Τελικά Τύπε μου έδωσες καλή ιδέα. Θα αγοράσω πήλινο κουμπαρά, και θα ρίχνω μέσα τα ψιλά που παίρνω ρέστα από το Σούπερ Μάρκετ, Το Μανάβη και το Ψαράδικο. Θα πηγαίνω στη Θεία μου την Καλλιόπη να με κουρεύει με το προβατοψάλιδο και δεν θα παραγγέλνω Πίτσα από απέξω, θα φτιάχνω εγώ Βάση με αλεύρι και νερό. Ντομάτα, κρεμμύδι, πιπεριά και λίγο μπέικον από πάνω, και τέρμα. Σε λίγα χρόνια θα έχω μαζέψει τα εκατομμύρια που θέλω, και θα κάθομαι
Επίσης τύπε μου, απόφυγε πάση θυσία το μετρό, κυκλοφόρησε με λεωφορεία στα μουλωχτά χωρίς εισιτήριο.
Πιπεριές, ντομάτες, κρεμμύδια, πέρνα αργά το μεσημέρι στη λαϊκή, θα βρεις μεγάλη ποικιλία στα σκουπίδια, τζάμπα όλα.
Για ψωμί, παραμόνευε πότε θα πετάξουν οι φούρνοι το χθεσινό απούλητο/ξερό στα σκουπίδια, ΤΖΑΜΠΑ και αυτό λέμε.
Βγες και τραγούδα με τα άλλα παιδάκια τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, σημαντική βοήθεια στο δρόμο σου για το πρώτο εκατομμύριο.
Διάβαζε τακτικά που έχει δωρεάν γεύματα, δεξιώσεις, δημοτικά πανηγύρια και μοιράζουν δωρεάν τρόφιμα, αναψυκτικά και λουκουμάδες, τζάμπα φαϊ.
Μείωσε τα έσκορτ , μασάζ και στούντιο, πέρνα και από το Μετάξι, οικονομία λέμε, υπάρχει και η χείρα σαν έσχατη λύση(για μέγιστη οικονομία) .