Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έχω γαμησει Ελένη ρωσιδακι πετιτ μιλάει ελληνικά και τον τρώει χωρίς μα και μου.καλησπερα
απο αττικα κανει καποια εξτρα?
Μαριάνα όχι... Για Ελίνα θα εκτιμούσα Info Και εγώ...Τελικά από αττικα προχωρούν όλες έστω χέρι;
Μαριάννα κ Ελίνα ;;;;
Να'σαι καλά μύστη μου... Άκυρο τότε... Και μεγαλοκοπέλα και ρούχα και 30 για χεράκι όχι....Η Ελίνα προχωράει, σε εμένα χέρι μόνο, μου ζήταγε +50 έδινα +30. Δεν έβγαλε ρούχα, δεν κατάφερα να πάρω κάτι παραπάνω.
Εχουν πει πιο πίσω για μεγάλο στήθοςΠαίκτες, κάποιος είπε για Κλειώ από deluxe.
Εμένα δεν μου' πε τίποτα. Είχε προχωρήσει αλλά μου ήταν τόσο αδιάφορο το ραντεβού που δεν θυμάμαι να σας πω τι και πως.
Με 150...Εχουν πει πιο πίσω για μεγάλο στήθος
Ισχύει;
Βγάζει ρούχα ;
Φιλε μου πόσα παραπα΄νω πηρε ?Έχω γαμησει Ελένη ρωσιδακι πετιτ μιλάει ελληνικά και τον τρώει χωρίς μα και μου.
Ισχύει ότι έχει μεγάλο στήθοςΕχουν πει πιο πίσω για μεγάλο στήθος
Ισχύει;
Βγάζει ρούχα ;
Ανεξάρτητη στην Χαλκίδα, έχει στο ινστα κάποιο προφίλ αλλά θέλει γνωστό κάνουν και μαζί με μια Χριστίνα χορεύτρια. Μου έχουν στείλει τις φωτό στο massaua παλιότεραΗ Αλιονα που δούλευε και Αλκατράζ χορεύτρια, γνωρίζουμε σε ποιο μασατζιδικο δουλεύει ;
120 όλα μαζί κάτι τέτοιο. Δεν τρελάθηκα πάντωςΦιλε μου πόσα παραπα΄νω πηρε ?
Ρε παιδιά επειδή πραγματικά παραμένει ένα μυστήριο.Παίκτες, κάποιος είπε για Κλειώ από deluxe.
Εμένα δεν μου' πε τίποτα. Είχε προχωρήσει αλλά μου ήταν τόσο αδιάφορο το ραντεβού που δεν θυμάμαι να σας πω τι και πως.
Έχεις φωτό;την εχω παρει.παει φουλ. αρκετα καλη.
μικροκαμωμενη και την κανεις οτι θελεις.