Νέα

Ζητώ Οικονομική Βοήθεια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim_kym
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ε τοτ παμ τωρ..ν ανοιξουμεν τσον ντελονικιν!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

α, δεν σου είπα και το πιο ωραίο και διαδεδομένο!

όταν θες πήδημα μία είναι η λέξη (δηλ δύο αφού τη λες διπλή!)

μπουμ μπουμ!!!!

από κει βγήκε και το τραγούδι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και ο θεματοδότης αν το διαβάζει το θρεντάκι του, ή που θα έχει λυθεί στο γέλιο, ή που θα έχει σπασει το κομπιούτερ του! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dytikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Υπάερχει και η λύση να δημιουργηθεί venture capital για τη χρηματοδότηση ειδικών project!!
(οσο για τον φίλο που έκανε το αρχικό post..Ρε φιλαράκι στείλε και καμια φωτο να δούμε τι θες να πας στις Σευχελες.. και μετά να βάζεις ταμπελίτσες αναλογα με το όνομα του χορηγού.. "το μικρο δαχτυλακι του δεξιου ποδιου το στέλνει Σευχέλες Direct ο κύριος ΧΧΧ" )

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κάβλα είναι πάλι σήμερα... με το ροζ σουτιέν ;)

Τι κανεις ρε μπαγασα, καθεσαι μπροστα στην TV, βλεπεις την Πετρουλα και την παιζεις;

Εχεις καλη, μεγάλη, επιπεδη LCD οθονη τουλαχιστον;  Η βολευεσαι με καμια 14ρα CRT;

:cum:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Είμαι  41 ετών. Γνώρισα και ερωτεύτηκα ένα κουκλί 21 χρονών. Είμαι απόλυτα ερωτευμένος και εθισμένος  μαζί της. Ζω τις ωραιότερες μέρες τις ζωής μου. Ξέρω ότι δεν θα την έχω για πάντα. Θέλει να πάμε διακοπές στις Σεϋχέλλες. Έχω μόνο ένα μισθό που δεν φτάνει για τέτοια υπέρβαση. Όποιος με καταλαβαίνει και  μπορεί να με βοηθήσει οικονομικά, δίνω τον τραπεζικό μου λογαριασμό *********************
Ευχαριστώ πολύ

edit_Duracell: Επικοινωνία για ανταλλαγή προσωπικών στοιχείων μόνον μέσω pm
1 μηνυμα εστειλε ολο και ολο...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
το κεραυνο σου θα του δωσω

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Είμαι  41 ετών. Γνώρισα και ερωτεύτηκα ένα κουκλί 21 χρονών. Είμαι απόλυτα ερωτευμένος και εθισμένος  μαζί της. Ζω τις ωραιότερες μέρες τις ζωής μου. Ξέρω ότι δεν θα την έχω για πάντα. Θέλει να πάμε διακοπές στις Σεϋχέλλες. Έχω μόνο ένα μισθό που δεν φτάνει για τέτοια υπέρβαση. Όποιος με καταλαβαίνει και  μπορεί να με βοηθήσει οικονομικά, δίνω τον τραπεζικό μου λογαριασμό *********************
Ευχαριστώ πολύ

edit_Duracell: Επικοινωνία για ανταλλαγή προσωπικών στοιχείων μόνον μέσω pm
Ωραίος ρε θα σου σκάσω μια 1000άρα. Θέλω μόνο το κουκλι για ένα βράδυ  :bigdick:να δώ αν πάνε χαλάλι τα λεφτά μου!!!  ;)

Και πουσαι ρε αρχηγέ, αν γουστάρεις θα σου ξηγηθώ 3 χιλιαρικάκια αρκεί να σε πηδήσω για δυό ωρίτσες  :fuck1: να πάψεις να λές τέτοιες παπαριές. Εδώ πλερόνουμε μόνο τα δικά μας γαμησιάδικα και μόχι του καθενός.

edit

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι στο site πανω απο 4 χρινια και και σχεδον δεν με ξερει κανεις γιατι μπαινω για καλαμπουρι βλεπω καποια πραγματα και διαβαζω αλλα ποτε δεν ηθελα να φαινομαι πουθενα και για τιποτα γιατι ετσι διακριτικη ειναι και η ζωη μου  αυτα ολα τα αναφερω οχι βεβαια για να δειξω τον υπερ εγωισμο μου για μην παρεξηγηθω αλλα τα ανεφερω για να δειξω γιατι σημερα με αναγκασε καποιος να γραψω μετα απο τοσα χρονια παραμονης μου εδω.
μα ειναι δυνατον 41 χρονων μαλ..... να βγαινεις και μα ζητας απο ανθρωπους που δεν σε ξερουν και δεν τους ξερεις να σου δωσουν ενισχυση οικονομικοι για πας την το πιπινι που μας οτι γνωρισες διακοπες ποσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ηλιθιος πρεπει να εισαι.
αυτα ευχαριστω :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ειμαι στο site πανω απο 4 χρινια και και σχεδον δεν με ξερει κανεις γιατι μπαινω για καλαμπουρι βλεπω καποια πραγματα και διαβαζω αλλα ποτε δεν ηθελα να φαινομαι πουθενα και για τιποτα γιατι ετσι διακριτικη ειναι και η ζωη μου  αυτα ολα τα αναφερω οχι βεβαια για να δειξω τον υπερ εγωισμο μου για μην παρεξηγηθω αλλα τα ανεφερω για να δειξω γιατι σημερα με αναγκασε καποιος να γραψω μετα απο τοσα χρονια παραμονης μου εδω.
μα ειναι δυνατον 41 χρονων μαλ..... να βγαινεις και μα ζητας απο ανθρωπους που δεν σε ξερουν και δεν τους ξερεις να σου δωσουν ενισχυση οικονομικοι για πας την το πιπινι που μας οτι γνωρισες διακοπες ποσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ηλιθιος πρεπει να εισαι.
αυτα ευχαριστω :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
και να σουν ο μονος...
φαρσα ειναι

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε μαλακες αυτος χθες γραφτηκε 100% φαρσα

Stories