κι έβλεπες 10 ατομα όλα κι όλα. Ένα ζευγάρι εδώ, το αλλο στα 50 μέτρα.
Και στις βαθρες συνυπήρχαν γυμνοί και με μαγιό, μόνο που οι τελευταίοι ήταν οι περισσότεροι. Κι από κορμιά δε θα έλεγα κάτι το φοβερό. Απλές καθημερινές κοπέλες.
Ναι μπορεί να ισχύει έχω να πάω μια πενταετία αλλά τότε ήταν αλλιώς όλες ψάχνανε για @ουτσα που ακόμα συμβαίνει αυτό γτ πήγαν κάτι φίλοι τελευταία και περάσανε πολύ ωραία!!στο χέρι του καθενός είναι αν θα γαμησει ή όχι εγώ παντός όσες φορές πήγα πέρασα τέλεια εκτός τη φορά π πήγα με τη γκομενα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.882
Πόντοι
2.356
Ναι μπορεί να ισχύει έχω να πάω μια πενταετία αλλά τότε ήταν αλλιώς όλες ψάχνανε για @ουτσα που ακόμα συμβαίνει αυτό γτ πήγαν κάτι φίλοι τελευταία και περάσανε πολύ ωραία!!στο χέρι του καθενός είναι αν θα γαμησει ή όχι εγώ παντός όσες φορές πήγα πέρασα τέλεια εκτός τη φορά π πήγα με τη γκομενα
Eγω πήγα τα τελευταία δύο χρόνια. Τη μία φορά για δουλειά, την άλλη για διακοπές. Γενικά για τη Σαμοθράκη λέγονται πολλά, αλλά τα περισσότερα ανήκουν στο παρελθόν. Όπως συμβαίνει και με άλλα νησιά βέβαια.
Το αν θα γαμήσει ή όχι κάποιος, μάλλον είναι θέμα του τι τύπος είναι και όχι τόσο του κάθε νησιού.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.882
Πόντοι
2.356
κάτι παίζει με τους ντυμένους, απλώνονται παντού
όχι μόνο Σαμοθράκη
Έχει χαλάσει η φάση με το γυμνισμό στην Ελλάδα. Έχει γεμίσει ο τόπος πεφτουλες, που νομίζουν ότι όποιοι πάνε για γυμνισμό ψάχνουν να γαμηθουν. Και σιγά σιγά, εδώ και καιρό, οι γυμνιστές μειώνονται.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.859
Πόντοι
5.565
Έχει χαλάσει η φάση με το γυμνισμό στην Ελλάδα. Έχει γεμίσει ο τόπος πεφτουλες, που νομίζουν ότι όποιοι πάνε για γυμνισμό ψάχνουν να γαμηθουν. Και σιγά σιγά, εδώ και καιρό, οι γυμνιστές μειώνονται.

σε κατ΄εξοχίν παραλίες γυμνιστών ή μέρη παραλιών με γυμνούς σκάνε οι ντυμένοι μέσα στους γυμνούς κι ενώ οι γυμνοί δεν έχουν θέμα, οι ντυμένοι δείχνουν να έχουν. Τουλάχιστον σε μερικά μέρη.
τώρα με τους πέφτουλες, ε, αυτό πάντα υπήρχε, δε νομίζω ότι είναι αυτός ο λόγος, ούτε η εκκλησία με τους πουριτανούς. Κάτι άλλο στο μυαλό τους γίνεται και θέλουν να φοράνε ρούχα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.882
Πόντοι
2.356
σε κατ΄εξοχίν παραλίες γυμνιστών ή μέρη παραλιών με γυμνούς σκάνε οι ντυμένοι μέσα στους γυμνούς κι ενώ οι γυμνοί δεν έχουν θέμα, οι ντυμένοι δείχνουν να έχουν. Τουλάχιστον σε μερικά μέρη.
τώρα με τους πέφτουλες, ε, αυτό πάντα υπήρχε, δε νομίζω ότι είναι αυτός ο λόγος, ούτε η εκκλησία με τους πουριτανούς. Κάτι άλλο στο μυαλό τους γίνεται και θέλουν να φοράνε ρούχα.
Ναι, σκάνε ντυμένοι και παίρνουν το πάνω χέρι στις παραλίες. Αλλά αυτό γίνεται γιατί έχουν μειωθεί οι γυμνιστές. Οπότε βρίσκουν χώρο. Πλέον μόνες γυναίκες σπανίζουν. Προφανώς δεν έπαψαν να είναι γυμνίστριες.
Η εκκλησία έτσι κι αλλιώς δε μπορεί να επηρεάσει κάτι.
Γραμμένη την έχουν όλοι.
Γυμνιστές και μη.

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.535
Πόντοι
1.446
Το αν θα γαμήσει ή όχι κάποιος, μάλλον είναι θέμα του τι τύπος είναι και όχι τόσο του κάθε νησιού.
Δεν είναι ακριβώς έτσι, μετράει και το μέρος γιατί τα νησιά δε μαζεύουν όλα τον ίδιο κόσμο. Aν π.χ. έχεις χρήμα να φλεξάρεις, υπάρχουν μερικά νησιά που παίζεις προνομιακά. Αν είσαι ωραίος, λιγο alternative αλλά low budget υπάρχουν κάποια άλλα που έχεις καλύτερες πιθανότητες.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.882
Πόντοι
2.356
Δεν είναι ακριβώς έτσι, μετράει και το μέρος γιατί τα νησιά δε μαζεύουν όλα τον ίδιο κόσμο. Aν π.χ. έχεις χρήμα να φλεξάρεις, υπάρχουν μερικά νησιά που παίζεις προνομιακά. Αν είσαι ωραίος, λιγο alternative αλλά low budget υπάρχουν κάποια άλλα που έχεις καλύτερες πιθανότητες.
Εκείνο που κυρίως λέω είναι πως αν είσαι ευχάριστος τύπος, σου αρέσει να φλερτάρεις και δε δείχνεις "νηστικός" από γυναικείο κορμί είτε στην Ικαρία είτε στη Μύκονο κάτι θα καταφέρεις.
Άμα μεταφέρεις τη μιζέρια σου παντού τ' @ σου θα πάρεις.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.373
Πόντοι
6.056
Άρα όσοι πάνε διακοπές και δε γαμάνε...κάπου το 99% δηλαδή...όλοι είναι μίζεροι

Διότι ως γνωστόν...οι ελλεεινίδες όλες πάνε να γαμηθούν στις διακοπές...αλλά δε βρίσκουν κανέναν.Και καταλήγουν όλες στους μπαρμεν και τους ξαπλωστράδες...που δεν είναι μίζεροι

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.882
Πόντοι
2.356
Άρα όσοι πάνε διακοπές και δε γαμάνε...κάπου το 99% δηλαδή...όλοι είναι μίζεροι

Διότι ως γνωστόν...οι ελλεεινίδες όλες πάνε να γαμηθούν στις διακοπές...αλλά δε βρίσκουν κανέναν.Και καταλήγουν όλες στους μπαρμεν και τους ξαπλωστράδες...που δεν είναι μίζεροι
Άμα δε σκεφτόσουν έτσι και κοιτούσες να βελτιωθείς, θα γαμουσες κι εσύ κάποτε.
Με τη μιζέρια που βγάζεις σε όλα τα σχετικά ποστ ούτε Σουηδέζα στα χρυσά χρόνια της Ρόδου δε θα γαμουσες.
Απλά θα γκρινιαζες γιατί δε σε πλησιάζει θηλυκό.

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
577
Πόντοι
6.280
Φέτος το καλοκαίρι θέλω να πάω διακοπές Σαμοθράκη. Παρέα ακόμα δεν έχω βρει, αλλά δεν είναι θέμα. Στην τελική πάω και μόνος. Εάν κάποιος έχει πάει θα ήθελα να μου πει κάποια βασικά tips.
τα περισσοτερα στα εχουν πει. Απο εμενα μερικα τιπς :πραγματι μηχανακι αρκει, αν ομως επιλεξεις για αυτοκινητο κλεισε τη θεση σου εγκαιρα, μην παρκαρεις κατω απ δεντρα ανεβαινουν κατσικια, δοκιμασε κατσικι γεμιστο . Ανεβαινοντας το ρεμα του φονια για τη μεγαλη βαθρα (υπεροχη βολτα) αν τυχον θελεις να προχωρησεις πρεπει να εχεις αυξημενη προσοχη και δυναμεις μιας που απο εκει και πανω ξεκινανε τα δυσκολα. Συνιστω να εφοδιαστεις με μετρητα.
Α!! και καλα να περασεις

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.535
Πόντοι
1.446
Εκείνο που κυρίως λέω είναι πως αν είσαι ευχάριστος τύπος
Bro, αυτό μετράει πολύ για γνωριμίες από παρέες. Ειδικά στα νησιά που οι φάσεις γίνονται στο γρήγορο μετράει κυρίως να είσαι ωραίος/ σέξυ (η εμφάνιση anyway). Αν δεν είσαι, δε θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις και να αποδείξεις ότι είσαι ευχάριστος ή έξυπνος. Όταν η γυναίκα θέλει απλά να γαμηθεί 99% κερδίζει ο ωραίος.
δε δείχνεις "νηστικός" από γυναικείο κορμί
Ισχύει.
Άμα μεταφέρεις τη μιζέρια σου παντού τ' @ σου θα πάρεις.
Κι αυτό ισχύει σε γενικές γραμμές. Όπου όμως μαζεύονται γκόμενες που κυνηγάνε μαρουλάτους, αν έχεις και το φλεξάρεις και μίζερη μορφή να είσαι το παραβλέπουν και σε κυνηγάνε. Σε μαγαζιά έχω δει αρκετούς μπουχεσομίζερους με κοιλιές, προγούλια, χαζοαστεία κλπ. να φορτώνουν καλές γκόμενες με όπλο το φλεξέρισμα. Money talks.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.373
Πόντοι
6.056
Bro, αυτό μετράει πολύ για γνωριμίες από παρέες. Ειδικά στα νησιά που οι φάσεις γίνονται στο γρήγορο μετράει κυρίως να είσαι ωραίος/ σέξυ (η εμφάνιση anyway). Αν δεν είσαι, δε θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις και να αποδείξεις ότι είσαι ευχάριστος ή έξυπνος. Όταν η γυναίκα θέλει απλά να γαμηθεί 99% κερδίζει ο ωραίος.

Σε οποιοδήποτε μέρος που η πλειοψηφία τριγύρω είναι ελλεεινίδες...έχει πολλές πιθανότητες κάποιος να γαμήσει;

Τωρα αν είσαι κανας άπλυτος και βρεις καμια άπλυτη...κανας χαπακωμένος φουσκωτός και βρεις καμια που θέλει μονο τέτοιους...κανας τατουαζομούσιας 'καλλιτέχνης' και βρεις κανα 19χρονο...τοτε μπορεί.

Αλλά άντρας κανονικής εμφάνισης...σοβαρός...καθαρός...σε ελλεεινικό περιβάλλον μάλλον περνάει απαρατήρητος

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.535
Πόντοι
1.446
Σε οποιοδήποτε μέρος που η πλειοψηφία τριγύρω είναι ελλεεινίδες...έχει πολλές πιθανότητες κάποιος να γαμήσει;

Τωρα αν είσαι κανας άπλυτος και βρεις καμια άπλυτη...κανας χαπακωμένος φουσκωτός και βρεις καμια που θέλει μονο τέτοιους...κανας τατουαζομούσιας 'καλλιτέχνης' και βρεις κανα 19χρονο...τοτε μπορεί.

Αλλά άντρας κανονικής εμφάνισης...σοβαρός...καθαρός...σε ελλεεινικό περιβάλλον μάλλον περνάει απαρατήρητος
Τι θα πει πολλές πιθανότητες; Πόσες είναι οι πολλές; If you mean να γαμάς κάθε φορά που βγαίνεις έξω για ποτό στις διακοπές, όχι, εκτός αν είσαι κάποιος διάσημος. Να γαμήσεις γκόμενες here and there, αν έχεις καλή εμφάνιση και ξέρεις να χωθείς σε φάσεις, εννοείται γίνεται και με Ελληνίδες και με ξένες.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.373
Πόντοι
6.056
Τι θα πει πολλές πιθανότητες; If you mean να γαμάς κάθε φορά που βγαίνεις έξω για ποτό στις διακοπές, όχι, εκτός αν είσαι κάποιος διάσημος. Να γαμήσεις γκόμενες here and there, αν έχεις καλή εμφάνιση και ξέρεις να χωθείς σε φάσεις, εννοείται γίνεται και με Ελληνίδες και με ξένες.

I mean να πας σολο διακοπές και να γαμήσεις έστω μία.Όχι κάθε βράδυ κι απο μία

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.535
Πόντοι
1.446
I mean να πας σολο διακοπές και να γαμήσεις έστω μία.Όχι κάθε βράδυ κι απο μία
Σόλο διακοπές σε νησί έχω κάνει μόνο μια φορά λόγω απροόπτου και δε ψαχνόμουν, οπότε δε ξέρω να σου πω από προσωπική εμπειρία. Σε διακοπές με αντροπαρέα όμως έχω γαμήσει κάποιες φορές, χωρίς να το έχω βάλει αυτοσκοπό των διακοπών. Δύο φορές έχω γνωρίσει και γκόμενες που συνέχισα να βλέπω στην Αθήνα μετά για ένα διάστημα, Ελληνίδες και οι δύο.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
S

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
93
Πόντοι
1
τα περισσοτερα στα εχουν πει. Απο εμενα μερικα τιπς :πραγματι μηχανακι αρκει, αν ομως επιλεξεις για αυτοκινητο κλεισε τη θεση σου εγκαιρα, μην παρκαρεις κατω απ δεντρα ανεβαινουν κατσικια, δοκιμασε κατσικι γεμιστο . Ανεβαινοντας το ρεμα του φονια για τη μεγαλη βαθρα (υπεροχη βολτα) αν τυχον θελεις να προχωρησεις πρεπει να εχεις αυξημενη προσοχη και δυναμεις μιας που απο εκει και πανω ξεκινανε τα δυσκολα. Συνιστω να εφοδιαστεις με μετρητα.
Α!! και καλα να περασεις
Σε ευχαριστώ πολύ!

OP
OP
S

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
93
Πόντοι
1
Σόλο διακοπές σε νησί έχω κάνει μόνο μια φορά λόγω απροόπτου και δε ψαχνόμουν, οπότε δε ξέρω να σου πω από προσωπική εμπειρία. Σε διακοπές με αντροπαρέα όμως έχω γαμήσει κάποιες φορές, χωρίς να το έχω βάλει αυτοσκοπό των διακοπών. Δύο φορές έχω γνωρίσει και γκόμενες που συνέχισα να βλέπω στην Αθήνα μετά για ένα διάστημα, Ελληνίδες και οι δύο.
Αδερφέ, ο καθένας μιλάει από προσωπική εμπειρία. Ο sub-zero προφανώς έχει άλλες εμπειρίες. Αυτό είναι κατανοητό. Αυτό που δεν είναι κατανοητό είναι να πιστεύει πως ό,τι συμβαίνει σ' αυτόν, συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.535
Πόντοι
1.446
Αδερφέ, ο καθένας μιλάει από προσωπική εμπειρία. Ο sub-zero προφανώς έχει άλλες εμπειρίες. Αυτό είναι κατανοητό. Αυτό που δεν είναι κατανοητό είναι να πιστεύει πως ό,τι συμβαίνει σ' αυτόν, συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους.
Σαν μπαρότσαρκες είναι οι διακοπές με φίλους, αν πας με σκοπό να περάσεις καλά μπορεί να γίνει κάτι. Αν πας με ψυχολογία "να γαμήσουμε" δε θα γίνει. Kαι είναι και μέχρι μια ηλικία. Εγώ π.χ. πλέον βαριέμαι να πάω διακοπές με φίλους πολλές μέρες, να πάμε σε ένα νησί ένα ΠΣΚ να πιούμε κοκτέιλς, να φάμε, να πούμε ιστορίες για γκόμενες δυο βράδια ΟΚ,μετά θα θέλω να γυρίσω.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom