argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.987
- Πόντοι
- 9.297
Aπορω πως του διέφυγε αυτό....Τι να πει και αυτος ρε τυπε... οτι τα κέρδισε στο Τζοκερ;;
Aπορω πως του διέφυγε αυτό....Τι να πει και αυτος ρε τυπε... οτι τα κέρδισε στο Τζοκερ;;
Δηλαδή τώρα, δεν ξέρεις ότι οι περισσότεροι που κάνουν αποταμίευση έχουν 2-3 εκατομμυριάκια στο σπίτι τους; Ευκολάκι.Ο τσακαλακος ο δικηγόρος του βγήκε και είπε ότι τα λεφτά ήταν αποταμιεύσεις από την δουλειά του και λεφτά της οικογένειας...μήπως μπερδεύτηκε με τους Κορλεόνε;
Καθόλου κρίμα, να μην πουλαγε ναρκωτικά. Σιγα μην θυματοποιησουμε τον πρεζεμπορα...κριμα για τον νεαρο, οτι και να εκανε δεν του αξιζει να χασει τα λεφτα που θα πανε στο κολοκρατος
Μα το έχει δηλώσει πεντακάθαρα ο Καρατζαφέρης τύπε. Τον είχαν ρωτήσει πως κι έχει τόσα ακίνητα, κι αυτό απάντησε ότι η Γυναίκα του έχει 10 χρόνια να πάει κομμωτήριο. Έτσι μαζεύονται τα λεφτά ώστε να αγοράσεις ακίνητα, μακριά από κομμωτήρια / κουρεία, και θα βάλεις στην άκρη, ώστε να έχεις για τα γεράματά σουΔηλαδή τώρα, δεν ξέρεις ότι οι περισσότεροι που κάνουν αποταμίευση έχουν 2-3 εκατομμυριάκια στο σπίτι τους; Ευκολάκι.
ναι, είχε συνηθίσει να είναι στο επίκεντρο, και του 'λειψε η Δημοσιότητανομιζω απο τοτε που τον εκοψαν απο το ριαλιτι τον πηρε η απο κάτω βόλτα , δεν το άντεξε
Πρότυπο ο τύποςΠρώην παίκτης reality ο άνδρας που εισέβαλε στο Εφετείο - Έκρυβε ναρκωτικά και €1.5 εκατ.
«Με έχει στείλει ο Θεός» έλεγε ο τραγουδιστής στους αστυνομικούς - Ψάχνουν αν ρίχνει κόκα, κάνναβη και παραισθησιογόνα χάπια στα σαλόνια της Αθήνας και της Μυκόνουwww.protothema.gr
Μυστήριο καλύπτει τη χθεσινή έφοδο του 34χρονου Βασίλη Γ., τραγουδιστή, στιχουργού και παλιού παίκτη μουσικού reality, στο Εφετείο, με το όχημα του που ήταν φορτωμένο με 1.200.000 ευρώ ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες 300.000!
Ο άνδρας ήταν φανερά υπό την επήρεια ναρκωτικών, στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης μικροποσότητα κοκαΐνης - περίπου 200 γραμμάρια-, περίπου μισό κιλό κατεργασμένης κάνναβης, χάπια xtc και mdma. Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος κινούμενος με αυτοκίνητο, εισήλθε εντός του κλειστού χώρου στάθμευσης του εφετείου Αθηνών και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον αστυνομικό φρουρό με σκοπό να παραδοθεί
Ο συλληφθείς, δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που χειρίζονται την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μέσα από μισόλογα και ακατάληπτες φράσεις, από τη μια έλεγε πως «Με έχει στείλει ο Θεός» και την άλλη πως «Έχω κάνει πολλά και ήρθα να παραδοθώ».
Αυτό που έχει σημασία για τους αστυνομικούς είναι η προέλευση των χρημάτων, του «θησαυρού» που κουβαλούσε σε σακ βουαγιάζ και είχε καταχωνιάσει και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, ο 34χρονος και αν είναι μέλος κυκλώματος ναρκωτικών που ρίχνει κόκα, κάνναβη και παραισθησιογόνα χάπια στα σαλόνια της Αθήνας και της Μυκόνου.
Ειδικότερα σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν συνολικά:
- 1.513.555- ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α.,
- 275- γραμμ. κοκαΐνη,
- 495,5- γραμμ. κατεργασμένης και -0,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
- 37,9- γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης,
- 131- δισκία ecstasy ,
- 3 φαρμακευτικά δισκία,
- αυτοκίνητο,
- πιστόλι κρότου,
- 267- φυσίγγια κρότου,
- χρηματοκιβώτιο,
- 4- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,
- 4- κινητά τηλέφωνα.
Χαχαχαχχα πόσο αλήθειαΑγαπημενη , ειδικα για εμφραγματα κτλ , πιο πολυ λαδι ρουφαει αυτη η πιτσα απο βιτεξ κουζίνας ..
ανοιξε και Κηφισιά για πιο κυριλε καταστασεις
Και τα ναρκωτικά εγω πιστεύω οτι τα είχε για προσωπική χρήση , δηλαδή δεν κατάλαβα η προσωπική χρήση πρέπει να περιορίζεται σε αυτό που μπορείς να κάνεις σε μια μέρα η σε μια εβδομάδα ;τυποι μην δειτε εναν χυστη να εχει πανω του 1,5 μυριο για τα τσιγαρα του,αμεσως να τον βγαλετε απατεωνα
με το χαρτζιλικι του και τον κουμπαρα του τα εβγαλε ο τυπος
Από «οικονομικές αποταμιεύσεις και αγοραπωλησίες» τα €1,5 εκατ. λέει τώρα ο πρώην παίχτης ριάλιτι
Ισχύει, θα είχε μυριστεί το τσαλακωμα που θα έτρωγε κ θα διάλεξε Κορυδαλλό fun parkΠαντως για να λεμε και την αληθεια για να πηγε να παραδοθηκε ο Κορυδαλλος και οτι θα περάσει στις φυλακες πρεπει να ειναι παρκο διασκεδασης με αυτο που θα περνουσε εξω απο κάποιους μα΄΄λλον αν τον τσακωναν
Στις. Καραντίνες έκανα μόνος μου τον κουρέα....είμαι σε καλό δρόμο για να πλουτισω,έτσι;Μα το έχει δηλώσει πεντακάθαρα ο Καρατζαφέρης τύπε. Τον είχαν ρωτήσει πως κι έχει τόσα ακίνητα, κι αυτό απάντησε ότι η Γυναίκα του έχει 10 χρόνια να πάει κομμωτήριο. Έτσι μαζεύονται τα λεφτά ώστε να αγοράσεις ακίνητα, μακριά από κομμωτήρια / κουρεία, και θα βάλεις στην άκρη, ώστε να έχεις για τα γεράματά σου
εισαι σιγουρος οτι αθωωνεται καποιος που παει και παραδιδεται μονος του με τοσα ναρκωτικα και λεφτα πανω του ? εγω οχι.'Ελα να πέφτουν τα στοιχήματα ποιός μεγαλο - δικηγόρος θα τον αναλάβει και θα αθωώσει
ΦΥΣΙΚΑ. Είναι δυνατόν να έλεγε ανακρίβειες ολόκληρος Αρχηγός Κόμματος;Στις. Καραντίνες έκανα μόνος μου τον κουρέα....είμαι σε καλό δρόμο για να πλουτισω,έτσι;
Όχι αθώωση, με την τυπική έννοια του όρου. Παράθυρο ώστε να μείνει ελεύθερος, αν και καταδικασμένοςεισαι σιγουρος οτι αθωωνεται καποιος που παει και παραδιδεται μονος του με τοσα ναρκωτικα και λεφτα πανω του ? εγω οχι.
Και τα ναρκωτικά εγω πιστεύω οτι τα είχε για προσωπική χρήση , δηλαδή δεν κατάλαβα η προσωπική χρήση πρέπει να περιορίζεται σε αυτό που μπορείς να κάνεις σε μια μέρα η σε μια εβδομάδα ;
Μπορεί να ήθελε να εξασφαλίσει την προσωπική του χρήση για χρόνια
λέτε τελικά ο Σαββίδης να έκαψε και τα τελευταία κύτταρα; Μήπως όταν έχεις φτάσει στην κορυφή και η ζωή δεν έχει άλλες προκλήσεις, πρέπει να πέσεις χαμηλά για ξαναρχίσεις από την αρχή;
Είναι ο Σαββίδης απεσταλμένος του Θεού και εμείς οι αμαρτωλοί τον διώξαμε;
Μήπως ήθελε να αγοράσει το River West για να ψωνίζει το χαρέμι του αλλά πήρε τη στροφή για το πάρκινγκ λίγο πιο ανοιχτά;
Αν ακούστε στις επόμενες μέρες να λέει ο κατηγορούμενος ότι τα λεφτά τα έβγαλε πουλώντας πιροσκί, τότε θυμηθείτε το όνομα Χρήστος Σαββίδης.
Αυτό δείχνει ότι ο τύπος - μύστης έχει μετανοήσει - μετανιώσει για τα λάθη του παρελθόντος του, και περαιτέρω σωφρονισμος του τύπου ήτο αχρειαστος.εισαι σιγουρος οτι αθωωνεται καποιος που παει και παραδιδεται μονος του με τοσα ναρκωτικα και λεφτα πανω του ? εγω οχι.
'Ελα να πέφτουν τα στοιχήματα ποιός μεγαλο - δικηγόρος θα τον αναλάβει και θα αθωώσει.
Mε τόσα κρότου μάλλον πήγαινε σε πανηγύρια και έκανε το καμόΜπορεί ο άνθρωπος να ήταν αφέτης σε αγώνες στίβου. Όλο να πάει το μυαλό σας στο κακό εδώ...