Νέα

Ζητώ Οικονομική Βοήθεια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim_kym
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μέμο!
κοιμήθηκες?

πάρε και ένα τεκνάκι! επαγγελματίας χορεύτρια που μόλις με είδε να την τραβάω με ανέβασε στην πίστα για χορό και για να συννενοηθούμε για τα...περαιτερω! :knockinb: :pipa1: :tits:

δυστυχώς είχα πάει με την "επίσημη αγαπημένη" και την έπιασε κοψιμο απ τις τηγανητές κατσαρίδες που είχε φάει το μεσημέρι και φύγαμε μετά από ένα δεκάλεπτο! :headbang: :headbang:

(δεν κάνω πλάκα-έτσι έγινε)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μέμο!
κοιμήθηκες?

πάρε και ένα τεκνάκι! επαγγελματίας χορεύτρια που μόλις με είδε να την τραβάω με ανέβασε στην πίστα για χορό και για να συννενοηθούμε για τα...περαιτερω! :knockinb: :pipa1: :tits:

δυστυχώς είχα πάει με την "επίσημη αγαπημένη" και την έπιασε κοψιμο απ τις τηγανητές κατσαρίδες που είχε φάει το μεσημέρι και φύγαμε μετά από ένα δεκάλεπτο! :headbang: :headbang:

(δεν κάνω πλάκα-έτσι έγινε)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μηχανακι δεν νοικιασα γιατι με τα 200-300 baht που θελει την ημερα παιρνεις
15 (15 χ 20baht) Ταξια και δεν κυνδυνευεις...(δεν τα χρειαζεσαι την ημερα) αντε να παρεις 5-6

εγώ νοίκιασα! κι εκεί ένιωσα τι σημαίνει να είσαι....."γκόμενα" και να σε καμακώνουν! :o :o :o

και εξηγούμαι....

ένα βράδι στις 4-5 τα ξημερώματα, μετά από μπόντι μασάζ και   και μετά από ένα διπλό, γύριζα κατάκοπος στο ξενοδοχείο και μου την έπεσαν δυο μωράκλες που είχαν ξεμείνει!

παζάρι στο παζάρι τις πήρα και τις δύο με 300μαπχτ (6ευρώ), μόνο για πίπα μια και ήμουν κατάκοπος!  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

τελικά κάναμε απ όλα, μια και είχαν καυλίτσες τα κορίτσια και με είχαν φτιάξει καλά! :dancing: :dancing:

ε, ρε γλέντια! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
James Insomnia, Marine πηγες..;;

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
εγώ νοίκιασα! κι εκεί ένιωσα τι σημαίνει να είσαι....."γκόμενα" και να σε καμακώνουν! :o :o :o

και εξηγούμαι....

ένα βράδι στις 4-5 τα ξημερώματα, μετά από μπόντι μασάζ και   και μετά από ένα διπλό, γύριζα κατάκοπος στο ξενοδοχείο και μου την έπεσαν δυο μωράκλες που είχαν ξεμείνει!

παζάρι στο παζάρι τις πήρα και τις δύο με 300μαπχτ (6ευρώ), μόνο για πίπα μια και ήμουν κατάκοπος!  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

τελικά κάναμε απ όλα, μια και είχαν καυλίτσες τα κορίτσια και με είχαν φτιάξει καλά! :dancing: :dancing:

ε, ρε γλέντια! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ωραιος...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
James Insomnia, Marine πηγες..;;

κυρίως ινσόμνια και λούσιφερ, καθώς και ρεντ καρ (το αγαπημένο μου)
το μαρίν δεν ήταν και πολύ στη μόδα το καλοκαίρι!

οι ζουζούνες που πόσταρα πιο πριν απ το ινσόμνια ήταν!

γαμάτο μαγαζί!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
πήγα και στο πάρκο που έχει έναν πύργο που σχεδόν πηδάς στο κενό δεμένος με σύρμα!

ανέβηκα, πλήρωσα, η μπέμπα έπεσε, ήρθε η σειρά μου, αλλά μόλις είδα το ύψος έκανα μεταβολή!

είχα δίπλα και μια παρέα με γιαπωνέζους και με δουλεύαν, αλλά ήταν "πολύ το ύψος φίλε"!

κατέβηκα με το ασανσέρ και βρήκα τη γκόμενα που γελούσα που φοβήθηκα!

μετά την τιμώρησα βέβαια :knockinb:, αλλά στεναχωρέθηκα που δεν το έκανα! εμπειρία αλλά τι να κάνεις!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ράφμαν!

αφού γαμήσαμε ολοκληρωτικά το θρεντ, εγώ λέω να πάμε για ύπνο! :sleeping:

νύσταξα φίλε! :tired:

καλό βράδι! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Καλο βραδυ

Αφου λειπει η παπια να λεμε τα δικα μας :uglystupid:

πάντως δεν μπορείς να πεις!

ησυχία σήμερα!

δεν είχαμε την πάπια να παρεμβαίνει και να ειρωνεύεται :jerking:, αλλά χωρίς το καραγκιοζάκι δεν έχουν νόημα τα πολιτικά τουλάχιστον θρεντς! :2funny: :2funny:

καληνύχτα φίλε!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
πάντως δεν μπορείς να πεις!

ησυχία σήμερα!

δεν είχαμε την πάπια να παρεμβαίνει και να ειρωνεύεται :jerking:, αλλά χωρίς το καραγκιοζάκι δεν έχουν νόημα τα πολιτικά τουλάχιστον θρεντς! :2funny: :2funny:

καληνύχτα φίλε!

Good Night

θα το πετυχουμε αυριο να το κραξουμε παλι
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΟΥΜΕ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166