Νέα

Zητουνται πόρνες. Μισθός 8.000 ευρώ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maryher
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν μου λετε περοιπτης  γυναικειων ποδιων υπαρχει για δουλεια εκει? δεν θελω 8κ θελω 2-3 χιλιαρικα το μηνα δεν ειναι πολλα για εσας που προτεινετε  8 κ  :birdman:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
δεν μου λετε περοιπτης  γυναικειων ποδιων υπαρχει για δουλεια εκει? δεν θελω 8κ θελω 2-3 χιλιαρικα το μηνα δεν ειναι πολλα για εσας που προτεινετε  8 κ  :birdman:

Καλα κατσε να παρουνε την θεση πρωτα αι υποψηφιαι......Γιατι απλουστατα κι εκει καποιοs θα πρεπει πρωτα να τιs εγκρινει και μετα να....
Μην βιαστειs να ραψειs κουστουμι

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.845
Πόντοι
216
με τα σκατα που εχουν στο κεφαλι τους οι ελλεηνιδες,ΑΝ δεχτει καποιος να τις προσλαβει εκει περα,αυτο θα ειναι για 8 ευρω /μηνα και μαζι με τακτικο καθαρισμο του πορνειου απο τα ψωλοχυματα τουτεστιν καλλιοπη και ριχνουμε και καμια φαπα αμα λαχει να στρωσουν ( και  ενας φανταρος τα ιδια λεφτα επαιρνε,θα κανουμε διακρισεις με τις μπαζολες; :grin:)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
με τα σκατα που εχουν στο κεφαλι τους οι ελλεηνιδες,ΑΝ δεχτει καποιος να τις προσλαβει εκει περα,αυτο θα ειναι για 8 ευρω /μηνα και μαζι με τακτικο καθαρισμο του πορνειου απο τα ψωλοχυματα τουτεστιν καλλιοπη και ριχνουμε και καμια φαπα αμα λαχει να στρωσουν ( και  ενας φανταρος τα ιδια λεφτα επαιρνε,θα κανουμε διακρισεις με τις μπαζολες; :grin:)

Χαχα γάμησέ τα!Φαντάσου γκρίνια στον πελάτη... "Γιατί πήγες με άλλη?Δεν σου έφτανα εγώ?Μπλα...μπλα...μπλα!!!"

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
σιγα μην ειναι και 8.000.000

160 πηδήγματα το μήνα με ελάχιστη τιμή τα 50€.8 γαμήσια την ημέρα χ 20 ημέρες.Έτσι βγαίνουν τα λεφτά.Να γαμηθείτε στην κυριολεξία να τα βγάλετε,όχι που είχατε τους σπόνσορες τόσα χρόνια με τα δανεικά και κάτι ψευτοεπιχειρηματίες που έκλεβαν το ΦΠΑ για να σας κάνουν δωράκια...Κόπηκαν αυτά.Ένα καλό που έκανε η Τρόικα...

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
Ε το λογικο ειναι να παιζει ενας βασικος μισθος και οσα περισοτερα ραντεβου κανει, τοσο να ανεβαινει με εναν εκτιμωμενο μεγιστο μισθο τα 8000. Εγω αυτο καταλαβαινω. Τωρα στο θεμα αν θα τις προτιμησουνε η οχι, αυτα γουστα ειναι και το ξερουμε ΟΛΟΙ μας. Εγω π.χ προσωπικα μου χει περασει χρονια το σωματοτυπο και το στυλακι των Ανατολικοευρωπαιων κορασιδων (ψηλες, αδυνατες, ξανθες, δυναμιτες στο κρεβατι κτλ κτλ). Η εμπειρια εχει δειξει οτι εχουμε φαει φολα και απο τετοιες.Θελω να καταληξω πως για μενα, αν πανε να δουλεψουνε εκει ή οπουδηποτε αλλου κοπελες, οπως η ομαδα Εβιτας21, θα παει καλα( που εχω εμπειρια και μ'αρεσουν).

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.875
Πόντοι
506
σημερα μια στη δουλεια, ζαλιστηκε, ταβλιαστηκε, ξερασε. Εφυγε νωριτερα. Τι επαθες, τις λεω?
"Ασε με ματιασανε..." :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom