kostantinos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
σορυ φιλαρακο 30...Απαντηση δεν πηρα για την ηλικια της,αν ειναι μικρη μπορει να μην ειναι τοσο κατασταλαγμενη..
σορυ φιλαρακο 30...Απαντηση δεν πηρα για την ηλικια της,αν ειναι μικρη μπορει να μην ειναι τοσο κατασταλαγμενη..
εύγε την καλύτερη δουλειά έκανεςΑυτο που εκανα στη συνεχεια ηταν να τη γλεντησω για μια δυο βδομαδες...καναμε το καλυτερο σεξ...μου δωσε και κωλο που πριν ουτε για αστειο δε με αφηνε...και στο τελος τη χωρισα λεγοντας της να παει να βρει εκεινον με τον οποιο με απατησε...
Ξερω πως στην πλειοψηφια αρεσει ξυρισμενο...γουστα ειναι αυτα...αλλωστε η κοπελια δεν το ειχε και δασος...
Παρολα αυτα το γεγονος πως εχω αυτη την ιδιαιτεροτητα την προδωσε κατα τη γνωμη μου
Δυσκολο να βγαλεις συμπερασμα μονο εσυ μπορεις να ξερεις,βαση της συμπεριφορας της..σορυ φιλαρακο 30...
Για αυτό λέω ότι οι άνδρες είναι οι μαγαλύτεροι κουτσομπόληδες και είναι χειρότεροι από τις πουτάνες τις Αγρινιώτισες.
Μετα που γυρισα ηταν οντως περιεργο το συναισθημα...και οταν καναμε ερωτα ηταν κατι ξενο...παραξενο...Κοίτα, μεγάλη η πιθανότητα να την έκανε την κουτσουκέλα..3 μήνες είναι αυτοί εξάλλου..
Στο μεταξύ αφού ούτε στο τηλέφωνο δεν μιλάγατε..δεν την ένιωθες σαν ξένη;
οχι....το κανα με καποια που μου λεγε ακριβως την ιδια ιστορια απο την αναποδηΕλα ρε..σου ξηγηθηξκε ετσι η γκομενα..και διαπιστωσες πως το ξυρισε για αλλον?
εισαι τιτανοτεραστιος τυπος λεμε....μπαινεις στο πανθεον των τυπαδων του μπου......Αυτο που εκανα στη συνεχεια ηταν να τη γλεντησω για μια δυο βδομαδες...καναμε το καλυτερο σεξ...[size=30pt]μου δωσε και κωλο που πριν ουτε για αστειο δε με αφηνε...και στο τελος τη χωρισα λεγοντας της να παει να βρει εκεινον με τον οποιο με απατησε.[/size]..
Αυτή η δικαιολογία τι είναι πάλι?Μου ειπε πως ηθελε παντα να το δοκιμασει...και πως οταν εφυγα θεωρησε πως ηταν καλη ευκαιρια να το κανει
τυπε καταρχας επρεπε να την χωρισεις γιατι δεν τοχει ξυρισμενοΑγαπητοί φίλοι ενός από τα πιο δημοφιλή και γεμάτο χιούμορ σαιτ αλλά κι έξυπνα άτομα γεμάτα εμπειρίες που δεν θα διστάσουν να ξεφουρνίσουν την ωμή αλήθεια άτομα,θέλω τη γνώμη σας σε ένα θέμα που εκ πρώτης μπορεί να ακουστεί αστείο...όμως σε μένα δημιούργησε πολλά ερωτηματικά...
Λοιπόν για να μη σας κουράζω άλλο:Πριν τα Χριστούγεννα έφυγα για μεταπτυχιακό στη Γερμανία και άφησα πίσω την κοπέλα μου...σαν ιδέα την είχε στενοχωρήσει ο αποχωρισμός μας,αλλά μου είχε πει πως δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον μου...εγώ της είχα τάξει πως όταν καταφέρω και τακτοποιηθώ εκεί θα της ζητήσω να με ακολουθήσει εκεί...της άρεσε σαν ιδεα...
Όλο αυτό το διάστημα των 3 μηνων είχαμε ΕΛΑΧΙΣΤΗ τηλεφωνκή επικοινωνία...μόνο μέσω sms...και άντε 5 η 6 τηλέφωνα...μετά που γυρίζω από τα ξένα και την ξαναβλέπω,αρχίζουμε φιλιά,χάδια κτλ ώσπου αντικρύζω κάτι που με έκανε να σκεφτώ πως πιθανό να πηδήχτηκε με κάποιον άλλο όταν απουσίαζα:Είχε περιποιηθεί γουλί το αιδοίο της ενώ:-γενικά δεν το είχε ποτέ της επιχειρήσει ξανά στην 8 μηνη σχεση μας και -ενώ μια φορά που το είχε κάνει να φαίνεται σα λωρίδα,είχε δει πως είχα χαλαστεί σε βαθμό που δεν λειτούργησα καλά ερωτικά...
Αν ήταν μια γυναίκα που από την αρχή που τη γνώριζα είχε τη συνήθεια να ξυρίζει το αιδοίο της και να είναι στη μόδα,δεν θα μου έκανε εντυπωση...όμως το γεγονός πως το έκανε ενώ απουσίαζα και πως ήξερε ότι αυτό θα με χαλάσει με κάνει να σκεφτώ πως το κανε για το χατήρι κάποιου άλλου...
Θέλω τη γνώμη σας...Ευχαριστώ
Ελα ντε δεν ειναι για τον πουτσο η δικαιολογια της?Αυτή η δικαιολογία τι είναι πάλι?
Ευκαιρία λέει να το κάνει μόλις θα έφευγες..
Για ποιόν?
Μήπως την βρίσκει να το κοιτάει στον καθρέφτη και να καβλώνει μόνη της?
Δεν νομίζω Τάκη..
Αγαπητοί φίλοι ενός από τα πιο δημοφιλή και γεμάτο χιούμορ σαιτ αλλά κι έξυπνα άτομα γεμάτα εμπειρίες που δεν θα διστάσουν να ξεφουρνίσουν την ωμή αλήθεια άτομα,θέλω τη γνώμη σας σε ένα θέμα που εκ πρώτης μπορεί να ακουστεί αστείο...όμως σε μένα δημιούργησε πολλά ερωτηματικά...
Λοιπόν για να μη σας κουράζω άλλο:Πριν τα Χριστούγεννα έφυγα για μεταπτυχιακό στη Γερμανία και άφησα πίσω την κοπέλα μου...σαν ιδέα την είχε στενοχωρήσει ο αποχωρισμός μας,αλλά μου είχε πει πως δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον μου...εγώ της είχα τάξει πως όταν καταφέρω και τακτοποιηθώ εκεί θα της ζητήσω να με ακολουθήσει εκεί...της άρεσε σαν ιδεα...
Όλο αυτό το διάστημα των 3 μηνων είχαμε ΕΛΑΧΙΣΤΗ τηλεφωνκή επικοινωνία...μόνο μέσω sms...και άντε 5 η 6 τηλέφωνα...μετά που γυρίζω από τα ξένα και την ξαναβλέπω,αρχίζουμε φιλιά,χάδια κτλ ώσπου αντικρύζω κάτι που με έκανε να σκεφτώ πως πιθανό να πηδήχτηκε με κάποιον άλλο όταν απουσίαζα:Είχε περιποιηθεί γουλί το αιδοίο της ενώ:-γενικά δεν το είχε ποτέ της επιχειρήσει ξανά στην 8 μηνη σχεση μας και -ενώ μια φορά που το είχε κάνει να φαίνεται σα λωρίδα,είχε δει πως είχα χαλαστεί σε βαθμό που δεν λειτούργησα καλά ερωτικά...
Αν ήταν μια γυναίκα που από την αρχή που τη γνώριζα είχε τη συνήθεια να ξυρίζει το αιδοίο της και να είναι στη μόδα,δεν θα μου έκανε εντυπωση...όμως το γεγονός πως το έκανε ενώ απουσίαζα και πως ήξερε ότι αυτό θα με χαλάσει με κάνει να σκεφτώ πως το κανε για το χατήρι κάποιου άλλου...
Ελα ντε δεν ειναι για τον πουτσο η δικαιολογια της?
τυπε εισαι κεραταςΕλα ντε δεν ειναι για τον πουτσο η δικαιολογια της?
Ε ναι..Ελα ντε δεν ειναι για τον πουτσο η δικαιολογια της?
Αγαπητοί φίλοι ενός από τα πιο δημοφιλή και γεμάτο χιούμορ σαιτ αλλά κι έξυπνα άτομα γεμάτα εμπειρίες που δεν θα διστάσουν να ξεφουρνίσουν την ωμή αλήθεια άτομα,θέλω τη γνώμη σας σε ένα θέμα που εκ πρώτης μπορεί να ακουστεί αστείο...όμως σε μένα δημιούργησε πολλά ερωτηματικά...
θα κρινει το κοινο αν στην εχουν πηδηξει?Πως μπαινει ψηφοφορια?
Απο υποχρέωση μάλλον το έκανε κι όχι επειδή το ήθελε γιατί δεν ήτανΤο ότι ήρθε μαζί σου μετά από μήνες και μάλιστα χωρίς να έχετε επικοινωνία, είναι καλό για σένα...