sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
θα κρινει το κοινο αν στην εχουν πηδηξει?
Αυτή η δικαιολογία τι είναι πάλι?
Ευκαιρία λέει να το κάνει μόλις θα έφευγες..
Για ποιόν?
Μήπως την βρίσκει να το κοιτάει στον καθρέφτη και να καβλώνει μόνη της?
Δεν νομίζω Τάκη..
Για μένα πάντως καλό είναι να κάτσετε και να καθαρίσετε τα πιάτα σας..
Ούτε εσύ να αισθάνεσαι άσχημα ούτε αυτή απέναντι σε σένα..
Με το διάλογο θα τα λύσετε και θα κοιτάξετε την πορεία σας..
Είναι πολύ ψυχοφθόρο όταν στη σχέση σου κάνεις "υποθέσεις"..
Αυτο που εκανα στη συνεχεια ηταν να τη γλεντησω για μια δυο βδομαδες...καναμε το καλυτερο σεξ...μου δωσε και κωλο που πριν ουτε για αστειο δε με αφηνε...και στο τελος τη χωρισα λεγοντας της να παει να βρει εκεινον με τον οποιο με απατησε...
Αγαπητοί φίλοι ενός από τα πιο δημοφιλή και γεμάτο χιούμορ σαιτ αλλά κι έξυπνα άτομα γεμάτα εμπειρίες που δεν θα διστάσουν να ξεφουρνίσουν την ωμή αλήθεια άτομα,θέλω τη γνώμη σας σε ένα θέμα που εκ πρώτης μπορεί να ακουστεί αστείο...όμως σε μένα δημιούργησε πολλά ερωτηματικά...
Λοιπόν για να μη σας κουράζω άλλο:Πριν τα Χριστούγεννα έφυγα για μεταπτυχιακό στη Γερμανία και άφησα πίσω την κοπέλα μου...σαν ιδέα την είχε στενοχωρήσει ο αποχωρισμός μας,αλλά μου είχε πει πως δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον μου...εγώ της είχα τάξει πως όταν καταφέρω και τακτοποιηθώ εκεί θα της ζητήσω να με ακολουθήσει εκεί...της άρεσε σαν ιδεα...
Όλο αυτό το διάστημα των 3 μηνων είχαμε ΕΛΑΧΙΣΤΗ τηλεφωνκή επικοινωνία...μόνο μέσω sms...και άντε 5 η 6 τηλέφωνα...μετά που γυρίζω από τα ξένα και την ξαναβλέπω,αρχίζουμε φιλιά,χάδια κτλ ώσπου αντικρύζω κάτι που με έκανε να σκεφτώ πως πιθανό να πηδήχτηκε με κάποιον άλλο όταν απουσίαζα:Είχε περιποιηθεί γουλί το αιδοίο της ενώ:-γενικά δεν το είχε ποτέ της επιχειρήσει ξανά στην 8 μηνη σχεση μας και -ενώ μια φορά που το είχε κάνει να φαίνεται σα λωρίδα,είχε δει πως είχα χαλαστεί σε βαθμό που δεν λειτούργησα καλά ερωτικά...
Αν ήταν μια γυναίκα που από την αρχή που τη γνώριζα είχε τη συνήθεια να ξυρίζει το αιδοίο της και να είναι στη μόδα,δεν θα μου έκανε εντυπωση...όμως το γεγονός πως το έκανε ενώ απουσίαζα και πως ήξερε ότι αυτό θα με χαλάσει με κάνει να σκεφτώ πως το κανε για το χατήρι κάποιου άλλου...
Θέλω τη γνώμη σας...Ευχαριστώ
καλα οτι ειναι λιγο ακυρη η απορια του ειναια ναι απαντουν οι γκουρου του σεξ που πηδανε 3454 φορες τη βδομαδα.
3 μηνες χωρια ειναι, δεν ειναι καμια 5ετια. χαλαρωστε.
αυτηνης μπορει να της αρεσει ξυρισμενο κ ε το κανε. σιγα το πραμα λεμε. ακου που στηριχτηκε για να 'αποδειξει' οτι τον κερατωνει. οτι να ναι
καλα οτι ειναι λιγο ακυρη η απορια του ειναι
και να μην ειχε γινει αυτο σιγουρα θα εχει φαει κερατο ο τυπος
καλα ρε τυπε εσυ δεν ησουν φαν της λιοσιων?Μια ειναι η λυση φιλε...
κοψε τις σχεσεις και ελα να σε μυησουμε αυριο βραδυ ΦΥλης
Εγώ ξέρω τι λέω..όπως μπορώ και να παραδεχτώ ότι αυτό που του έκανετι λες μωρε κι εσυ? ολα για καποιον πρεπει να γινονται? γουσταρει να ναι γυαλι, πρεπει να το κανει ΜΟΝΟ οταν θα την δει ο γειτονας? βαλαμε νταβα κ στις τριχες
στα υπολοιπα συμφωνω, να μιλησουν πρεπει.
ή να περιμενει να ψηφισουμε για να αποφασισει τι θα κανει.
καλα οτι ειναι λιγο ακυρη η απορια του ειναι
και να μην ειχε γινει αυτο σιγουρα θα εχει φαει κερατο ο τυπος
4-5 μερες ,μετα τρελενομαιτελείως παρθένα 3 μήνες..
Μην τρελαθούμε κι όλας..
Μιαs και τοφερε η κουβεντα......ποσο αντεχετε????????
Εγώ ξέρω τι λέω..όπως μπορώ και να παραδεχτώ ότι αυτό που του έκανε
η κοπελιά το έχω κάνει κι εγώ και δεν ντρέπομαι που το λέω..
Θα ντρεπόμουν αν στα μάτια του γινόμουν ψεύτρα και καριόλα..
Άσε που γλύτωσα κι ένα γαμήσι από τον κώλο..
Το θέμα είναι αν έχεις τα κότσια να το παραδεχτείς..
Εσύ θα το έκανες αυτό ή κάτι ανάλογο?
Τότε θα σου έβγαζα το καπέλο και όχι τώρα που σε βλέπω αρνητική ότι ήταν και καλά
τελείως παρθένα 3 μήνες..
Μην τρελαθούμε κι όλας..