Νέα

Ζήτησε νυχτιάτικα τσιτσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Χύσανθος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και μαγκες, να σας πω κατι.
Οταν η γυναικα θελει πηδημα, την πηδαμε.
Δεν το ριχνουμε στις φιλοσοφιες "το κανει για καψονι, το κανει για μοστρα στις φιλες της κλπ".
Συγκεντρωθειτε.
Σε λιγο θα κοψετε το πουλι σας για να τιμωρησετε τις γυναικες.
+1000000000

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
:grin: :grin: :grin: :grin:
Booger.gif

Σιχαμένε  :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Δεν το ριχνουμε στις φιλοσοφιες "το κανει για καψονι, το κανει για μοστρα στις φιλες της κλπ".
Συγκεντρωθειτε.

Προσωπικά σας ζητώ συγγνώμη που δεν βλέπω την συνουσία  ως καταναγκαστικό έργο. Είμαι από τους αδαείς που έχουν την εντύπωση,  ότι για να γίνει αυτό το πράγμα,  πρέπει να υφίσταται κάποιου είδους συναίνεση, από όλους όσους συμμετέχουν.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Την επομενη φορα που εκεινη θα ειναι πχ Θεσσαλονικη κι αυτοs Αθηνα, αs την παρει τηλεφωνο να τηs πει να τσακιστει και ναρθει τωρα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Συγκεντρωθειτε.

μεγαλυτερη μουνοδουλιαση απο αυτο ειναι αδυνατο.

palamakia.gif

Επισκέπτης
Απο ποτε ειναι μουνοδουλος καποιος που ικανοποιει την γκομενα του? εγω για μουνοδουλους ξερω αυτους που παρακαλανε και κανουν τα παντα για το μουνι οχι αυτους που το περιποιουνται.
οπως η συνουσια δεν ειναι καταναγκαστικο εργο ετσι και οι ορμες δεν ερχονται βαση προγραμματος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Απο ποτε ειναι μουνοδουλος καποιος που ικανοποιει την γκομενα του? εγω για μουνοδουλους ξερω αυτους που παρακαλανε και κανουν τα παντα για το μουνι οχι αυτους που το περιποιουνται.
οπως η συνουσια δεν ειναι καταναγκαστικο εργο ετσι και οι ορμες δεν ερχονται βαση προγραμματος.

απο τοτε που θα ΠΡΕΠΕΙ να τρεξεις ανεξαρτητα απο παραγοντες, με το που σε παρει η γκομενα τηλεφωνο. δεν ειναι τυχαιο οτι αυτο το κανουνε ΜΟΝΟ αυτοι που παρακαλανε και κανουν τα παντα για το μουνι. αρα τους ιδιους μουνοδουλους ξερεις.

Επισκέπτης
απο τοτε που θα ΠΡΕΠΕΙ να τρεξεις ανεξαρτητα απο παραγοντες, με το που σε παρει η γκομενα τηλεφωνο. δεν ειναι τυχαιο οτι αυτο το κανουνε ΜΟΝΟ αυτοι που παρακαλανε και κανουν τα παντα για το μουνι. αρα τους ιδιους μουνοδουλους ξερεις.
το να μην πας επειδη δεν θελεις δεν μπορεις κλπ ειναι λογικο, το να μην πας ενω γουσταρεις για να μην σε πουν μουνοδουλο η γιατι φανταζεσαι συνομοσιες, καψονια κλπ ειναι μαλακια. πως θα το κανουμε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το να μην πας επειδη δεν θελεις δεν μπορεις κλπ ειναι λογικο, το να μην πας ενω γουσταρεις για να μην σε πουν μουνοδουλο η γιατι φανταζεσαι συνομοσιες, καψονια κλπ ειναι μαλακια. πως θα το κανουμε

το πας αλλου. ο αλεξ δεν ειπε αυτο. συντονισου.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Προσωπικά σας ζητώ συγγνώμη που δεν βλέπω την συνουσία  ως καταναγκαστικό έργο. Είμαι από τους αδαείς που έχουν την εντύπωση,  ότι για να γίνει αυτό το πράγμα,  πρέπει να υφίσταται κάποιου είδους συναίνεση, από όλους όσους συμμετέχουν.
:thumbsup: :cool2:

Αγιοτατε μας εκμεταλλευονται οι τσουπρες..... πρεπει να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας.....
Τι μας περασαν ?
Για κρεατοβεργες χωρις ψυχη ?  :tickedoff:

Υγ. εμαθα τι θα πει και τσιτσι  :dancing:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Συγκεντρωθειτε.

Ετσι ακριβως. Αδιαφορω πληρως για το πως θα χαρακτηριστω. Το αιδιον ειναι τρελα. και χομπι. Και εχουμε υποχρεωση να το διακοορευουμε κατοπιν (η οχι :2funny:) επίσημης πρόσκλησης. Σοβαρευτειτε. Εκτος, βεβαιως, και δεν σας κανει κλικ η κυρια. Εκει, ευγενικα, δηλωνουμε αδυναμια και αποχωρουμε διακριτικα.

OP
OP
Χ

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον μαγκες μπηκα για ενα συντομο update καθως υπαρχουν εξελιξεις στο θεμα μου.
Πριν καμια ωρα μιλησα με το γκομενακι, την πηρα εγω τηλεφωνο (αυτο δεν θελω να το σχολιασετε). Μου μιλουσε καπως ψυχρα και με το ζορι. Την ρωτησα αν ειναι θυμωμενη απο το χθεσινο σκηνικο και μου απαντησε ναι. Αφου της εξηγησα τους λογους που δεν μπορουσα να παω, αν και αυτο δεν χρειαζοταν να το κανω γιατι ηξερε οτι δουλευω, συνεχισε να μου το παιζει και καλα θιγμενη. Αρχισε να μου λεει οτι και καλα μια φορα μου ζητησε και αυτη κατι και δεν της το εκανα και οτι ποτε δεν της ξανα εχει κανει αντρας κατι τετοιο και αλλες τετοιες μαλακιες... Επειτα το γυρισε, λεγοντας μου οτι νιωθει ασχημα που μου ζητησε τσιτσι απο μονη της γιατι φοβαται μη τη χαρακτηρισω παρτολα!  :uglystupid: Τελος παντων, πριν κλεισουμε και ενω αυτη δεν εκανε καμια αναφορα για να βρεθουμε, της το ανεφερα εγω και μου απαντησε αρνητικα λεγοντας πως θελει να μεινει σπιτι για να διαβασει. Οταν της ειπα, αν τελικα θα παμε εκει που λεγαμε την καθαρα Δευτερα και παλι απαντησε με ενα "θα δουμε, δεν ξερω ακομα σιγουρα".  >:(
Αυτη ηταν η συνομιλια μας σε γενικες γραμμες. Τελικα ειναι πολυ πουτανακι... αυτο εχω καταλαβει...
Εν τω μεταξυ, μετα απο κανα 15λεπτο με παιρνει τηλεφωνο ο κολλητος της και καλα για να μου πει οτι εμαθε το σκηνικο που παιχτηκε εχθες και οτι η κολλητη του ειναι πολυ στεναχωρημενη. Εγω ψιλονευριασμενος που καθησε το πουτανακι και του τα ειπε, του μιλησα λιγο ασχημα λεγοντας του οτι αυτον δεν τον ενδιαφερει και δεν θελω την γνωμη του. Αυτος βεβαια ειπε οτι ειναι τοσο κολλητοι μεταξυ τους, η δικια μου με αυτον, που δεν υπηρχε περιπτωση να μη του το πει. :headbang: Και οτι και καλα αυτος με πηρε να μου τα πει γιατι με παει. Τελικα κλεινοντας το τηλεφωνο μου ειπε αν θελω να παω το βραδυ απο το σπιτι του για να καθησουμε.
Να σημειωσω εδω οτι τον κολλητο της δικιας μου τον γνωρισα λιγο καιρο μετα που γνωρισα αυτην. Το περιεργο ειναι οτι ενω ειναι ωραιο και εμφανισιμο παιδι δεν τον εχω δει ποτε με γκομενα και οταν ρωτησα την δικια μου, αυτη μου ειπε οτι ειχε σχεση για αρκετο διαστημα και απο τοτε που χωρισε δεν θελησε να ξαναφτιαξει με αλλη. Της ειπα μηπως παιζει να ειναι γκεϋ και αυτη μου απαντησε οτι αν ηταν θα της το ελεγε. Πολλες φορες ομως πανω στη πλακα μου λεει οχι πολλα πολλα με τον κολλητο μου γιατι ζηλευω... :think:
Λετε αν παω σπιτι του να μου ζητησει και αυτος τσιτσι???? :S Αν και τελικα, τετοια πουτανακια που ειναι οι χαζογκομενες, δεν ξερω αν αξιζει να τρως με αυτες τσιτσι η με αντρα.... :P
Παντως αυτη ειμαι σιγουρος οτι θα αργησει, μετα απο αυτο το σκηνικο, να ζητησει τσιτσι. Τελικα ειναι πολυ τρελλες αυτες οι ελληνιδες...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μαλιστα.
Σε κοβω να γαμεις απόψε τον κολλητο της δικιας μεγαλε.
Ελα πες την αλήθεια τωρα μονοι μας ειμαστε.
Πασπαλίζεις τον κουραμπιε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ετσι ακριβως. Αδιαφορω πληρως για το πως θα χαρακτηριστω. Το αιδιον ειναι τρελα. και χομπι. Και εχουμε υποχρεωση να το διακοορευουμε κατοπιν (η οχι :2funny:) επίσημης πρόσκλησης. Σοβαρευτειτε. Εκτος, βεβαιως, και δεν σας κανει κλικ η κυρια. Εκει, ευγενικα, δηλωνουμε αδυναμια και αποχωρουμε διακριτικα.
+100000000000000000000000

OP
OP
Χ

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μαλιστα.
Σε κοβω να γαμεις απόψε τον κολλητο της δικιας μεγαλε.
Ελα πες την αλήθεια τωρα μονοι μας ειμαστε.
Πασπαλίζεις τον κουραμπιε?
Φιλε μου συγνωμη αλλα λες μαλακιες... Δεν θα ειχα προβλημα να το πω αν εκανα κατι τετοιο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μεγαλυτερη μουνοδουλιαση απο αυτο ειναι αδυνατο.

palamakia.gif

Ειπα σαφως και ευθεως, οτι οταν η γυναικα ζηταει πηδημα, πρεπει να το εχει.
Δεν θα αλλαξουμε νομους και προφητες.
Αλλά φυσικα εννοείται, οτι οταν θελω να πηδηξω κι εγω, τα ποδια πρεπει να ανοιξουν ανα πασα στιγμη.
Δεν βλεπω καπου μουνοδουλιαση σε αυτο.
Επιμενω.
Αφηστε τις φιλοσοφιες και γαματε, γιατι με κατι τετοιες λογικες εχουν μεινει οι γυναικες αγαμητες και δεν τις προλαβαινω ολες. Βοηθηστε με και λιγο.
Τον χαρακτηρισμο "μουνοδουλος" τον εκλαμβανω ως τιτλο τιμης. Τον τιτλο "πουτσοδουλος" θα θεωρουσα μομφη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom