You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζητω κοπελα γαι 3 ημερακι σε νησι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 207
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
Τι προϋποθέσεις να πληρεί η κοπέλα? π.χ. να μην έχει περίοδο. Τι άλλο πρέπει?
Εδω μεσα τι μας το λες ρε τυπε.... Στο μπαλκονι να βγεις να το φωναξεις αυτο, καμια 20αρια θα μαζεψεις σιγουρα...Οι επαγγελματιες και μη του φορουμ ας ενημερωσουν αν ενδιαφερονται!
Ταξιδακι φαγητακια μπανακια ποτακια ολα κομπλε!
Οποια ειναι διαθεσιμη γιατι οχι!
pm
Οι επαγγελματιες και μη του φορουμ ας ενημερωσουν αν ενδιαφερονται!
pm
Φίλε οι γκόμενες βρίσκουν όλα αυτά που προσφέρεις χωρίς να χρειαστεί να γαμηθούν
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Σοφό.Φίλε οι γκόμενες βρίσκουν όλα αυτά που προσφέρεις χωρίς να χρειαστεί να γαμηθούν
Θανατος στους πιρφορους......Φίλε οι γκόμενες βρίσκουν όλα αυτά που προσφέρεις χωρίς να χρειαστεί να γαμηθούν
Και θα γαμηθούν και θα κάνουν κολοτούμπες , και τί έγινε θα πουν...... το θέμα είναι μετά ... εμένα με εκνευρίζει όταν ακούω γκόμενες να μιλάνε άσχημα για αυτούς που τις συνοδεύαν ... την γυναικεία ηλιθιότα που εξαιρεί τον σεβασμό την κατακρίνω και την φτύνω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > > >
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Και θα γαμηθούν και θα κάνουν κολοτούμπες , και τί έγινε θα πουν...... το θέμα είναι μετά ... εμένα με εκνευρίζει όταν ακούω γκόμενες να μιλάνε άσχημα για αυτούς που τις συνοδεύαν ... την γυναικεία ηλιθιότα που εξαιρεί τον σεβασμό την κατακρίνω και την φτύνω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > > >
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
παντα το ακους αυτο απο γκομενες οτι ο ταδε δεν ηταν καλος στο κρεβατι η δεν εκανε καλο δωρακι η για τον χαρακτηρα του θα πουν η οτιδηποτε
Επισκέπτης
Αντε ο τυχερούλης πάλι θα γαμήσει!!!Καί όμως κάποια θά βρεθεί...(the whoreness goes cloud)
z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 321
- Πόντοι
- 2.287
Μέχρι πόσα διαθέτεις?Οι επαγγελματιες και μη του φορουμ ας ενημερωσουν αν ενδιαφερονται!
pm
Επισκέπτης
Εγώ προσφέρω 4ήμερο σε πεντάστερο στη Σαντορίνη και θέλω μόνο μία πίπα κάθε βράδυ (CIM)
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Εγώ προσφέρω 4ήμερο σε πεντάστερο στη Σαντορίνη και θέλω μόνο μία πίπα κάθε βράδυ (CIM)
Φίλε οι γκόμενες βρίσκουν όλα αυτά που προσφέρεις χωρίς να χρειαστεί να γαμηθούν
Ωπα ρε μαν! Ποσοι θα πανε τη γκομενα δηλαδη φετος διακοπες
Οι αματουρ εδω μεσα, τυχαια ονοματα, anni antzelasex katerina20 κλπ
το αλλο τριημερο για παραδειγμα μπορουν να εχουν μικρες πολυτελειες χωρις να πληρωσουν τιποτα;
η νομιζεις οτι εκτος του να πηδιουνται τις χαλαει να πανε και μια Μυκονο, Σαντορινη ροδο οπουδηποτε
Φιλος που ειχε φτιαξει σελιδα φβ εχει ριξει 2 Σουκου απανωτα διημερακια με αματουρια
αν βρω fb σελιδα ομαδα θα την βαλω
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ωπα ρε μαν! Ποσοι θα πανε τη γκομενα δηλαδη φετος διακοπες
Οι αματουρ εδω μεσα, τυχαια ονοματα, anni antzelasex katerina20 κλπ
το αλλο τριημερο για παραδειγμα μπορουν να εχουν μικρες πολυτελειες χωρις να πληρωσουν τιποτα;
η νομιζεις οτι εκτος του να πηδιουνται τις χαλαει να πανε και μια Μυκονο, Σαντορινη ροδο οπουδηποτε
Φιλος που ειχε φτιαξει σελιδα φβ εχει ριξει 2 Σουκου απανωτα διημερακια με αματουρια
αν βρω fb σελιδα ομαδα θα την βαλω
σωστο κ αυτο
Επισκέπτης
Αν μαζευτούμε μερικοί μπορούμε να ανοίξουμε και γραφείο με γκρουπ. "Σας πάμε γαμιώντας στην Πάρο"
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Αν μαζευτούμε μερικοί μπορούμε να ανοίξουμε και γραφείο με γκρουπ. "Σας πάμε γαμιώντας στην Πάρο"
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις