Νέα

ζητω νομική απόψη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα υπερβαλκανιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Συνημμένα

• α.png
    α.png
    60,7 KB · Εμφανίσεις: 48

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
402
Πόντοι
26
το σκεφτομαι επειδή αυτή βιάζεται για τον γάμο και δεν θέλει να κάνει τίποτα σεξουαλικό πριν τον γάμο.
Εγώ στη θέση σου και με αφορμή την παραπάνω ατάκα που πέταξες περί βιασύνης , το πρώτο πράγμα που θα έκανα πριν την παντρευτώ θα ήταν να δώσω το όποιο ακριβό αμάξι είχα σε κάποιον φίλο για ένα μήνα , θα έπαιρνα ένα χρέπι , θα της έλεγα οτι στη δουλειά μου έκαναν περικοπές και γενικά θα έδειχνα οικονομική δυσπραγία...
Μετά θα έκοβα αντιδράσεις και ανάλογα θα έπρατα....

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ότι το 2018 υπάρχει άνδρας που σκοπεύει να παντρευτεί χωρίς να έχει προηγούμενη σεξουαλική εμπειρία με τη μέλλουσα γυναίκα του.......

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.037
Πόντοι
4.655
Άμα θέλει γάμο πρέπει να πάει να γαμηθεί.

Π

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.393
Πόντοι
3.656
το σκεφτομαι επειδή αυτή βιάζεται για τον γάμο και δεν θέλει να κάνει τίποτα σεξουαλικό πριν τον γάμο.

Αν δεν τρολάρεις, βάλτο στα πόδια όσο είναι καιρός. Οι Βουλγάρες είναι πραγματικά σεξουαλικά απελευθερωμένες γυναίκες, εδώ και δεκαετίες, έχω μιλήσει με Έλληνες που ζουν στο Σαντάνσκι (όταν είχα πάει εκεί) και μου είχαν πει ότι βρήκαν τον επίγειο Παράδεισο. Αν αρνείται το σεξ πριν το γάμο είναι σαφές ότι πάει να σε τυλίξει. Δεν είναι καλό ξεκίνημα για σχέση, φύγε μακρυά, έχει κακούς σκοπούς 

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.929
Πόντοι
2.471
οτι αποκτηθει στο κοινο σας βιο εχει δικαιωμα διεκδικησης περιουσιακων στοιχειων και χρηματων και παραπανω απο το 1/3 αναλογα ποσα θα χωσει για να βαλει ενα γατο δικηγορο που ειναι σπεσιαλιστας στα εν λογω διαζυγια, δεν χρειαζεται προς το παρων να συμβουλευτεις κανενα αφου θες να προχωρησεις σε γαμο και να σαι safe απλα πες της οτι σαγαπω οσο μαγαπας κιεσυ αλλα θα υπογραψουμε εαν ιδιωτικο συφωνητικο πριν το γαμο αν λακισει τυχερος εισαι τσιμπησε και εκανε ξεκαθαρες τις προθεσεις εαν συμφωνησει βρες ενα καλο δικηγορο να σου συνταξει το παραπανω και στα τρυφερα σου

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Αν παντρευτώ ξένη από ΕΕ σε περιπτωση διαζυγίου δικαιούτε κάποιο περιουσιακό στοιχείο; Πως μπορώ να αποφύγω την πληρωμή διατροφής;

μπορεις να το αποφυγεις αν δεν την παντρευτείς.
αν παντρευτείς την πεινασμενη βουλγαρα θα στα φαει όλα. μα καλα δεν εχεις δει περιπτώσεις που αλβανιδες που δεν ειχαν βρακι να φορεσουν εγιναν <κυριες> με συνοπτικες διαδικασιες ? ΄που ζεις πανω σε κανα συνεφακι :S :S

xxxa1a2b3c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Κριτικές
6
Like
274
Πόντοι
281
Η κυρια εργαζεται ή εχει άλλα εισοδηματα;
Γιατι ειναι βιαστικη; Θελει να κανει παιδι και δεν προλαβαινει;  :wanker:

Ενα προγαμιαιο συμβολαιο που θα λεει οτι δεν δικαιουται τιποτα απο την περιουσια σου θα είχε νομικη ισχυ?
Ποια πιστευεις θα ηταν η αντιδραση της;

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
365
Πόντοι
326
Ολη η ιστορία είναι προβληματική

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
οτι αποκτηθει στο κοινο σας βιο εχει δικαιωμα διεκδικησης περιουσιακων στοιχειων και χρηματων και παραπανω απο το 1/3 αναλογα ποσα θα χωσει για να βαλει ενα γατο δικηγορο που ειναι σπεσιαλιστας στα εν λογω διαζυγια, δεν χρειαζεται προς το παρων να συμβουλευτεις κανενα αφου θες να προχωρησεις σε γαμο και να σαι safe απλα πες της οτι σαγαπω οσο μαγαπας κιεσυ αλλα θα υπογραψουμε εαν ιδιωτικο συφωνητικο πριν το γαμο αν λακισει τυχερος εισαι τσιμπησε και εκανε ξεκαθαρες τις προθεσεις εαν συμφωνησει βρες ενα καλο δικηγορο να σου συνταξει το παραπανω και στα τρυφερα σου
Τύπε, αυτά που λες περί ιδιωτικών συμφωνητικών ισχύουν μόνο στο hollywood!

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.700
Πόντοι
3.427
Αν παντρευτώ ξένη από ΕΕ σε περιπτωση διαζυγίου δικαιούτε κάποιο περιουσιακό στοιχείο; Πως μπορώ να αποφύγω την πληρωμή διατροφής;

Φίλε μου, και μόνο που ξεκινάς με τέτοιες σκέψεις πριν το γάμο, ξεκινάς πολλλλλλλύ λάθος και ακόμη μεγαλλλλλλλλλλλλλλλλλύτερο λάθος θα ήταν να προχωρήσεις στο γάμο
Άποψή μου βέβαια και τα σκυλιά δεμένα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Εγώ στη θέση σου και με αφορμή την παραπάνω ατάκα που πέταξες περί βιασύνης , το πρώτο πράγμα που θα έκανα πριν την παντρευτώ θα ήταν να δώσω το όποιο ακριβό αμάξι είχα σε κάποιον φίλο για ένα μήνα , θα έπαιρνα ένα χρέπι , θα της έλεγα οτι στη δουλειά μου έκαναν περικοπές και γενικά θα έδειχνα οικονομική δυσπραγία...
Μετά θα έκοβα αντιδράσεις και ανάλογα θα έπρατα....

Σωστος. Ειναι μια πολυ καλη τακτικη να δεις οντως τι παιζει. Βεβαια αν ειναι εμπειρη η καθε γυναικα ενδεχομενως να μη το φαει το παραμυθι και να παιξει το παιχνιδακι αυτης της τακτικης ενω θα εχει καταλαβει τι ειναι πραγματικα απο πισω.

Δεν θα σε απογοητευσει, μια εμπειρη γυναικα θα καταλαβει και απλα θα περασει το τεστ. Οι πιο πολλες παντως θα πεσουν στη παγιδα και θα αποκαλυψουν το πραγματικο τους εαυτο (αν γνωριζουν και αυτες ποιες ειναι και τι θελουν απο τη ζωη και γιατι κανουν οτι κανουν).

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Αν δεν τρολάρεις, βάλτο στα πόδια όσο είναι καιρός. Οι Βουλγάρες είναι πραγματικά σεξουαλικά απελευθερωμένες γυναίκες, εδώ και δεκαετίες, έχω μιλήσει με Έλληνες που ζουν στο Σαντάνσκι (όταν είχα πάει εκεί) και μου είχαν πει ότι βρήκαν τον επίγειο Παράδεισο. Αν αρνείται το σεξ πριν το γάμο είναι σαφές ότι πάει να σε τυλίξει. Δεν είναι καλό ξεκίνημα για σχέση, φύγε μακρυά, έχει κακούς σκοπούς  

Ακριβως αυτο. Πολυ σωστη η αποψη-συμβουλη του συναγωνιστη και θα πρεπει ο ενδιαφερομενος να τη παρει πολυ σοβαρα και να την ακολουθησει, οσο ειναι ακομα νωρις.

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
Στο μηνα πανω θα σου γκαστρωθει και μετα πανε πες οτι θα χωρισεις . Σε δουλευει κανονικα  με την αποχη του sex . Μπραστα σου κανει οτι καθαριζει και μαγειρευει σαν κοκονα , αλλα πανε δες τα προσωπικα της αντικειμενα (τσαντα βαλιτσες νισεσερ) ολα εκει μεσα θα ειναι ενα μπουρδελο , αφου η βρωμια και η ακαταστασια  ειναι στην ιδιοσυγρασια τους . Αλλα περιποιουνται πολυ το σωμα τους και νομιζεις  οτι θα σου μεγαλωσει και παιδια. Θα φας τετοιο σκαμπιλι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom