Νέα

Ζήτησε νυχτιάτικα τσιτσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Χύσανθος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αχοs βαρυs ακουγεται.....πολλα κολητιλικια πεφτουν

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
749
Πόντοι
96
πανε στον κολλητο της να βγαλεις ακρη και κρατα μποσικα    να ξερεις ειναι συνενοημενοι

OP
OP
Χ

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ειπα σαφως και ευθεως, οτι οταν η γυναικα ζηταει πηδημα, πρεπει να το εχει.
Δεν θα αλλαξουμε νομους και προφητες.
Αλλά φυσικα εννοείται, οτι οταν θελω να πηδηξω κι εγω, τα ποδια πρεπει να ανοιξουν ανα πασα στιγμη.
Δεν βλεπω καπου μουνοδουλιαση σε αυτο.
Επιμενω.
Αφηστε τις φιλοσοφιες και γαματε, γιατι με κατι τετοιες λογικες εχουν μεινει οι γυναικες αγαμητες και δεν τις προλαβαινω ολες. Βοηθηστε με και λιγο.
Τον χαρακτηρισμο "μουνοδουλος" τον εκλαμβανω ως τιτλο τιμης. Τον τιτλο "πουτσοδουλος" θα θεωρουσα μομφη.
Ναι φιλε μου να το εχει το πηδημα αλλα να κατανοει ομως και τις δεδομενες συνθηκες... Αλλωστε ποτε ξανα δεν της εχω πει οχι για γαμησι... Υπηρξαν φορες που δεν προλαβα ουτε τα παπουτσια μου να βγαλω μπαινοντας στο σπιτι της και μ'εβαλε κατω γιατι ηταν τρελλα καβλωμενη. Ενω υπηρξαν φορες που εγω ενω ηθελα, αυτη αρνιοταν λεγοντας μου οτι δεν εχει ορεξη ουτε για πιπα... Τι μου λες...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Φιλε μου συγνωμη αλλα λες μαλακιες... Δεν θα ειχα προβλημα να το πω αν εκανα κατι τετοιο...

Κοψτηs τον βηχα  οσο ειναι νωριs.....Την επομενη φορα θα σου ζητησει περισσοτερα....Δειξτηs ποιοs κανει κουμαντο η στειλτην για βρουβεs

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ναι φιλε μου να το εχει το πηδημα αλλα να κατανοει ομως και τις δεδομενες συνθηκες... Αλλωστε ποτε ξανα δεν της εχω πει οχι για γαμησι... Υπηρξαν φορες που δεν προλαβα ουτε τα παπουτσια μου να βγαλω μπαινοντας στο σπιτι της και μ'εβαλε κατω γιατι ηταν τρελλα καβλωμενη. Ενω υπηρξαν φορες που εγω ενω ηθελα, αυτη αρνιοταν λεγοντας μου οτι δεν εχει ορεξη ουτε για πιπα... Τι μου λες...
Και οταν σου ειπε οτι δεν εχει ορεξη, εσυ τι εκανες?

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
749
Πόντοι
96
σε τσεκαρουν τωρα να ξερεις τι ηλικια ειναι η κοπελα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
.
Αφηστε τις φιλοσοφιες και γαματε, γιατι με κατι τετοιες λογικες εχουν μεινει οι γυναικες αγαμητες και δεν τις προλαβαινω ολες. Βοηθηστε με και λιγο..

τυπε βαστα γερα δεν αλλαζει η κατασταση. εμεις αγαμια και συ στα φουλ. φυσικα το σεξ απηλ αυτης της λογικης σου δεν αφησε ασυγκινητες ουτε τα μελη του μπου γιαυτο κανουνε ουρα για μια σου λεξη  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom