barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.223
- Πόντοι
- 5.506
Αυτο μονο ενας μαλακας σαν το μουνοβαγονη θα μπορουσε να το κανει.ποιο μελος ειναι τυποι;
Αυτο μονο ενας μαλακας σαν το μουνοβαγονη θα μπορουσε να το κανει.ποιο μελος ειναι τυποι;
εχω αγοραφοβία τυπεΑπό την απόδοση ΑΦΜ σου. Ξέρουμε, ξέρουμε...
Ελα και πες μου τωρα εσυ οτι ο τυπος ειχε σιγουρα ΜΟΝΟ 1,5 μυριο……τα δολλαρια τερμα δεξια κάτω ... 3 σειρα απο κατω φαινονται πλαστα τα 200αρικα, εντωμεταξυ τι φαση , καποια πενηνταρικα τα αφησαν μασουρια ενώ άλλα τα απλωσαν
απο αυτο που έκανε νομιζω αυτο του εμεινε μετα απο αυτα που έφαγε και λεει κατσε να παω στα παιδιά να με σωσουν ..Ελα και πες μου τωρα εσυ οτι ο τυπος ειχε σιγουρα ΜΟΝΟ 1,5 μυριο……
Πανω που ολοι νομιζαμε οτι τα εκανε με τον ιδρωτα του τα λεφτα…..απο αυτο που έκανε νομιζω αυτο του εμεινε μετα απο αυτα που έφαγε και λεει κατσε να παω στα παιδιά να με σωσουν ..
Το θεμα ειναι οτι τωρα μαθευτηκε το ποσο και μολις μπει ''μεσα'' θα τον περιμένει κοσμος για τα ρέστα που λειπουν
και μενα μου εκανε εντυπωση οτι γραφει μικροποσοτητα αλλα απτην αλλη αν βαλεις κατω τα νουμερα (1.5 μυριο σε μετρητα) ειναι οντως μικροποσοτητα, 10-20 χιλιαρικα το πολυ"μικροποσότητα κοκαΐνης" τα 275 γραμμάρια έγραψε η δημοσιογραφάρα Πάμπλο Εσκ
Τυπε απο εκει παίρνει και ο DPG, λες να μην ξέρει;Αγαπημενη , ειδικα για εμφραγματα κτλ , πιο πολυ λαδι ρουφαει αυτη η πιτσα απο βιτεξ κουζίνας ..
ανοιξε και Κηφισιά για πιο κυριλε καταστασεις
Θέλω να γνωρίσω το άτομο που έγραψε αυτό το άρθρο. Γράφει επιλέξει ......μικροποσότητα κοκαΐνης - περίπου 200 γραμμάρια-....Πρώην παίκτης reality ο άνδρας που εισέβαλε στο Εφετείο - Έκρυβε ναρκωτικά και €1.5 εκατ.
«Με έχει στείλει ο Θεός» έλεγε ο τραγουδιστής στους αστυνομικούς - Ψάχνουν αν ρίχνει κόκα, κάνναβη και παραισθησιογόνα χάπια στα σαλόνια της Αθήνας και της Μυκόνουwww.protothema.gr
Μυστήριο καλύπτει τη χθεσινή έφοδο του 34χρονου Βασίλη Γ., τραγουδιστή, στιχουργού και παλιού παίκτη μουσικού reality, στο Εφετείο, με το όχημα του που ήταν φορτωμένο με 1.200.000 ευρώ ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες 300.000!
Ο άνδρας ήταν φανερά υπό την επήρεια ναρκωτικών, στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης μικροποσότητα κοκαΐνης - περίπου 200 γραμμάρια-, περίπου μισό κιλό κατεργασμένης κάνναβης, χάπια xtc και mdma. Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος κινούμενος με αυτοκίνητο, εισήλθε εντός του κλειστού χώρου στάθμευσης του εφετείου Αθηνών και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον αστυνομικό φρουρό με σκοπό να παραδοθεί
Ο συλληφθείς, δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που χειρίζονται την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μέσα από μισόλογα και ακατάληπτες φράσεις, από τη μια έλεγε πως «Με έχει στείλει ο Θεός» και την άλλη πως «Έχω κάνει πολλά και ήρθα να παραδοθώ».
Αυτό που έχει σημασία για τους αστυνομικούς είναι η προέλευση των χρημάτων, του «θησαυρού» που κουβαλούσε σε σακ βουαγιάζ και είχε καταχωνιάσει και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, ο 34χρονος και αν είναι μέλος κυκλώματος ναρκωτικών που ρίχνει κόκα, κάνναβη και παραισθησιογόνα χάπια στα σαλόνια της Αθήνας και της Μυκόνου.
Ειδικότερα σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν συνολικά:
- 1.513.555- ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α.,
- 275- γραμμ. κοκαΐνη,
- 495,5- γραμμ. κατεργασμένης και -0,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
- 37,9- γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης,
- 131- δισκία ecstasy ,
- 3 φαρμακευτικά δισκία,
- αυτοκίνητο,
- πιστόλι κρότου,
- 267- φυσίγγια κρότου,
- χρηματοκιβώτιο,
- 4- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,
- 4- κινητά τηλέφωνα.
Τι να μας πει και ο DPG απο φαγητο ρε τυπε ..Τυπε απο εκει παίρνει και ο DPG, λες να μην ξέρει;
Σιγά ρε τύπε, απλά είναι δημοσιογραφάκια από ιεκ ακμη κλπ. Χρησιμοποιούν φράσεις κονσέρβα σε όλα τα ρεπορτάζ χωρίς να καταλαβαίνουν σχεδόν τι γράφουν. Σαν τον κκε simulator, βάλε φράσεις κονσέρβα και βγαίνει το αρθράκι. Τα ονόματα τα έχει πάνω, στοιχηματίζω ότι η Άρια το έγραψε, ο άλλος ο πιο έμπειρος μάλλον διακοπάρειΘέλω να γνωρίσω το άτομο που έγραψε αυτό το άρθρο. Γράφει επιλέξει ......μικροποσότητα κοκαΐνης - περίπου 200 γραμμάρια-....
1ον. Από πότε 200 γραμμάρια είναι μικροποσότητα; δεν μιλάμε για ζυμαρικά, για κοκαΐνη μιλάμε
2ον. Πιο κάτω συνεχίζει .... 275- γραμμ. κοκαΐνη, περίπου μισό κιλό Κάνναβη, 37,9- γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης, 131- δισκία ecstasy....
ΤΣΟΥΠ, η κοκαΐνη ΞΑΦΝΙΚΑ αυξάνεται κατά 35%. Και να ΄ταν μόνο αυτή, έχει κι άλλα ο μπαξές, το άτομο κάνει χονδρεμπόριο.
Κάποιος Κακοπροαίρετος θα μπορούσε να πιστέψει ότι προσπαθεί να υποβαθμίσει την υπόθεση, αφού γνωρίζει καλά ότι οι περισσότεροι διαβάζουν μόνο τις επικεφαλίδες, και 2- 3 γραμμές παρακάτω. Εγώ όμως είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, και νομίζω ότι του διέφυγε, ψέματα θα λέμε τώρα;
βρηκαν και το αυτοκινητο...Θέλω να γνωρίσω το άτομο που έγραψε αυτό το άρθρο. Γράφει επιλέξει ......μικροποσότητα κοκαΐνης - περίπου 200 γραμμάρια-....
1ον. Από πότε 200 γραμμάρια είναι μικροποσότητα; δεν μιλάμε για ζυμαρικά, για κοκαΐνη μιλάμε
2ον. Πιο κάτω συνεχίζει .... 275- γραμμ. κοκαΐνη, περίπου μισό κιλό Κάνναβη, 37,9- γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης, 131- δισκία ecstasy....
ΤΣΟΥΠ, η κοκαΐνη ΞΑΦΝΙΚΑ αυξάνεται κατά 35%. Και να ΄ταν μόνο αυτή, έχει κι άλλα ο μπαξές, το άτομο κάνει χονδρεμπόριο.
Κάποιος Κακοπροαίρετος θα μπορούσε να πιστέψει ότι προσπαθεί να υποβαθμίσει την υπόθεση, αφού γνωρίζει καλά ότι οι περισσότεροι διαβάζουν μόνο τις επικεφαλίδες, και 2- 3 γραμμές παρακάτω. Εγώ όμως είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, και νομίζω ότι του διέφυγε, ψέματα θα λέμε τώρα;
Αφού δεν το βρήκαν οι σκοπιανοί τελικά πάλι καλάβρηκαν και το αυτοκινητο...
δλδ ο τυπος πηγε με το αμαξι φορτωμενο αυτος κοκαλο και τους λεει να τα εδω ειναι και αυτοι εψαχναν γυρω γυρω μεχρι που το βρηκαν μετα απο ερευνα
1,5 μυριο ειχε και καμια 2 τσουβάλια χάπια , μπορει να μην ειχε ψιλα για εισιτήριο για το μετρο ρε τυπε , εχει και ζέστη κυκλοφορουν και εγκληματίες !!!βρηκαν και το αυτοκινητο...
δλδ ο τυπος πηγε με το αμαξι φορτωμενο αυτος κοκαλο και τους λεει να τα εδω ειναι και αυτοι εψαχναν γυρω γυρω μεχρι που το βρηκαν μετα απο ερευνα
Ως γνωστον το 90 για να μην πω το 99% των Ελληνων δημοσιογράφων ειναι για τον πουτσο και συν τοις άλλοις και κακοπληρωμένοι, τι ψαχνεις να βρειςΘέλω να γνωρίσω το άτομο που έγραψε αυτό το άρθρο. Γράφει επιλέξει ......μικροποσότητα κοκαΐνης - περίπου 200 γραμμάρια-....
δεν ξερω θα το σκεφτω1,5 μυριο ειχε και καμια 2 τσουβάλια χάπια , μπορει να μην ειχε ψιλα για εισιτήριο για το μετρο ρε τυπε , εχει και ζέστη κυκλοφορουν και εγκληματίες !!!
Τι θες δηλαδη ; να τον κλεψουν και να παει και να πει παραδίνομαι αλλα με εκλεψαν οπως ερχομουνα ;
Αυτό με τις ηλικίες έχει πολύ γέλιο. Στο ίδιο κανάλι και ανεβοκατεβαίνει η ηλικία καμιά δεκαετία από παρουσιάστρια σε ρεπόρτερΩς γνωστον το 90 για να μην πω το 99% των Ελληνων δημοσιογράφων ειναι για τον πουτσο και συν τοις άλλοις και κακοπληρωμένοι, τι ψαχνεις να βρεις
Να φερω και ενα παράδειγμα διαβάζεις για ενα αυτοκινητιστικο δυστύχημα και βλεπεις στο ενα site λεει οτι ο νεκρος οδηγός ηταν 24 χρονων και ηταν μαζι με την κοπέλα του και στο αλλο site οτι ο νεκρος ηταν 29 χρονων και ηταν μαζι με την αδελφή του... οτι θελει γράφει ο καθένας χωρις να κανουν σοβαρή ερευνα και δεν τρεχει τιποτα...
Μάλλον θα ήπιε κάτι που τον πείραξε.. όταν ξενερώσει θα τραβά τα μαλλιά του..Πρώην παίκτης reality ο άνδρας που εισέβαλε στο Εφετείο - Έκρυβε ναρκωτικά και €1.5 εκατ.
«Με έχει στείλει ο Θεός» έλεγε ο τραγουδιστής στους αστυνομικούς - Ψάχνουν αν ρίχνει κόκα, κάνναβη και παραισθησιογόνα χάπια στα σαλόνια της Αθήνας και της Μυκόνουwww.protothema.gr
Μυστήριο καλύπτει τη χθεσινή έφοδο του 34χρονου Βασίλη Γ., τραγουδιστή, στιχουργού και παλιού παίκτη μουσικού reality, στο Εφετείο, με το όχημα του που ήταν φορτωμένο με 1.200.000 ευρώ ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες 300.000!
Ο άνδρας ήταν φανερά υπό την επήρεια ναρκωτικών, στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης μικροποσότητα κοκαΐνης - περίπου 200 γραμμάρια-, περίπου μισό κιλό κατεργασμένης κάνναβης, χάπια xtc και mdma. Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος κινούμενος με αυτοκίνητο, εισήλθε εντός του κλειστού χώρου στάθμευσης του εφετείου Αθηνών και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον αστυνομικό φρουρό με σκοπό να παραδοθεί
Ο συλληφθείς, δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που χειρίζονται την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μέσα από μισόλογα και ακατάληπτες φράσεις, από τη μια έλεγε πως «Με έχει στείλει ο Θεός» και την άλλη πως «Έχω κάνει πολλά και ήρθα να παραδοθώ».
Αυτό που έχει σημασία για τους αστυνομικούς είναι η προέλευση των χρημάτων, του «θησαυρού» που κουβαλούσε σε σακ βουαγιάζ και είχε καταχωνιάσει και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, ο 34χρονος και αν είναι μέλος κυκλώματος ναρκωτικών που ρίχνει κόκα, κάνναβη και παραισθησιογόνα χάπια στα σαλόνια της Αθήνας και της Μυκόνου.
Ειδικότερα σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν συνολικά:
- 1.513.555- ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α.,
- 275- γραμμ. κοκαΐνη,
- 495,5- γραμμ. κατεργασμένης και -0,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
- 37,9- γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης,
- 131- δισκία ecstasy ,
- 3 φαρμακευτικά δισκία,
- αυτοκίνητο,
- πιστόλι κρότου,
- 267- φυσίγγια κρότου,
- χρηματοκιβώτιο,
- 4- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,
- 4- κινητά τηλέφωνα.
ενα αυτοκινητοΜάλλον θα ήπιε κάτι που τον πείραξε.. όταν ξενερώσει θα τραβά τα μαλλιά του..