Νέα

Ζήτησε νυχτιάτικα τσιτσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Χύσανθος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά όταν ο γκόμενος θέλει συνουσία και η γκόμενα έχει "ως συνήθως" πονοκέφαλο, να φτιάξει τα μαλλιά της, να κάνει πεντικιούρ, μανικιούρ, κ.λ.π. ό γκόμενος πρέπει να το θεωρήσει ως απόρριψη;

Ετσι.....
Εξαλλου ο τυποs αποδεικνυει την διαθεση του εδω και μηνεs, συμφωνα με τα λεγομενα του.....Δεν του αρμοζει τετοια μπεμπεκισια συμπεριφορα απο μια .....σιγουρα μεθυσμενη....εξοδουχα με τιs φιλεs τηs

Επισκέπτης
Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά όταν ο γκόμενος θέλει συνουσία και η γκόμενα έχει "ως συνήθως" πονοκέφαλο, να φτιάξει τα μαλλιά της, να κάνει πεντικιούρ, μανικιούρ, κ.λ.π. ό γκόμενος πρέπει να το θεωρήσει ως απόρριψη;
συνηθως αυτο δεν συμβαινει με τη γκομενα αλλα με τη συζυγο, αν το κανει η γκομενα ναι ειναι απορριψη  :sunglasses:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Σαφέστατα....έχεις διαφορετική άποψη? απόρριψη είναι,τουλάχιστον για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή....

Επισκέπτης
Ετσι.....
Εξαλλου ο τυποs αποδεικνυει την διαθεση του εδω και μηνεs, συμφωνα με τα λεγομενα του.....Δεν του αρμοζει τετοια μπεμπεκισια συμπεριφορα απο μια .....σιγουρα μεθυσμενη....εξοδουχα με τιs φιλεs τηs

τύπε στην ουσία η αξιοθρήνητη ελλεηνίδα δεν ήθελε να νιωσει απλά μια πούτσα μέσα της, αλλά να σκέφτεται την ώρα που το κάνει τις φίλες της που το πέζαν μόνες εκείνη την ώρα, και να νιώθει βασίλισσα... :idiot:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
"Τσιτσί" λένε το κρεας,σε κάποιες περιοχές της Πελοπονήσου νομιζω...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
α δεν το ξερα ρε παιδια :huh:

δε χρειαζοταν ποτε να μου πουν να φαω :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
εκανες μαλακια μεγαλη καρδια μου

μια γυναικα μπορει να συγχορεσει τα παντα εκτως απο το μην την θελουνε

Πόθεν προκύπτει αυτό;

Εμένα μάλλον για κάποιου είδους "καπρίτσιο" μου κάνει. Καθόταν και συζήταγε με τις φιλενάδες της και ξαφνικά τους λέει:
-Σκυλάκι τον έχω κάνει τον γκόμενο. Τον έχω του χεριού μου.

Οι φίλες απαντούν :
-Καλά τώρα... Παραμύθια...

Η γκόμενα :
- Τι παραμύθια ρε; Πάει στοίχημα ότι θα τον πάρω τηλέφωνο και σε 10' θα είναι εδώ;

Όσο για την συνέχεια την ξέρετε.  ;)

Επισκέπτης
τύπε στην ουσία η αξιοθρήνητη ελλεηνίδα δεν ήθελε να νιωσει απλά μια πούτσα μέσα της, αλλά να σκέφτεται την ώρα που το κάνει τις φίλες της που το πέζαν μόνες εκείνη την ώρα, και να νιώθει βασίλισσα... :idiot:
ενω ο τυπος δεν θελει να το παιζει γαμιας στους φιλους του :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
α δεν το ξερα ρε παιδια :huh:

δε χρειαζοταν ποτε να μου πουν να φαω :2funny:
rayj.gif

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Ταχουνε μηνεs και υποτιθεται οτι μια τετοια ακαταλληλη ωρα δεν θα τον ξυπναγε για τα γουστα τηs....ηξερε οτι ο δικοs τηs θα δουλευε το πρωι
Αλλα μπροστα στο καπριτσιο τηs.....δεν το σκεφτηκε...Τοσο τηs κοβει
Αs την λαχταρησει με κανα διμηνο αποκλεισμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom