Νέα

Ζωή... για τον πούτσο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lavas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
που να μη ειχες την υγεια σου... ουτε τους φιλους που ανεφερεσ οτι εχεις...
και ουτε το σπιτακι σου με το κομπιουτερακι σου να μπαινεις στο ιντερνετ να λες το προβληματακι σου...

αν νομιζεισ οτι το οτι δε γαμας και δεν εχεις δουλεια ( το 1/4 των ελληνων πανω κατω ετσι ειναι) ειναι λογοι να νομιζεις οτι η ζωη τελειωσε,
δεν εχεις ιδεα τι προβληματα και τι δυστυχια υπαρχει στον κοσμο...

Ξυπνα και συγκεντρωσου λεμε...
φανταρε ασε τα εκκλησιαστικα λογιδρια κατα μερους
παντα προσβλεπουμε στο καλυτερο

Επισκέπτης
ακομα και η τυπισηα που ενταξει πουτανα ειναι κατι εχει πετυχει στη ζωη της και χαρουμενη φαινεται. δε την αντεχο τοση αποτυχια ρε πουστη

Αν εκφράζεσαι έτσι για τους συνομιλητές σου μη σου κάνει εντύπωση το χάλι σου!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
που να μη ειχες την υγεια σου... ουτε τους φιλους που ανεφερεσ οτι εχεις...
και ουτε το σπιτακι σου με το κομπιουτερακι σου να μπαινεις στο ιντερνετ να λες το προβληματακι σου...

αν νομιζεισ οτι το οτι δε γαμας και δεν εχεις δουλεια ( το 1/4 των ελληνων πανω κατω ετσι ειναι) ειναι λογοι να νομιζεις οτι η ζωη τελειωσε,
δεν εχεις ιδεα τι προβληματα και τι δυστυχια υπαρχει στον κοσμο...

Ξυπνα και συγκεντρωσου λεμε...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αν εκφράζεσαι έτσι για τους συνομιλητές σου μη σου κάνει εντύπωση το χάλι σου!

πιάσαμε τα πολίτικαλι κορέκτ...  :2funny: :2funny: :2funny:

το κακό δεν είναι ότι την είπε πουτάνα, είναι ότι είπε ότι παρόλο που είναι πουτάνα φαίνεται ευτυχισμένη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε τι πίνει τούτος ρε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

το κακό δεν είναι ότι την είπε πουτάνα, είναι ότι είπε ότι παρόλο που είναι πουτάνα φαίνεται ευτυχισμένη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε τι πίνει τούτος ρε?
να σου πω τι δεν πινει;ρεντ μπουλ..... :2funny:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

ρε τι πίνει τούτος ρε?
κοιτα εκανα αυτη τη δουλεια 4 χρονια και τωρα εχοντας καταφερει κατι σταματησα. Και ναι, μπορω να πω οτι ειμαι ευτιχισμενη που σταματησα και μπορω να προχορησω τη ζωη μου ετσι οπως θελω εγω ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θα προσπαθησω να βοηθησω με την αποψη μου....Σχεδον ολοι οι ανθρωποι στο παρελθον εχουν σηκωσει, σαν τις πουτανες τα ποδια ψηλα(μεταφορικα)σε μια δυσκολη στιγμη.Το ζητουμενο ειναι την δεδομενη χρονικη στιγμη, να δαμασουν την αρνητικη ενεργεια με θετικη ενεργεια.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :) :)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κοιτα εκανα αυτη τη δουλεια 4 χρονια και τωρα εχοντας καταφερει κατι σταματησα. Και ναι, μπορω να πω οτι ειμαι ευτιχισμενη που σταματησα και μπορω να προχορησω τη ζωη μου ετσι οπως θελω εγω ;)

εγώ δεν το αμφισβητώ, αυτός που άνοιξε το θρεντ είπε αυτό που έγραψα  :boobies:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

φτου σου καμαρι μου σα να ακουω βουλευτη τετραετιας ενα πραμα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα προσπαθησω να βοηθησω με την αποψη μου....Σχεδον ολοι οι ανθρωποι στο παρελθον εχουν σηκωσει, σαν τις πουτανες τα ποδια ψηλα(μεταφορικα)σε μια δυσκολη στιγμη.Το ζητουμενο ειναι την δεδομενη χρονικη στιγμη, να δαμασουν την αρνητικη ενεργεια με θετικη ενεργεια.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :) :)
του προτεινεις να σηκωσει κι αυτος τα ποδια; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom