You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζήτησε νυχτιάτικα τσιτσι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Χύσανθος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 350
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Βγαλε το προς τα εξω!Φιλε μου συγνωμη αλλα λες μαλακιες... Δεν θα ειχα προβλημα να το πω αν εκανα κατι τετοιο...
Απλα εχω την εντυπωση οτι δεν το ξέρεις ακομα!
Ναι φιλε μου να το εχει το πηδημα αλλα να κατανοει ομως και τις δεδομενες συνθηκες... Αλλωστε ποτε ξανα δεν της εχω πει οχι για γαμησι... Υπηρξαν φορες που δεν προλαβα ουτε τα παπουτσια μου να βγαλω μπαινοντας στο σπιτι της και μ'εβαλε κατω γιατι ηταν τρελλα καβλωμενη. Ενω υπηρξαν φορες που εγω ενω ηθελα, αυτη αρνιοταν λεγοντας μου οτι δεν εχει ορεξη ουτε για πιπα... Τι μου λες...Ειπα σαφως και ευθεως, οτι οταν η γυναικα ζηταει πηδημα, πρεπει να το εχει.
Δεν θα αλλαξουμε νομους και προφητες.
Αλλά φυσικα εννοείται, οτι οταν θελω να πηδηξω κι εγω, τα ποδια πρεπει να ανοιξουν ανα πασα στιγμη.
Δεν βλεπω καπου μουνοδουλιαση σε αυτο.
Επιμενω.
Αφηστε τις φιλοσοφιες και γαματε, γιατι με κατι τετοιες λογικες εχουν μεινει οι γυναικες αγαμητες και δεν τις προλαβαινω ολες. Βοηθηστε με και λιγο.
Τον χαρακτηρισμο "μουνοδουλος" τον εκλαμβανω ως τιτλο τιμης. Τον τιτλο "πουτσοδουλος" θα θεωρουσα μομφη.
Αυτο το σκεφτηκα και γω οτι μπορει να παιζει.πανε στον κολλητο της να βγαλεις ακρη και κρατα μποσικα να ξερεις ειναι συνενοημενοι
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Φιλε μου συγνωμη αλλα λες μαλακιες... Δεν θα ειχα προβλημα να το πω αν εκανα κατι τετοιο...
Κοψτηs τον βηχα οσο ειναι νωριs.....Την επομενη φορα θα σου ζητησει περισσοτερα....Δειξτηs ποιοs κανει κουμαντο η στειλτην για βρουβεs
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Και οταν σου ειπε οτι δεν εχει ορεξη, εσυ τι εκανες?Ναι φιλε μου να το εχει το πηδημα αλλα να κατανοει ομως και τις δεδομενες συνθηκες... Αλλωστε ποτε ξανα δεν της εχω πει οχι για γαμησι... Υπηρξαν φορες που δεν προλαβα ουτε τα παπουτσια μου να βγαλω μπαινοντας στο σπιτι της και μ'εβαλε κατω γιατι ηταν τρελλα καβλωμενη. Ενω υπηρξαν φορες που εγω ενω ηθελα, αυτη αρνιοταν λεγοντας μου οτι δεν εχει ορεξη ουτε για πιπα... Τι μου λες...
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Τυπε ποσο χρονων εισαι?
Τιποτα. Τι να εκανα??Και οταν σου ειπε οτι δεν εχει ορεξη, εσυ τι εκανες?
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Την αγκαλιασε τρυφερα φωναξαν και τον κολλητό της και είδα ολοι μαζι μια ταινια!Και οταν σου ειπε οτι δεν εχει ορεξη, εσυ τι εκανες?
Αυτο που κολλαει τωρα?Τυπε ποσο χρονων εισαι?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε, λες ο κολλητος να σπρωχνει?Την αγκαλιασε τρυφερα φωναξαν και τον κολλητό της και είδα ολοι μαζι μια ταινια!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Σιγουρα!Τύπε, λες ο κολλητος να σπρωχνει?
Πωπω! Πολυ εξυπνος εισαι ρε μεγαλε!!!Την αγκαλιασε τρυφερα φωναξαν και τον κολλητό της και είδα ολοι μαζι μια ταινια!
21 ειναι αυτη και 24 εγωσε τσεκαρουν τωρα να ξερεις τι ηλικια ειναι η κοπελα?
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Πες μας για να κάνουμε εγκυρη διάγνωση!Αυτο που κολλαει τωρα?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τον κοβω οτι κανενας τους δεν ειναι πανω απο 25.σε τσεκαρουν τωρα να ξερεις τι ηλικια ειναι η κοπελα?
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Σε κοβω να μην ψηφίζεις ακομα!!!!!!!!!!!21 ειναι αυτη και 24 εγω
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
.
Αφηστε τις φιλοσοφιες και γαματε, γιατι με κατι τετοιες λογικες εχουν μεινει οι γυναικες αγαμητες και δεν τις προλαβαινω ολες. Βοηθηστε με και λιγο..
τυπε βαστα γερα δεν αλλαζει η κατασταση. εμεις αγαμια και συ στα φουλ. φυσικα το σεξ απηλ αυτης της λογικης σου δεν αφησε ασυγκινητες ουτε τα μελη του μπου γιαυτο κανουνε ουρα για μια σου λεξη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις