Νέα

Ζητώ Οικονομική Βοήθεια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim_kym
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Είμαι  41 ετών. Γνώρισα και ερωτεύτηκα ένα κουκλί 21 χρονών. Είμαι απόλυτα ερωτευμένος και εθισμένος  μαζί της. Ζω τις ωραιότερες μέρες τις ζωής μου. Ξέρω ότι δεν θα την έχω για πάντα. Θέλει να πάμε διακοπές στις Σεϋχέλλες. Έχω μόνο ένα μισθό που δεν φτάνει για τέτοια υπέρβαση. Όποιος με καταλαβαίνει και  μπορεί να με βοηθήσει οικονομικά, δίνω τον τραπεζικό μου λογαριασμό *********************
Ευχαριστώ πολύ

edit_Duracell: Επικοινωνία για ανταλλαγή προσωπικών στοιχείων μόνον μέσω pm

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ναι ναι η μουνάρα...χαχα....

ρε φίλε! είναι μουνάρα με κωλάρα και βυζάρες! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

στην κυριολεξία! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

θα προτιμούσα να μου δίνατε πρώτα καμιά με τα "-άρα" στη μεταφορική τους έννοια....αλλά δε βαριέσαι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κάνα φράγκο μαζέψαμε τελικά? :think: :think: :think: :think:

ποιος κρατάει ταμείο? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είμαι  41 ετών. Γνώρισα και ερωτεύτηκα ένα κουκλί 21 χρονών. Είμαι απόλυτα ερωτευμένος και εθισμένος  μαζί της. Ζω τις ωραιότερες μέρες τις ζωής μου. Ξέρω ότι δεν θα την έχω για πάντα. Θέλει να πάμε διακοπές στις Σεϋχέλλες. Έχω μόνο ένα μισθό που δεν φτάνει για τέτοια υπέρβαση. Όποιος με καταλαβαίνει και  μπορεί να με βοηθήσει οικονομικά, δίνω τον τραπεζικό μου λογαριασμό *********************
Ευχαριστώ πολύ

edit_Duracell: Επικοινωνία για ανταλλαγή προσωπικών στοιχείων μόνον μέσω pm
φιλε μου για γραψε μου σου βαλανε λεφτα?αν ειναι να βαλω και 'γω ενα τετοιο θεμα.θελω να παρω Hummer H2 και δεν μου φτανουν 4000 Ευρω!!!!!λες να μου τα βαλουν τα παιδια απο το σα'ι'τ?αν ειναι να το κανω και 'γω το ιδιο!!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε φίλε! είναι μουνάρα με κωλάρα και βυζάρες! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

στην κυριολεξία! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

θα προτιμούσα να μου δίνατε πρώτα καμιά με τα "-άρα" στη μεταφορική τους έννοια....αλλά δε βαριέσαι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κάνα φράγκο μαζέψαμε τελικά? :think: :think: :think: :think:

ποιος κρατάει ταμείο? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όποιος τα μαζεύει, έχει φύγει στις Σεϋχέλες.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ρε παιδια,θελω να κλεισω ενα διημερο την αλεξανδρατου..
Παιζει κανα ψιλο??

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
όποιος τα μαζεύει, έχει φύγει στις Σεϋχέλες.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ο νίνζα σαν γραμματέας της σχολής μάλλον τα πήρε! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ρε νίνζα! φέρε πίσω το κεφάλαιο για τη σχολή μου στην Ταϊλάνδη ρε!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
όλοι οι καλοί χωράνε! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αν μαζέψουμε αρκετά φράγκα, κανένα πρόβλημα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

...αλλά τη ρουμάνα τι θα την κάνεις???? :think: :think: :think:

η ρουμάνα θα πάρει μεταγγραφή και θα γίνει Ταυλανδέζα καβλιάρικη σχιστοματού... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
η ρουμάνα θα πάρει μεταγγραφή και θα γίνει Ταυλανδέζα καβλιάρικη σχιστοματού... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

τότε μέσα! :rockon: :rockon: :rockon:

άντε να οργανώσουμε το γκαλά και τα έσοδα στην ίδρυση του πρώτου ελληνορουμάνικου σχολείου του σεξ σε Ταϊλανδέζικο έδαφος! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και ότι μαζευτεί πάει εκεί! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

να παει να γαμηθεί ο τύπος με τις σευχέλλες του! :S
ας έρθει κι αυτός Ται, αλλά χωρίς την ελλεηνίδα γκόμενά του! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
τότε μέσα! :rockon: :rockon: :rockon:

άντε να οργανώσουμε το γκαλά και τα έσοδα στην ίδρυση του πρώτου ελληνορουμάνικου σχολείου του σεξ σε Ταϊλανδέζικο έδαφος! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και ότι μαζευτεί πάει εκεί! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

να παει να γαμηθεί ο τύπος με τις σευχέλλες του! :S
ας έρθει κι αυτός Ται, αλλά χωρίς την ελλεηνίδα γκόμενά του! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι ρε..άσ'τον τον βλάκα που τον σέρνει η άλλη...

που λές...να βάλουμε και μεγάλη ταμπέλα...και στα ταξί και στα λεωφορεία και στο αεροδρόμιο...με το που θα έρχεται ο Ελληναράς να βλέπει Greek - Romanian sex School in Taι να του έρχεται τριπλό εγκεφαλικό με δέκα ανακοπές καπάκι.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ναι ρε..άσ'τον τον βλάκα που τον σέρνει η άλλη...

που λές...να βάλουμε και μεγάλη ταμπέλα...και στα ταξί και στα λεωφορεία και στο αεροδρόμιο...με το που θα έρχεται ο Ελληναράς να βλέπει Greek - Romanian sex School in Taι να του έρχεται τριπλό εγκεφαλικό με δέκα ανακοπές καπάκι.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ρε μεγάλε έχεις τεράστιες επιχειρηματικές ιδέες! :rockon: :rockon:

τι είπες τώρα ρε! :rockon: :rockon: :rockon:

θα κλείσουμε όλα τα Ται-μασάζ και γκο-γκο μπαρ της Πατάγιας ρε! :o :o

όλοι οι πορνοτουρίστες απ το μαγαζί μας θα περάσουν! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

οα χεστούμε στο τάληρο ρε! :dancing: :dancing: :dancing:

να ανοίξουμε ένα θρεντ στην ομάδα θεμάτων της Ται, να συμβάλουν οικονομικά όλοι οι Ταιλανδόπληκτοι???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε μεγάλε έχεις τεράστιες επιχειρηματικές ιδέες! :rockon: :rockon:

τι είπες τώρα ρε! :rockon: :rockon: :rockon:

θα κλείσουμε όλα τα Ται-μασάζ και γκο-γκο μπαρ της Πατάγιας ρε! :o :o

όλοι οι πορνοτουρίστες απ το μαγαζί μας θα περάσουν! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

οα χεστούμε στο τάληρο ρε! :dancing: :dancing: :dancing:

να ανοίξουμε ένα θρεντ στην ομάδα θεμάτων της Ται, να συμβάλουν οικονομικά όλοι οι Ταιλανδόπληκτοι???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μλκ Ταϋλανδέζικα ξέρουμε;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ρε μλκ Ταϋλανδέζικα ξέρουμε;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ξέρω εγώ Ταϊλανδοεγγλέζικα!

λάιτ (ράιτ=δεξιά), λετ (λεφτ=αριστερά), τουμόλο (τουμόρου=αύριο), γιέστεντε (χθες=αυτό το κατάλαβες νομίζω)
σοτ τάμ ή λον τάμ (σιορτ και λονγκ τάιμ, αναφερόμενες στο πόση ώρα θα κρατήσει η βίζιτα)
χάντλετ=100
όλαν (όραντζ=πορτοκαλί)

και πολλά άλλα που προλαβαίνω να στα μάθω στην δεκάωρη πτήση για Ται! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

λάιτ (ράιτ=δεξιά), λετ (λεφτ=αριστερά), τουμόλο (τουμόρου=αύριο), γιέστεντε (χθες=αυτό το κατάλαβες νομίζω)
σοτ τάμ ή λον τάμ (σιορτ και λονγκ τάιμ, αναφερόμενες στο πόση ώρα θα κρατήσει η βίζιτα)
χάντλετ=100
όλαν (όραντζ=πορτοκαλί)

και πολλά άλλα που προλαβαίνω να στα μάθω στην δεκάωρη πτήση για Ται! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαγκες ο τυπας ειναι στη κυριολεξια αυτο που λενε βαρεσε μπιελα

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

χάντλετ=100
όλαν (όραντζ=πορτοκαλί)

ε τοτ παμ τωρ..ν ανοιξουμεν τσον ντελονικιν!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom