Νέα

Ζήτησε νυχτιάτικα τσιτσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Χύσανθος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Λοιπον μαγκες μπηκα για ενα συντομο update καθως υπαρχουν εξελιξεις στο θεμα μου.
Πριν καμια ωρα μιλησα με το γκομενακι, την πηρα εγω τηλεφωνο (αυτο δεν θελω να το σχολιασετε). Μου μιλουσε καπως ψυχρα και με το ζορι. Την ρωτησα αν ειναι θυμωμενη απο το χθεσινο σκηνικο και μου απαντησε ναι. Αφου της εξηγησα τους λογους που δεν μπορουσα να παω, αν και αυτο δεν χρειαζοταν να το κανω γιατι ηξερε οτι δουλευω, συνεχισε να μου το παιζει και καλα θιγμενη. Αρχισε να μου λεει οτι και καλα μια φορα μου ζητησε και αυτη κατι και δεν της το εκανα και οτι ποτε δεν της ξανα εχει κανει αντρας κατι τετοιο και αλλες τετοιες μαλακιες... Επειτα το γυρισε, λεγοντας μου οτι νιωθει ασχημα που μου ζητησε τσιτσι απο μονη της γιατι φοβαται μη τη χαρακτηρισω παρτολα!  :uglystupid: Τελος παντων, πριν κλεισουμε και ενω αυτη δεν εκανε καμια αναφορα για να βρεθουμε, της το ανεφερα εγω και μου απαντησε αρνητικα λεγοντας πως θελει να μεινει σπιτι για να διαβασει. Οταν της ειπα, αν τελικα θα παμε εκει που λεγαμε την καθαρα Δευτερα και παλι απαντησε με ενα "θα δουμε, δεν ξερω ακομα σιγουρα".  >:(
Αυτη ηταν η συνομιλια μας σε γενικες γραμμες. Τελικα ειναι πολυ πουτανακι... αυτο εχω καταλαβει...
Εν τω μεταξυ, μετα απο κανα 15λεπτο με παιρνει τηλεφωνο ο κολλητος της και καλα για να μου πει οτι εμαθε το σκηνικο που παιχτηκε εχθες και οτι η κολλητη του ειναι πολυ στεναχωρημενη. Εγω ψιλονευριασμενος που καθησε το πουτανακι και του τα ειπε, του μιλησα λιγο ασχημα λεγοντας του οτι αυτον δεν τον ενδιαφερει και δεν θελω την γνωμη του. Αυτος βεβαια ειπε οτι ειναι τοσο κολλητοι μεταξυ τους, η δικια μου με αυτον, που δεν υπηρχε περιπτωση να μη του το πει. :headbang: Και οτι και καλα αυτος με πηρε να μου τα πει γιατι με παει. Τελικα κλεινοντας το τηλεφωνο μου ειπε αν θελω να παω το βραδυ απο το σπιτι του για να καθησουμε.
Να σημειωσω εδω οτι τον κολλητο της δικιας μου τον γνωρισα λιγο καιρο μετα που γνωρισα αυτην. Το περιεργο ειναι οτι ενω ειναι ωραιο και εμφανισιμο παιδι δεν τον εχω δει ποτε με γκομενα και οταν ρωτησα την δικια μου, αυτη μου ειπε οτι ειχε σχεση για αρκετο διαστημα και απο τοτε που χωρισε δεν θελησε να ξαναφτιαξει με αλλη. Της ειπα μηπως παιζει να ειναι γκεϋ και αυτη μου απαντησε οτι αν ηταν θα της το ελεγε. Πολλες φορες ομως πανω στη πλακα μου λεει οχι πολλα πολλα με τον κολλητο μου γιατι ζηλευω... :think:
Λετε αν παω σπιτι του να μου ζητησει και αυτος τσιτσι???? :S Αν και τελικα, τετοια πουτανακια που ειναι οι χαζογκομενες, δεν ξερω αν αξιζει να τρως με αυτες τσιτσι η με αντρα.... :P
Παντως αυτη ειμαι σιγουρος οτι θα αργησει, μετα απο αυτο το σκηνικο, να ζητησει τσιτσι. Τελικα ειναι πολυ τρελλες αυτες οι ελληνιδες...

ρε τον φιδεμπορα  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Χ

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τι να καταλαβω?
Οτι φοβασαι μην την χασεις γιατι θεωρεις δυσκολο να βρεις ισαξια?
Κατα τα αλλα εγω ειμαι ο μουνοδουλος.
Δεν εννοουσα να μη βρω ισαξια... απλα επειδη το παιζουν και καλα γκομεναρες οι χαζογκομενες, εχουν χιλιες δυο απαιτησεις χωρις να τις αξιζουν στην τελικη... και ολες τους συμπεριφερονται σαν να ειναι οι μοναδικες γκομενες στον πλανητη.. ε ολη αυτη η κατασταση απαιτει πολυ χρονο και υπομονη...

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.208
Πόντοι
2.477
Καλα ειπαμε... οχι και να το κυνηγησουμε... απλα να μη το χασουμε γιατι ισως να περιμενουμε πολυ για το επομενο... ;)

Εξαρταται τι ξηγα ειχατε κανει απο την αρχη!
Και να το κυνηγησεις και τι εγινε?Μουσταρδα στο λουκανικο σου δεν θελεις να βαλεις?
:grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν εννοουσα να μη βρω ισαξια... απλα επειδη το παιζουν και καλα γκομεναρες οι χαζογκομενες, εχουν χιλιες δυο απαιτησεις χωρις να τις αξιζουν στην τελικη... και ολες τους συμπεριφερονται σαν να ειναι οι μοναδικες γκομενες στον πλανητη.. ε ολη αυτη η κατασταση απαιτει πολυ χρονο και υπομονη...
Ε αρα καλα καταλαβα.
Δεν την σουταρεις, επειδη λες "πού και πότε θα βρω αλλη τωρα??"

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο το λες γιατι εχουν πολλες καθυστερησεις αυτα τα τρενα... ασε που δεν ειναι παντα και σε καλη κατασταση με αποτελεσμα να δυσχερενει το ταξιδι...  ;)

Αστο φιλος,μια ζωη θα σε κανει πουτανακι και σκουπιδι το καθε κομπλεξικο γαμιολακι

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Ισαξια επειδη εσυ φερθηκεs καλα κι αυτη αρχισε τα παιχνιδια??
Εσυ τηs εχειs συμπεριφερθει ετσι??? 

OP
OP
Χ

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ε αρα καλα καταλαβα.
Δεν μπορω τη διαδικασια της γνωριμιας και το ολο σκηνικο που παιζεται πριν απο μια σχεση.... Τα βαριεμαι... Με αυτη μου εκατσε καλα...

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Ε αρα καλα καταλαβα.

Τα πιο πολλα ζευγαρια στις μερες μας ετσι ειναι ρε φιλε.Πολλοι σαν και τουτον τον ρουλη καθονται και ανεχονται την καθε γαμιολα επειδη εχουν μια τρυπα να βαζουν τον μπουτζον τους και επειδη κωλονουν να πανε παρακατω να βρουν μια καλυτερη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν μπορω τη διαδικασια της γνωριμιας και το ολο σκηνικο που παιζεται πριν απο μια σχεση.... Τα βαριεμαι... Με αυτη μου εκατσε καλα...
Αρα εκ των προτερω ο αγωναs ειναι σικε.........Τσαμπα το φιλοσοφουμε

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6

Αφου σαν μλκας πηρε και τηλ την τσουλιτσα να ρωτησει αν ειναι καλα...Και αυτη σου λεει "τον εχω του χεριου μου τον λακαμα'...Να ξερεις χυσανθος πως οι γκομενες κατι τετοιους ρουληδες σαν εσενα τους μυριζονται απο χιλιομετρα και τους πουλανε και τους αγοραζουν ανα πασα στιγμη...Οποτε αντε πανε στον κολλητο της να σου πει τις μλκιες που εχουν συνενοηθει και αυριο μεθαυριο θα ηστε οκ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και ξερεις τύπε ε? Αυτα οι γυναικες τα μυριζονται απο το πρωτο λεπτο. Ηδη τον εχει ραψει στο βρακι της.
Η απυθμενη πλακα ειναι οτι με ειπε και μουνοδουλο κιολας.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Οχι βεβαια... Εγω δεν συμπεριφερθηκα ετσι σ'αυτην ποτε!

Αρα δν σου αξιζει η γκομενα.Εκατσε να σκεφτηκε πριν σου ζητησει να πας να την γαμησεις??"Κατσε ρε αυτος ο μλκας το πρωι δουλευει,δεν ειναι και διπλα μου"....Που σημαινει πως το καργιολακι ειναι μονο για γαμησι και τπτ αλλο...Οποτε τι χαλιεσαι?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Οχι βεβαια... Εγω δεν συμπεριφερθηκα ετσι σ'αυτην ποτε!
Μονο που αυτη δεν το κοστολογησε  σωστα αυτο...Δεν ελαβε καν υπ οψιν τηs, οτι τηs εχειs προσφερει μεχρι τωρα.....Απλα το καπριτσιο τηs στιγμηs

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom