Νέα

ζητω νομική απόψη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα υπερβαλκανιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Στο μηνα πανω θα σου γκαστρωθει και μετα πανε πες οτι θα χωρισεις . Σε δουλευει κανονικα  με την αποχη του sex . Μπραστα σου κανει οτι καθαριζει και μαγειρευει σαν κοκονα , αλλα πανε δες τα προσωπικα της αντικειμενα (τσαντα βαλιτσες νισεσερ) ολα εκει μεσα θα ειναι ενα μπουρδελο , αφου η βρωμια και η ακαταστασια  ειναι στην ιδιοσυγρασια τους . Αλλα περιποιουνται πολυ το σωμα τους και νομιζεις  οτι θα σου μεγαλωσει και παιδια. Θα φας τετοιο σκαμπιλι....
Εγώ τη χειρότερη ακαταστασία την έχω δει σε σπίτι φοιτήτριας από Στεραια Ελλάδα που έξω φαινόταν άψογη !
Φαγητά εβδομάδων στα τραπέζια , ούτε ένα πλυμένο πιατικό,  ούτε ένα αντικείμενο τοποθετημένο και ότι πεταμένο,καναπές με τσίχλες και καψίματα από καυτρες με ότι θες πάνω και στη τουαλέτα όλα τα σκατόχαρτα στο πάτωμα.. 5 λεπτά άντεξα και έφυγα χωρίς να θέλω να κάνω τίποτα σεξουαλικό..
Βέβαια άλλοι θα τη παρακαλάνε και θα την αποθεώνουν...

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
Εγώ τη χειρότερη ακαταστασία την έχω δει σε σπίτι φοιτήτριας από Στεραια Ελλάδα που έξω φαινόταν άψογη !
Φαγητά εβδομάδων στα τραπέζια , ούτε ένα πλυμένο πιατικό,  ούτε ένα αντικείμενο τοποθετημένο και ότι πεταμένο,καναπές με τσίχλες και καψίματα από καυτρες με ότι θες πάνω και στη τουαλέτα όλα τα σκατόχαρτα στο πάτωμα.. 5 λεπτά άντεξα και έφυγα χωρίς να θέλω να κάνω τίποτα σεξουαλικό..
Βέβαια άλλοι θα τη παρακαλάνε και θα την αποθεώνουν...
Ναι αλλα αυτη δεν κρυφτηκε.Τα ειδες  και εφυγες .Οι βουλγαρες και γενικα το ανατολικο μπλοκ ξερουν τα χουγια μας και μεχρι να σε τυλιξουν το παιζουν οικιακες βοηθοι και παρθενουσες. Αυτο ειναι απατη

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.037
Πόντοι
4.655
Ρε παίδες πάλι κλαψομουνιάζετε;

Π