IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Μην είστε απόλυτος κύριε Σαββίδη, ο γάμος έχει κσι τα καλά του.Η γνωμη μου ειναι να μην παντρευτεις, γενικα οχι μονο τη Βουλγαρα.
Μην είστε απόλυτος κύριε Σαββίδη, ο γάμος έχει κσι τα καλά του.Η γνωμη μου ειναι να μην παντρευτεις, γενικα οχι μονο τη Βουλγαρα.
Τύπε σ' έβαλε στο βρακί της το Bulgari.
Εφαρμόζει τακτική του 1/3 εφορμώντας στο υποψήφιο θύμα μέχρι αυτό να στεγνώσει.
Μην είστε απόλυτος κύριε Σαββίδη, ο γάμος έχει κσι τα καλά του.
Η συντροφικότητα
Η συντροφικότητα
Οσο υπαρχουν και αντρες τύπεΓια να υπαρξει αυτο θα πρεπει αρχικα να βρεις και γυναικα που να πιστευει στο ολο θεμα. Να μπορει να το υποστηριξει. Να μπορει να αγαπησει. Πιστευεις οτι υπαρχουν αναλογες γυναικες σε ηλικια 20-40 ετων σημερα που να μπορουν να προσφερουν κατι αναλογο και σε εμφανιση να ειναι ανω του μετριου;
Οσο υπαρχουν και αντρες τύπε
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και ειλικρινά σας εύχομαι να την βρείτε σύντομα.Για να υπαρξει αυτο θα πρεπει αρχικα να βρεις και γυναικα που να πιστευει στο ολο θεμα. Να μπορει να το υποστηριξει. Να μπορει να αγαπησει. Πιστευεις οτι υπαρχουν αναλογες γυναικες σε ηλικια 20-40 ετων σημερα που να μπορουν να προσφερουν κατι αναλογο και σε εμφανιση να ειναι ανω του μετριου;
Συντροφικοτητα. Ειστε ρομαντικος. Απλα σας ζηλευω για τις αποψεις σας και την αποψη σας περι του θεματος. Εσεις το εχετε βρει αυτο απο γυναικα; Αν ναι, ειστε ακομα μαζι;
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και ειλικρινά σας εύχομαι να την βρείτε σύντομα.
Βλέπεις και κρίνεις. Αν είναι στυγνή υλίστρια/υπολογίστρια και εκμεταλλεύτρια γενικότερα, τότε θα το κάνει και με σένα. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα απόλυτο, μπορεί σε σένα να βγάζει τα αντίθετα (ή και να το παίζει έτσι μέχρι να πάρει αυτό που η ίδια θέλει).
υπάρχουν ακόμη παρθένες...?το σκεφτομαι επειδή αυτή βιάζεται για τον γάμο και δεν θέλει να κάνει τίποτα σεξουαλικό πριν τον γάμο.
υπάρχουν ακόμη παρθένες...?![]()
![]()
![]()
Είναι παρθένα;το σκεφτομαι επειδή αυτή βιάζεται για τον γάμο και δεν θέλει να κάνει τίποτα σεξουαλικό πριν τον γάμο.
εγώ φοβάμαι μην βγάλει τίποτε άλλο από το φουστάνι της που δεν θα έχει σχέση με την παρθενια μετά τον γάμουπάρχουν ακόμη παρθένες...?![]()
![]()
![]()
έχω πέσει από μεγαλύτερο ύψος έχω σταθεί στα πόδια μου αλλά αυτό δεν το εχω βρειΙσως, συνηθως αυτες που δεν βλεπονται και δεν εχουν προσβαση στο διαδικτυο. Αν εχουν προσβαση στο διαδικτυο, αποκτουν ακομα και αυτες επιλογες απο απελπισμενους και ψυχικα ευνουχισμενους.
Να ειναι μια κοπελα μια χαρα ως προς την εμφανιση, να μην εχει καποιο προβλημα αναπηριας ειτε σωματικης ειτε πνευματικης και να ειναι παρθενα, λιγο σπανιο εως ανυπαρκτο.
Στη περιπτωση που ειναι μια χαρα και ειναι και παρθενα, απλα επεσες απο τη ταρατσα και σταθηκες ορθιος.
Ένα-ένα μας τα βγάζεις τύπε... (αστειεύομαι)Ελλάδα, στην Βουλγαρία είναι χειρότερα κι από μας