Νέα

Ζήτησε νυχτιάτικα τσιτσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Χύσανθος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
και ηταν καλυτερα που εκατσε ξαγρυπνος στο σπιτι να τον  :jerking: παρα να πηγαινε και να της εκανε τον κωλο κοκκινο απο τη φαπα, τη σουφρα 2ευρω και τη μαπα κατασπρη για να μην το ξανακανει  :think:

Αυτά μπορεί να τα πραγματοποιήσει και σήμερα ή αύριο. Σιγά μην χάσει και τον ύπνο του το παλικάρι.

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
και ηταν καλυτερα που εκατσε ξαγρυπνος στο σπιτι να τον  :jerking: παρα να πηγαινε και να της εκανε τον κωλο κοκκινο απο τη φαπα, τη σουφρα 2ευρω και τη μαπα κατασπρη για να μην το ξανακανει  :think:
κι ας κοιμοταν λιγοτερο ή ας πηγαινε ξενυχτησμενος στη δουλεια του δεν θα χαλαγε ο κοσμος για μια φορα :birdman:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Σαφώς. Αλλά να μην τρέφουμε και την  ψευδαίσθηση, ότι έχουμε πράγματα που τελικά δεν έχουμε.  :grin:
αυτη η ψευδαισθηση ερχεται μονη της επεκτεινει τις αλλες πτυχες αυτου που εχεις :)

Επισκέπτης
Προσωπικά

Στα μύδια μου.  :grin:
και στα δικα μου αλλα λμε τωρα  :grin:
τα ζωα οχι τα αγαπαμε :birdman: :)
για το αλλο συμφωνω :rockon:
και τις γυναικες τις αγαπαμε εκει που χαλαει η συνταγη ειναι οτι αυτες μετα τη μαλακια μιλανε κιολας :birdman:

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Νταλαβεριζομαι με μια γκομενα εδω κ μερικους μηνες. Εχθες δεν θα βρισκομασταν γιατι ειχε μαθημα μεχρι αργα το βραδυ. Ομως γυρω στις 1 το βραδυ μου τηλεφωνησε κ μου ζητησε να παω σπιτι της γιατι ηθελε τσιτσι. Απ'οτι μου ειπε, ειχε προηγηθει συζήτηση με κατι μαλακισμενες φιλες της για γαμισια κ ειχε αναψει. Εγω ομως εκεινη την ωρα ειχα ηδη ξαπλωσει γιατι θα σηκωνομουν πρωι για δουλεια και ετσι της αρνηθηκα να παω. Μου ειπε σε αγριο τονο οτι αν δεν παω, να μης της ξανα τηλεφωνησω. :idiot: Σημερα δεν μιλησαμε καθολου. Μηπως το εκανε επιτηδες για να δει ποσο μουνοδουλος ειμαι? Εσεις τι θα κανατε σε παρομοια περιπτωση ε?

αν την γαμας καλα στα αρχιδια σου ρε. ειτε εχει αλλον ειτε ειναι παντρεμενη ειτε οτιδιποτε , οταν μια γκομενα την γαμας καλα Παντα ξαναερχετε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
αυτη η ψευδαισθηση ερχεται μονη της επεκτεινει τις αλλες πτυχες αυτου που εχεις :)

:rolleyes:

Κάτι τέτοιες καταστάσεις είναι που κάνουν του ψυχολόγους πλούσιους.  :S

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

Κάτι τέτοιες καταστάσεις είναι που κάνουν του ψυχολόγους πλούσιους.  :S
ε βεβαια
και τις γυναικες τις αγαπαμε εκει που χαλαει η συνταγη ειναι οτι αυτες μετα τη μαλακια μιλανε κιολας :birdman:
και πραττουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οπως καθε φορα που της λεω "μωρο καύλωσα και ερχομαι", εκεινη λεει "ελα", ετσι κι εγω, οταν μου πει "μωρο καυλωσα, ελα", θα πω "ερχομαι".
Καθαρα πραγματα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Κάτι τέτοιες καταστάσεις είναι που κάνουν του ψυχολόγους πλούσιους.  :S

Kλεφτεs να γινουνε????

:grin: :grin: :grin: :grin:
Booger.gif

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και μαγκες, να σας πω κατι.
Οταν η γυναικα θελει πηδημα, την πηδαμε.
Δεν το ριχνουμε στις φιλοσοφιες "το κανει για καψονι, το κανει για μοστρα στις φιλες της κλπ".
Συγκεντρωθειτε.
Σε λιγο θα κοψετε το πουλι σας για να τιμωρησετε τις γυναικες.

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Οπως καθε φορα που της λεω "μωρο καύλωσα και ερχομαι", εκεινη λεει "ελα", ετσι κι εγω, οταν μου πει "μωρο καυλωσα, ελα", θα πω "ερχομαι".
Καθαρα πραγματα.
:thumbsup: δουναι κ λαβειν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom