Σημαντικη δηλωση Ας ειναι προσεχτικοι στις δηλωσεις τους, ορισμενοι στον αγνωστο φιλο.Ας μην αποκλεισουμε την περιπτωση να εχει προβλημα???????????Ας μην γραφουν ανοησιες και ηληθιοτητες καποια μελη.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Ι don't give a fuck!
Σημαντικη δηλωση Ας ειναι προσεχτικοι στις δηλωσεις τους, ορισμενοι στον αγνωστο φιλο.Ας μην αποκλεισουμε την περιπτωση να εχει προβλημα???????????Ας μην γραφουν ανοησιες και ηληθιοτητες καποια μελη.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Ποτε δεν ειναι αργα να τριψει το Kerrygold!!!!!
ξερουμε φιλε αλλα δεν λεμε....kana studio me 2 kopeles parea pezei xerete kanena?
σεμνα κε ταπινα οποσ το αλμουνιαΚ. SPEED
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Τρίτη φορὰ κατὰ τὴν ὁποίαν παρακινεῖτε νεαροὺς εἰς αύτοκτονίαν!!
Ας συλληφθῶμεν ὑπὸ τῶν λαγωνικῶν τοῦ κ. Σφακιανάκη, ἀλλὰ διὰ κᾶτι τὸ ὁποῖον νὰ ἁξιζῃ τἐλως πάντων!
Κ. SPEED
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Τρίτη φορὰ κατὰ τὴν ὁποίαν παρακινεῖτε νεαροὺς εἰς αύτοκτονίαν!!
Ας συλληφθῶμεν ὑπὸ τῶν λαγωνικῶν τοῦ κ. Σφακιανάκη, ἀλλὰ διὰ κᾶτι τὸ ὁποῖον νὰ ἁξιζῃ τἐλως πάντων!
αφου ειναι για τον πουτσοΑυτό το φόρουμ έχει προφανή έλλειψη αντίληψης της ειρωνείας...
αφου ειναι για τον πουτσο
Εγω τον μονο Σφακιανακη που ξερω ειναι αυτος που εχει την VOLVO Κιφησιας.
Εδω ειναι Ιντερνετ. Αν ψαχνεις σοβαροτητα απο εδω..... δυστυχως μου τελειωσε!
ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ!
του Νοτη? ;)Καλῶς, οὔτως ἤ ἄλλως μὲ τὴν παρούσαν κυβέρνησιν αἱ πιθανότηται τοῦ κ. Σφακιανάκη νὰ γίνῃ ἀρχηγὸς τῆς ἀστυνομίας ἐμειώθησαν
Καλῶς, οὔτως ἤ ἄλλως μὲ τὴν παρούσαν κυβέρνησιν αἱ πιθανότηται τοῦ κ. Σφακιανάκη νὰ γίνῃ ἀρχηγὸς τῆς ἀστυνομίας ἐμειώθησαν
να εχεις φτασει 26 χωρις να εχεις πετυχει τιποτα στη ζωη σου, να εχεις γαμησει 10 φορες και αυτες σε πουτανες, ολοι οι φιλοι σου να εχουν γκομενες συνεχως πολες απο τις οποιες θα γουσταρες και εσυ, ομως αυτοι τους συμπεριφερονται με το χειροτερο τροπο και γενικα να βλεπεις το μελον σου σκατα. δεν ειναι οραια
α γεια σου....του Νοτη? ;)
Μωρη πονοψυχιαρα μπουμπα, γιατι δε κανεις εσυ σχεση με το παλληκαρι? Θα του μαθεις και τις μουσικες του κοσμου....ξερεις αυτες απο τα κατσικοχωρια της ινδιας...
γιατι ηταν δεξιος....Οχι ρε.... γιατι το λες αυτο?
Οχι ρε.... γιατι το λες αυτο?
εσυ γιατι δεν πας να ησυχασουμε;εγώ είμαι με τον σπιντ, να πάει να πηδήξει από κάνα γκρεμό το παλικάρι, να ησυχάσει κι αυτός κι εμείς
τα λεο καλα?α γεια σου....