kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Μαν φημες λενε οτι δεν απεχεις και πολυ απο τον Κλαρινογαμπρο.
τσου ρε λαλακη
Μαν φημες λενε οτι δεν απεχεις και πολυ απο τον Κλαρινογαμπρο.
τσου ρε λαλακη
Ρε μαν δεν σε εχω δει αλλα εχω ακουσει για χρυσες καδενες και ρολεξ με ροζ ανοιχτα πουκαμισα. Αν το συνδιασουμε με το αερινο περπατημα σου δενει το πραγμα.τσου ρε λαλακη
τσου ρε σου λεω.....Ρε μαν δεν σε εχω δει αλλα εχω ακουσει για χρυσες καδενες και ρολεξ με ροζ ανοιχτα πουκαμισα. Αν το συνδιασουμε με το αερινο περπατημα σου δενει το πραγμα.
κ γω αυτα διαβασα για τον Μητσο...τα γραφανε στο αλλο σαΐτ... :SΡε μαν δεν σε εχω δει αλλα εχω ακουσει για χρυσες καδενες και ρολεξ με ροζ ανοιχτα πουκαμισα. Αν το συνδιασουμε με το αερινο περπατημα σου δενει το πραγμα.
Θελουν να σε βλεπουν σαν κακομοιρη μαν για να τονωνουν το εγω τουςσυγνωμη ρε παιδια αλλα δεν μπορω να καταλαβω..
ασχετα με την νοημοσυνη των κλαρινογαμπρων τι ασχημο εχουν στην εμφανιση του?
γιατι βλεπω στο wall του φεισμπουκ
βαζουν και ακυρους μεσα..
πως πρεπει να ειναι δηλαδη καποιος.. μαλι λιγδα και αφτιαχτο , τριχα να εξεχει απο την μπλουζα και γενικα να μυριζει υδρωτιλα?
Θελουν να σε βλεπουν σαν κακομοιρη μαν για να τονωνουν το εγω τους
Ποιος τους γαμει λοιπον ? Αστους να λενε οτι θελουν
αλλα αυτος του wall εχει καλυτερη μαπα? γιατι δεν βαζει την δικη του να γελασουμε
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/inside_large/article/2013_03/klarinogabros.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
απ το fb την βρηκες την εικονα??
ποτέ δεν διαβαζω τα σεντονια του τσουλου τυπεΑληθεια, το διαβασες ολο αυτο ?
Μαλακίες εγραφαν,τα παλιόπαιδα...........κ γω αυτα διαβασα για τον Μητσο...τα γραφανε στο αλλο σαΐτ... :S
Θα συμφωνήσω με τον Σταμ ότι στο γκρουπάκι αυτό υπάρχουν και άκυρα άτομα τα οποία απλά προσέχουν την εμφάνισή τους! Εγώ θεωρώ κλαρινογαμπρούς μόνο αυτούς με μαλλί κακή έκδοση του Ελ Σαραουί,μούσι ανομοιόμορφο πουτσότριχα ή ενναλακτικά κόντρα ξούρα στα μάγουλα αλλά με έντονο μουστάκι , μπλούζα Βάγκρανσι ή κάποιων άλλων φαντασμένων Ελλήνων ψευτοσχεδιαστών που βγάζουν εμετικές και άστυλες μπλούζες με τεράστια V και χωρίς καλό στήσιμο(χωρίς φινέτσα).
ps. Σαν τελική πινελιά πρέπει να έρχεται και ένα τατουάζ που καλύπτει όλο το χέρι
δεν καταλαβα ρε φιλε.. κακο ειναι δηλαδη καποιος να φροντιζει την εμφανιση του?
κακο ειναι να ντυνεται ξερω γω με ωραια ρουχα..
κοιτα στο wall αυτο υπαρχουν απειρες φωτο με ηλιθιους που εχουν γελοια βλεματα προσποιησης και προσπαθουν να σφιξουν χερι και σωμα για να δειξουν κατι που δεν εινα, δηλαδη σφιχτες..
αλλα εχω δει και φωτος με νορμαλ ατομων.. τωρα δεν ξερω.. ιως ο συντακτης του θεματος εχασε την μπαλα..
βρε βρεβασικά αν κατάλαβα καλά ως σύγχρονους κλαρινογαμπρούς φωτογραφίζει γενικότερα τους τρέντηδες ή τους μετροσέξουαλ
πάντως στις 7 από τις 10 φωτο που έχει ανεβάσει οι τύποι έχουν κοινά χαρακτηριστικά τα μπλουζάκια με V ή τα αρκετά ξεκούμπωτα πουκάμισα, τα κρεμαστά (συνήθως ροζάρια), το αξύριστο λουκ και το μαλλί κλαρίνο δηλ. ξυρισμένο στο πλάι
βρε βρε
ποιοςμπουρναζογκόμενος ;)