You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζωντανα μαθηματα φλερτ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 324
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Ετσι ετσι.....Δεν μπαινει σε κανονεs......Αμα εισαι παντου κοινωνικοs και ευδιαθετοs , ολα γινονται...........
Ξεχασες το πιο βασικο! Πρεπει να εισαι και ΠΟΡΝΩΔΗΣ και ΠΟΜΠΩΔΗΣ! Ενα μυωδες κτηνος με αλλα λογια!
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Παρτε και κατι που βρηκα να πεθανετε στο γελιο! The pick up artist parody!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ξεχασες το πιο βασικο! Πρεπει να εισαι και ΠΟΡΝΩΔΗΣ και ΠΟΜΠΩΔΗΣ! Ενα μυωδες κτηνος με αλλα λογια!
Εχω δει και κακομουτσουνουs που πετυχαν.....
Ειχαν ευφραδεια λογου, ανεση, στυλ, ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ.....
Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τα λεφτά που μαζεύει απο τους επίδοξους καμάκιδες πηγαίνει στις πουτάνες! Γιατί αν κρίνω απο τις μεθόδους του...
τα μαθηματα δεν τα κανει αυτοσ στο βιντεο, τα κανει ο συνεργατης του.[[canello]που ασχολειται με mystery method τον γνωριζω γιατι εχω κανει μαθημα μαζι του. Απο κει και περα ο καθενας πρεπει να ασχοληθει να διαβασει και βιβλια για να δει αποτελεσματα!
Εχω δει και κακομουτσουνουs που πετυχαν.....
Ειχαν ευφραδεια λογου, ανεση, στυλ, ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ.....
στο σικέ καμάκι καλά τα πάει στην πραγματικότητα θα άκουγε καντήλια
Γεια σου φιλαρακο !!!
caetano_italia
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τι κανελο και κανελα και τη mystery method και παπαριες λες ρε τυπε..αστο αυτα δεν υπαρχουν..υπαρχουν για κατι θυματα σαν και σενα.oι ελλε-εινιδες το παιζουν γκομενες αλλα τα ξεφτυλλισμενα γαμπρο μεσω συνοικεσιου και κοινων γνωστον θα βρουν...50 χρονια πισω τα πορνιδια και το παιζουν και ιστορια...δεν υπαρχει παιχνιδι ελλαδα τιποτα ολα τα κανουν βαση του αρρωστου προγραμματισμου τους που εχουν βαλει στοχο...το καπαρωμα του πλουσια μαλακα..πραγματικα απασιο ειδος για
sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
σιγουρα η ολη φαση μοιαζει με αστεια,αλλα σκεφτειτε οτι κατα καιρους υπαρχουν κ αλλοι που εκμεταλλευονται την αγαμια των ελληνων...αν θυμαστε πριν μερικα χρονια διαφημιζαν εντονα κατι ραντεβου που οργανωναν για γνωριμιες...το speed dating με αλλα λογια...διαφορες γκομενες καθοντουσταν σε τραπεζια κ περναγανε απο καθεμια τα αγορια κ πιανανε κουβεντα μαζι τους...μετα στο τελος σου λεγανε ποια εδειξε ενδιαφερον...εγω αυτο που θα θελα να μαθω ειναι αν κανεις εχει παει σε αυτα τα ραντεβου η οπως αναφερα στα μαθηματα φλερτ,δεν αναφερομαι σε οσους δεν εχουν παει κ απλα λενε τη γνωμη τους χωρις να γνωριζουν απο πρωτο χερι κ ποιες ειναι οι εμπειριες τους απο το ολο σκηνικο...κοροιδευουν τον κοσμο η βγαινει τιποτα καλο?πχ εχω ψιλιαστει οτι στα ραντεβου γνςριμιας οι γυναικες που καθονται κ συνομιλεις μαζι τους ειναι στημενες σικε δηλαδη κ βαλτες δικες τους
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τι κανελο και κανελα και τη mystery method και παπαριες λες ρε τυπε..αστο αυτα δεν υπαρχουν..υπαρχουν για κατι θυματα σαν και σενα.oι ελλε-εινιδες το παιζουν γκομενες αλλα τα ξεφτυλλισμενα γαμπρο μεσω συνοικεσιου και κοινων γνωστον θα βρουν...50 χρονια πισω τα πορνιδια και το παιζουν και ιστορια...δεν υπαρχει παιχνιδι ελλαδα τιποτα ολα τα κανουν βαση του αρρωστου προγραμματισμου τους που εχουν βαλει στοχο...το καπαρωμα του πλουσια μαλακα..πραγματικα απασιο ειδος για
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Μαθήματα φλερτ! Τι άλλο θα ακούσουμε πλέον ρε μάγκες!!! Μου θυμίζει πλησίασμα ασφαλιστών και οι φράσεις κλισέ κάτι πεταμένους που ασχολούνται με επιχειρήσεις δικτύου. Έχω δει σεμινάρια από τέτοιες επιχειρήσεις και πραγματικά οι περισσότεροι ντύνονται, μιλάνε και φέρονται σαν αυτόν τον τύπο. Απλά αυτός μετέφερε το όλο στημένο στυλάκι στα γκομενικά θέματα. Ε ρε παίδες... Φαντάζομαι να βγαίναμε στο δρόμο και να αρχίζαμε να μιλάμε έτσι στις περαστικές. Και μάλιστα μέρα μεσημέρι που τρέχουν με τις δουλειές τους. Το τι βρισίδι και σφαλιάρα θα έπεφτε δε λέγεται.....
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μαθήματα φλερτ! Τι άλλο θα ακούσουμε πλέον ρε μάγκες!!! Μου θυμίζει πλησίασμα ασφαλιστών και οι φράσεις κλισέ κάτι πεταμένους που ασχολούνται με επιχειρήσεις δικτύου. Έχω δει σεμινάρια από τέτοιες επιχειρήσεις και πραγματικά οι περισσότεροι ντύνονται, μιλάνε και φέρονται σαν αυτόν τον τύπο. Απλά αυτός μετέφερε το όλο στημένο στυλάκι στα γκομενικά θέματα. Ε ρε παίδες... Φαντάζομαι να βγαίναμε στο δρόμο και να αρχίζαμε να μιλάμε έτσι στις περαστικές. Και μάλιστα μέρα μεσημέρι που τρέχουν με τις δουλειές τους. Το τι βρισίδι και σφαλιάρα θα έπεφτε δε λέγεται.....
Xαχαχαχαχαχαχα.
Οκ μαλακίες είναι αυτά, απλά το φλερτ είναι μια μορφή επικοινωνίας και κοινωνικοποίησης αν το καλοσκεφτείς. Και επομένως κάποιος μπορεί να βελτιώθει σε αυτό. Τον τρόπο που μιλάει και προσεγγίζει. Χωρίς να εφαρμόσει όλες αυτές τις γραφικές μεθόδους.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Συμφωνώ, απλά ο κάθε άνθρωπος μαθαίνει από τα λάθη του. Όχι φυσικά από τέτοιες μαλακίες επιχειρηματικού στυλ και καλά. Κι εγώ παλιά ήμουν σκράπας στο φλερτ. Τώρα, έλα να σου κάνω μαθήματα αν θες. ;) Μόνος σου θα μάθεις. Ούτε καν από φίλους. Κανένας μαλάκας δε θέλει να γαμάς πιό πολύ απ'αυτόν. ;)Xαχαχαχαχαχαχα.
Οκ μαλακίες είναι αυτά, απλά το φλερτ είναι μια μορφή επικοινωνίας και κοινωνικοποίησης αν το καλοσκεφτείς. Και επομένως κάποιος μπορεί να βελτιώθει σε αυτό. Τον τρόπο που μιλάει και προσεγγίζει. Χωρίς να εφαρμόσει όλες αυτές τις γραφικές μεθόδους.
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Συμφωνώ, απλά ο κάθε άνθρωπος μαθαίνει από τα λάθη του. Όχι φυσικά από τέτοιες μαλακίες επιχειρηματικού στυλ και καλά. Κι εγώ παλιά ήμουν σκράπας στο φλερτ. Τώρα, έλα να σου κάνω μαθήματα αν θες. ;) Μόνος σου θα μάθεις. Ούτε καν από φίλους.
Αυτό ακριβώς .....
Κανένας μαλάκας δε θέλει να γαμάς πιό πολύ απ'αυτόν. ;)
τα μαθηματα αυτα ξεκινησαν στην Αμερικη εδώ και 10 χρόνια περιπουΜαθήματα φλερτ! Τι άλλο θα ακούσουμε πλέον ρε μάγκες!!! Μου θυμίζει πλησίασμα ασφαλιστών και οι φράσεις κλισέ κάτι πεταμένους που ασχολούνται με επιχειρήσεις δικτύου. Έχω δει σεμινάρια από τέτοιες επιχειρήσεις και πραγματικά οι περισσότεροι ντύνονται, μιλάνε και φέρονται σαν αυτόν τον τύπο. Απλά αυτός μετέφερε το όλο στημένο στυλάκι στα γκομενικά θέματα. Ε ρε παίδες... Φαντάζομαι να βγαίναμε στο δρόμο και να αρχίζαμε να μιλάμε έτσι στις περαστικές. Και μάλιστα μέρα μεσημέρι που τρέχουν με τις δουλειές τους. Το τι βρισίδι και σφαλιάρα θα έπεφτε δε λέγεται.....
οι τεχνικες αυτες πιανουν ποιο λιγο στην Ελλαδα σε σχεση με την Αμερικη και την Αγγλια
εγω παντως δεν πιστευω οτι υπαρχει συστημα στο φλερτ...
οποιος κυνηγαει τρωει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14