Νέα

Ζωή... για τον πούτσο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lavas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Σημαντικη δηλωση Ας ειναι προσεχτικοι στις δηλωσεις τους, ορισμενοι στον αγνωστο φιλο.Ας μην αποκλεισουμε την περιπτωση να εχει προβλημα???????????Ας μην γραφουν ανοησιες και ηληθιοτητες καποια μελη.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Ι don't give a fuck!

:birdman:

Επισκέπτης
Ποτε δεν ειναι αργα να  τριψει το Kerrygold!!!!!

Κ. SPEED

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Τρίτη φορὰ κατὰ τὴν ὁποίαν παρακινεῖτε νεαροὺς εἰς αύτοκτονίαν!!

Ας συλληφθῶμεν ὑπὸ τῶν λαγωνικῶν τοῦ κ. Σφακιανάκη, ἀλλὰ διὰ κᾶτι τὸ ὁποῖον νὰ ἁξιζῃ τἐλος πάντων!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αυτό το φόρουμ έχει προφανή έλλειψη αντίληψης της ειρωνείας...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Κ. SPEED

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Ας συλληφθῶμεν ὑπὸ τῶν λαγωνικῶν τοῦ κ. Σφακιανάκη, ἀλλὰ διὰ κᾶτι τὸ ὁποῖον νὰ ἁξιζῃ τἐλως πάντων!
σεμνα κε ταπινα οποσ το αλμουνια

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κ. SPEED

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Ας συλληφθῶμεν ὑπὸ τῶν λαγωνικῶν τοῦ κ. Σφακιανάκη, ἀλλὰ διὰ κᾶτι τὸ ὁποῖον νὰ ἁξιζῃ τἐλως πάντων!

Εγω τον μονο Σφακιανακη που ξερω ειναι αυτος που εχει την VOLVO Κιφησιας.

Εδω ειναι Ιντερνετ. Αν ψαχνεις σοβαροτητα απο εδω..... δυστυχως μου τελειωσε!
ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ!

Επισκέπτης
Εγω τον μονο Σφακιανακη που ξερω ειναι αυτος που εχει την VOLVO Κιφησιας.

Εδω ειναι Ιντερνετ. Αν ψαχνεις σοβαροτητα απο εδω..... δυστυχως μου τελειωσε!
ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ!

Καλῶς, οὔτως ἤ ἄλλως μὲ τὴν παρούσαν κυβέρνησιν αἱ πιθανότηται τοῦ κ. Σφακιανάκη νὰ γίνῃ ἀρχηγὸς τῆς ἀστυνομίας ἐμειώθησαν

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλῶς, οὔτως ἤ ἄλλως μὲ τὴν παρούσαν κυβέρνησιν αἱ πιθανότηται τοῦ κ. Σφακιανάκη νὰ γίνῃ ἀρχηγὸς τῆς ἀστυνομίας ἐμειώθησαν

Οχι ρε.... γιατι το λες αυτο?

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
να εχεις φτασει 26 χωρις να εχεις πετυχει τιποτα στη ζωη σου, να εχεις γαμησει 10 φορες και αυτες σε πουτανες, ολοι οι φιλοι σου να εχουν γκομενες συνεχως πολες απο τις οποιες θα γουσταρες και εσυ, ομως αυτοι τους συμπεριφερονται με το χειροτερο τροπο και γενικα να βλεπεις το μελον σου σκατα. δεν ειναι οραια

Από ό,τι καταλαβαίνω φίλε , αυτό που σε πειράζει πιο πολύ είναι το ερωτικό , ότι έχεις γαμήσει λίγο μέχρι στιγμής.Πράγματι , αυτό δημιουργεί ένα υπαρξιακό θέμα (το βλέπω και από τον εαυτό μου) , αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή που αξίζουν.Είπες "οι φίλοι σου" , σκέψου πόσο σημαντικό είναι που έχεις κάποιους φίλους ή έστω κάποια παρέα.Και όπως σου είπε κι ένα άλλο μέλος σκέψου ότι στην Ελλάδα υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ νέοι χωρίς δουλειά και γυναίκα.  

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μωρη πονοψυχιαρα μπουμπα, γιατι δε κανεις εσυ σχεση με το παλληκαρι? Θα του μαθεις και τις μουσικες του κοσμου....ξερεις αυτες απο τα κατσικοχωρια της ινδιας...

εγώ είμαι με τον σπιντ, να πάει να πηδήξει από κάνα γκρεμό το παλικάρι, να ησυχάσει κι αυτός κι εμείς  :sunglasses: :rockon: :rockon:

tsiftiss

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
re peste pou exei 2,3 na pao na tis gamiso oles   ziliarides  xoxoox

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ηθελα να ηξερα τι διαβαζουμε ολοι μας??????????Το παιδι, πιστευω απο τα αρχικα του λεγομενα, θελει κατα βαση σεξουαλικο προσδιορισμο της ζωης.Βοηθηστε τον, οι εμπειρογνωμονες του αντιστοιχου θεματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom