kostantinos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
Αρα ειχα δικιο...θυμαμαι ποσο ασχημα ενοιωσα...και πως οταν τη γαμαγα με ξυρισμενο μουνι ηταν σα να πηδουσα αλλη γκομενα
Ενταξει τυπε...τιποτα δεν ειναι σιγουρο...μαλακια να ρωτας εδω γνωμες απο αγνωστους να σου πουν τι?Τι νομιζουν η τι πραγματικα εγινε?Αρα ειχα δικιο...θυμαμαι ποσο ασχημα ενοιωσα...και πως οταν τη γαμαγα με ξυρισμενο μουνι ηταν σα να πηδουσα αλλη γκομενα
Αν είναι να σου πηδηχτεί η γυναίκα θα το κάνει..Αρα ειχα δικιο...θυμαμαι ποσο ασχημα ενοιωσα...και πως οταν τη γαμαγα με ξυρισμενο μουνι ηταν σα να πηδουσα αλλη γκομενα
Τυπε μου ειναι η πρωτη φορα που το βαζω προς τα εξω το θεμα...νομιζω πως εδω η συνισταμενη αυτων που θα ακουσω θα προσεγγιζει μια οσο το δυνατο στην πραγματικοτητα κανονικη εκτιμηση κατι σαν γκαλοπΕνταξει τυπε...τιποτα δεν ειναι σιγουρο...μαλακια να ρωτας εδω γνωμες απο αγνωστους να σου πουν τι?Τι νομιζουν η τι πραγματικα εγινε?
Οχι δικε μου..λαθος συμπερασματα θα βγουν απο εδω....γνωμη μου...εισαι και πιτσιρικας...Τυπε μου ειναι η πρωτη φορα που το βαζω προς τα εξω το θεμα...νομιζω πως εδω η συνισταμενη αυτων που θα ακουσω θα προσεγγιζει μια οσο το δυνατο στην πραγματικοτητα κανονικη εκτιμηση κατι σαν γκαλοπ
Τι ηλικια εχει?παιζει και αυτο ρολο..Τυπε μου ειναι η πρωτη φορα που το βαζω προς τα εξω το θεμα...νομιζω πως εδω η συνισταμενη αυτων που θα ακουσω θα προσεγγιζει μια οσο το δυνατο στην πραγματικοτητα κανονικη εκτιμηση κατι σαν γκαλοπ
Πιαστηκα απο το γεγονος πως εκανε κατι για εκεινη ασυνηθιστο αλλα που ηξερε οτι θα με χαλασει πολυΑν είναι να σου πηδηχτεί η γυναίκα θα το κάνει..
Δεν χρειάζεται να γίνει αιτία και αφορμή η απόσταση..
Αλλά όμως δεν έχεις καμμία άλλη ένδειξη να σιγουρευτείς ότι
συμβαίνει αυτό?
Ή πιάστηκες μόνο από το γεγονός ότι το άφησες όπως το άφησες
και ήρθες και το βρήκες καραφλό βουνό?
Πιαστηκα απο το γεγονος πως εκανε κατι για εκεινη ασυνηθιστο αλλα που ηξερε οτι θα με χαλασει πολυ
επειδη αναγνωρισα τον εαυτο μου στον προλογο σου σου απαντω....μετα λυπης μου.... σου πηδηχτηκε στανταρ....Αγαπητοί φίλοι ενός από τα πιο δημοφιλή και γεμάτο χιούμορ σαιτ αλλά κι έξυπνα άτομα γεμάτα εμπειρίες που δεν θα διστάσουν να ξεφουρνίσουν την ωμή αλήθεια άτομα,θέλω τη γνώμη σας σε ένα θέμα που εκ πρώτης μπορεί να ακουστεί αστείο...όμως σε μένα δημιούργησε πολλά ερωτηματικά...
Λοιπόν για να μη σας κουράζω άλλο:Πριν τα Χριστούγεννα έφυγα για μεταπτυχιακό στη Γερμανία και άφησα πίσω την κοπέλα μου...σαν ιδέα την είχε στενοχωρήσει ο αποχωρισμός μας,αλλά μου είχε πει πως δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον μου...εγώ της είχα τάξει πως όταν καταφέρω και τακτοποιηθώ εκεί θα της ζητήσω να με ακολουθήσει εκεί...της άρεσε σαν ιδεα...
Όλο αυτό το διάστημα των 3 μηνων είχαμε ΕΛΑΧΙΣΤΗ τηλεφωνκή επικοινωνία...μόνο μέσω sms...και άντε 5 η 6 τηλέφωνα...μετά που γυρίζω από τα ξένα και την ξαναβλέπω,αρχίζουμε φιλιά,χάδια κτλ ώσπου αντικρύζω κάτι που με έκανε να σκεφτώ πως πιθανό να πηδήχτηκε με κάποιον άλλο όταν απουσίαζα:Είχε περιποιηθεί γουλί το αιδοίο της ενώ:-γενικά δεν το είχε ποτέ της επιχειρήσει ξανά στην 8 μηνη σχεση μας και -ενώ μια φορά που το είχε κάνει να φαίνεται σα λωρίδα,είχε δει πως είχα χαλαστεί σε βαθμό που δεν λειτούργησα καλά ερωτικά...
Αν ήταν μια γυναίκα που από την αρχή που τη γνώριζα είχε τη συνήθεια να ξυρίζει το αιδοίο της και να είναι στη μόδα,δεν θα μου έκανε εντυπωση...όμως το γεγονός πως το έκανε ενώ απουσίαζα και πως ήξερε ότι αυτό θα με χαλάσει με κάνει να σκεφτώ πως το κανε για το χατήρι κάποιου άλλου...
Θέλω τη γνώμη σας...Ευχαριστώ
Να σου πω κάτι..Πιαστηκα απο το γεγονος πως εκανε κατι για εκεινη ασυνηθιστο αλλα που ηξερε οτι θα με χαλασει πολυ
Ξερω πως στην πλειοψηφια αρεσει ξυρισμενο...γουστα ειναι αυτα...αλλωστε η κοπελια δεν το ειχε και δασος...Εσένα γιατί σε χαλάει τόσο; Εμένα αυτό μου ΄χει φανεί το πιο παράξενο από όσα έχεις πει..
Να σου πω κάτι..
Εμείς οι γυναίκες μερικές φορές είμαστε περίεργα ζώα..
Όταν μας λένε σε κάτι "μη" αντιδρούμε ακριβώς αντίθετα..
Άσχετα αν εσύ της έχεις δηλώσει από την αρχή ότι δεν σου αρέσει..
Εκείνη?
Της αρέσει αυτό?
Ή απλά σου έκανε την "χάρη" επειδή δεν αρέσει σε σένα?
Μου ειπε πως ηθελε παντα να το δοκιμασει...και πως οταν εφυγα θεωρησε πως ηταν καλη ευκαιρια να το κανειΝα σου πω κάτι..
Εμείς οι γυναίκες μερικές φορές είμαστε περίεργα ζώα..
Όταν μας λένε σε κάτι "μη" αντιδρούμε ακριβώς αντίθετα..
Άσχετα αν εσύ της έχεις δηλώσει από την αρχή ότι δεν σου αρέσει..
Εκείνη?
Της αρέσει αυτό?
Ή απλά σου έκανε την "χάρη" επειδή δεν αρέσει σε σένα?
Ελα ρε..σου ξηγηθηξκε ετσι η γκομενα..και διαπιστωσες πως το ξυρισε για αλλον?επειδη αναγνωρισα τον εαυτο μου στον προλογο σου σου απαντω....μετα λυπης μου.... σου πηδηχτηκε στανταρ....
Ε καλά τώρα..δεν τις μετράω..Μερικεs μονο???
Ισως να ειναι και ετσι τυπε..πιο πιθανον το βρισκω..Μου ειπε πως ηθελε παντα να το δοκιμασει...και πως οταν εφυγα θεωρησε πως ηταν καλη ευκαιρια να το κανει
ρε καμαρι μου με 8 μηνες σχεση ολα αυτα;;;Αγαπητοί φίλοι ενός από τα πιο δημοφιλή και γεμάτο χιούμορ σαιτ αλλά κι έξυπνα άτομα γεμάτα εμπειρίες που δεν θα διστάσουν να ξεφουρνίσουν την ωμή αλήθεια άτομα,θέλω τη γνώμη σας σε ένα θέμα που εκ πρώτης μπορεί να ακουστεί αστείο...όμως σε μένα δημιούργησε πολλά ερωτηματικά...
Λοιπόν για να μη σας κουράζω άλλο:Πριν τα Χριστούγεννα έφυγα για μεταπτυχιακό στη Γερμανία και άφησα πίσω την κοπέλα μου...σαν ιδέα την είχε στενοχωρήσει ο αποχωρισμός μας,αλλά μου είχε πει πως δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον μου...εγώ της είχα τάξει πως όταν καταφέρω και τακτοποιηθώ εκεί θα της ζητήσω να με ακολουθήσει εκεί...της άρεσε σαν ιδεα...
Όλο αυτό το διάστημα των 3 μηνων είχαμε ΕΛΑΧΙΣΤΗ τηλεφωνκή επικοινωνία...μόνο μέσω sms...και άντε 5 η 6 τηλέφωνα...μετά που γυρίζω από τα ξένα και την ξαναβλέπω,αρχίζουμε φιλιά,χάδια κτλ ώσπου αντικρύζω κάτι που με έκανε να σκεφτώ πως πιθανό να πηδήχτηκε με κάποιον άλλο όταν απουσίαζα:Είχε περιποιηθεί γουλί το αιδοίο της ενώ:-γενικά δεν το είχε ποτέ της επιχειρήσει ξανά στην 8 μηνη σχεση μας και -ενώ μια φορά που το είχε κάνει να φαίνεται σα λωρίδα,είχε δει πως είχα χαλαστεί σε βαθμό που δεν λειτούργησα καλά ερωτικά...
Αν ήταν μια γυναίκα που από την αρχή που τη γνώριζα είχε τη συνήθεια να ξυρίζει το αιδοίο της και να είναι στη μόδα,δεν θα μου έκανε εντυπωση...όμως το γεγονός πως το έκανε ενώ απουσίαζα και πως ήξερε ότι αυτό θα με χαλάσει με κάνει να σκεφτώ πως το κανε για το χατήρι κάποιου άλλου...
Θέλω τη γνώμη σας...Ευχαριστώ