Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ετσι ετσι καυλατο σκεφτομαι επειδή αυτή βιάζεται για τον γάμο και δεν θέλει να κάνει τίποτα σεξουαλικό πριν τον γάμο.
ετσι ετσι καυλατο σκεφτομαι επειδή αυτή βιάζεται για τον γάμο και δεν θέλει να κάνει τίποτα σεξουαλικό πριν τον γάμο.
Εγώ στη θέση σου και με αφορμή την παραπάνω ατάκα που πέταξες περί βιασύνης , το πρώτο πράγμα που θα έκανα πριν την παντρευτώ θα ήταν να δώσω το όποιο ακριβό αμάξι είχα σε κάποιον φίλο για ένα μήνα , θα έπαιρνα ένα χρέπι , θα της έλεγα οτι στη δουλειά μου έκαναν περικοπές και γενικά θα έδειχνα οικονομική δυσπραγία...το σκεφτομαι επειδή αυτή βιάζεται για τον γάμο και δεν θέλει να κάνει τίποτα σεξουαλικό πριν τον γάμο.
γουρουνι στο σακι? Και αμα βρωμαει το μουνι της τι θα την κανεις μετατο σκεφτομαι επειδή αυτή βιάζεται για τον γάμο και δεν θέλει να κάνει τίποτα σεξουαλικό πριν τον γάμο.
χαχαχα ωρε που παμε ρε ,που παμεΌτι το 2018 υπάρχει άνδρας που σκοπεύει να παντρευτεί χωρίς να έχει προηγούμενη σεξουαλική εμπειρία με τη μέλλουσα γυναίκα του.......
το σκεφτομαι επειδή αυτή βιάζεται για τον γάμο και δεν θέλει να κάνει τίποτα σεξουαλικό πριν τον γάμο.
Αν παντρευτώ ξένη από ΕΕ σε περιπτωση διαζυγίου δικαιούτε κάποιο περιουσιακό στοιχείο; Πως μπορώ να αποφύγω την πληρωμή διατροφής;
Αν παντρευτώ ξένη από ΕΕ σε περιπτωση διαζυγίου δικαιούτε κάποιο περιουσιακό στοιχείο; Πως μπορώ να αποφύγω την πληρωμή διατροφής;
ΟχιΕνα προγαμιαιο συμβολαιο που θα λεει οτι δεν δικαιουται τιποτα απο την περιουσια σου θα είχε νομικη ισχυ?
εγω παλι για τρολαρισμα το κοβωΟλη η ιστορία είναι προβληματική
Τύπε, αυτά που λες περί ιδιωτικών συμφωνητικών ισχύουν μόνο στο hollywood!οτι αποκτηθει στο κοινο σας βιο εχει δικαιωμα διεκδικησης περιουσιακων στοιχειων και χρηματων και παραπανω απο το 1/3 αναλογα ποσα θα χωσει για να βαλει ενα γατο δικηγορο που ειναι σπεσιαλιστας στα εν λογω διαζυγια, δεν χρειαζεται προς το παρων να συμβουλευτεις κανενα αφου θες να προχωρησεις σε γαμο και να σαι safe απλα πες της οτι σαγαπω οσο μαγαπας κιεσυ αλλα θα υπογραψουμε εαν ιδιωτικο συφωνητικο πριν το γαμο αν λακισει τυχερος εισαι τσιμπησε και εκανε ξεκαθαρες τις προθεσεις εαν συμφωνησει βρες ενα καλο δικηγορο να σου συνταξει το παραπανω και στα τρυφερα σου
Εγώ στη θέση σου και με αφορμή την παραπάνω ατάκα που πέταξες περί βιασύνης , το πρώτο πράγμα που θα έκανα πριν την παντρευτώ θα ήταν να δώσω το όποιο ακριβό αμάξι είχα σε κάποιον φίλο για ένα μήνα , θα έπαιρνα ένα χρέπι , θα της έλεγα οτι στη δουλειά μου έκαναν περικοπές και γενικά θα έδειχνα οικονομική δυσπραγία...
Μετά θα έκοβα αντιδράσεις και ανάλογα θα έπρατα....
Αν δεν τρολάρεις, βάλτο στα πόδια όσο είναι καιρός. Οι Βουλγάρες είναι πραγματικά σεξουαλικά απελευθερωμένες γυναίκες, εδώ και δεκαετίες, έχω μιλήσει με Έλληνες που ζουν στο Σαντάνσκι (όταν είχα πάει εκεί) και μου είχαν πει ότι βρήκαν τον επίγειο Παράδεισο. Αν αρνείται το σεξ πριν το γάμο είναι σαφές ότι πάει να σε τυλίξει. Δεν είναι καλό ξεκίνημα για σχέση, φύγε μακρυά, έχει κακούς σκοπούς