Νέα

Ζωντανα μαθηματα φλερτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Βεβαια μην ξεχναμε και την πηγη του κακου! Ο νουμερο ενα πικ απ αρτιστ ο μιστιρι! Ντυνεται σαν καραγκιοζης για να εντυπωσιαζει τις γκομενες!

χρεώνει 1000 δολλάρια τη μέρα

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Γελα εσυ. Οταν εγω -ακολουθοντας τις συμβουλες του τυπου- θα ριχνω τις γκομενες μια μετα την αλλη, τοτε να σε δω τι θα λες. Ο τυπος ειναι επιστημονας, το κατεχει το φλερτ και οφειλουμε να τον δουμε σοβαρα.
σοβαρά μιλάς?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
χρεώνει 1000 δολλάρια τη μέρα

στο αμερικα ακομα κ ακολουθωντας τις μαλακιες του τυπου ανετα ριχνεις γκομενες γτ ειναι ακομπλεξαριστες.Ελλαδα μεσ ω προξενιου μονο κ ας εισαι κ σαν τον χλαπατσα απο της Ελλαδος τα παιδια

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715

τρικαραγκιοζέητορ

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
στο αμερικα ακομα κ ακολουθωντας τις μαλακιες του τυπου ανετα ριχνεις γκομενες γτ ειναι ακομπλεξαριστες.Ελλαδα μεσ ω προξενιου μονο κ ας εισαι κ σαν τον χλαπατσα απο της Ελλαδος τα παιδια

Δεν διδάσκει μόνο αμερική πάει και αλλού πιο κοντά  :grin: :grin: :grin:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ξερει κανεις πως και τι χρεωνει ο τυπος ? Με την ωρα, με το μηνα ή με το αποτελεσμα ?

Λες να χρεωνει με το αποτελεσμα?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δυστυχως αυτη ειναι η πικρη αληθεια!! Πουτανες Ελλεινηδες!!  :tickedoff:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Υπαρχουν μαλακες που τα πληρωνουν δηλαδη; :uglystupid:
...εδω υπαρχουν μαλακες που φορανε βραχιολακι στο χερι για να ειναι πιο δυνατοι πιο ευδιαθετοι πιο πιο πιο.....μαλακες ειναι τελικα. αμα ενα βραχιολακι ηταν η λυση....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
θα δοκιμασω αυριο να κανω οτι εκανε στο βιντεο αν πιάσει θα του φτιάξω άγαλμα.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πως θα γίνει να διδάξει και μένα, έναν ταπεινό χτιστό, την τέχνη του φλερτ, του καμακιού και του έρωτισμου αυτός ο παμμέγιστος δάσκαλος?
Με την καθοδήσηση του, το ποσοστό επιτυχίας μου στις γυναίκες θα αυξηθεί κατακόρυφα! Με την επίβλεψη του και την δικιά μου υπομονή και επιμονή θα μου ανοιχθούν νέοι ορίζοντες στον χαοτικό κόσμο της ηδονής!  

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εδω βλεπουμε εναν επαγγελματια πικ απ αρτιστ να μας κανει μαθημα για το πως να λεμε γεια! Πολυ σημαντικο οχι μαλακιες! Αν δεν ηταν κ αυτος δε θα μπορουσα να χαιρετησω κανεναν τωρα  :jerking: :idiot: :headbang:

Βεβαια μην ξεχναμε και την πηγη του κακου! Ο νουμερο ενα πικ απ αρτιστ ο μιστιρι! Ντυνεται σαν καραγκιοζης για να εντυπωσιαζει τις γκομενες!

:2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

:P

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
...εδω υπαρχουν μαλακες που φορανε βραχιολακι στο χερι για να ειναι πιο δυνατοι πιο ευδιαθετοι πιο πιο πιο.....μαλακες ειναι τελικα. αμα ενα βραχιολακι ηταν η λυση....

Και εγώ δεν πιστεύω ότι κάνουν κάτι, αλλά έχω γνωστούς που τα φοράνε και δεν είναι μαλάκες.

Αυθυποβολή είναι, άμα το πιστεύεις σε επηρέαζει.

Κάτι σαν τα placebo.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πως θα γίνει να διδάξει και μένα, έναν ταπεινό χτιστό, την τέχνη του φλερτ, του καμακιού και του έρωτισμου αυτός ο παμμέγιστος δάσκαλος?
Με την καθοδήσηση του, το ποσοστό επιτυχίας μου στις γυναίκες θα αυξηθεί κατακόρυφα! Με την επίβλεψη του και την δικιά μου υπομονή και επιμονή θα μου ανοιχθούν νέοι ορίζοντες στον χαοτικό κόσμο της ηδονής!  

:2funny:

Επισκέπτης

Ψηνεσε να κανουμε ομαδα και να μας διδασκει ολους μαζι ? Οσο να 'ναι καποια εκπτωση θα κανει ο δασκαλος αν μαζευτουμε πολλοι.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αν  δινουμε  και ....διδακτορικο να παμε.........
Πτυχια να μαζεβουμε....

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Είχε γράψει ένας τύπος ο Neil Strauss, πριν μερικά χρόνια ένα βιβλίο "The Game" όπου περιγράφει την δραστηριότητα των pick up artists. Στα ελληνικά (ΒΟΥΤΟΥΠΟΥ = Βιρτουόζος του Πεσίματος). Πρέπει να έχει γραφτεί και σχετικό thread.

Με λίγα λόγια πώς μπορεί κανείς να κάνει πιο επιτυχημένο φλερτ.

Και ισχυρίζεται ότι αυτός μέχρι τα 30-32 ήταν σχετικά αγάμητος, είχε μηδέν επιτυχίες. Και μετά όλα αυτά άλλαξαν.

Ένα χαβαλεδιάρικο βιβλίο είναι, τίποτα άλλο, πλάκα έχει.  :cheesy:

Κάτι σαν το Hitch, με το Will Smith, όπου έπαιζε το γκουρού του πεσίματος.

Οι περισσότερες πρακτικές συμβουλές δεν εφαρμόζονται στην Ελλάδα. Θα σε περάσουν για γραφικό.  :2funny:

Παρόλα αυτά έλεγε και κάποια σωστά πράγματα. Ότι ένας άντρας πρέπει να προσέχει τον ευατό του, να γυμνάζεται, να ντύνεται καλά, να προσπαθεί να κοινωνικοποιείται , να μην δείχνει απελπισμένος, να είναι άνετος κλπ. Τα προφανή δλδ.  :grin:

Εγώ νομίζω ότι πρέπει να είσαι cool και απλά ο ευατός σου. Άμα είναι να το παρασκέφτεσαι δεν κάνεις δουλειά. Η να κάθεσαι να διαβάζεις life style περιοδικά, κάνε αυτό , κάνε εκείνο κλπ. Μαλακίες είναι αυτά. Μπορείς βέβαια να γίνεις καλύτερος ή να διορθώσεις κάτι που κάνεις λάθος.

Π.χ. άμα είσαι ένα ψυχολογικό ναυάγιο, συνέχεια μουτρωμένος και αποκαρδιωμένος τι να περιμένεις;  :P

Το φλερτ αφορά είναι μια κοινωνική δραστηριότητα και σίγουρα κάποιος όσο περισσότερο ασχολείται, τόσο καλύτερος γίνεται.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ετσι ετσι.....Δεν μπαινει σε κανονεs......Αμα εισαι παντου κοινωνικοs και ευδιαθετοs , ολα γινονται...........

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

κάτω από το βίντεο που ανέβασε στο youtube έχει και το εξής σχόλιο:

xalia poiothta prwton, deuteron an m to ekane kapoios auto ston dromo tha etrwge thn tsanda sta moutra apo to 0:09
PicsOnTheFridge πριν από 2 μήνες 7

και απαντάει ο τεράστιος:

Απάντηση
@PicsOnTheFridge
Έχω ξανακούσει τέτοια σχόλια από διάφορες μερικές ώρες πριν

κοιμηθούν μαζί μου...!
elksi7878 πριν από 2 μήνες 25

:headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom