Επισκέπτης
και ηταν καλυτερα που εκατσε ξαγρυπνος στο σπιτι να τον παρα να πηγαινε και να της εκανε τον κωλο κοκκινο απο τη φαπα, τη σουφρα 2ευρω και τη μαπα κατασπρη για να μην το ξανακανειΚαψόνι. ;)
και ηταν καλυτερα που εκατσε ξαγρυπνος στο σπιτι να τον παρα να πηγαινε και να της εκανε τον κωλο κοκκινο απο τη φαπα, τη σουφρα 2ευρω και τη μαπα κατασπρη για να μην το ξανακανειΚαψόνι. ;)
και ηταν καλυτερα που εκατσε ξαγρυπνος στο σπιτι να τον παρα να πηγαινε και να της εκανε τον κωλο κοκκινο απο τη φαπα, τη σουφρα 2ευρω και τη μαπα κατασπρη για να μην το ξανακανει
κι ας κοιμοταν λιγοτερο ή ας πηγαινε ξενυχτησμενος στη δουλεια του δεν θα χαλαγε ο κοσμος για μια φορακαι ηταν καλυτερα που εκατσε ξαγρυπνος στο σπιτι να τον παρα να πηγαινε και να της εκανε τον κωλο κοκκινο απο τη φαπα, τη σουφρα 2ευρω και τη μαπα κατασπρη για να μην το ξανακανει
τι θες ρε μουνι http://[URL unfurl="true"]www.threadbombing.com/data/media/2/drink_stare.gif[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny:
μεγαλη μορφη η τυπισσα :2funny:
να που τον εχασε και ετσι οπως το παει θα χασει και τον αποψινοΑυτά μπορεί να τα πραγματοποιήσει και σήμερα ή αύριο. Σιγά μην χάσει και τον ύπνο του το παλικάρι.
πρεπει να εκτιμαμε αυτα που εχουμενα που τον εχασε και ετσι οπως το παει θα χασει και τον αποψινο
να που τον εχασε και ετσι οπως το παει θα χασει και τον αποψινο
τις γυναικες και τα ζωα πρεπει να τα τιμωρεις εκεινη την ωρα διαφορετικα ξεχνουν.κι ας κοιμοταν λιγοτερο ή ας πηγαινε ξενυχτησμενος στη δουλεια του δεν θα χαλαγε ο κοσμος για μια φορα
Προσωπικά
Στα Διομύδια μου.
πρεπει να εκτιμαμε αυτα που εχουμε
τα ζωα οχι τα αγαπαμετις γυναικες και τα ζωα πρεπει να τα τιμωρεις εκεινη την ωρα διαφορετικα ξεχνουν.
αυτη η ψευδαισθηση ερχεται μονη της επεκτεινει τις αλλες πτυχες αυτου που εχειςΣαφώς. Αλλά να μην τρέφουμε και την ψευδαίσθηση, ότι έχουμε πράγματα που τελικά δεν έχουμε.
και στα δικα μου αλλα λμε τωραΠροσωπικά
Στα μύδια μου.
και τις γυναικες τις αγαπαμε εκει που χαλαει η συνταγη ειναι οτι αυτες μετα τη μαλακια μιλανε κιολαςτα ζωα οχι τα αγαπαμε
για το αλλο συμφωνω
Νταλαβεριζομαι με μια γκομενα εδω κ μερικους μηνες. Εχθες δεν θα βρισκομασταν γιατι ειχε μαθημα μεχρι αργα το βραδυ. Ομως γυρω στις 1 το βραδυ μου τηλεφωνησε κ μου ζητησε να παω σπιτι της γιατι ηθελε τσιτσι. Απ'οτι μου ειπε, ειχε προηγηθει συζήτηση με κατι μαλακισμενες φιλες της για γαμισια κ ειχε αναψει. Εγω ομως εκεινη την ωρα ειχα ηδη ξαπλωσει γιατι θα σηκωνομουν πρωι για δουλεια και ετσι της αρνηθηκα να παω. Μου ειπε σε αγριο τονο οτι αν δεν παω, να μης της ξανα τηλεφωνησω. Σημερα δεν μιλησαμε καθολου. Μηπως το εκανε επιτηδες για να δει ποσο μουνοδουλος ειμαι? Εσεις τι θα κανατε σε παρομοια περιπτωση ε?
αυτη η ψευδαισθηση ερχεται μονη της επεκτεινει τις αλλες πτυχες αυτου που εχεις
ε βεβαια
Κάτι τέτοιες καταστάσεις είναι που κάνουν του ψυχολόγους πλούσιους. :S
και πραττουν.και τις γυναικες τις αγαπαμε εκει που χαλαει η συνταγη ειναι οτι αυτες μετα τη μαλακια μιλανε κιολας
Κάτι τέτοιες καταστάσεις είναι που κάνουν του ψυχολόγους πλούσιους. :S
δουναι κ λαβειν.Οπως καθε φορα που της λεω "μωρο καύλωσα και ερχομαι", εκεινη λεει "ελα", ετσι κι εγω, οταν μου πει "μωρο καυλωσα, ελα", θα πω "ερχομαι".
Καθαρα πραγματα.