Νέα

Ζητώ τη γνώμη σας...μετράει!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Αυτο που εκανα στη συνεχεια ηταν να τη γλεντησω για μια δυο βδομαδες...καναμε το καλυτερο σεξ...μου δωσε και κωλο που πριν ουτε για αστειο δε με αφηνε...και στο τελος τη χωρισα λεγοντας της να παει να βρει εκεινον με τον οποιο με απατησε...
εύγε την καλύτερη δουλειά έκανες

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ξερω πως στην πλειοψηφια αρεσει ξυρισμενο...γουστα ειναι αυτα...αλλωστε η κοπελια δεν το ειχε και δασος...

Παρολα αυτα το γεγονος πως εχω αυτη την ιδιαιτεροτητα την προδωσε κατα τη γνωμη μου

Κοίτα, μεγάλη η πιθανότητα να την έκανε την κουτσουκέλα..3 μήνες είναι αυτοί εξάλλου..
Στο μεταξύ αφού ούτε στο τηλέφωνο δεν μιλάγατε..δεν την ένιωθες σαν ξένη;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Για αυτό λέω ότι οι άνδρες είναι οι μαγαλύτεροι κουτσομπόληδες και είναι χειρότεροι από τις πουτάνες τις Αγρινιώτισες.

Είναι και οι Αγρινιώτισες πουτάνες...??? :new_shocked: Πέφτω από τα σύννεφα!!! :S

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
μαγκα ασε το μυαλο λιγο ελευθερο να ξελαμπικαρει και μιλα στην κοπελα..μετα πιες ενα haig κι αν γουσταρετε θα τ ακουσουμε κι εμεις,εδω...

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Κοίτα, μεγάλη η πιθανότητα να την έκανε την κουτσουκέλα..3 μήνες είναι αυτοί εξάλλου..
Στο μεταξύ αφού ούτε στο τηλέφωνο δεν μιλάγατε..δεν την ένιωθες σαν ξένη;
Μετα που γυρισα ηταν οντως περιεργο το συναισθημα...και οταν καναμε ερωτα ηταν κατι ξενο...παραξενο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ελα ρε..σου ξηγηθηξκε ετσι η γκομενα..και διαπιστωσες πως το ξυρισε για αλλον?  :headbang:
οχι....το κανα με καποια που μου λεγε ακριβως την ιδια ιστορια απο την αναποδη :grin: :grin: :grin:
Αυτο που εκανα στη συνεχεια ηταν να τη γλεντησω για μια δυο βδομαδες...καναμε το καλυτερο σεξ...[size=30pt]μου δωσε και κωλο που πριν ουτε για αστειο δε με αφηνε...και στο τελος τη χωρισα λεγοντας της να παει να βρει εκεινον με τον οποιο με απατησε.[/size]..
εισαι τιτανοτεραστιος τυπος λεμε....μπαινεις στο πανθεον των τυπαδων του μπου......

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μου ειπε πως ηθελε παντα να το δοκιμασει...και πως οταν εφυγα θεωρησε πως ηταν καλη ευκαιρια να το κανει
Αυτή η δικαιολογία τι είναι πάλι?
Ευκαιρία λέει να το κάνει μόλις θα έφευγες..
Για ποιόν?
Μήπως την βρίσκει να το κοιτάει στον καθρέφτη και να καβλώνει μόνη της?
Δεν νομίζω Τάκη..
Για μένα πάντως καλό είναι να κάτσετε και να καθαρίσετε τα πιάτα σας..
Ούτε εσύ να αισθάνεσαι άσχημα ούτε αυτή απέναντι σε σένα..
Με το διάλογο θα τα λύσετε και θα κοιτάξετε την πορεία σας..
Είναι πολύ ψυχοφθόρο όταν στη σχέση σου κάνεις "υποθέσεις"..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αγαπητοί φίλοι ενός από τα πιο δημοφιλή και γεμάτο χιούμορ σαιτ αλλά κι έξυπνα άτομα γεμάτα εμπειρίες που δεν θα διστάσουν να ξεφουρνίσουν την ωμή αλήθεια άτομα,θέλω τη γνώμη σας σε ένα θέμα που εκ πρώτης μπορεί να ακουστεί αστείο...όμως σε μένα δημιούργησε πολλά ερωτηματικά...

Λοιπόν για να μη σας κουράζω άλλο:Πριν τα Χριστούγεννα έφυγα για μεταπτυχιακό στη Γερμανία και άφησα πίσω την κοπέλα μου...σαν ιδέα την είχε στενοχωρήσει ο αποχωρισμός μας,αλλά μου είχε πει πως δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον μου...εγώ της είχα τάξει πως όταν καταφέρω και τακτοποιηθώ εκεί θα της ζητήσω να με ακολουθήσει εκεί...της άρεσε σαν ιδεα...

Όλο αυτό το διάστημα των 3 μηνων είχαμε ΕΛΑΧΙΣΤΗ τηλεφωνκή επικοινωνία...μόνο μέσω sms...και άντε 5 η 6 τηλέφωνα...μετά που γυρίζω από τα ξένα και την ξαναβλέπω,αρχίζουμε φιλιά,χάδια κτλ ώσπου αντικρύζω κάτι που με έκανε να σκεφτώ πως πιθανό να πηδήχτηκε με κάποιον άλλο όταν απουσίαζα:Είχε περιποιηθεί γουλί το αιδοίο της ενώ:-γενικά δεν το είχε ποτέ της επιχειρήσει ξανά στην 8 μηνη σχεση μας και -ενώ μια φορά που το είχε κάνει να φαίνεται σα λωρίδα,είχε δει πως είχα χαλαστεί σε βαθμό που δεν λειτούργησα καλά ερωτικά...

Αν ήταν μια γυναίκα που από την αρχή που τη γνώριζα είχε τη συνήθεια να ξυρίζει το αιδοίο της και να είναι στη μόδα,δεν θα μου έκανε εντυπωση...όμως το γεγονός πως το έκανε ενώ απουσίαζα και πως ήξερε ότι αυτό θα με χαλάσει με κάνει να σκεφτώ πως το κανε για το χατήρι κάποιου άλλου...

Θέλω τη γνώμη σας...Ευχαριστώ
τυπε καταρχας επρεπε να την χωρισεις γιατι δεν τοχει ξυρισμενο
και κατα δευτερον ξεπερασετο,δεν εισαι ο πρωτος κερατας :2funny:

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Αυτή η δικαιολογία τι είναι πάλι?
Ευκαιρία λέει να το κάνει μόλις θα έφευγες..
Για ποιόν?
Μήπως την βρίσκει να το κοιτάει στον καθρέφτη και να καβλώνει μόνη της?
Δεν νομίζω Τάκη..
Ελα ντε δεν ειναι για τον πουτσο η δικαιολογια της?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
Αγαπητοί φίλοι ενός από τα πιο δημοφιλή και γεμάτο χιούμορ σαιτ αλλά κι έξυπνα άτομα γεμάτα εμπειρίες που δεν θα διστάσουν να ξεφουρνίσουν την ωμή αλήθεια άτομα,θέλω τη γνώμη σας σε ένα θέμα που εκ πρώτης μπορεί να ακουστεί αστείο...όμως σε μένα δημιούργησε πολλά ερωτηματικά...

Λοιπόν για να μη σας κουράζω άλλο:Πριν τα Χριστούγεννα έφυγα για μεταπτυχιακό στη Γερμανία και άφησα πίσω την κοπέλα μου...σαν ιδέα την είχε στενοχωρήσει ο αποχωρισμός μας,αλλά μου είχε πει πως δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον μου...εγώ της είχα τάξει πως όταν καταφέρω και τακτοποιηθώ εκεί θα της ζητήσω να με ακολουθήσει εκεί...της άρεσε σαν ιδεα...

Όλο αυτό το διάστημα των 3 μηνων είχαμε ΕΛΑΧΙΣΤΗ τηλεφωνκή επικοινωνία...μόνο μέσω sms...και άντε 5 η 6 τηλέφωνα...μετά που γυρίζω από τα ξένα και την ξαναβλέπω,αρχίζουμε φιλιά,χάδια κτλ ώσπου αντικρύζω κάτι που με έκανε να σκεφτώ πως πιθανό να πηδήχτηκε με κάποιον άλλο όταν απουσίαζα:Είχε περιποιηθεί γουλί το αιδοίο της ενώ:-γενικά δεν το είχε ποτέ της επιχειρήσει ξανά στην 8 μηνη σχεση μας και -ενώ μια φορά που το είχε κάνει να φαίνεται σα λωρίδα,είχε δει πως είχα χαλαστεί σε βαθμό που δεν λειτούργησα καλά ερωτικά...

Αν ήταν μια γυναίκα που από την αρχή που τη γνώριζα είχε τη συνήθεια να ξυρίζει το αιδοίο της και να είναι στη μόδα,δεν θα μου έκανε εντυπωση...όμως το γεγονός πως το έκανε ενώ απουσίαζα και πως ήξερε ότι αυτό θα με χαλάσει με κάνει να σκεφτώ πως το κανε για το χατήρι κάποιου άλλου...

...Παληκάρι...Μπες και ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ελα ντε δεν ειναι για τον πουτσο η δικαιολογια της?
Ε ναι..
Δεν το συζητάω..
Πάντα μας γαργαλάει αυτό που έχουμε μέσα στο βρακάκι μας
αλλά ο Θεός μας έδωσε και στοματάκι να μιλάμε και να το ανοίγουμε για
να συζητάμε να κάνουμε διάλογο και να λύνουμε τα προβλήματα με τον άλλον
Και όχι μόνο για πίπες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

καλου κακου δες αν εχει ξυρισει και το κωλαρακι.....
αν το ξυρισε και αυτος ο γκομενος εκανε παρτυ
μεσα στην ρακετα... εσυ ελειπες και αυτος εκανε ΠΑΡΤΥ
χαχαχαχχα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
α ναι απαντουν οι γκουρου του σεξ που πηδανε 3454 φορες τη βδομαδα.
3 μηνες χωρια ειναι, δεν ειναι καμια 5ετια. χαλαρωστε.
αυτηνης μπορει να της αρεσει ξυρισμενο κ ε το κανε. σιγα το πραμα λεμε. ακου που στηριχτηκε για να 'αποδειξει' οτι τον κερατωνει. οτι να ναι :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Το ότι ήρθε μαζί σου μετά από μήνες και μάλιστα χωρίς να έχετε επικοινωνία, είναι καλό για σένα...
Απο υποχρέωση μάλλον το έκανε κι όχι επειδή το ήθελε γιατί δεν ήταν
ξεκάθαρη από την αρχή μαζί του..
Έτσι νομίζω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom