Νέα

Zoo σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gymnasths
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gymnasths

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια με το ζοο το σαιτ τι τρεχει?οι γκομενεσ ειναι αληθηνες εχετε γαμησει καμια?

dimis69

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου φιλε μου απο το ζοο ειναι η τριτη γυναικα που γαμαω το τελευταιο μηνα μου παει πολυ καλα...'
παντρεμενες και οχι τιποτα μουνα ρες αλλα την κανουνε τη δουλιτσα τους ..οικονομικα και χωρις προβληματα.

flert

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
0
ʼσε ρε Dimis69 που χεις πάρει τρεις... Μήπως έχεις πάρει τα τρία; Πολύ διαφήμιση πέφτει στο Ζοο. Ή κανένας διαχειριστής είσαι ή πουλάς τρελίτσα ή είσαι μ...ας ή και τα τρία..!

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
πρεπει να ειναι απατη το ζοο.εχω κανει μεχρι τωρα 5-6 προσπαθειεσ για εγγραφη.ποτε δεν μου εστειλαν λινκ στο εμαιλ μου για να ολοκληρωθει η εγγραφη μου.μαλλον ειναι απατη το ζοο.

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
τη ειναι το τζανκ μειλ και που θα το βρω.ευχαριστω. :helpplea:

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τι να σου απαντησω ρε ξαδερφε...το junk mail ειναι τα εισερχομενα mails σου που φιλτραρονται ως αχρηστα (διαφημισεις και τετοια) και πηγαινουν εκει κατευθειαν χωρις να τα βλεπεις εσυ στα εισερχομενα σου.κοιτα εκει μεσα...
τωρα που θα το βρεις?? κοιτα εκει που λεει junk mail...!δεν ξερω τι αλλο να σου πω...

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα μου κάνει εντύπωση που έχει πολλές μικρές (18-22)
Εννοείται πως δεν απαντάνε βέβαια , όπως συμβαίνει σε όλα αυτά τα κωλο-sites...

Επισκέπτης
Παιδιά μην παραμυθιάζεστε. Όλα τα sites έχουν τις ίδιες πιθανότητες για να γαμήσεις, τις ίδιες για να μην γαμήσεις!!! Ακούω κάποιους που λένε "καλά σε αυτό το forum-site γαμάς άνετα" ή "μακρυά από αυτό το site, δεν σου μιλάει καμία!". Βλακείες. Παντού το ίδιο είναι. Είτε είναι σεξουαλικού περιεχομένου, είτε όχι.

Θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι οι ίδιες είτε είσαι στο adultfindder.com, είτε στο parea.gr, είστε στο zoo.gr, είτε στο tsonta.gr.

Επισκέπτης
Εννοείται πως δεν απαντάνε βέβαια , όπως συμβαίνει σε όλα αυτά τα κωλο-sites...

Όσο για αυτό που λες... δοκίμασε να κάνεις register με γυναικείο nickname και θα δεις πως θα σου έρθουν 300 μηνύματα μέσα σε μία μέρα!!! Οπότε νομίζω γενικά ότι αν κάποιος είναι να προσεγγίσει μία γκόμενα, θα πρέπει να το κάνει με κάπως διαφορετικό τρόπο για να τραβήξει το ενδιαφέρον της και να απαντήσει. Μηνύματα στυλ "έχεις msn?", "γεια σου κουκλάρα μου, θες να γνωριστούμε?", "είσαι σκέτη κάβλα μωρό μου", κτλ, κτλ... να είστε σίγουροι παίρνουν άφθονα!!! Γι' αυτό την έχουν δει θεές και οι μπαζόλες!!!  :grin:

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι οι ίδιες είτε είσαι στο adultfindder.com, είτε στο parea.gr, είστε στο zoo.gr, είτε στο tsonta.gr.

Χαχαχα όχι! Στατιστικά που μπορεί να έχεις περισσότερες πιθανότητες; εκεί που έχει και περισσότερες γυναίκες, άρα στο δημοφιλέστερο site!

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Παλιά είχα γαμήσει και εγώ 3 γκόμενες απο εκεί, αλλά τώρα πολύ δύσκολο να απαντήσει κάποια

Επισκέπτης
Ξεχνάτε βέβαια να αναφέρετε ότι αυτό το γαμιό-site ζητά 5ευρώ/μέρα για να κάνεις απλά search τις υποτιθέμενες γκόμενες ...

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
462
Πόντοι
36
Ξεχνάτε βέβαια να αναφέρετε ότι αυτό το γαμιό-site ζητά 5ευρώ/μέρα για να κάνεις απλά search τις υποτιθέμενες γκόμενες ...

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ...

Σωστά φίλε lakis33,

για μαλάκες ψάχνουνε. Ας τους αφήσουμε  ήσυχους τους "καλούς" αυτούς ανθρώπους....

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
φίλε (επιτρέπεις ε;) lakis33 το θέμα των χρεώσεων ενός site δεν είναι παράνομο απλά αποσκοπεί στην αποδοχή των μελών του για αυτό. Να σου πω την αλήθεια έκανα ένα προφίλ παρότι δε με εκφράζει και πολύ το θέμα των ελληνίδων CG περισσότερο για προσωπικούς λόγους (όχι ότι είμαι ξενομανής...!) αλλά και για τα σωματικά κολλήματα με κάποιες ξένες (πχ λευκό δέρμα !!!).
Λοιπόν έχει πολύ καλό σκράμπλ να ξέρεις, δεύτερον παίζει πολύ πράγμα πονηρό αλλά όπως πάντα έχουμε να κάνουμε με γυναίκες ελληνίδες άρα τρέχα γύρευε...Ειλικρινά το βαριέμε αυτό το searching σε date club ένας άλλος φίλος μου αναλώνει ώρες στο θέμα αυτό και στις 100 περιπτώσεις που θα στείλει πρόταση 3 θα του απάντήσουν ότι είναι CG πχ και 1 θα δεχτεί να συναντηθεί τελικά και ίσως τελικά είναι και μπάζο. ΑΣΕ που έχω δει τη φωτογραφία μιας κοπέλας (προφανώς καμιάς ρωσίδας) σε 10 προφίλ....Μάλιστα μία είχε φώτο της Britney Spears προ εγκυμοσύνης και επέμενε ότι είναι αυτή... :P σε σημείο που παραλίγο να πείσει το φίλο μου ότι θα πηδ....ει international celebrity :headbang:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Παλιά είχα γαμήσει και εγώ 3 γκόμενες απο εκεί, αλλά τώρα πολύ δύσκολο να απαντήσει κάποια

Ολοι από τρεις γαμάτε στο zoo εγώ ο μ...ας γιατί μία ?
Ως ανέφερε και ο liomas ίσες πιθανότητες έχετε παντού αλλά θέλει να πλησιάσεις με τον καταλληλο τροπο την κάθε γκόμενα.... τρέχα γύρευε τι ψάχνει η κάθεμια βαρέθηκα και γω και να μαι πάλι εδώ.
1 μήνας ανταλλαγη mails + 1 μήνας τηλεφωνικά για τον στόχο όπου τελικά πηδάς μία ορεξάτη μεν αλλά μέτρια παντρεμένη (κατά βάση με αυτές υπάρχουν πιθανότητες αλλά τελικά οι πιο πολλές παίζουν)

Pasato

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το zoo ρε παιδιά δεν είναι καθαρό dating site. Λόγο τον παιχνιδιών παίζει πολύ πιτσιρικαρία μέσα. Από τα καθαρόαιμα dating sites όπως parea.gr,  filarakia.gr, sxeseis.gr κάτι μπορεί να κανεις. Βεβαια πληρώνεις να κανεις search αλλα αυτό το χαλι το zoo δεν  υπάρχει (ακου τρια sms). Τα αλλα παίζουν με ένα sms την ημερα, που λες δεν γαμιέται το δίνο πες "ότι πινω" ένα καφέ και βεβαια είναι και το filarakia.gr που παίζει με ένα sms ανά δυο μέρες. Πολλά χρονια μέσα σε dating sites αλλα οι αξιόλογες γκόμενες που έχω γνωρίσει δεν μετριούνται στα δάχτυλα τον δυο χεριών. Το χοντρό γέλιο είναι όταν κάποτε πήγα σε ένα πάρτι που έκανε το filarakia.gr αποία στιγμή άκουσα φωνές και καυγάδες, κάποιος είχε πάει στο επάνω μέρος με μια γκόμενα την πήδαγε μέσα στην τουαλέτα και από το ζόρι έσπασαν το καζανάκι με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν από κάτω τα μαγειρεία αυτοί που "πιδιοντουσαν" έφυγαν και οι μαγαζάτορες ζητούσαν χρήματα από τον ιδιοκτητη του site. Εκεί να δείτε πανικός

dimis69

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα απο ηρακλειο Κρητης...
λοιπον υπαρχουν αντρες που στην καθημερινοτητα τους γαμανε οπου και να βρισκονται αλλη οχι ..σωστα?
λοιπον και στο ζοο το ιδιο ισχυει...τι νομιζετε ορισμενη οτι θα πεις "για τι κανεις" και θα γαμισεις για ψαξτε καλυτερα για μιλησται περισοτερο δεν αυπεθυνεσε σε πουτανες αλλα σε γυναικες τι καθημερινοτητας(παντρεμενες χωρισμενες ελευθερες μαθητριες κλπ)λοιπον αφηστε τα πικρα σχολια και ασχοληθητε περισσοτερο με τις γυναικες.......θελει κοπο για να γαμησεις!!!!!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλημερα απο ηρακλειο Κρητης...
λοιπον υπαρχουν αντρες που στην καθημερινοτητα τους γαμανε οπου και να βρισκονται αλλη οχι ..σωστα?
λοιπον και στο ζοο το ιδιο ισχυει...τι νομιζετε ορισμενη οτι θα πεις "για τι κανεις" και θα γαμισεις για ψαξτε καλυτερα για μιλησται περισοτερο δεν αυπεθυνεσε σε πουτανες αλλα σε γυναικες τι καθημερινοτητας(παντρεμενες χωρισμενες ελευθερες μαθητριες κλπ)λοιπον αφηστε τα πικρα σχολια και ασχοληθητε περισσοτερο με τις γυναικες.......θελει κοπο για να γαμησεις!!!!!!!!!

δηλαδη η παντρεμενη γυναικα της καθημερινοτητας που ψαχνεται στο ιντερνετ για να πηδηχτει (και μη μου πειτε οτι απλα μπαινει να σερφαρει και καμια φορα σπαει ο διαολος το ποδαρι του και τη γαμαει καποιος απο μας) δεν ειναι πουτανα.... μπορει και να ειναι ετσι.. αν ομως μαθαινες οτι το κανει αυτο η γκομενα σου, τι θα ελεγες....? ο-ε-ο ? ''βρε την πουτανα..!!!!''
και απο προσωπικης εμπειριας, θα ελεγα οτι οσο περισοτερο κοπο θελει μια γκομενα για να δει ταβανι τοσο πιο ''προβληματικη'' θα ειναι.... (σε διαφορους τομεις)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom